نوشته شده توسط : ذهن نو

خستگی از بچه داری ممکن است در هفته‌های اول بعد از تولد فرزند سراغ والدین به خصوص مادرها آید. تولد یک کودک قطعا یک معجزه محسوب می‌شود و زندگی یک زوج را تغییر می دهد اما نباید نادیده هم بگیریم که با به دنیا آمدن بچه، زندگی دستخوش تغییر بزرگی می‌شود و حالا والدین یک شغل تمام وقت دارند که به همان اندازه که موجب شادی است، گاهی خسته کننده نیز می‌شود.

فهرست مطالب

 

  • خستگی از بچه داری
  • چطور خستگی از بچه داری را از بین ببریم؟
    • 1- روز خود را با انرژی آغاز کنید
    • 2- برای کاهش خستگی از بچه داری خودت را آرام کن
    • 3- دیدارها را محدود کنید | خستگی از بچه داری
    • 4- درخواست کمک از دیگران
    • 5- همکاری پدر خانواده | خستگی از بچه داری
    • 6- خوابتان را با خواب کودک هماهنگ کنید
    • 7- خستگی از بچه داری | ایده‌آل را رها کنید
    • 8- منبع انرژی پیدا کنید | خستگی از بچه داری
  • علت بروز خستگی از بچه داری
  • نشانه های ناشی از خستگی از بچه داری
  • اگر همسرتان از بچه داری خسته شده است؛ باید با او چطور برخورد کنید؟
  • پیامدهای ناشی از خستگی از بچه داری
    • سخن پایانی

در هفته‌های اول تولد فرزند خستگی دائمی، کمبود خواب و استراحت، نرسیدن به برنامه ریزی‌ها و … می‌تواند باعث خستگی مادر از بچه داری شود. اگر شما نیز از این دسته از مادران هستید می‌توانید برای لذت بردن از حضور فرزندتان و کم کردن خستگی‌های خود به نکات و راهکارهایی که در ادامه به آن‌ها اشاره کرده‌ایم، توجه کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خستگی از بچه داری می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

خستگی از بچه داری

وقتی کودکی در یک خانواده متولد می شود، چالش‌هایی را برای مادر ایجاد می‌کند، به طوری که او احساس می‌کند کنترل زندگی را از دست داده است. مخصوصا اگر کودک متولد شده فرزند اول باشد و مادر برای اولین بار بچه داری را تجربه کند.

بی خوابی و کمبود خواب برای نگهداری از بچه تازه متولد شده به مرور پدر و مادر به خصوص مادر را خسته و ناتوان می‌کند و حتی می‌تواند باعث ایجاد مشکلات عصبی، مشکلات عاطفی و … نیز شود. برای مقابله با سختی های بچه داری کلیک کنید.

چطور خستگی از بچه داری را از بین ببریم؟

 

تولد یک فرزند در یک خانواده بی شک باعث خوشحالی والدین می‌شود، اما کمتر پدر و مادری هستند که در این رابطه اظهار خستگی و ناتوانی نکنند. در ادامه به برخی نکات اشاره کرده‌ایم که با رعایت آن‌ها می‌توانید تا حدی با خستگی خود از بچه داری کنار آیید. برای کاهش خستگی حتما مقاله آموزش بچه داری را بخوانید.

1- روز خود را با انرژی آغاز کنید

شاید اگر به مادری که تا صبح از نوزاد خود مراقبت کرده است و ساعت‌ها شب بیداری داشته است، بگوییم “روز خود را با انرژی شروع کن” به نظرش عجیب و غیر ممکن باشد. 

اما بهتر است حتی با وجود شب بیداری و خستگی از بچه داری به دلیل کمبود خواب، صبح‌ها که از خواب بیدار بشوید و دوش بگیرید. دوش گرفتن پس از بیدار شدن باعث آرامش و کم شدن خستگی شما می‌شود. همین یک کار ساده می‌تواند تا حد زیادی انرژی شما را برای شروع روز بیشتر کند.

2- برای کاهش خستگی از بچه داری خودت را آرام کن

سعی کنید در تمام مدتی که فرزندتان به دنیا آمده و شما از او مراقبت می‌کنید، همیشه به این نکته توجه داشته باشید که شما باید سالم و پرانرژی باشید تا بتوانید از فرزندتان مراقبت کنید.

بنابراین حتی در زمان‌هایی که ناراحت و خسته‌اید، به این موضوع باور داشته باشید که روزهای خوب می‌آیند. برای اینکار باید به خودتان آرامش دهید و همان گونه که از فرزندتان مراقبت می‌کنید از خودتان هم مراقبت کنید.

3- دیدارها را محدود کنید | خستگی از بچه داری

وقتی فرزندی در خانواده‌ای متولد می‌شود، اطرافیان هم خوشحال هستند و تمایل دارند در مهمانی‌ها و دیدارهای مختلف کودک را ببینند.

اگر نگهداری از کودک‌تان به اندازه کافی انرژی شما را می‌گیرد، می‌توانید دیدارهای خود را با اطرافیان محدود کنید تا بتوانید زمان بیشتری را برای استراحت و خواب خود اختصاص دهید.

برای این منظور با اطرافیان و دوستان‌تان تعارف نکنید، بدون هیچ مشکلی بگویید که خسته هستید و انرژی کافی برای مهمانی و پذیرایی و یا حاضر شدن در جمع‌های مختلف را ندارید.

4- درخواست کمک از دیگران

بسیاری از آدم‌ها به خصوص کسانی که از ابتدا زندگی مستقلی داشته‌اند، سعی می‌کنند تمام مشکلات بچه داری را خودشان به تنهایی برطرف کنند و به هیچ وجه از دیگران درخواست کمک نمی‌کنند.

بهتر است در نظر داشته باشید که فشارها و خستگی از بچه داری به مرور کم رنگ می‌شود و شما به روال زندگی عادی خود برمی‌گردید. بنابراین بهتر است اگر احساس می‌کنید کسی از اطرافیان، دوستان و خانواده‌تان می‌تواند به شما کمک کند، از او درخواست کمک کنید.

کمک‌های ساده و کوتاه دیگران می‌تواند فرصت کوتاهی برای خوابیدن، استراحت، دوش گرفتن و کارهای شخصی‌تان را برای شما فراهم کند.

البته سعی کنید از کسی کمک بگیرید که با او راحت هستید چراکه ممکن است علاوه بر نگهداری فرزند، وظیفه پذیرایی از او نیز بر عهده شما باشد. برای پاسخ به سوال پدر و مادر چه چیزهایی باید یاد بگیرند کلیک نمایید.

5- همکاری پدر خانواده | خستگی از بچه داری

زنی که زایمان می کند به اندازه نوزاد متولد شده به مراقبت و پرستاری نیاز دارد. حتی با گذشت ماه‌ها نیز پدر خانواده باید برای نگهداری از فرزند و کودک خود به همسرش کمک کند.

اینکه وظیفه نگهداری از فرزند را هر دو نفر بر عهده بگیرند، باعث می‌شود مادر نیز از بودن در کنار فرزند خود لذت ببرد. برای اینکار می‌توانید کارهای مربوط به نگهداری فرزند را بین خود تقسیم کنید. در واقع زوجین باید در زندگی زناشویی یاد بگیرند که بدون انتقاد نسبت به یکدیگر حامی و همراه هم باشند.

برای آشنایی با نحوه دریافت کمک در بچه داری کلیک کنید.

6- خوابتان را با خواب کودک هماهنگ کنید

هیچ نوزاد و کودکی نیست که در طول شبانه روز بیدار باشد. شما می‌توانید خواب خود را با خواب نوزاد هماهنگ کنید. اگر شب بیداری داشته‌اید می توانید زمانی که در طول روز کودک می‌خوابد، شما نیز استراحت داشته باشید تا بتوانید با انرژی بیشتری به کارهای دیگر برسید.

7- خستگی از بچه داری | ایده‌آل را رها کنید

اگر کسی بوده‌اید که همیشه زندگی‌تان بر پایه برنامه ریزی و قاعده خاصی پیش می‌رفته است و همیشه بین کارهایتان تعادل وجود داشته است اما حالا خبری از آن نظم نیست، نیازی به نگرانی نیست چراکه حالا زندگی‌تان با آمدن یک فرزند تغییر کرده و به مرور همه چیز نظمی جدید پیدا می‌کنند.

تنها چیزی که شما باید به آن فکر کنید این است که فقط از کودک‌تان که تمامی خواسته‌هایش را از شما دارد، مراقبت کنید. پس اشکالی ندارد اگر خانه را هر دو هفته یکبار تمیز کنید و یا گاهی حوصله آشپزی نداشته باشید و برای مدتی از بیرون غذا تهیه کنید. خستگی از بچه داری با کاهش این سختگیری ها کمتر می‌شود. فقط سعی کنید از حضور فرزندتان در کنارتان لذت ببرید و از ایده آل‌های خود کم کنید تا این دوران کوتاه سپری شود. مطمئنا همه چیز به حالت عادی باز می‌گردد.

8- منبع انرژی پیدا کنید | خستگی از بچه داری

ممکن است زمان‌هایی که شب بیداری‌های طولانی داشته‌اید و یا انرژی زیادی برای نگهداری از کودکتان صرف کرده‌اید، دیگر انرژی و توان لازم را نداشته باشید. خستگی از بچه داری امری است که در چنین مواردی در خود احساس می کنید.

سعی کنید در این زمان‌ها منبع انرژی را پیدا کنید و انرژی از دست رفته خود را جبران کنید. برای اینکار می‌توانید نگهداری از کودک‌تان را به خانواده و دوستان‌تان بسپارید و برای زمان کوتاهی به تنهایی به خرید بروید و یا همراه همسرتان شام را بیرون از خانه بخورید.

باید در نظر داشته باشید که یک کودک بیش از هر چیزی به یک مادر شاد و پرانرژی نیاز دارد. مادرانی که هیچ راهی برای پیدا کردن انرژی از دست رفته خود پیدا نمی‌کنند و بچه داری آن‌ها را ناتوان و خسته کرده است، بهتر است به یک درمانگر مراجعه کنند و درباره فرزندپروری خود حتما مشاوره کودک دریافت نمایند.

علت بروز خستگی از بچه داری

یکی از اصلی ترین عللی که باعث خستگی از بچه داری می‌شود؛ افتادن بار مسئولیت بر دوش یک نفر است. که در بیشتر موارد این فرد، مادر می‌باشد. زمانی که همسر در بچه داری همکاری نمی‌کند و یا با یک فرزند شیطون و پرجنب و جوش روبرو هستیم؛ این موضوع تشدید می‌شود. همچنین در کنار بچه داری، کار در بیرون منزل و وظایف خانه را نیز فراموش نکیند.

نشانه های ناشی از خستگی از بچه داری

در بیشتر موارد افراد تلاش می‌کنند تا این موضوع را پنهان کنند که تحت فشار هستند. اما در این شرایط، نشانه هایی از خود بروز می‌دهند؛ که به وضوح بیانگر خستگی آنها از بچه داری است. برخی از این نشانه ها، شامل موارد زیر هستند.

  • بی خواب شدن
  • بی میلی جنسی
  • احساس خستگی عاطفی
  • انگیزه نداشتن
  • ناامید شدن
  • منزوی شدن و فاصله گرفتن از دیگران
  • انجام ندادن فعالیت های لذتبخش

اگر همسرتان از بچه داری خسته شده است؛ باید با او چطور برخورد کنید؟

اگر شاهد خستگی همسرتان از بچه داری هستید؛ می‌توانید برای کمک به او، چنین کارهایی را انجام دهید.

  • با همسرتان به صورت مستقیم در این مورد صحبت کرده و حتی قدردانی کنید
  • انجام کارهایی را به عهده بگیرید
  • از او بخواهید تا کارهایی را به شما یاد بدهد
  • نگرانی و ناراحتی خود را به او منتقل نکنید
  • او را مسخره نکرده و یا مورد سرزنش قرار ندهید
  • مسئولیت بچه را به عهده گرفته اجازه دهید تا کمی تنها باشد

پیامدهای ناشی از خستگی از بچه داری

 

اگر خستگی از بچه داری را برطرف نکرده اقدامات درستی در این زمینه انجام ندهید؛ قطعا هم در روابط زناشویی و هم در رابطه با فرزند دچار مشکل خواهید شد. چرا که از شدت خستگی، او را مقصر دانسته و ممکن است علاقه خود را نسبت به او از دست بدهید. و یا نسبت به همسر خود پرخاشگری کنید. در حالیکه آنها اصلا مقصر نیستند. به همین دلیل باید این موضوع را در نظر داشته باشید که این خستگی طبیعی است. تنها باید رفتار درستی با آن داشته باشید.

سخن پایانی

با بچه دار شدن، زندگی شما به طور کلی متفاوت خواهد شد. مخصوصا در زمان نوزادی او نیاز به زمان و انرژی زیادی دارد. در این زمینه هردو نفر باید با یکدیگر همکاری کرده و به هم کمک کنند. در غیر اینصورت، یک نفر خسته شده و ممکن است رفتارهای نامناسبی از خود بروز دهد. به همین دلیل برای پیشگیری از خستگی از بچه داری بهتر است اقدامات لازم را انجام داده و در این زمینه حتما از یک متخصص کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خستگی از بچه داری می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

منبع: خستگی از بچه داری



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

برده جنسی و رابطه ارباب برده نوعی خشونت جنسی به معنای رفتارهای خارج از عرف و خشن برای رسیدن به ارضای میل جنسی است. خشونت جنسی یا سادیسم جنسی شامل موارد ملایم‌تر و حادتر می‌شود. در موارد حاد ممکن است فرد به دزدیدن جنس مخالف اقدام کند و او را به بردگی جنسی خود در بیاورد. کنار هم قرار گرفتن شخصیت‌های دچار اختلال مازوخیسم و سادیسم، موجب ایجاد رابطه‌ای ارباب بردگی جنسی خود خواسته می‌شود. در چنین مواردی هر دو طرف از این رابطه راضی هستند، اما در حقیقت نوعی رنج روانی و جسمی ناخواسته را همزمان نیز متحمل می‌شوند. برای درک بهتر این رابطه در ادامه با ما همراه باشید و مقاله مربوط به انحرافات جنسی را نیز بخوانید.

فهرست مطالب

 

  • بردگی جنسی و برده جنسی چیست؟
  • چرا ارباب برده جنسی دارد؟
  • انواع رفتارهایی که با برده جنسی می‌شود
    • روابط بی دی اس ام
  • ریشه روانی برده داری جنسی چیست؟
  • علائم تشخیص ارباب جنسی
  • عوارض ناشی از رابطه ارباب و برده جنسی
  • دلیل تمایل به برده جنسی بودن چیست؟
  • باورهای غلط در مورد برده جنسی
  • ایمنی بیشتر برای برده جنسی
  • درمان ارباب و برده جنسی
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه برده جنسی می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره جنسی تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

بردگی جنسی و برده جنسی چیست؟

در برخی روابط دو طرف رابطه نقش ارباب برده یا نقش مطیع و قالب را ایفا می‌کنند. کسی که برده است خود را همه جوره تسلیم ارباب می‌کند و ممکن است در این راه مورد آزار و اذیت شدید نیز قرار بگیرد. ممکن است ارباب در این رابطه شریک جنسی یا برده خود را تحقیر کند. در این روابط کنترل رابطه جنسی به عهده ارباب می‌باشد. برای آشنایی بیشتر با اختلال مازوخیسم کلیک کنید.

چرا ارباب برده جنسی دارد؟

تقریبا تمام کسانی که نقش ارباب جنسی را دارند، به اختلال دگرآزاری یا همان (سادیسم) مبتلا هستند. این افراد هنگام آمیزش جنسی شریک جنسی خود را مورد آزار و اذیت روانی و جسمی قرار می‌دهند، آن‌ها با این کار به لذت جنسی می‌رسند. کسی که به سادیسم مبتلا باشد، اهانت، آزار جسمی، مجروح کردن، کشتن دیگران یا تماشا و تخیل درد کشیدن دیگران باعث به ارگاسم رسیدن او می‌شود. برای آشنایی بیشتر با علائم و درمان اختلال سادیسم کلیک کنید.

انواع رفتارهایی که با برده جنسی می‌شود

 

زمانی که فردی تمایل دارد تا برده جنسی باشد و یا وارد چنین روابطی می‌شود؛ باید بداند که با چه رفتارهایی مواجه خواهد شد. این رفتارها شامل موارد زیر هستند.

  • کشیده شدن موها
  • بسته شدن دست و پا در حین رابطه جنسی
  • دخول سریع و خشن
  • بستن چشم ها
  • ضربه خوردن توسط ارباب
  • تحقیر شدن و شنیدن توهین کلامی
  • شلاق خوردن

روابط بی دی اس ام

بیشتر در روابط بی دی اس ام است که شاهد برده جنسی هستیم. در واقع در چنین روابطی، با وجود یک سری از قوانین خاص، یک نفر ارباب و دیگری برده است. این روابط شامل انجام یک سری رفتارهای خاصی و استفاده از ابزارهایی است که ممکن است خطرناک باشد. به همین دلیل برای حضور در چنین روابطی، دو نفر باید حتما رضایت داشته و کلمه امنی تعیین کنند تا در صورت احساس خطر یا آسیب از آن استفاده کرده و رابطه را متوقف کنند.

ریشه روانی برده داری جنسی چیست؟

عدم تعادل بین نیازهای جنسی و روش‌های ارضای نیازهای جنسی باعث می‌شود که سادیسم و نابهنجاری‌های جنسی در فرد به وجود بیاید. علاوه بر این‌ها، افکار بیمار گونه‌ای که به دلایل مختلف در زندگی فرد وجود داشته باعث بروز این نابهنجاری‌ها می‌شود. شرایطی که فرد در آن تربیت شده و نبود آموزش‌های صحیح باعث می‌شود که تعداد این دسته از انسان‌ها روز به روز بیشتر شود.

تجاور، دیدن فیلم‌های مستهجن، تنوع طلبی و رابطه با افراد گوناگون نیز احتمال بروز این انحرافات در زندگی شخص را بیشتر می‌کند. شروع به وجود آمدن این انحراف از سن 18 سالگی است و بیشتر مبتلایان آقا هستند. 

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

علائم تشخیص ارباب جنسی

تحقیقاتی که انجمن روان پزشکی ایالات متحده آمریکا انجام داده است نشان می دهد ملاک هایی برای تشخیص ارباب های جنسی در افراد وجود دارد. این ملاک ها به شرح زیر هستند.

_ اینکه فرد در زندگی اش حداقل یک دوره شش ماهه تخیلات جنسی شدید با شکنجه دیگران داشته باشد. در این دوره فرد از تحقیر کلامی، آسیب روانی و جسمی به شریک جنسی خود لذت می برد.

_ به صورت مداوم و هوس آلود به جنس مخالف نگاه کنند. در ذهن خود از اندام دیگران تعریف و تمجید کنند. زیاد پیرامون مسائل جنسی فکر کنند گویی موضوع مهم تری در زندگی آنها وجود ندارد. اینها همه از جمله علائم وجود ارباب جنسی در فرد می باشد.

_ اینکه فرد در هنگام رابطه از الفاظ رکیک استفاده کند یا متلک های جنسی بیاندازد از جمله نشانه های خشونت جنسی می‌باشد. تخیل کردن رابطه جنسی با محارم، آزار دادن جنسی کودکان یا سواستفاده جنسی از افراد کم سن و سال، میل به آسیب رساندن فیزیکی (مثل سوزاندن اندام های جنسی مفعول)، برقرار کردن روابط جنسی خارج از عرف همراه با ایجاد جراحت به روی بدن شریک جنسی، اینها همگی از جمله نشانه های وجود خشونت جنسی درون فرد می باشد.

برای درک بهتر حتما مقاله تمایل به رابطه خشن را بخوانید.

عوارض ناشی از رابطه ارباب و برده جنسی

کسانی که درگیر رابطه ارباب و برده جنسی می‌شوند به طور چشمگیری قوه تفکرشان تقلیل می‌رود. عارضه‌های عصبی و روانی چشمگیر بوده و بیماری‌های جنسی در این افراد بسیار مشهود است. احتمالا ازدواج و روابط این افراد با شکست روبرو می‌شود و طلاق می‌گیرند. یکی دیگر از عوارضی که رابطه ارباب و برده جنسی در پی دارد کم شدن حافظه و فراموشی است.

این افراد احساسات منفی اجتماعی همچون طرد شدن و عقب ماندگی اجتماعی را تجربه می‌کنند. رابطه ارباب و برده جنسی سبب می‌شود که روابط نامشروع خارج از عرف رواج پیدا کنند. در نتیجه دچار افسردگی، ترس اجتماعی، اضطراب، کاهش اعتماد به نفس، وسواس و… می‌شوند.

کسانی که از سادیسم جنسی رنج می‌برند در زندگی خود با شکست‌های گوناگونی مواجه می‌شوند. این افراد بخاطر داشتن افکار پریشان که جنبه جنسی دارند صدمات جبران ناپذیری به خود و جامعه می‌زنند.

دلیل تمایل به برده جنسی بودن چیست؟

دلیل اینکه افراد به برده جنسی علاقمند می‌شوند به طور قطعی مشخص نیست. به طور کلی بردگی جنسی با عوامل ژنتیکی، محیط خانوادگی و تجربه‌های دوران کودکی به وجود می‌آید. به عنوان مثال کسی که در کودکی مورد تجاوز قرار گرفته، از نظر روانی حالتی در او ایجاد می‌شود که در بزرگسالی خود را در قالب مازوخیسم قرارمی‌دهد. این فرد ممکن است در سنین بالاتر به روابط ارباب برده و تحت سلطه قرار گرفتن علاقه نشان دهد.

باورهای غلط در مورد برده جنسی

در مورد برده جنسی یا به طور کلی روابط بی دی اس ام باورهایی وجود دارد که کاملا اشتباه هستند. در واقع همین تصورات غلط است که باعث می‌شود افراد بدون هیچگونه اطلاعاتی به داشتن چنین روابطی تمایل داشته و در آنها حضور یابند. برخی از این باورها را در این قسمت ذکر کرده ایم:

❌برده های جنسی انگشت شمار هستند و عده کمی به چنین روابطی علاقه دارند.

❌با حضور در روابط بی دی اس ام و برده جنسی بودن می‌توان مشکلات جنسی را درمان نمود.

❌مردان همیشه باید ارباب و زنان برده باشند.

❌انجام چنین روابطی نیاز به لوازم و تجهیزات حرفه ای دارد.

ایمنی بیشتر برای برده جنسی

اگر تمایل دارید تا برده جنسی بوده و یا رابطه بی دی اس ام داشته باشید؛ با استفاده از نکاتی می‌توانید این رابطه را برای خود امن کرده و از بروز مشکلات ناشی از آن پیشگیری نمایید. انتخاب کردن کلمه امن برای زمان هایی که احساس می‌کنید دیگر نمی‌توانید فشار را تحمل کنید؛ جمع آوری اطلاعات درستی در این زمینه و صحبت کردن با یک مشاوره جنسی، از این اقدامات هستند. همچنین حتما موارد بهداشتی را رعایت کرده و ابزارها را ضدعفونی کنید. حتما از کاندوم استفاده کرده و بعد از اتمام رابطه کارهای آرامش بخشی مثل ماساژ و یا استحمام را انجام دهید.

درمان ارباب و برده جنسی

 

افرادی که درگیر روابط ارباب و برده هستند تنها در شرایطی درمان می‌شوند که خودشان بخواهند. اگر فرد از شرایط و علایق جنسی‌اش لذت ببرد نمی توان او را درمان کرد. این افراد معمولا به خاطر درمان رابطه ارباب و برده جنسی به روانپزشک یا روانشناس مراجعه نمی‌کنند. بلکه به خاطر شرایط افسردگی و اضطرابی که در آن‌ها به وجود می‌آید به فکر درمان می‌افتند. حال آن که منشا اصلی این عوارض همان انحراف جنسی است. برای آشنایی با انواع روش های درمان اختلالات جنسی کلیک کنید.

درمانگر با ایجاد بینش و کمک به فرد جهت یافتن راهی سالم جهت برآورده کردن نیازهایش شرایط را تغییر خواهد داد. برای آشنایی بیشتر با تکنیک‌ها و روش‌های درمان مشاوره جنسی دریافت نمایید.

سخن پایانی

فردی که مایل است تا برده جنسی باشد را نمی‌توان درمان کرد. چنین افرادی به طور کلی از تحقیر شدن لذت می‌برند. به همین دلیل در اغلب موارد توسط دیگران مورد سواستفاده قرار می‌گیرند. اما با آگاه کردن افراد از خطرات ناشی از این روابط و پیامدهای آن، تا حدی می‌توان آنها را منع کرد. در صورتی که خودشان هم همکاری لازم را داشته باشند. بهتر است در این زمینه حتما از متخصص جنسی کمک گرفته و با او مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ارباب و برده جنسی می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره جنسی تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

رابطه ارباب بردگی با سادیسم‌و‌مازوخیسم چه ارتباطی دارد؟

رابطه ارباب برده رابطه‌ای است که برحسب توافق یکی نقش سلطه گر و دیگری سلطه پذیر می‌شود. در این گونه روابط فرد تحت سلطه از آسیب و آزار لذت می‌برد. فرد سلطه‌گر نیز از اذیت و آزار روانی و جسمانی فرد مقابل لذت می‌برد. شدت این آزار توافقی است و به نسبت اینکه هر یک از افراد چه حدی از سادیسم‌یا‌مازوخیسم را دارند متفاوت است.

 

منبع: برده جنسی



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

ترس از تغییر شغل یکی از ترس‌های رایج در میان کارمندان است. شاید با خودتان فکر کنید که این شغل را با زحمت زیادی به دست آورده‌اید و نباید به‌راحتی آن را از دست بدهید. یا شاید به توانایی‌های خودتان شک داشته باشید. گاهی اوقات نیز صرفاً به محیطی که در آن کار کرده‌ایم عادت می‌کنیم. اما به یک مسئله توجه داشته باشید؛ آن هم اینکه تغییر شغل می‌تواند به معنای پیشرفت زندگی ما باشد. و متأسفانه ترس از تغییر شغل در حال خراب کردن آینده‌ای است که می‌توانیم داشته باشیم. پس برای ایجاد تغییر باید حرکت کنید و حتی از متخصصین کمک بگیرید. برای دریافت خدمات مشاوره شغلی کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

  • ترس از تغییر شغل
  • علل ترس از تغییر شغل
    • 1- پیدانکردن شغل جدید
    • 2- ازدست‌دادن جایگاه و موقعیت
    • 3- قبول نشدن در مصاحبه‌های شغلی
    • 4- ترس از تغییر
    • 5- ترس از کامل نبودن
    • 6- ترس از بالا رفتن سن
    • 7- نگرانی های مالی
  • راه‌کارهایی برای غلبه بر ترس از تغییر شغل
    • بالابردن اعتمادبه‌نفس
    • کمال‌گرا نباشید
    • غلبه بر ترس از موفقیت
    • غلبه بر ترس از حضور در مصاحبه شغلی
    • نگران پیداکردن شغل جدید نباشید
    • بدترین احتمال را در نظر بگیرید
  • ترس های رایجی که افراد حین تغییر شغل تجربه می‌کنند
  • ترس از تغییر شغل و اهمیت مشاوره
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه ایجاد تغییر در شغل می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره آنلاین با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

ترس از تغییر شغل

تغییر شغل برای هر کسی کار آسانی نیست و احتمال بروز ترس از این تغییر بسیار زیاد است. جالب آن که خود فرد چندان متوجه این ترس خود نشده و مدت زیادی در شغلی نافرجام می‌ماند. در حالی که فرصت های بهتری برای او وجود دارد و او تنها به خاطر ترس از دست دادن جایگاه اش در شغل فعلی خود می‌ماند. برای آشنایی با زمان مناسب برای ریسک تغییر شغل کلیک کنید.

علل ترس از تغییر شغل

 

هرکدام از ما باتوجه‌به شرایط، باورها و ویژگی‌های شخصیتی که داریم ممکن است از بودن در یک محیط کاری لذت ببریم یا به فکر تغییر شغل باشیم. اگر شما هم این روزها به تغییر محیط کارتان فکر می‌کنید اما از آن می‌ترسید در اولین قدم باید دلایل ترس خود را پیدا کنید. یافتن دلیل به شما کمک می‌کند تا راهکار مناسبی نیز پیدا کنید. از جمله دلایل مهم برای ترس از تغییر شغل به شرح زیر است.

1- پیدانکردن شغل جدید

حتی اگر در  محیط کاری‌تان خسته و فرسوده شده باشید ترس از پیدانکردن شغل جدید، باعث می‌شود به فکر تغییر شرایط نباشید. پس با خود می‌گوییم “اگر کار خوبی پیدا نکنم چی؟”، در این صورت شما ممکن است کار و درآمد فعلیتان را از دست بدهید و شغل مناسبی نیز پیدا نکنید. این شرایط می‌تواند ادامه زندگی را برای ما سخت کند. به همین خاطر خیلی از ما، از تغییر دادن شغل مان می‌ترسیم.

2- ازدست‌دادن جایگاه و موقعیت

دومین دلیل ترس از تغییر شغل این است که موقعیت خود را از دست بدهید. پس با خود می‌گوییم “اگر کاری که پیدا می‌کنیم از شغل فعلی‌مان جایگاه پایین‌تری داشته باشد چه؟” این سؤال باعث می‌شود که خیلی از ما و به‌خصوص کسانی که جایگاه مهمی در محیط کارشان دارند حتی با وجود نارضایتی‌ها به کارشان در همان محیط ادامه بدهند. پیشنهاد می‌کنیم که حتما مقاله فرسودگی شغلی را بخوانید.

3- قبول نشدن در مصاحبه‌های شغلی

اگر  شما هم از آن دسته افرادی هستید که از قضاوت شدن می‌ترسند احتمالاً دوست ندارید محیط کاری‌تان را عوض کنید. ترس از مصاحبه و ارزیابی شدن یکی از دلایل مهم ترس از تغییر شغل است. معمولاً کسانی که اعتمادبه‌نفس پایینی دارند فکر می‌کنند که احتمالاً در مصاحبه‌های شغلی شکست می‌خورند. و به همین خاطر به‌طورکلی تمایلی برای امتحان کردن این موقعیت‌ها نخواهند داشت.

4- ترس از تغییر

بسیاری از ما از اینکه برنامه روزمره زندگی‌مان تغییر کند یا این که مجبور باشیم یک مهارت جدید یاد بگیریم می‌ترسیم. زیرا در چنین شرایطی ریتم زندگی شما تغییر خواهد کرد. این در حالی است که معمولا ترجیح می‌دهیم با الگوهای آشناتر زندگی کنیم. در حقیقت تغییر همیشه با مقداری استرس همراه است. و خیلی از ما دوست نداریم که خودمان را درگیر این استرس کنیم.

5- ترس از کامل نبودن

شاید شما هم از آن دسته کسانی باشید که دل‌شان می‌خواهد محیط کاری‌شان را تغییر بدهند، اما به توانایی‌های خود ایمان ندارند. این شخصیت‌ها فکر می‌کنند که قطعاً همه مهارت‌های لازم برای گرفتن شغل جدید را ندارند. و همین باعث می‌شود که برخلاف استعدادهای شان به سراغ تغییر شرایط نروند. برای انجام استعدادیابی شغلی کلیک کنید.

6- ترس از بالا رفتن سن

یکی دیگر از ترس هایی که مانع از تغییر شغل و موقعیت فعلی می‌شود؛ ترس بالا رفتن سن است. هرچه سن افراد بالاتر می‌رود؛ قدرت ریسک و انعطاف پذیری آنها هم کاهش می‎یابد. به همین دلیل دیگر تمایلی به تغییر شغل نداشته و با موقعیت فعلی که دارند؛ کنار می‌آیند.

7- نگرانی های مالی

قطعا نگرانی های مالی نیز از دیگر دلایل ترس از تغییر شغل است. افراد می‌ترسند در زمانی که هنوز کاری پیدا نکرده اند؛ به مشکل مالی برخورده و نتوانند نیازهای اولیه خود را تامین کنند. که البته طبیعی است. به همین دلیل باید برای این زمان پس اندازی برای خود داشته باشند.

راه‌کارهایی برای غلبه بر ترس از تغییر شغل

 

برخی از راهکارهایی که به شما کمک می‌کنند تا راحت تر شغل خود را تغییر دهید؛ شامل موارد زیر هستند.

بالابردن اعتمادبه‌نفس

یکی از دلایلی که باعث می‌شود شما به دنبال تغییر شغل‌تان نباشید بی‌اعتمادی به توانایی‌های‌تان است. پس اولین قدم برای مبارزه با ترس از تغییر شغل این است که از درون به خودتان کمک کنید. سعی کنید فهرستی از مهارت‌ها و توانایی‌های‌تان تهیه کنید. باور کنید که شما توانایی لازم برای انجام شغل مورد نظرتان را دارید.

یکی از موضوعاتی که می‌تواند اعتمادبه‌نفس شما را از بین ببرد این است که شرکت‌های مختلف به درخواست شما جوابی ندهند. بسیاری از ما در این موقعیت فکر می‌کنیم که شایستگی لازم را نداریم. اما این نکته را به‌خاطر داشته باشید که یک مجموعه می‌تواند دلایل مختلفی برای استخدام نکردن شما یا هرکس دیگر داشته باشد. و این همیشه به معنای ناتوان بودن شما نیست.

کمال‌گرا نباشید

نباید برای حضور در یک موقعیت شغلی جدید، کامل‌ترین و داناترین فرد باشید. بلکه باید بپذیرید که هر کس یک سری نقاط قوت و ضعف دارد. کمال‌گرایی باعث می‌شود که شما هیچ‌وقت خودتان را آماده یک موقعیت شغلی ندانید. زیرا همیشه احساس ناکافی بودن می‌کنید. در همین حال برخی افراد حتی اگر مهارت و توانمندی‌ پایین‌تری نسبت به شما داشته باشند، به دلیل شناخت واقعی از توانمندی‌های خود می‌توانند به همان موقعیت شغلی دست پیدا کنند.

یکی دیگر از مشکلات کمال‌گرایی این است که شما به دنبال بهترین موقعیت برای تغییر شغل‌تان باشید. این افراد به‌قدری دنبال بهترین شرایط می‌گردند که گزینه‌های موجود را نیز از دست می‌دهند. پس همان‌طور که گفتیم بهتر است بپذیرید که همه چیز در دنیا خوبی و بدی را در کنار هم دارد.

غلبه بر ترس از موفقیت

شاید دلیل شما برای ترس از تغییر شغل این است که فکر می‌کنید در این مسیر موفق نخواهید شد. ترس از موفقیت یکی از نگرانی‌های رایج در میان مردم است. بااین‌حال اگر به دنبال پیشرفت و شرایط بهتر هستید باید با این ترس کنار بیایید. برای این کار احتمال موفقیت و شکست خود را در دو ستون مختلف روی کاغذ بنویسید. و با خودتان بررسی کنید که آیا واقعاً قرار است در این مسیر شکست بخورید؟ با استفاده از این روش شما می‌توانید تصمیم واقع‌بینانه‌تری بگیرید.

غلبه بر ترس از حضور در مصاحبه شغلی

کسانی که ترس از حضور در مصاحبه‌های شغلی دارند بهتر است با ترسشان مواجه شوند و بر آن غلبه کنند. ممکن است در چند مصاحبه شغلی اول نتوانید بهترین عملکرد خودتان را نشان دهید، اما همین مواجه شدن با ترس به شما برای حل کردن این ترس کمک می‌کند. یکی دیگر از کارهایی که می‌توانید انجام بدهید این است که در خانه شرایط مصاحبه را با خودتان تمرین کنید. بااین‌حال اگر فکر می‌کنید اضطراب شما قابل‌کنترل نیست بهتر است در این زمینه از یک مشاور متخصص کمک بگیرید.

نگران پیداکردن شغل جدید نباشید

برخی افراد به دلیل عدم اطمینان از یافتن شغل جدید، ترس از تغییر شغلشان دارند. اگر شما فردی باشید که حداقل مهارت‌های موردنیاز برای یک کسب‌وکار را داشته باشید، با کمی تلاش و پیگیری می‌توانید شغل جدیدی پیدا کنید. امروزه به‌شرط داشتن مهارت‌های موردنیاز به کمک بنگاه‌ها و وب‌سایت‌های کاریابی می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن شغل جدیدی پیدا کنید.

پیشنهاد می‌شود که حتما درباره راه های انتخاب شغل مناسب بخوانید.

بدترین احتمال را در نظر بگیرید

یکی از تکنیک‌هایی که می‌توانید از آن استفاده کنید این است که در ذهن خود بدترین احتمال را در نظر بگیرید. بدترین اتفاقی که ممکن است بیفتد این است که در مصاحبه رد شوید. حال از خودتان بپرسید بعدازاین رد شدن چه اتفاقی برای من خواهد افتاد؟ قطعاً با این شکست زندگی شما به پایان نخواهد رسید. پس بهتر است به‌جای ترسیدن دست به عمل بزنید. زیرا همان‌طور که می‌بینید دلیل چندانی برای ترس وجود ندارد.

ترس های رایجی که افراد حین تغییر شغل تجربه می‌کنند

علاوه بر مواردی که در بالا گفته شد؛ افراد ممکن است دچار نگرانی های دیگری در حین تغییر شغل بشوند. این ترس ها، که بیشتر افراد هم آنها را تجربه می‌کنند؛ شامل موارد زیر هستند.

  • دریافت نکردن جواب
  • از مقام و موقعیت احتمالی تان در آینده می‌ترسید
  • ترس از رد شدن
  • برچسب و ناتوانی و قضاوت های دیگران
  • دستمزد و نگرانی های مالی
  • از کمک گرفتن می‌ترسید

ترس از تغییر شغل و اهمیت مشاوره

تغییر شغل به همان اندازه که می‌تواند برای شما مفید باشد می‌تواند مشکلاتی را به همراه داشته باشد. در حقیقت این تغییر یکی از مهم‌ترین تصمیمات در زندگی ماست. به همین خاطر بهتر است برای تغییر شغلتان کمی سنجیده‌تر عمل کنید.

در چنین شرایطی بهتر است از یک مشاور متخصص کمک بگیرید. مشاورین با بررسی شرایط به شما کمک می‌کنند تا کم‌خطرترین تصمیم را بگیرید. به‌علاوه آن‌ها می‌توانند با بررسی ویژگی‌های شخصیتی و مهارت‌های شما دقیقاً مشخص کنند که بهتر است به دنبال چه مشاغلی باشید. درمان اعتمادبه‌نفس پایین، ترس از مصاحبه و موفقیت از دیگر اقداماتی است که یک روان‌شناس انجام خواهد داد.

سخن پایانی

ترس از تغییر شغل و قرارگرفتن در یک محیط تازه، تا حدی طبیعی است. همه ما بعد از مدتی به شغل خود و شرایط آن عادت کرده و به راحتی نمی‌توانیم آن را تغییر دهیم. اما گاهی این تغییر لازم است. از این رو باید بر ترس خود غلبه کرده و این تغییر را ایجاد نماییم. البته که این فرایند راحت نبوده و با مشکلاتی همراه است. اما می‌توانید علاوه بر روش هایی که در بالا به آنها اشاره شد؛ از یک متخصص نیز در این زمینه کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ایجاد تغییر در شغل می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره آنلاین با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

برای رهایی ترس از تغییر شغل چه کاری باید انجام دهیم؟

تغییر شغل به‌خودی‌خود یک امر چالش‌برانگیز است و اگر شرایط به‌صورت کامل مورد ارزیابی قرار نگیرد می‌تواند پیامدهای منفی با خود به همراه داشته باشد. برای اینکه بتوانید بر ترس از تغییر شغل خود غلبه کنید بهتر است آگاهی خود را از موقعیت شغلی جدیدی که می‌خواهد وارد آن شوید بالا ببرید، تمام جوانب آن را بسنجید و بعد تصمیم بگیرید.  همچنین کمک‌گرفتن از یک روان‌شناس صنعتی و سازمانی و مشاور شغلی می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

 

منبع: ترس از تغییر شغل



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

آروغ گرفتن نوزاد یکی از کارهای مهمی است که والدین باید انجام دهند و شاید این سوال برایشان پیش بیاید که لزوم این کار در چیست. وقتی که نوزادان شیر می‌خورند به دلیل ضعیف بودن فک هوای زیادی به معده‌شان وارد می‌شود. هوای وارد شده به معده نوزاد می‌تواند برای او ایجاد ناراحتی کرده و حتی خوابش را بر هم بریزد. نوزادان به تنهایی قادر نیستند هوای محبوس شده در شکمشان را خارج کنند و برای انجام این کار به کمک نیاز دارند. یادگیری نحوه درست گرفتن آروغ نوزاد می‌تواند به شما کمک کند تا بی قراری‌های نوزاد خود را حل کنید و جلوی دردهای شکمی او را بگیرید. علاوه بر این‌ها آروغ گرفتن نوزاد باعث می‌شود تا او بهتر و راحت‌تر شیر بخورد. 

فهرست مطالب

 

  • علت آروغ گرفتن نوزاد
  • فواید آروغ گرفتن نوزاد
  • چه زمانی باید آروغ نوزاد را گرفت؟
  • نحوه آروغ گرفتن نوزاد
    • 1. روش سنتی
    • 2. آروغ گرفتن با روش بالاتر از شانه نوزاد
    • 3. روش نشسته در دامن
    • 4. آروغ گرفتن با روش چرخاندن نوزاد
    • 5. روش خوابیده روی شکم
  • مدت زمان آروغ زدن نوزاد چقدر است؟
    • دلیل سخت آروغ زدن نوزاد
  • نوزادان چندبار باید آروغ بزنند؟
  • آروغ  گرفتن نوزاد رفلاکسی
  • در صورت آروغ نزدن نوزاد چه باید بکنیم؟
  • نکاتی در زمینه آروغ گرفتن نوزاد
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه آروغ گرفتن نوزاد می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترین متخصصان کلینیک تخصصی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

علت آروغ گرفتن نوزاد

آروغ گرفتن نوزاد یک روش کاملا علمی برای کمک به غذا خوردن اوست. اغلب وقتی نوزادان شیر می‌خورند به دلیل ناتوانی در مکیدن، حباب‌های هوا به معده کوچک آن‌ها وارد می‌شود. این حباب‌ها روند شیر خوردن را مختل کرده و باعث ناراحتی نوزاد می‌شوند. نوزاد در این حالت گریه می‌کند و از خودش بی قراری نشان می‌دهد تا به شما بفهماند به کمک احتیاج دارد. با آروغ گرفتن نوزاد به او کمک می‌کنید تا هوای گیر کرده در معده‌اش را خالی کند و راحت شود. برای آشنایی با مراقبت های لازم در خصوص نوزاد تازه متولد شده کلیک کنید.

فواید آروغ گرفتن نوزاد

 

1. رفع بی قراری، درد و ناراحتی شکمی نوزاد
2. کمک به شیر خوردن بیشتر نوزاد
3. کمک به نوزاد برای پیشگیری از مشکلات گوارشی بعدی او در آینده

نوزادان در آروغ زدن با هم تفاوت دارند، برخی همیشه آروغ می زنند و روزی بیشتر از یک بار به آروغ گرفتن نیاز پیدا می‌کنند. برخی اوقات هم چند روز یک بار یا فقط برخی اوقات به آروغ گرفتن نوزاد نیاز پیدا می‌شود. با کمک گرفتن از روانشناس کودک می‌توانید اطلاعات بیشتری در زمینه برخورد با نوزاد خود به دست آورید. برای کسب اطلاعات در این زمینه روی مشاوره تلفنی کودک کلیک کنید. 

چه زمانی باید آروغ نوزاد را گرفت؟

معمولا بعد از شیر خوردن بهترین زمان برای آروغ گرفتن نوزاد است. اگر بین شیردهی وقفه‌ای افتاد حتما آروغ نوزاد را بگیرید و بعد دوباره به او شیر بدهید. نوزادانی که مبتلا به رفلاکس هستند باید هر 5 دقیقه پس از شیر خوردن آروغ‌شان گرفته شود.

اگر نوزاد شما علائمی همچون جمع شدن، پیچ و تاب خوردن، ناراحتی و امتناع از شیر خوردن، بیدار شدن و گریه کردن در هنگام خواب پس از شیردهی را از خود نشان داد فورا باید  آروغ او را بگیرید.

نحوه آروغ گرفتن نوزاد

روش‌های زیادی برای آروغ گرفتن نوزاد وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. معمولا نوزادان با تمام روش‌ها راحت نیستند ولی حتما یک روش وجود دارد که نوزاد شما به کمک آن بتواند بهتر باد گلو کند. برای اطلاع نحوه صحیح نحوه صحیح شیر دادن به نوزاد کلیک کنید.

1. روش سنتی

این روش سنتی‌ترین راه برای آروغ گرفتن نوزاد است. در این روش شما می‌توانید بنشینید یا بایستید سپس نوزاد را بغل گرفته و سینه نوزاد را جلوی سینه خودتان نگه دارید. چانه نوزاد را روی شانه‌تان قرار بدهید تا به آنجا تکیه کند. زیر چانه او و روی لباس خودتان یک پارچه قرار دهید تا اگر نوزاد بالا آورد محتویات معده او لباس شما را کثیف نکند. یکی از دست‌هایتان را پشت نوزاد قرار دهید تا او را نگه دارد. با دست دیگرتان کمر نوزاد را به صورت دورانی ماساژ دهید و چند ضربه آرام به پشت او بزنید تا آروغ بزند.

2. آروغ گرفتن با روش بالاتر از شانه نوزاد

این روش برای نوزادانی مناسب است که می‌توانند سر و گردن خود را نگه دارند. در این روش ابتدا پشت به آینه بایستید، یک پارچه روی شانه خود قرار دهید تا لباستان کثیف نشود. نوزاد را طوری بگیرید که شکم او رو به روی شانه شما باشد. پشت او را بمالید تا باد گلو بزند. گاهی به آینه پشت سرتان نگاه کنید تا مطمئن شوید کودک به راحتی نفس می‌کشد و روی شانه شما خم نشده است. 

3. روش نشسته در دامن

در این روش برای آروغ گرفتن باید نوزاد را روی پای خود بنشانید به حالتی که پشتش به شما باشد. سپس یک پارچه یا پیشبند روی یقه نوزاد و پای خود قرار دهید. یکی از دستانتان را به حالت حرف انگلیسی C  بگیرید و با انگشتان آن دست چانه نوزاد را نگه دارید و با کف دست سینه نوزاد را کنترل کنید. نوزاد را کمی به جلو خم کنید، بعد با دست دیگر پشت نوزاد را ماساژ دهید تا آروغ بزند. توجه داشته باشید که انگشتان یا دست شما روی گلوی نوزاد قرار نگیرد وگرنه نوزاد نمی‌تواند به خوبی نفس بکشد.

4. آروغ گرفتن با روش چرخاندن نوزاد

همان نکات اولیه روش قبلی را تکرار کنید. نوزاد را روی ران پایتان بنشانید، انگشتان خود را به حالت C در آورید و چانه نوزاد را بگیرید، با کف دستتان هم سینه نوزاد را کنترل کنید. حالا برای آروغ گرفتن به جای زدن پشت نوزاد یا ماساژ دادن کمر او، به کمک دستی که در پشت بچه قرار دارد او را آرام به شکل دورانی بچرخانید. این روش نوزاد را بسیار آرام می‌کند.

5. روش خوابیده روی شکم

نوزاد را روی شکم بخوابانید. یک پارچه روی پایتان بگذارید تا شلوارتان کثیف نشود. یک دست خود را زیر سر نوزاد بگذارید و دست دیگر را پشت نوزاد گذاشته و ماساژ دهید تا آروغ بزند. مراقب تنفس و راحتی نوزاد باشید. این را هم فراموش نکنید که نباید محکم به پشت نوزاد ضربه بزنید.

مدت زمان آروغ زدن نوزاد چقدر است؟

آروغ گرفتن نوزاد کار چندان سختی نیست و بیشتر از چند دقیقه طول نمی‌کشد. البته ممکن است نوزاد شما برای آروغ زدن زمان بیشتری نیاز داشته باشد. شما بعد از مدتی متوجه عادات رفتاری نوزادشان می‌شوند و مدت آروغ گرفتن را خواهید فهمید. اگر نوزادتان آروغ نزد نشانه هایی از ناراحتی نداشت، فرایند آروغ گیری را متوقف کنید.

دلیل سخت آروغ زدن نوزاد

اگر با وجود انجام تمام روش های ذکر شده هنوز موفق به آروغ گرفتن نوزاد خود نشده اید، و کودک تان دچار ناراحتی نشده ممکن است گاز معده نداشته باشد. اما اگر نوزاد بی قرار بود و ناراحتی بروز داد اقدامات زیر را انجام دهید.

  • او را به پشت بخوابانید و شکمش را ماساژ دهید
  • همانطور که پشت خواباندید پاهای او را حرکت دهید، به سمت داخل شکمش جمع کنید و سپس پاهایش را صاف کنید
  • بعد از دادن غذا برای جلوگیری از بالا آوردن او را به حالت نشسته قرار دهید
  • اگر باد معده او زیاد است و احساس ناراحتی شدید شد، به متخصص مراجعه نمایید.

نوزادان چندبار باید آروغ بزنند؟

معمولا نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند نیازی به آروغ زدن ندارند؛ چرا که هوای زیادی را نبلعیده اند. بیشترین زمانی که آنها نیاز به اینکار دارند بعد از شیرخوردن تا شش ماهگی است. در واقع هر زمان که آنها شیر می‌خورند؛ بهتر است آروغ هم بزنند و نمی‌توان عدد دقیقی برای آن در نظر گرفت. برای اطلاع از دلایل بالا آوردن شیر نوزاد کلیک کنید.

آروغ  گرفتن نوزاد رفلاکسی

اگر نوزاد شما مبتلا به رفلاکس معده است؛ بهتر است هر 20 تا 30 میلی لیتری که شیر می‌خورد؛ آروغ او را بگیرید. از طرفی بعد از غذا به مدت 10 الی 15 دقیقه او را در حالت عمودی نگه دارید و آروغ او را بگیرید. نوزادانی که مبتلا به رفلاکس معده هستند؛ نباید در حالت خوابیده آروغ آنها را گرفت.

در صورت آروغ نزدن نوزاد چه باید بکنیم؟

 

اگر روش هایی که در بالا توضیح داده شد؛ برای آروغ گرفتن نوزاد جواب نداد؛ او را به پشت خوابنده و شکم او را ماساژ دهید. همچنین حرکت دادن پاهای نوزاد به جلو و عقب نیز مانند وقتی که در حال دوچرخه سواری است؛ بسیار کمک کننده است. اگر در این حالت نیز او آروغ نزد؛ باید در این زمینه با متخصص مشورت کنید. برای جلوگیری از بروز دل درد نوزاد کلیک نمایید.

نکاتی در زمینه آروغ گرفتن نوزاد

در مورد آروغ گرفتن نوزاد ، نکاتی وجود دارد که در صورت رعایت کردن آنها، این فرایند ساده تر خواهد شد.

  • سعی کنید ضربات تان آرام اما مکرر باشد.
  • بیشتر نوزادان در حالت ایستاده، راحت تر آروغ می‌زنند. اما مطمئن شوید که صورت او را می‌بینید و متوجه تغییرات آن خواهید شد.
  • از آنجایی که آنها در هنگام آروغ زدن کمی شیر بالا می‌آورند؛ بهتر است از یک حوله یا دستمال روی شانه خود استفاده کنید.
  • اگر نوزاد شما بعد از چند دقیقه آروغ نزد؛ حالت او را تغییر داده و دوباره به او شیر بدهید.

سخن پایانی

آروغ گرفتن نوزاد اقدام مهمی است که مادران آن را جدی نگرفته و یا حتی فراموش می‌کنند. در صورتی که این موضوع می‌تواند اختلال جدی در فرایند گوارشی نوزاد ایجاد کند. به همین دلیل بهتر است اینکار را به صورت مداوم انجام داده و در مورد آن با یک متخصص نیز مشورت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آروغ گرفتن نوزاد می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترین متخصصان کلینیک تخصصی مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

چرا نوزادانی که شیر خشک مصرف می‌کنند بیشتر آروغ می‌زنند؟

چون این نوزادان هوای بیشتری را وارد معده‌شان می‌کنند. برای حل این مشکل می‌توانید از شیشه شیرهای ضد نفخ و ضد رفلاکس کمک بگیرید.

تا چه زمانی باید آروغ نوزاد را گرفت؟

معمولا تا 6 ماهگی باید این کار را انجام داد. پس از آن بچه‌ها خودشان یاد می‌گیرند چطور غذا را ببلعند که هوای کمتری به معده‌شان ورود پیدا کند.

آروغ گرفتن معمولا چقدر طول می‌کشد؟

اگر نوزاد آروغ نمی‌زند تا 20 دقیقه پشتش را ماساژ دهید و سپس او را بخوابانید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه صحیح آروغ گرفتن نوزاد می‌توانید از یک روانشناس کمک بگیرید.  

 

منبع: آروغ گرفتن نوزاد



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

احساس نفرت را همه ما در درونمان تجربه کرده‌ایم. هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید که تابه‌حال از کسی یا چیزی متنفر نبوده است. به همین خاطر می‌توان گفت که وجود این احساس طبیعی است. اما مشکل زمانی ایجاد می‌شود که یک نفر درگیر بیماری نفرت از دیگران باشد. این افراد معمولاً از تمامی اطرافیان و مردم بدشان می‌آید؛ و روابط اجتماعی محدودی دارند. به همین خاطر خودشان هم معمولاً احساس تنهایی و افسردگی می‌کنند. اما این احساسات باعث نمی‌شود که به فکر برقراری رابطه با دیگران باشند. اتفاقاتی مثل شکست خوردن در روابط نزدیک از مهم‌ترین دلایل این مشکل هستند. احساس نفرت از دیگران می‌تواند مشکلات بسیاری را برای فرد ایجاد کند. به همین خاطر پیداکردن راه‌حلی برای درمان آن بسیار مهم است. اگر شما یا هر یک از اطرافیانتان درگیر این احساس شده است می‌توانید برای مشاوره فردی اقدام کنید.

فهرست مطالب

 

  • احساس نفرت و هیجانات همراه با آن
  • فرق بین احساس نفرت و اجتناب
  • دلایل نفرت از دیگران
  • چگونه متوجه شویم فردی از ما متنفر است؟
  • پیامدهای احساس نفرت
  • روش های شناخت احساس نفرت
  • راهکارهایی برای برطرف‌کردن احساس نفرت
    • احساسات خود را بپذیرید
    • دلایل احساس نفرت را پیدا کنید
    • باورهایتان را تغییر دهید
    •  صحبت کنید
  • احساس نفرت و کمک‌گرفتن از یک مشاور
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه احساس نفرت می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره آنلاین از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

احساس نفرت و هیجانات همراه با آن

قبل از هر چیز باید از این صحبت کنیم که احساس نفرت چیست؟ شناختن هیجانات مختلف باعث می‌شود که شما بهتر بتوانید با آنها روبه‌رو شوید. روان‌شناسان معتقدند احساس نفرت به معنای بیزاری بیش از حد از یک موضوع است. به طوری که شما دوست دارید هرچه سریع‌تر از دست آن راحت بشوید.

احساس نفرت نسبت به مردم نیز همین‌طور است. کسانی که درگیر این مشکل می‌شوند احساس خوبی نسبت به دیگران ندارند؛ و دوست دارند هرچه سریع‌تر از دیگران فاصله بگیرند. نفرت گاهی اوقات همراه با احساسات دیگری مثل خشم یا غم تجربه می‌شود. اینکه شما در هنگام دیدن یک نفر چه احساساتی را در کنار نفرت تجربه می‌کنید تا حد زیادی به روابط قبلی شما و احساساتی دارد که قبلاً با این فرد تجربه کرده‌اید بستگی دارد.

برای آشنایی با روش های تشخیص انواع احساسات کلیک کنید.

فرق بین احساس نفرت و اجتناب

برخی معتقدند که احساس نفرت همان اجتناب کردن است. در صورتی که این احساسات کاملا متفاوت هستند. ممکن است ما از فردی اجتناب کنیم؛ اما از او متنفر نباشیم. عمده ترین تفاوت آنها در نوع بروز واکنش هاست. در اجتناب، افراد به طور ارادی از دیگران دوری می‌کنند. اما در مورد تنفر فرد کاملا ناخودآگاه دچار احساسات منفی می‌شود و هیچ کنترلی روی آنها ندارد. برای پاسخ به سوال چرا از خودم متنفرم کلیک نمایید.

دلایل نفرت از دیگران

وقتی بتوانیم دلایل یک موضوع را پیدا کنیم کنار آمدن با آن راحت‌تر خواهد بود. راجع به احساس نفرت نیز همین‌طور است. وقتی شما بدانید که چه مسائلی باعث شده نسبت به دیگران احساس منفی داشته باشید بهتر می‌توانید با این احساس خود مبارزه کنید. روان‌شناسان معتقدند که احساس نفرت از دیگران معمولاً به دلیل شکست‌های متعدد در روابط اجتماعی ایجاد می‌شود. وقتی یک نفر بارها به دیگران اعتماد کرده باشد و در مقابل از آنها رفتار نامناسبی دیده باشد احساسات منفی نسبت به این افراد بسیار طبیعی است. پس از مدتی این افراد احساس نفرت و خشمی که نسبت به اطرافیان خود دارند را به همه تعمیم می‌دهند؛ و به این نتیجه می‌رسند که همه مردم غیرقابل‌اعتماد هستند و می‌خواهند به آنها آسیب بزنند. این افکار باعث می‌شود که نسبت به همه احساس نفرت را تجربه کنند.

تجربیات منفی اوایل کودکی نیز می‌تواند یکی از دلایل احساس نفرت نسبت به دیگران باشد. مهم‌ترین نیاز کودکان در سال‌های اول زندگی احساس امنیت است. رابطه مراقبان با کودک و به‌خصوص مادر می‌تواند این امنیت را تأمین کند. اگر کودک احساس کند پدر و مادر به نیازهایش توجه دارند همین احساس را نسبت به جهان و سایر مردم نیز تعمیم می‌دهد. اما اگر احساس کند که دیگران توجهی به نیازهای او ندارند احساس ناامنی می‌کند. بیماری نفرت از دیگران یکی از پیامدهای همین احساس ناامنی در کودکی است.

چگونه متوجه شویم فردی از ما متنفر است؟

 

فراموش نکنید که دیگران هم می‌توانند از ما متنفر باشند. زمانی که نفرت نسبت به ما بروز می‌کند؛ با چنین نشانه هایی همراه است.

  • با ما ارتباط چشمی ندارد
  • وقتی نزدیک او هستیم لبخند نمی‌زند
  • از ما دوری می‌کند
  • حضور ما را به رسمیت نمی‌شناسد
  • مایل به حرف زدن با ما نیست
  • زبان بدن او منفی است
  • با شما مخالفت می‌کنند

پیامدهای احساس نفرت

کسانی که نفرت از دیگران را تجربه می‌کنند معمولاً درگیر مشکلات روحی بسیاری می‌شوند. احساس تنهایی و افسردگی از جمله مهم‌ترین مشکلاتی است که آنها را درگیر می‌کند. این شخصیت‌ها درست مانند هر انسان دیگری به روابط اجتماعی و تأمین نیازهایشان در کنار دیگران احتیاج دارند. بااین‌حال نفرت مانع از این می‌شود که به سراغ دیگران بروند. به همین خاطر آنها درگیر مشکلات روحی بسیاری می‌شوند. یکی دیگر از مشکلاتی که احساس نفرت برای این بیماران ایجاد می‌کند درگیری ذهنی است. این افراد معمولاً آرامش چندانی ندارند؛ و همیشه فکرشان درگیر رفتاری است که دیگران با آنها داشته‌اند. همین موضوع باعث می‌شود که آرامش ذهنی خود را از دست بدهند.

روش های شناخت احساس نفرت

برای اینکه احساس نفرت را بهتر درک کنید و یا بتوانید بین آن با احساسات دیگر تمایز قائل شوید؛ می‌توانید از روش های زیر استفاده کنید. برای جلوگیری از بروز افکار منفی کلیک نمایید.

◀پیدا کردن چرایی احساس نفرت نسبت به یک نفر یا موقعیت

◀نترسیدن از احساس نفرت

◀بیشتر بر خود و احساسات مان تمرکز کنیم

◀به دنبال راهکار و حل مساله باشیم

◀دامن نزدن به احساس نفرت

◀دوری کردن از عوامل محرکی که منجر به ایجاد احساس نفرت می‌شوند

◀نادیده گرفتن

◀همه چیز آنطور که ما فکر می‌کنیم؛ نیست

راهکارهایی برای برطرف‌کردن احساس نفرت

 

فراموش نکنید که غلبه بر نفرت به معنای سرکوب کردن آن نیست. بلکه با استفاده از این روش ها تنها می‌توانید تا حد زیادی آن را کنترل کرده و پیامدهای ناشی از آن را به حداقل برسایند.

احساسات خود را بپذیرید

اولین قدم برای اینکه بتوانید احساس نفرت نسبت به دیگران را از بین ببرید پذیرش است. خیلی از ما نمی‌خواهیم بپذیریم که از دیگران بدمان می‌آید. پذیرفتن این احساس باعث می‌شود باورهایمان راجع به خودمان به هم بریزد. و به همین خاطر تا جایی که بتوانیم از رویارویی با این احساسمان فرار می‌کنیم. اما به خاطر داشته باشید که نفرت از دیگران چیزی نیست که فقط شما تجربه کنید. احساس نفرت در همه انسان‌ها وجود دارد. و همگی کم‌وبیش آن را تجربه می‌کنند. به‌علاوه نفرت شما از دیگران موضوعی نیست که آن را انتخاب کرده باشید و تجربیات تلخ زندگی باعث آن شده است. به همین خاطر خودتان را برای این احساسات سرزنش نکنید. اما در اولین قدم این را بپذیرید که نسبت به دیگران دچار احساس نفرت هستید.

دلایل احساس نفرت را پیدا کنید

کمی با خودتان خلوت کنید و به این سؤال جواب بدهید که چه چیزی باعث نفرت شما شده است؟ سعی کنید حوادثی که باعث ناراحتی‌تان شده را به یاد بیاورید. این کار تا حد زیادی به برطرف‌کردن مشکل کمک می‌کند.

باورهایتان را تغییر دهید

وقتی دلایل نفرت را پیدا کردید بهترین راهکار این است که باورهایتان را تغییر بدهید. برای این کار وقتی افکار منفی به سراغتان می‌آید آنها را یادداشت کنید. سپس سعی کنید احتمالات و افکار دیگری که ممکن است واقعیت داشته باشد را نیز پیدا کنید. این کار به شما کمک می‌کند به این نتیجه برسید که به جای افکار منفی راجع به دیگران می‌توان افکار مثبتی داشت.

 صحبت کنید

گاهی وقت‌ها احساس نفرت ما به خاطر  کاری است که یک نفر انجام داده؛ در چنین شرایطی بهترین راهکار این است که با طرف مقابل صحبت کنید. سعی کنید احساس و دلیل ناراحتی‌تان را برای طرف مقابل توضیح بدهید و با کمک یکدیگر راهی برای مشکل پیش‌آمده پیدا کنید.

احساس نفرت و کمک‌گرفتن از یک مشاور

گاهی اوقات نفرت از دیگران مشکلی است که به این راحتی نمی‌توانید آن را حل کنید. باورهایی که در ذهن ما ریشه دارند و همین‌طور خاطره تجربیات تلخی که داشته‌ایم می‌تواند تغییر را بسیار سخت کند. در این شرایط بهترین کار این است که از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین با استفاده از روش‌های علمی و بدون اینکه شما را قضاوت کنند کمک می‌کنند تا این مشکلات را برطرف کنید.

سخن پایانی

 

احساس نفرت بار منفی زیادی دارد. شاید به راحتی از این کلمه برای توصیف یک موقعیت و یا فرد استفاده کنیم. اما باید بدانیم که در واقع در حال پخش کردن احساسات منفی و حال بد برای خود و دیگران هستیم. از این رو بهتر است این احساس را به طور دقیق تری شناخته و آن را کنترل کنیم. در این زمینه می‌توان از متخصص نیز کمک گرفت.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه احساس نفرت می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره آنلاین از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سؤالات متداول

دلیل نفرت از مردم چیست؟

خاطرات تلخ ابتدای کودکی و همین‌طور تجربیات ناخوشایندی که ممکن است در روابط اجتماعی برای فرد پیش بیاید از مهم‌ترین دلایل احساس نفرت از مردم است.

چطور به کسی که از همه متنفر است بگویم این احساس اشتباه است؟

بهتر است به‌جای مطرح‌کردن این صحبت با او همدلی داشته باشید. مرور زمان و این که طرف مقابل از شما رفتاری متفاوت ببیند باعث می‌شود که به شما اعتماد کند.

 

منبع: احساس نفرت را چطور از خودمان دور کنیم؟



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

تعیین مهریه در خواستگاری یکی از رسوماتی قدیمی ما ایرانیان است. ازدواج و عروسی بر طبق سنت­‌های ایرانی با مراسم خواستگاری آغاز می‌شود. در این مراسم است که خانواده­‌ها و دختر و پسر در صورت نبود شناخت با یکدیگر آشنا می­‌شوند. در طی جلسات خواستگاری خانواده‌ها درباره شرط و شروط ازدواج، آداب و رسوم‌شان، مهریه و… صحبت و تصمیم­‌گیری می­‌کنند. همانطور که گفته شد یکی از مسائل مهم که در طی مراسم خواستگاری درباره آن تصمیم­‌گیری می­‌شود، مهریه است. در ادامه درباره مهریه و جلوگیری از پیش آمدن اختلافات میان خانواده­‌ها در تعیین مقدار آن صحبت کرده‌ایم.

فهرست مطالب

 

    • تعیین مهریه
  • تعیین کننده مهریه در خواستگاری
  • تعیین مهریه در خواستگاری بر چه مبنایی باشد؟
    • علت بروز اختلافات چیست؟
    • نقش خانواده
    • چگونه از اختلافات جلوگیری کنیم؟
  • بهترین روش برای تعیین مهریه در خواستگاری

برای دریافت مشاوره در زمینه تعیین مهریه در خواستگاری می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

تعیین مهریه

مهریه یکی از مسائل مهمی است که پیش از ازدواج خانواده‌­ها درباره آن با یکدیگر صحبت می­‌کنند و گاها درباره میزان آن به اختلافاتی بر می­‌خورند. مهریه یکی از حقوق زوجه است که با توافق میان آنان تعیین شده و در عقدنامه ذکر می­‌گردد.

تعیین مهریه برای زنان پیش از ازدواج از گذشته­‌های دور در میان مسلمانان و ایرانیان رایج بوده است و در واقع هدیه­‌ای است که در زمان عقد نکاح داماد به عروس می­‌دهد.

امروزه تفکری که نسبت به مهریه وجود دارد دستخوش تغییرات بسیاری شده است و باورهای اشتباهی نسبت به آن شکل گرفته است. برخی خانواده­ها مهریه را به عنوان تضمینی برای زندگی مشترک، یا تعیین کننده میزان ارزش دختر برای پسر و… می­‌دانند و به همین خاطر تمایل دارند میزان مهریه را بسیار بالا تعیین کنند.

برای آشنایی با روش های جلوگیری از اختلاف بر سر مهریه کلیک کنید.

تعیین کننده مهریه در خواستگاری

بر طبق آداب و رسوم هر خانواده برای تعیین مهریه، گاها دختر و پسر میزانی را تعیین کرده و با مشورت خانواده آن را اعلام می­‌کنند، در این صورت ممکن است گاهی با مخالفت و مداخله خانواده­‌های خود روبرو شوند و به اختلاف بخورند. در برخی دیگر از خانواده­‌ها نیز از ابتدا بزرگترها خودشان تصمیم می­‌گیرند. آن‌ها بر این باورند که دختر و پسر به علت این که ممکن است تحت تاثیر عواطف و احساسات‌شان هستند، تصمیم درستی نگیرند.

اختلاف میان خانواده­‌ها بر سر مهریه بسیار دیده شده است. چه خانواده­‌ها درمورد میزان مهریه تصمیم بگیرند و چه خود زوجین؛ این اختلافات ممکن است پیش بیاید. علت این اختلافات نیز وجود باورها و رسوم اشتباه، مقایسه و چشم و هم‌­چشمی، تلاش برای جلوگیری از طلاق و… است.

تعیین مهریه در خواستگاری بر چه مبنایی باشد؟

برای تعیین مهریه نمی‌­توان عدد و مبلغ مشخصی را پیشنهاد داد و از نظر قانونی هرچیزی که شرعا و عرفا و قانونا مالیت داشته باشد، را می‌توان به عنوان مهریه تعیین کرد و برای میزان آن نیز محدودیتی وجود ندارد. همین امر سبب شده که امروزه در تعیین مقدار مهریه ضابطه‌ای عادلانه وجود نداشته باشد. البته به تازگی برخی قوانین جدید ترغیب برای به تعیین مهریه در خواستگاری با مقادیری قابل قبول تعیین شده است.

تعیین مهریه‌­های بالا می­‌تواند از لحاظ ذهنی مرد را تحت فشار بسیاری قرار دهد.

بهتر است خانواده‌­ها در تعیین مهریه به جای مقایسه و چشم و­ هم‌چشمی شرایط خود و طرف مقابلشان را در نظر بگیرند و به جای آن که از مهریه به عنوان ضامن خوشبختی استفاده کنند، با توجه به مسائل مهم­‌تر، خوشبختی فرزندشان را تا حدی تضمین کنند. زوج­‌های بسیاری با مبالغ مهریه بسیار بالا، کارشان به طلاق و جدایی کشیده شده است. در مقابل نیز زوج­‌های بسیاری وجود دارند که با مهریه کم اما با تمرکز بر مسائلی مانند شناخت قبل از ازدواج و… در کنار هم زندگی می­‌کنند و در کنار هم بسیار خوشبخت­‌اند.

علت بروز اختلافات چیست؟

تعیین مهریه بالا از جانب خانواده عروس معمولا با مخالفت داماد و خانواده داماد مواجه می­‌شود. هر یک از خانواده­‌ها برای به کرسی نشاندن نظر خود تلاش کرده و اختلافات شدت می­‌گیرد.

خانواده عروس اغلب به دلیل این که تضمینی برای خوشبختی دخترشان می­‌خواهند دست به تعیین مهریه با مبالغ بالا می­‌زنند. البته وجود برخی قوانین و باورها درباره زنان مانند حق طلاق مرد و… که شرایط را برای زن سخت می­‌کندُ نگرانی خانواده عروس را توجیه می­‌نماید. گاهی نیز برخی به علت چشم و همچشمی و یا تحت تاثیر مهریه­‌های عجیبی که به تازگی باب شده­‌اند، درخواست مهریه بالا می‌کنند که خود نیازمند برسی است. در این شرایط توصیه می‌شود حتما برای دریافت خدمات مشاوره ازدواج کلیک کنید.

حال داماد ممکن است به علت عواطف و احساساتش چنین مهریه­‌ای را قبول کند. اما خانواده داماد معمولا آینده­‌نگرتر بوده و زیر بار مهریه سنگین نمی­‌روند. به این ترتیب اختلافات بر سر مهریه آغاز می­‌شود.

نقش خانواده

خانواده­‌ها نقش بسیار کلیدی در کاهش اختلافات پیش از ازدواج به خصوص اختلافاتی که در مورد مسئله مهریه پیش می­‌آید دارند. اگر خانواده­‌ها درباره مهریه سختگیری کمتری داشته باشند، و به فرزندشان نیز مسائل مهم دیگر در زندگی را یادآور شوند، بسیاری از مشکلات پیش نمی­‌آیند.

بزرگترها به علت تجربه زیادشان در زندگی می‌توانند به خوبی جوانان را راهنمایی کنند و تجربیات‌شان را برایشان بازگو نمایند. خانواده‌ها نباید درباره مهریه بر جوانان فشار آورند و به خاطر چشم و همچشمی و باورهای نادرست مانعی برای شروع زندگی مشترک‌ زوج درست کنند.

برای پیدا کردن راهی برای حل اختلافات در ازدواج کلیک کنید.

چگونه از اختلافات جلوگیری کنیم؟

  • اصلاح باورهای نادرست: اولین راهکار اصلاح باورهای نادرست‌مان درباره مهریه، زنان و نسبت دادن ارزش زن به میزان مهریه­‌اش و… است. اگر این باورهای نادرست اصلاح شوند، به طبع بسیاری از مشکلات هم پیش نخواهد آمد.
  • تمرکز بر مسائل مهم‌تر: هیچ چیز بهتر از یک انتخاب صحیح نمی‌­تواند تضمین ­کننده خوشبختی شما باشد. پس لازم است قبل از ازدواج به شناخت کافی از یکدیگر برسید. مادیات و ظواهر هیچگاه نتوانسته­‌اند به تنهایی تضمینی برای داشتن یک زندگی خوب باشند.
  • صحبت کردن با یکدیگر و خانواده‌­ها: جبهه گرفتن نسبت به یکدیگر و خانواده را کنار بگذارید و با یکدیگر صحبت کنید. شنیدن صحبت و نظر و علت تصمیم هر یک، سبب می­‌شود یکدیگر را درک کنیم. با درک یکدیگر، می‌توان راحت‌تر مشکلات را از میان برد.

برای آشنایی با معیارهای انتخاب همسر کلیک کنید.

بهترین روش برای تعیین مهریه در خواستگاری

بهترین راه برای جلوگیری و حل اختلافات پیش آمده بر سر مهریه کمک گرفتن از یک مشاور ازدواج یا خانواده است. مشاور تجربه بسیاری در این زمینه داشته و در این زمینه تحصیل کرده و می‌تواند بهترین راه حل­‌هایی را متناسب با شرایط زوجین پیشنهاد دهد.

مشاور با زوجین به تنهایی و مشترکا صحبت می­‌کند. در صورت لزوم از تست­‌های روانشناسی و شخصیت بهره می­‌گیرد. همینطور در طی جلسات بر روی باورها، مهارت­‌های ارتباطی، مهارت­‌های حل مسئله و… کار می­‌کند. این جلسات کمک می­‌کند زوجین به شناخت بهتری از هم برسند و بتوانند اختلافات را حل کنند. حتی ادامه دادن جلسات به یادگیری مهارت­‌هایی که در طی زندگی مشترک کمک کننده‌­اند منجر می‌شود.

برای دریافت مشاوره در زمینه تعیین مهریه در خواستگاری می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: تعیین مهریه در خواستگاری



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

طلاق و جدا شدن از همسر با واکنش‌های متفاوتی برای زوجین همراه است. با این حال واکنش زنان بعد از جدایی معمولا شدیدتر از مردان بوده و با آسیب‌ها و مشکلات بیشتری همراه است. در واقع زنان به دلیل مسائل اجتماعی، رویا بافی و وابستگی اقتصادی فشارهای بیشتری را تجربه می‌کنند و مستعد ابتلا به مشکلات روحی و روانی نیز هستند. با این حال دوران بعد از طلاق ثانیه به ثانیه با دغدغه‌های مختلفی همراه است و همواره ذهن خانم‌ها را درگیر می‌کند. در این راستا توجه به یک سری از نکات که در ادامه ذکر می‌کنیم کمک خواهد کرد تا این دوران را با آرامش بیشتری سپری کنید و بتوانید تصمیم‌های عقلانی و به دور از هیجانات بگیرید. همچنین اگر تصمیم بازگشت به زندگی دارید خواندن مقاله پشیمانی بعد از طلاق به شما کمک خواهد کرد.

فهرست مطالب

 

  • واکنش های معمول زنان بعد از جدایی
    • 1. انکار از واکنش زنان بعد از جدایی
    • 2. خشم
    • 3. چانه زنی از واکنش زنان بعد از جدایی
    • 4. افسردگی
    • 5. پذیرش از واکنش زنان بعد از جدایی
  • واکنش ‌های خاص زنان بعد از جدایی
  • دلایل آسیب‌پذیری بیشتر زنان | واکنش زنان بعد از جدایی
    • 1. رویا بافی | واکنش زنان بعد از جدایی
    • 2. وابستگی اقتصادی
    • 3. باورهای اشتباه
    • 4. از دست دادن استقلال
  • چگونه با موفقیت از شرایط پیش آمده عبور کنیم
    • 1. پذیرش
    • 2. کسب درآمد
    • 3. ایجاد جمع‌های دوستانه
    • 4. وارد رابطه نشوید
    • 5. ارزش‌های خود را فراموش نکنید
    • سؤالات متداول درباره واکنش زنان بعد از جدایی

برای دریافت مشاوره در زمینه واکنش زنان بعد از جدایی می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354  تماس بگیرید.

 

واکنش های معمول زنان بعد از جدایی

تفاوتی نمی‌کند که شما خانم یا آقا باشید و یا رابطه شما به‌صورت ازدواج یا یک رابطه غیررسمی بوده باشد. جدا شدن از فردی که به او علاقه داشته باشید، باعث می‌شود تا واکنش‌های مشخصی در شما ایجاد شود. در نظر داشته باشید که به عقیده روانشناسان شما الزاماً، تمامی این مراحل را به ترتیب و پشت سر هم نمی‌گذرانید. ممکن است برخی از این مراحل با شدت بیشتر برای شما اتفاق بیفتد و یا برخی را تجربه نکنید.

برای شناخت بیشتر درزمینه عوارض طلاق برای زنان کلیک کنید.

1. انکار از واکنش زنان بعد از جدایی

در این مرحله شما به‌طورکلی منکر جدایی و از دست دادن فردی هستید که به او علاقه دارید. شدت اضطراب و ناراحتی حاصل از پایان این رابطه باعث می‌شود که فرد به‌طورکلی جدایی را انکار کند. اعتقاد به این مطلب که صرفاً یک قهر و دلخوری ساده پیش‌آمده و جدایی در کار نیست. شوخی پنداشتن قطع رابطه، فراموش کردن اینکه شریک عاطفی شما دیگر نیست و فکر کردن به اینکه در دیدار بعدی چه بپوشید، چه حرفی بزنید یا مثلاً برنامه‌ریزی برای جشن تولد طرف مقابل به این معناست که شما هنوز پایان رابطه را باور نکرده‌اید.

2. خشم

هنگامی‌که از شوک خبر جدایی بیرون آمده و باور می‌کنید که شریک عاطفی‌تان شما را تنها گذاشته است، دچار خشم می‌شوید. احساس خشم و نفرت نسبت به‌طرف مقابل، ایجاد دعوا و درگیری، به یادآوردن تمامی نقاط ضعف و اشتباهات فرد و به‌ویژه مقصر جلوه دادن او، ازجمله واکنش‌هایی هستند که به دلیل خشم انجام می‌دهید.

3. چانه زنی از واکنش زنان بعد از جدایی

مرور زمان شما را وارد مرحله چانه‌زنی خواهد کرد. در این مرحله شما به‌جای واکنش‌های نامناسبی مانند انکار یا خشم، تلاش خواهید کرد تا طرف مقابل را به رابطه برگردانید. فرستادن واسطه، اعلام تمایل به صحبت کردن، تلاش برای تغییر اخلاق‌هایی که طرف مقابل دوستشان ندارد و هرگونه رفتار دیگری برای تغییر دادن شرایط موجود، در این گروه قرار می‌گیرند.

4. افسردگی

هنگامی‌که تلاش‌هایتان برای بازگرداندن طرف مقابل نتیجه‌ای نداشته باشد شما دچار فاز افسردگی خواهید شد. در این مرحله، خلقتان به‌شدت پایین آمده، انرژی لازم برای انجام بسیاری از کارها را ندارید و حتی ممکن است برخی اوقات گریه کنید.

5. پذیرش از واکنش زنان بعد از جدایی

با پایان یافتن دوران افسردگی و به‌عنوان آخرین مرحله در واکنش به این جدایی، شما به قبول اتفاق افتاده خواهید رسید. در این شرایط می‌پذیرید که طرف مقابل هرگز بازنمی‌گردد و می‌بایست در زندگی خود تغییراتی ایجاد کنید که متناسب با شرایط جدید زندگی شما هستند.

با ایجاد پذیرش، شرایط غم و احساسات منفی ناشی از جدایی پایان پیدا می‌کنند. به همین خاطر، برخی روانشناسان توصیه می‌کنند که برای کاهش فشار روحی ناشی از سوگ، بهتر است هرچه سریع‌تر بپذیرید که رابطه به پایان خودش رسیده است.

معمولاً با رسیدن فرد به مرحله پذیرش، وی زندگی خود را بر طبق روال اصلی و معمول پیش می‌گیرد. اگر با افرادی مواجه هستید که علی‌رغم گذر زمان، همچنان نتوانسته‌اند با واقعیت کنار بیایند و احساس غم می‌کنند یا انتظار به بازگشت طرف مقابل دارند، در نظر داشته باشید که این افراد در مراحل قبلی واکنش به جدایی جامانده‌اند. چنانچه این شرایط بیشتر از یک سال طول بکشد، غیرطبیعی بوده و احتیاج به مداخله درمانی دارد.

 

واکنش ‌های خاص زنان بعد از جدایی

با توجه به دلایلی که برای آسیب‌پذیری بیشتر زنان عنوان شد، زن‌ها فشار روحی بیشتری را تجربه کرده و احتمالاً واکنش‌های شدیدتری را نشان خواهند داد. این واکنش‌ها می‌تواند شامل موارد زیر باشد.

  1. احتمال بروز بیماری‌های روحی مانند اضطراب و افسردگی بالا می‌رود
  2. بروز مشکلات خواب
  3. روی آوردن به مصرف داروهای آرام‌بخش و یا مصرف مواد مخدر یا الکل
  4. بدرفتاری با فرزندان یا اطرافیان و مقصر دانستن دیگران
  5. انزوا و گوشه‌گیری و عدم تمایل به شرکت در جمع‌های دوستانه
  6. زودرنجی و حساسیت ازجمله واکنش های زنان بعد از جدایی
  7. بی‌اعتمادی و مشکل در شروع روابط جدید
  8. یادآوری مکرر خاطرات تلخ زندگی مشترک
  9. از دست دادن عزت‌نفس و احساس بی‌ارزشی

بیشتر بخوانید : زندگی بعد از طلاق 

 

دلایل آسیب‌پذیری بیشتر زنان | واکنش زنان بعد از جدایی

واکنش‌های جدایی که در بالا ذکر شد در زنان و مردان و در هر گروه سنی اتفاق می‌افتد و نمی‌توان گفت که مردان این شرایط را تجربه نمی‌کنند. بااین‌حال در باور عموم جدایی برای زنان آسیب‌های بیشتری به همراه دارد. این مسئله به خاطر احساسی‌تر بودن زنان یا بی‌اهمیت بودن مردان در زمینه مسائل عاطفی نیست بلکه دلایل دیگری برای آن وجود دارد که در ادامه به آن اشاره می‎کنیم.

1. رویا بافی | واکنش زنان بعد از جدایی

در یک رابطه غیررسمی، زنان معمولا در ذهنشان آینده شیرینی را برای این رابطه در نظر می‌گیرند. واقع‌بین نبودن نسبت به شرایط رابطه و رؤیابافی باعث می‌شود تا در صورت پایان یافتن رابطه، زنان آسیب بیشتری ببینند. چراکه آن‌ها تمامی انتظارات و رؤیاهایشان را ویران‌شده می‌یابند.

2. وابستگی اقتصادی

بسیاری از زنان معمولاً به لحاظ اقتصادی به همسر خود وابسته هستند. این مسئله باعث می‌شود که آن‌ها در هنگام جدایی به لحاظ مالی دچار مشکلاتی شده و از این نظر فشار بیشتری را تحمل کنند.

3. باورهای اشتباه

باورهای اشتباه جامعه که به زنان پس از جدایی نگاه مناسبی نداشته و یا مزاحمت‌ها و مشکلاتی که در راه ازدواج مجدد برای آن‌ها ایجاد می‌شود، همگی باعث شده که زنان در صورت جدایی، فشار روحی بیشتری را تحمل کنند و افسردگی یکی از اصلی‌ترین واکنش زنان بعد از جدایی به حساب بیاید.

4. از دست دادن استقلال

جدایی برای خانم‌ها به‌منزله حضور مجدد در خانه والدین و از دست دادن استقلال خود هست. این شرایط در حالی پیش می‌آید که فرد برای چند سال از زندگی در خانه والدین دور بوده و به استقلال خودش عادت کرده است. این وضعیت می‌تواند موجب پیش آمدن درگیری‌هایی بین فرد و خانواده باشد.

 

چگونه با موفقیت از شرایط پیش آمده عبور کنیم

1. پذیرش

همان‌طور که در ابتدای بحث مطرح شد، شرط اصلی کنار آمدن با شرایط موجود این است که بپذیرید این اتفاق پیش‌آمده است. تلاش برای پیدا کردن مقصر یا انتظار برای بازگشت طرف مقابل را کنار بگذارید. سعی کنید زندگی خود را در شرایط جدید پذیرفته و به آن سروسامان دهید.

2. کسب درآمد

یکی از مهم‌ترین نکات در این مرحله این است که به دنبال پیدا کردن کار و کسب درآمد باشید تا بتوانید استقلال خود را حفظ کرده و از بروز مشکلات مالی بیشتر جلوگیری کنید. کار کردن علاوه بر اینکه تأمین منابع مالی شما را تضمین می‌کند باعث می‌شود که فکرتان کمتر درگیر مسائل ناراحت‌کننده باشد.

3. ایجاد جمع‌های دوستانه

معاشرت و برقراری پیوندهای عاطفی به شما کمک می‌کند تا از سختی‌ها عبور کنید چراکه یکی از واکنش های زنان بعد از جدایی گوشه گیری و منزوی بودن است. پس سعی کنید برای خودتان ارتباطات دوستی و فرصت‌های تفریحی ایجاد کنید.

4. وارد رابطه نشوید

بسیاری از خانم‌ها برای فرار از مشکلات، ترس از تنهایی و یا برانگیختن حسادت طرف مقابل وارد رابطه جدیدی می‌شوند. معمولاً توصیه می‌شود که تا مدتی بعد از جدایی، وارد رابطه دیگری نشوید. این روابط معمولاً نه به خاطر احساس علاقه بلکه به دلیل فرار از وضع موجود ایجاد شده و در آینده دردسرهایی را برایتان ایجاد خواهد کرد.

5. ارزش‌های خود را فراموش نکنید

وجود یک تجربه تلخ در زندگی شما به این معنا نیست که شما فرد بی‌ارزش یا نخواستنی هستید. سعی کنید اعتمادبه‌نفس ازدست‌رفته را مجدداً تجدید کرده و برای خود به‌عنوان فردی مستقل ارزش قائل باشید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه واکنش زنان بعد از جدایی می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354  تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول درباره واکنش زنان بعد از جدایی

چرا سازگاری با جدایی برای خانم‌ها سخت‌تر از آقایان است؟

به‌طورکلی، از دست دادن فردی که به او علاقه دارید، مسئله ناراحت‌کننده‌ای است و این مسئله در مردان نیز آسیب‌هایی را ایجاد می‌کند. بااین‌حال دلایلی نظیر نگاه منفی جامعه، وابستگی مالی، از دست دادن عزت‌نفس و سایر نکات منفی که برای خانم‌ها ایجاد می‌شود باعث شده تا آن‌ها شرایط سخت‌تری را تجربه کنند.

چه زمانی پس از جدایی فرد به شرایط عادی زندگی بازمی‌گردد؟

برای این مسئله زمان دقیقی مشخص نشده است. هرچقدر سریع‌تر وجود شرایط جدید در زندگی را بپذیرید و با آن سازگار شوید، زودتر از بحران بیرون خواهید آمد. همچنین شما می‌توانید با دریافت مشاوره از مرکز مشاوره روانشناسی با یادگیری راه‌‌ها و روش‌های مورد بحث، با وضعیت موجود خود بهتر کنار بیایید.

 

منبع: واکنش زنان بعد از جدایی



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

کمپ ترک اعتیاد قزوین به صورت خصوصی و دولتی قابل دسترس می‌باشد. در ادامه این مقاله برای سهولت حال شما آدرس کمپ ترک اعتیاد قزوین و استان قزوین را جمع آوری کرده‌ایم. کمپ های ترک اعتیاد قزوین مراکز نگهداری هستند که افراد تلاش می‌کنند دوره سم زدایی را در آنجا بگذرانند. با این حال بسیاری از این کمپ‌ها غیر قانونی بوده و از روش‌های منسوخ شده‌ای برای ترک دادن بیماران استفاده می‌کنند.

فهرست مطالب

 

  • آدرس کمپ ترک اعتیاد قزوین
  • آدرس کمپ ترک اعتیاد در قزوین | در این مراکز چه کاری انجام می شود؟
    • ترک اعتیاد به مواد مخدر
    • راه های ترک اعتیاد به مواد محرک در کمپ ترک اعتیاد قزوین
    • راه های ترک اعتیاد به مواد توهم زا
  • آدرس کمپ ترک اعتیاد در قزوین | چه کسانی باید به کمپ مراجعه کنند؟
  • قبل از مراجعه به کمپ ترک از اعتیاد بیمار اطمینان پیدا کنید
  • ویژگی های یک کمپ ترک اعتیاد استاندارد در قزوین
  • برای بردن به کمپ باید نتیجه تست اعتیاد ارائه داد؟
    • سخن آخر

از همین رو باید با ویژگی‌های یک کمپ استاندارد آشنا باشید و اگر یکی از عزیزان‌تان به مشکل اعتیاد دچار شد، برای درمان او به هر مرکزی اعتماد نکنید. در ادامه به توضیحات کامل‌تری در مورد کمپ ترک اعتیاد قزوین پرداخته‌ایم. برای انتخاب بهتر مشاوره ترک اعتیاد دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کمپ ترک اعتیادقزوین می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

آدرس کمپ ترک اعتیاد قزوین

 

در این مقاله به منظور رفاه حال مراجعینی که به دنبال کمپ ترک اعتیاد قزوین می‌گردند، لیستی از این مراکز را گردآوری کرده‌ایم که به شرح زیر می‌باشند.

 اسم مرکزنوعشهرآدرستلفن

1مرکز ترک ذهن نوخصوصیقزوینبدون نیاز به حضور02191002360

2مرکز ترک اعتیاد آواژهخصوصیقزوینبدون نیاز به حضور02166419012

3مرکز ترک اعتیاد آریاخصوصیقزوینخیابان جانبازان، 30 متری پیروزی، جنب داروخانه دکتر غفاری، ساختمان آریا–

4آوای زندگیخصوصیقزوینآبیک، خیابان شهید رجایی، کوچه 21–

5ارغوانخصوصیقزوینخیابان سلامگاه، روبه روی داروخانه، طبقه فوقانی پارس پیچ–

6امید زندگیخصوصیقزوینتاکستان، خیابان ابوموسی صدر، روبه روی حوزه علمیه،
روبه روی تولیدی رسول خانی–

7ایران مهرخصوصیقزوینخیابان ملک آباد–

8مرکز ترک اعتیاد تابانخصوصیقزویناقبالیه، بلوار امام، نرسیده به ایستگاه سنگبری،
بن بست اسناد رسمی–

9
تواناخصوصیقزویننواب شمالی نرسیده به فلکه حسن پور، نبش کوچه ژاله–

10
حیات نوخصوصیقزوینحدفاصل چهارراه نادری و چهارراه نظام وفا، روبه روی
کوچه حاج آغاسی، پلاک 414، طبقه دوم02833248080

11
مرکز ترک اعتیاد متینخصوصیقزوینمیدان دهخدا، بازارچه مروارید02833777929

12
فردیسخصوصیقزوینمهرگان، درمانگاه شبانه روزی جهان02832525972

13
تابناکخصوصیقزوینبیدستان، خیابان 16 متری، جنب شیرینی گل گندم02832326735

14
طلوعخصوصیقزوینناصرآباد، خیابان امام خمینی، روبروی دبستان، طبقه فوقانی داروخانه دکتر غیاثون02833595535

15
مرکز ترک اعتیاد 22بهمنخصوصیقزوینخیابان راه آهن، بیمارستان 22 بهمن02833578506

16
کلینیک درمان اعتیاد سامان دکتر فرهمندیانخصوصیقزویندانشگاه، خیابان نورخیز، سی و یک02833676699

آدرس کمپ ترک اعتیاد در قزوین | در این مراکز چه کاری انجام می شود؟

کمپ ترک اعتیاد قزوین به مرکزی گفته می‌شود که برای افراد در حال ترک اقامتگاهی فراهم می‌کند. در این اقامتگاه‌ها بیماران دوره سم‌زدایی خود را می‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاک شود. کمپ های ترک اعتیاد استاندارد از نیروهای متخصصی نظیر پزشک، روانشناس، پرستار و مددکار اجتماعی کمک می‌گیرند تا در طول این دوران خدمات مورد نیاز را ارائه دهند.

با این حال در بسیاری از این کمپ ترک اعتیاد قزوین استاندارهای لازم رعایت نمی‌شود و افراد برای ترک مجبور به تحمل فشارهای بسیار زیادی می‌شوند.

همین نقص‌های کمپ ترک اعتیاد قزوین آسیب‌های روانی زیادی را به بیماران وارد می‌کند و در نتیجه بعد از مرخصی و یا حتی در حین درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسیب پذیرتر می‌شوند. بنابراین حتما باید قبل از فرستادن عزیزتان به این مراکز وضعیت آنجا را به درستی بررسی کنید و کمپ های نامطمئن و بی‌کیفیت را برای درمان اعتیاد انتخاب نکنید.

علاوه بر کمپ‌های ترک اعتیاد قزوین امروزه روش‌های سرپایی مختلفی برای ترک قزوین ابداع شده‌اند که ضرورت بستری کردن را از بین برده‌اند. از جمله این روش‌ها می‌توان به ترک اعتیاد با مواد نگهدارنده نظیر متادون تراپی و درمان‌های روان شناختی نظیر درمان شناختی- رفتاری، گروه درمانی و خانواده درمانی اشاره کرد. در جدول زیر می توانید با کلیک بر هر ماده اعتیاد آور با روش‌های درمانی مربوط به آن در کمپ ترک اعتیاد قزوین آشنا شوید. 

ترک اعتیاد به مواد مخدر

راه های ترک مواد مخدر

ترک تریاک

راه های ترک شیره

ترک ترامادول 100

ترک هروئین

روش های ترک متادون

ترک ب 2

راه های ترک اعتیاد به مواد محرک در کمپ ترک اعتیاد قزوین

ترک اعتیاد به کوکائین

راه های ترک شیشه

ترک کراک

راه های ترک اعتیاد به مواد توهم زا

ترک مواد توهم زا

بهترین روش های ترک گل یا ماری جوانا

ترک حشیش

ترک ناس

روش ترک ال اس دی

آدرس کمپ ترک اعتیاد در قزوین | چه کسانی باید به کمپ مراجعه کنند؟

همان طور که گفته شد امروزه مراجعه به کمپ ترک اعتیاد قزوین ضروری نیست و با استفاده از خدمات مشاوره ترک اعتیاد و مراجعه به مراکز سرپایی می‌توان در مسیر بهبود اعتیاد قدم گذاشت. با این حال در برخی شرایط متخصصین توصیه می‌کنند که بستری شدن نسبت به سایر روش‌ها ارجحیت دارد. از جمله این شرایط می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

– زمانی که فرد در محیط خانه حمایت چندانی ندارد.

– زمانی که خانواده پرتنشی دارد و در مدت سم زدایی باید درگیری‌های خانوادگی را نیز تحمل کند.

– وجود فرد مصرف کننده‌ای دیگر در خانه

– سابقه پرخاشگری در دوره سم زدایی

– احتمال عدم تبعیت از دستورات درمانی در خانه و قطع درمان

– ناتوانی در تحمل علائم ترک ناشی از محرومیت مواد به صورت سرپایی

قبل از مراجعه به کمپ ترک از اعتیاد بیمار اطمینان پیدا کنید

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بیمار معتاد خود محتاطانه رفتار کنید، چرا که اعتیاد تنها بیماری جسم نیست. اطرافیان نقش مهمی در روند اعتیاد بازی می‌کنند. بنابراین با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتیاد بهتر می توانید به عزیزتان و حتی خودتان کمک کنید.

بهترین روش های ترک اعتیاد متعدد هستند که با توجه به ویژگی بیماران روش مناسب انتخاب می‌شود، پس در بردن بیمار به کمپ ترک اعتیاد قزوین عجله نکنید. علائم و رفتار هر بیمار با توجه به ویژگی های شخصیتی و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زیر با کلیک بر هر کدام از مواد می توانید آشنایی بیشتری در ارتباط با اعتیاد مربوطه داشته باشید. 

انواع  مواد مخدر

فواید تریاک

اعتیاد به شیره

قرص ترامادول

اعتیاد به هروئین

اعتیاد به متادون

ب 2 یا بوپرنورفین

انواع مواد محرک

علائم اعتیاد به شیشه

اعتیاد به کراک

انواع مواد توهم زا

ماده مخدر گل

اعتیاد به حشیش

قرص اکس

ال اس دی

سایر اعتیاد آورترین مواد

اعتیاد به الکل

مصرف سیگار

ماده مخدر ناس

ماده مخدر دستمال

قرص دراگون

اعتیاد به بنزین

 

ویژگی های یک کمپ ترک اعتیاد استاندارد در قزوین

همان طور که گفته شد بسیار مهم است که با ویژگی‌های یک کمپ ترک اعتیاد قزوین استاندارد آشنا باشید و هر مرکزی را برای درمان انتخاب نکنید. چرا که سم زدایی تنها اولین قدم در ترک اعتیاد است، اما برای آن کافی نیست. در واقع آنچه موجب پرهیز پایدار می‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختی است.

با این حال افرادی که در کمپ های اجباری سم زدایی را شروع می‌کنند بالعکس تحت فشارهای روانی بسیاری قرار می‌گیرند که باعث می‌شود در بسیاری از موارد با وجود سپری کردن دوران بسیار سخت پاکسازی بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرایش پیدا کنند. در نتیجه این کمپ‌ها نه تنها به فرد کمک چندانی نمی‌کنند بلکه اوضاع او را پیچیده‌تر می‌سازند. برای انتخاب یک روش ترک اعتیاد استاندارد لازم است که به وجود موارد زیر دقت نمایید.

– برخورداری از مجوز رسمی از سازمان بهزیستی

– عدم استفاده از روش های اجباری نظیر تنبیه بدنی برای ترک

– برخورداری از متخصصین مورد نیاز از جمله پزشک، پرستار، روانشناس و مددکار اجتماعی

– داشتن محیط مناسب شامل امکانات رفاهی کافی

برای بردن به کمپ باید نتیجه تست اعتیاد ارائه داد؟

گاه بیمار با انجام رفتارها و نشانه هایی اطرافیان را به شک و شبهه می اندازد، در این زمان معمولا خانواده ها با تحمیل تست و یا مراجعه به کمپ ترک اعتیاد قزوین تلاش آن هم به صورت اجباری سعی در اثبات اعتیاد فرد دارند. غافل از اینکه این رفتارها بی اعتمادی و جدایی بین بیمار و خانواده را دو چندان می‌کند. در جدول زیر نیز می توانید با انواع آزمایش اعتیاذ و سریع ترین روش برای منفی کردن تست اعتیاد آشنا شوید.

تست شیشه

آشنایی با تست هروئین

تست تریاک

راه های انجام تست گل یا ماری جوانا

تست متادون

منفی کردن تست ترامادول

تست حشیش

تست شیره

منفی کردن تست مورفین

نحوه انجام تست اعتیاد به ب2

تست اعتیاد به کوکائین

تست اعتیاد به کراک

سخن آخر

خیلی از خانواده‌ها بارها و بارها بیمارشان را به مراکز و کمپ ترک اعتیاد قزوین برده‌اند و نتیجه‌ای نگرفته‌اند. این به این خاطر است که اعتیاد بیماری جسمی و روحی است. در بیشتر این کمپ ها به بعد روحی بیمار توجه نشده و به همین دلیل خیلی اوقات حتی دقیقا پس از خروج از کمپ ترک اعتیاد قزوین شاهد شروع مجدد مصرف بوده‌ایم. از این رو روش های نوینی برای حال این عزیزان به وجود آمده. با در نظر گرفتن ریشه های روانی و شناختی اعتیاد می‎‌توان نتیجه قابل اطمینان گرفت. در این خصوص می‌توانید با متخصصان خبره مجموعه ذهن نو مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه‌کمپ ترک اعتیاد قزوین می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سوالات متداول

بهترین کمپ ترک اعتیاد در قزوین کجاست؟

بهترین کمپ بر اساس نیاز بیمار مشخص می شود. هر کدام از کمپ ها دارای مزایای و معایبی هستند که هنگام انتخاب باید به آن ها توجه کنید.

 

منبع: کمپ ترک اعتیاد قزوین



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

چگونگی روشن فکر بودن بسته به عوامل مختلفی دارد. از طرفی ذهنیت افراد با اینکه خاصیت چکش خواری دارد؛ اما گاهی نمی‌توان به مقدار زیادی آن را تغییر داد. این بدان معنی است که نمی‌توانیم فردی را که برای تمام عمر عقاید مشخص و گاها بسته ای دارد را تبدیل به یک فرد روشن فکر و خلاق کنیم. اما داشتن روحیه انعطاف پذیری و پذیرش مسائل جدید می‌تواند به افراد کمک کند تا دید بازتری نسبت به زندگی داشته و حتی برخورد بهتری با مسائل مختلف داشته باشند. شما هم احتمالا برایتان پیش آمده است که فردی را دیده باشید و با خود فکر کنید که چقدر روشن فکر است و عقاید جالبی دارد! البته این موضوع تا حد زیادی نسبی است و افراد در مورد آن نظرات مختلفی دارند. در این مقاله به بررسی جنبه های بیشتری از این موضوع خواهیم پرداخت. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

  • چطور روشن فکر باشیم؟
  • روشن فکر کیست و چطور روشن فکر باشیم؟
    • در آغوش گرفتن ناشناخته ها
    • روشن فکر ها از قضاوت عجولانه می پرهیزند
    • از دعوت ها استقبال کنید
    • دیدن رویدادها از منظرهای مختلف
    • تمرکز کردن روی جنبه های مثبت مسائل
    • اضافه کردن روتین جدید به زندگی
    • مطالعه بیشتر
    • سفر کردن از خصوصیات روشن فکر ها
    • خارج شدن از محدوده امن خود
    • سوال پرسیدن
    • دوست پیدا کردن
  • مزایای روشن فکر بودن
  • عوامل موثر بر روشن فکری
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه چگونگی روشن فکر بودن می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره خانواده تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

چطور روشن فکر باشیم؟

اما ینکه چطور روشن فکر باشیم و خود را تبدیل به فردی کنیم می‌تواند راحت تر با موضوعات جدید مواجه شود؛ موضوع دیگری است. خانواده و محیطی که در آن رشد می‌کنیم؛ نقش پررنگی در این مورد بازی می‌کنند. از طرفی تعریف ما نیز از روشن فکری در این زمینه موثر است. اما این نکته را فراموش نکنید که تغییر دیدگاه و داشتن تفکری متفاوت ، اتفاقی نیست که یک شبه بیوفتد. همانطور که گاهی می‌بینیم که وقتی با مسئله ای مخالف با عقیده مان روبرو می‌شویم؛ نمی‌توانیم به راحتی آن را بپذیریم و مقاومت می‌کنیم. به همین دلیل باید در این زمینه تلاش کرد و تا حد امکان خود را در معرض چیزهای تازه گذاشت. برای اطلاع از راه های خلاصی از باورهای محدود کننده و مخرب کلیک نمایید.

روشن فکر کیست و چطور روشن فکر باشیم؟

 

به نظر شما یک فرد روشن فکر چه خصوصیاتی دارد.؟ بسیاری از افراد به این دلیل تعریف درستی از روشن فکری ندارند؛ آن را معادل با فردی می‌دانند که از لحاظ اخلاقی بی بند و بار است و یا هیچ چهارچوب فکری ندارد. اما چنین فردی اصلا روشن فکر محسوب نمی‌شود. برخی از ویژگی هایی که یک فرد را روشن فکر می‌کند؛ شامل موارد زیر می‌شود.

  • افرادی که کنجکاوند که نظر دیگران را بشنوند
  • این افراد ایده های خود را به چالش می‌کشند
  • از اشتباه کردن عصبانی نمی‌شوند
  • همدلی زیادی نسبت به دیگران دارند
  • افکار دیگران برای این افراد جالب است و به آن اهمیت می‌دهند
  • در مورد دانش و تخصصی که دارند؛ بسیار متواضع هستند
  • آنها به دیگران این حق را می‌ دهند که عقاید و افکارشون را بیان کنند

در این قسمت قصد توضیح روش هایی را داریم که با کمک آنها می‌توان روشن فکر بود و یا این ویژگی را تمرین نمود.

در آغوش گرفتن ناشناخته ها

این نکته را فراموش نکنید که قرار گرفتن در معرض ناشناخته هاست که می‌تواند ذهنیت ما را در مورد مسائل تغییر دهد. از این رو از مسائل ناشناخته و موقعیت های جدید استقبال کنید. برای مثال به مکان های جدید بروید و یا راه های جدید را برای رسیدن به خانه امتحان کنید. این موضوع در ابتدا کمی ترسناک به نظر می‌رسد؛ اما بعد از مدتی بسیار به شما کمک خواهد کرد.

روشن فکر ها از قضاوت عجولانه می پرهیزند

سعی کنید هیچ چیز و یا هیچ فردی را به صورت عجولانه قضاوت نکنید. در مورد هر اتفاقی که پیرامون تان می‌افتد؛ کمی بیشتر تامل کرده و جنبه های مختلفی را در مورد آن در نظر بگیرید. دقت کردن به جزئیات شما را از قضاوت کردن باز می‌دارد.

از دعوت ها استقبال کنید

فراموش نکنید که شما مجبور نیستید که همه دعوت ها را بپذیرید. اما گاهی بله گفتن به برخی از درخواست ها باعث می‌شود تا جسورتر به نظر رسیده و همچنین با فرصت های بیشتری روبرو شوید. برای مثال اگر هیچگاه در میهمانی های مربوط به محل کارتان شرکت نمی‌کنید؛ یکبار اینکار را انجام دهید.

دیدن رویدادها از منظرهای مختلف

همانطور که در قسمت های قبلی هم به آن اشاره شد؛ باید تلاش کنید تا جنبه های بیشتری از یک موضوع را در نظر بگیرید. در این حالت حتما نیازی به تغییر عقیده و یا رفتار نیست. همین که بیشتر فکر کنید و تلاش کنید تا با ذهن بازتری با این مسئله برخورد کنید؛ کافی است.

تمرکز کردن روی جنبه های مثبت مسائل

مثبت نگری نیز یکی دیگر از خصوصیات افراد روشن فکر است. زمانی که همیشه جنبه های منفی یک موضوع را در نظر داشته باشید؛ ذهن شما بسته مانده و نمی‌توانید درست عمل کنید. از این رو سعی کنید نسب به موضوعات مختلف خوش بین باشید. برای آشنایی بیشتر با فواید مثبت اندیشی کلیک نمایید.

اضافه کردن روتین جدید به زندگی

اضافه کردن یک روتین و عادت جدید به زندگی نیز می‌تواند منجر به روشن فکر شدن شود. نیازی به انجام دادن کارهای بزرگ و تغییرات اساسی نیست. حتی کوچک ترین تغییرات نیز به مرور می‌توانند از شما فرد دیگری بسازند. برای مثال اگر هر روز برای صبحانه نان و پنیر می‌خورید؛ سعی کنید مربا را نیز به این ترکیب اضافه کنید.

مطالعه بیشتر

یکی از اصلی ترین راه های روشن فکر شدن، مطالعه کردن است. مطالعه کتاب های مختلف این شانس را با ما می‌دهند که در موقعیت هایی قرار گیریم که شاید هرگز در دنیای واقعی شانس مواجهه با آنها را نداشته باشیم. حتی در مورد مطالعه کردن نیز به یک نوع کتاب اکتفا نکرده و انواع مختلفی از کتاب ها را بخوانید.

سفر کردن از خصوصیات روشن فکر ها

قطعا شما هم ضرب المثل بسیار سفر باید تا پخته شود خامی را شنیده اید. در واقع سفر کردن دیدن مکانهای جدید و معاشرت با افرادی از فرهنگ های دیگر شانس زیادی برای روشن فکر شدن به ما می‌دهد.

خارج شدن از محدوده امن خود

همه ما محدوده امنی برای خودمان داریم که زمانیکه از آن خارج می‌شویم؛ احتمالا دچار استرس و ترس شده و مسائل زیادی را تجربه می‌کنیم. این محدوده صرفا یک مکان نیست. حتی روتین زندگی مان نیز می‌تواند نوعی محدوده امن محسوب شود. اما برای داشتن دیدی بازتر و روشن فکر شدن باید از آن خارج شد و اینکار با شجاعت و امتحان کارهای جدید امکانپذیر است.

سوال پرسیدن

برای داشتن روحیه روشن فکری باید از سوال پرسیدن نترسید. در مورد هرچیزی که در مورد آن اطلاعای ندارید؛ سوال بپرسید. با سوال پرسیدن هم به اطلاعات تان افزوده شده و هم از دید دیگران فردی باهوش و باانگیزه به نظر می‌رسید.

دوست پیدا کردن

معاشرت کردن با افراد جدید مخصوصا اگر از فرهنگ های دیگری نیز باشند؛ به روشن فکر شدن منجر می‌شود. این بدان معنا نیست که دوستی های قدیمی کارساز نیستند. اما نباید ارتباطات خود را فقط به آنها محدود کرد و بهتر است دامنه معاشرتی خود را گسترده تر کنید.

مزایای روشن فکر بودن

بسیاری از افراد با این سوال در ذهن خود مواجه می‌شوند که روشن فکر بودن چه کمکی به ما خواهد کرد؟ در جواب این سوال باید بگوییم که افراد روشن فکر، با توجه به خصوصیاتی که پیش تر در مورد آنها صحبت کردیم؛ در زندگی فشار کمتری را متحمل شده و در بیشتر موارد عملکرد درست تری دارند. در واقع روشن فکر بودن منجر به رشد شخصی می‌شود و به افراد کمک می‌کند تا تجربیات بیشتری در زندگی خود کسب کنند. این موضوع حتی بر اطرافیان فرد نیز تاثیر گذاشته و به طور کلی ارتباطات بهتری شکل می‌دهد.

عوامل موثر بر روشن فکری

 

برخی از عوامل تاثیر بیشتری بر روشن فکری داشته و بیشتر احتمال دارد که در این زمینه تعیین کننده باشند. بر اساس تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است؛ مشخص گردید که این موضوعات بیشتر شامل موارد زیر می‌شوند.

شخصیت افراد

داشتن تجربه و تخصص

ابهامات ذهنی افراد در مورد مسائل مختلفی

سخن پایانی

افراد در طول زندگی خود به صورت ارادی و غیرارادی با موقعیت های مختلفی روبرو می‌شوند که می‌تواند دیدگاه آنها را نسبت به خیلی از مسائل تغییر دهد. اما گاهی افراد همواره سعی می‌کنند که اصول خود را ثابت نگه داشته و در آنها تجدید نظر نکنند. همین کار است که آنها را تبدیل به فردی با ذهن بسته می‌کند. از این رو بهتر است افراد علاوه بر استفاده از روش های بالا برای روشن فکر شدن، از روانشناس نیز کمک گرفته با او نیز مشورت نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه چگونگی روشن فکر بودن می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره خانواده تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: چطور روشن فکر باشیم؟



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

تعویق انداختن کارها و اهمال کاری خیلی اوقات ریشه در ناخودآگاه شما دارد. ترس از شکست، احساس ناکارآمدی، کمال گرایی و … از جمله عوامل ذهنی هستند که اجازه نمی‌دهند کارها را به موقع انجام دهید. مهم نیست چه اندازه منظم و متعهد هستید. به احتمال زیاد متوجه شده‌اید که ممکن است گاهی ساعت‌ها درگیر کارهای بی‌اهمیت بوده باشید، در حالی که باید آن زمان را صرف کارهای مهم‌تری می‌کردید. بنابراین تعلل در انجام کار، به عنوان یک شکست خود تنظیمی شناخته می‌شود که منجر به عملکرد ضعیف و کاهش رفاه خواهد شد. طبق تحقیقات به عمل آمده، مردان بیشتر از زنان کارها را به تعویق می‌اندازند. در دهه‌های اخیر تحقیقات قابل توجهی در خصوص علل و پیامدهای به تعویق انداختن کارها در جنبه‌های مختلف زندگی انجام شده است که در ادامه توضیحات بیشتری داده‌ایم.

فهرست مطالب

 

  • تعویق انداختن کارها و اهمال کاری
  • چرا کارها را عقب می اندازیم؟
    • علل اصلی به تعویق انداختن کارها و اهمال کاری
    • مواردی که منجر به تعویق انداختن کارها می شوند
  • چگونه در کارهایمان اهمال کاری نکنیم؟
  • پیامدهای ناشی از به تعویق انداختن کارها
  • پیشگیری از اهمال کاری
  • روانشناس چه کمکی در جلوگیری از اهمال کاری می کند؟
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه راه های جلوگیری از به تعویق انداختن کارها و اهمال کاری می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

تعویق انداختن کارها و اهمال کاری

تعویق انداختن کارها یک مشکل رایج است که به نوعی می‌تواند باعث بروز مشکلات مختلفی مثل از دست دادن فرصت‌ها، افزایش استرس، درگیری‌های ذهنی، نارضایتی و… شود. در بیشتر موارد به تعویق انداختن کار آنچنان مشکل جدی نیست. این یک گرایش رایج است که اکثر مردم در برخی مواقع تحت شرایطی تسلیم آن می‌شوند.

یکی از بزرگ‌ترین عوامل موثر در به تعویق انداختن کارها این است که ما باید برای انجام یک کار در هر ساعتی از شبانه روز، انگیزه کافی داشته باشیم. واقعیت امر این است که اگر منتظر بمانید تا شرایط مناسبی برای انجام دادن برخی از کارها به خصوص کارهایی که علاقه‌ای به انجام آن ندارید برای‌تان فراهم شود، متوجه خواهید شد که زمان مناسب هرگز فرا نمی‌رسد. به تعویق انداختن کار می‌تواند تاثیر عمده‌ای بر شغل، تحصیلات، نمرات و زندگی شما داشته باشد. برای آشنایی با روش زندگی افراد موفق کلیک کنید.

چرا کارها را عقب می اندازیم؟

 

افراد به دلایل مختلفی تمایل به تعویق انداختن کارهایشان دارند. به عنوان مثال برخی از افراد به دلیل احساس استرس و ترس در مورد انجام کاری، آن را به تعویق می اندازند. بنابراین از فکر کردن در مورد آن اجتناب می کنند که همین باعث می شود بیش از حد نگران باشند و ذهنشان مدام درگیر باشد.

یا برخی از افراد به دلیل اینکه تحت تاثیر وسوسه های دیجیتالی مثل رسانه های اجتماعی قرار می گیرند، کار را به تعویق می اندازند و در برخی مواقع فراموش می کنند که کاری مهم تر دارند تا زمانی که با یک فشار، وظیفه اصلی خود را به یاد بیاورند. با این وجود موارد زیادی تعیین کننده علل این مشکل است که در ادامه به برخی از مهم ترین آن ها پرداخته ایم.

علل اصلی به تعویق انداختن کارها و اهمال کاری

دلیل اصلی به تعویق انداختن کارها ، تمایل بیشتر افراد به تاخیر به طورغیر منطقی، نسبت به میل آن‌ها برای عمل کردن است. این امرعموماً به این دلیل اتفاق می‌افتد که انگیزه آن‌ها با مسائلی مانند خستگی و تأخیر در نتایج، تضعیف می‌شود و ترجیح می‌دهند برای کسب احساس بهتر در کوتاه مدت، با مسائل عاطفی مانند اضطراب و ترس مخالفت کنند. به طور خاص، انگیزه نشان دهنده این است که افراد با چه قدرتی شروع به اقدام خواهند کرد.

این موضوع در درجه اول به خود کنترلی بستگی دارد که تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار می‌گیرد. مسائلی مانند خستگی و تأخیر در نتایج می‌تواند بر روی خودکنترلی و انگیزه تداخل ایجاد کند و در نتیجه باعث کاهش میل افراد به اقدام شود.

مواردی که منجر به تعویق انداختن کارها می شوند

موارد نام برده شده در زیر، موارد کلیدی است که می‌تواند منجر به تعویق انداختن کارها شود.

1_ بیزاری از کار، کاری که برایتان خسته کننده است و علاقه ای به انجام آن ندارید

2_احساس اضطراب و ترس. نگرانی از مورد انتقاد قرار گرفتن نسبت به کارتان و یا نتیجه کارتان

3_ احساس سردرگمی. به دلیل داشتن کارهای زیاد در طول روز نمی‌دانید از کدام شروع کنید.

4_ نداشتن انگیزه لازم. انتظار کمی برای دستیابی به نتایج خوب دارید و عملا انجام آن کار را بی ارزش می‌دانید.

5_ اهداف انتزاعی داشتن. به این معنا که اهدافتان واضح و روشن نیستند و به خوبی تعریف نشده اند.

6_ محیط مشکل ساز که پر از عوامل حواس پرتی و تاثیرات منفی است.

چگونه در کارهایمان اهمال کاری نکنیم؟

در اینجا چند نکته برای جلوگیری از به تعویق انداختن کارها وجود دارد که می‌تواند به شما کمک زیادی در حل مشکلتان بکند.

1_ تعداد تصمیماتی را که باید در طول یک روز بگیرید کاهش دهید. هر تصمیمی که می‌گیرید یک پیامدی دارد. با گرفتن تصمیمات زیاد، بخش زیادی از انرژی خود را صرف فکر کردن در مورد اینکه چه کاری باید انجام دهید و چه کاری نباید انجام دهید تلف می‌کنید.

2_ یاد بگیرید چگونه تمرکز خود را افزایش دهید. تغییر تمرکز خود به چیزی که ذهن شما آن را انجام پذیر می داند، باعث ایجاد تفاوت می شود. برای تمرکز روی آنها حتما برای حذف کارهای بیهوده کلیک کنید.

3_ علائمی را که باعث عادات به تعویق انداختن کارها ی شما می‌شوند را حذف کنید. هر گونه حواس پرتی احتمالی را از محیط کارتان دور کنید.

4_ اهداف مشخص و واقع بینانه تعیین کنید. از تکنیک های مدیریت زمان استفاده کنید و تمرکزتان را افزایش دهید.

5- از یک متخصص روانشناسی برای یافتن ریشه های به تعویق انداختن کارهایتان استفاده کنید.

6- درباره راه های رسیدن به موفقیت در زندگی بخوانید.

پیامدهای ناشی از به تعویق انداختن کارها

 

شاید تصور کنید افرادی که کارهای خود را به تعویق می‌اندازند؛ اصلا اهمیتی به پیامدهای آن نداده و بیخیال هستند. در صورتی که خود آنها هم می‌دانند که در حال از دست دادن چیز بزرگ تری در زندگی خود هستند. آنها با به تعویق انداختن کارها دچار چنین حالاتی می‌شوند.

  • تجربه استرس و اضطراب
  • افسوس و حسرت خوردن
  • از دست دادن اعتبار
  • محرومیت از پیشرفت
  • عدم تمرکز روی پیشرفت خود

پیشگیری از اهمال کاری

با اینکه تغییر الگوی رفتاری و عوض کردن عادت ها کار دشواری است. اما با استفاده از روش هایی می‌توان بر این موضوع غلبه کرد. در واقع به تعویق انداختن کارها از اهمال کاری نشات گرفته و چنین افرادی همواره کارهای خود را پشت گوش می‌اندازند. اما برای اینکه از اهمال کار شدن پیشگیری کنید؛ می‌توانید چنین اقداماتی را انجام دهید.

تقسیم کارها به وظایف کوچک تر

برای خود ددلاین تعیین کنید

محیط خود را تغییر دهید

تغییر دوستان و معاشرین

تجدید نظر کردن در اهداف خود

محدودیت گذاشتن برای خود

از جایی شروع کنید؛ فقط انجام دهید

روانشناس چه کمکی در جلوگیری از اهمال کاری می کند؟

هر رفتار و گفتاری که داریم ریشه در شناخت ها و باورهای‌مان دارد. پس اگر نمی‌توانیم برای رسیدن به اهداف مان قدم‌های ثابت و پایداری برداریم، حتما باید علت آن را در خود و ذهن‌مان جستجو کنیم. متخصصین روانشناسی به شما کمک می‌کنند تا با بررسی همه جانبه زندگی تان، ابتدا موانع را شناسایی کرده و سپس قدرت مقابله با آن‌ها را به دست آورید. به تعویق انداختن کارها در واقع نوعی دفاع ذهنی شماست تا از ترس‌های تان دور بمانید. برای پاسخ به سوالات و حضور در جلسه های رواندرمانی با شماره های درج شده تماس گرفته و یا برای رزرو وقت مشاوره فردی کلیک کنید.

سخن پایانی

برای همه ما پیش آمده است که به دلایل مختلف، انجام کارهای خود را به وقت دیگری موکول کنیم. اما این موضوع با اهمال کاری و به تعویق انداختن کارها به طور متناوب، متفاوت است. به همین دلیل اگر مدتی است که به طور مدام در انجام کارهای خود اهمال کاری می‌کنید؛ بهتر است حتما علاوه بر استفاده از روش های بالا، از یک متخصص نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه راه های جلوگیری از به تعویق انداختن کارها و اهمال کاری می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

منبع: علت به تعویق انداختن کارها و راه های جلوگیری از اهمال کاری



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 بهمن 1403 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 212 صفحه بعد