نوشته شده توسط : ذهن نو

کمپ ترک اعتیاد اراک به صورت خصوصی و دولتی قابل دسترس می‌باشد. در ادامه این مقاله برای سهولت حال شما آدرس کمپ ترک اعتیاد اراک و استان مرکزی را جمع آوری کرده‌ایم. کمپ های ترک اعتیاد اراک مراکز نگهداری هستند که افراد تلاش می‌کنند دوره سم زدایی را در آنجا بگذرانند. با این حال بسیاری از این کمپ‌ها غیر قانونی بوده و از روش‌های منسوخ شده‌ای برای ترک دادن بیماران استفاده می‌کنند.

منبع: کمپ ترک اعتیاد اراک

از همین رو باید با ویژگی‌های یک کمپ استاندارد آشنا باشید و اگر یکی از عزیزان‌تان به مشکل اعتیاد دچار شد، برای درمان او به هر مرکزی اعتماد نکنید. در ادامه به توضیحات کامل‌تری در مورد کمپ ترک اعتیاد اراک پرداخته‌ایم. برای انتخاب بهتر مشاوره ترک اعتیاد دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کمپ ترک اعتیاد اراک می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

آدرس کمپ ترک اعتیاد اراک

در این مقاله به منظور رفاه حال مراجعینی که به دنبال کمپ ترک اعتیاد اراک می‌گردند، لیستی از این مراکز را گردآوری کرده‌ایم که به شرح زیر می‌باشند.

1- مرکز ترک اعتیاد ذهن نو – 02191002360

2- مرکز ترک اعتیاد آواژه – 02166419012

3- مرکز ترک اعتیاد دکتر مجید فتح الهی _ اراک، خیابان قائم مقام، نرسیده به مولوی غربی، روبروی کوچه افتخار، صبح ها و عصر ها

4- ترک اعتیاد و بازتوانی آرامش_ اراک، سی متری فوتبال، روبروی درمانگاه ارسطو 

5- کلینیک خصوصی و مرکز ترک اعتیاد حامی _ خیابان طالقانی، روبروی سازمان تامین اجتماعی 

6- مرکز ترک اعتیاد و سوء مصرف برنا _ اراک، خیابان شهید بهشتی، خیابان نیسانیان، ساختمان دکتر نیسانیان

7- کمپ ترک اعتیاد اراک |  پارسا _ اراک، خیابان قائم مقام، نرسیده به فلکه ساعت، روبروی پست بانک

برای آشنایی بیشتر با انواع روش های درمانی اعتیاد وارد کانال تلگرامی ذهن نو بشوید.

آدرس کمپ ترک اعتیاد در اراک | در این مراکز چه کاری انجام می شود؟

کمپ ترک اعتیاد اراک به مرکزی گفته می‌شود که برای افراد در حال ترک اقامتگاهی فراهم می‌کند. در این اقامتگاه‌ها بیماران دوره سم‌زدایی خود را می‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاک شود. کمپ های ترک اعتیاد استاندارد از نیروهای متخصصی نظیر پزشک، روانشناس، پرستار و مددکار اجتماعی کمک می‌گیرند تا در طول این دوران خدمات مورد نیاز را ارائه دهند.

با این حال در بسیاری از این کمپ ترک اعتیاد اراک استاندارهای لازم رعایت نمی‌شود و افراد برای ترک مجبور به تحمل فشارهای بسیار زیادی می‌شوند.

همین نقص‌های کمپ ترک اعتیاد اراک آسیب‌های روانی زیادی را به بیماران وارد می‌کند و در نتیجه بعد از مرخصی و یا حتی در حین درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسیب پذیرتر می‌شوند. بنابراین حتما باید قبل از فرستادن عزیزتان به این مراکز وضعیت آنجا را به درستی بررسی کنید و کمپ های نامطمئن و بی‌کیفیت را برای درمان اعتیاد انتخاب نکنید.

علاوه بر کمپ‌های ترک اعتیاد اراک امروزه روش‌های سرپایی مختلفی برای ترک اعتیاد اراک ابداع شده‌اند که ضرورت بستری کردن را از بین برده‌اند. از جمله این روش‌ها می‌توان به ترک اعتیاد با مواد نگهدارنده نظیر متادون تراپی و درمان‌های روان شناختی نظیر درمان شناختی- رفتاری، گروه درمانی و خانواده درمانی اشاره کرد. در جدول زیر می توانید با کلیک بر هر ماده اعتیاد آور با روش‌های درمانی مربوط به آن در کمپ ترک اعتیاد اراک آشنا شوید. 

ترک اعتیاد به مواد مخدر

ترک مواد مخدر

ترک تریاک

ترک شیره

ترک ترامادول

ترک هروئین

ترک متادون

ترک ب 2

ترک اعتیاد به مواد محرک در کمپ ترک اعتیاد اراک

ترک مواد محرک

ترک کوکائین

ترک شیشه

ترک کراک

ترک اعتیاد به مواد توهم زا

ترک مواد توهم زا

ترک گل یا ماری جوانا

ترک حشیش

ترک ناس

ترک ال اس دی

آدرس کمپ ترک اعتیاد در اراک | چه کسانی باید به کمپ مراجعه کنند؟

همان طور که گفته شد امروزه مراجعه به کمپ ترک اعتیاد اراک ضروری نیست و با استفاده از خدمات مشاوره ترک اعتیاد و مراجعه به مراکز سرپایی می‌توان در مسیر بهبود اعتیاد قدم گذاشت. با این حال در برخی شرایط متخصصین توصیه می‌کنند که بستری شدن نسبت به سایر روش‌ها ارجحیت دارد. از جمله این شرایط می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

– زمانی که فرد در محیط خانه حمایت چندانی ندارد.

– زمانی که خانواده پرتنشی دارد و در مدت سم زدایی باید درگیری‌های خانوادگی را نیز تحمل کند.

– وجود فرد مصرف کننده‌ای دیگر در خانه

– سابقه پرخاشگری در دوره سم زدایی

– احتمال عدم تبعیت از دستورات درمانی در خانه و قطع درمان

– ناتوانی در تحمل علائم ترک ناشی از محرومیت مواد به صورت سرپایی

قبل از مراجعه به کمپ از اعتیاد بیمار اطمینان پیدا کنید

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بیمار معتاد خود محتاطانه رفتار کنید، چرا که اعتیاد تنها بیماری جسم نیست. اطرافیان نقش مهمی در روند اعتیاد بازی می‌کنند. بنابراین با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتیاد بهتر می توانید به عزیزتان و حتی خودتان کمک کنید.

ترک اعتیاد به روش های مختلفی انجام می‌شود که با توجه به ویژگی بیماران روش مناسب انتخاب می‌شود، پس در بردن بیمار به کمپ ترک اعتیاد اراک عجله نکنید. علائم و رفتار هر بیمار با توجه به ویژگی های شخصیتی و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زیر با کلیک بر هر کدام از مواد می توانید آشنایی بیشتری در ارتباط با اعتیاد مربوطه داشته باشید. برای اطلاع از نشانه های بیمار معتاد کلیک کنید.

انواع  مواد مخدر

فواید تریاک

اعتیاد به شیره

قرص ترامادول

اعتیاد به هروئین

اعتیاد به متادون

ب 2 یا بوپرنورفین

انواع مواد محرک

کوکائین

علائم اعتیاد به شیشه

اعتیاد به کراک

انواع مواد توهم زا

ماده مخدر گل

اعتیاد به حشیش

قرص اکس

ال اس دی

سایر انواع مواد اعتیاد آور

اعتیاد به الکل

مصرف سیگار

ناس

ماده مخدر دستمال

قرص دراگون

 

ویژگی های یک کمپ ترک اعتیاد استاندارد در اراک

همان طور که گفته شد بسیار مهم است که با ویژگی‌های یک کمپ ترک اعتیاد اراک استاندارد آشنا باشید و هر مرکزی را برای درمان انتخاب نکنید. چرا که سم زدایی تنها اولین قدم در ترک اعتیاد است، اما برای آن کافی نیست. در واقع آنچه موجب پرهیز پایدار می‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختی است.

با این حال افرادی که در کمپ های اجباری سم زدایی را شروع می‌کنند بالعکس تحت فشارهای روانی بسیاری قرار می‌گیرند که باعث می‌شود در بسیاری از موارد با وجود سپری کردن دوران بسیار سخت پاکسازی بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرایش پیدا کنند. در نتیجه این کمپ‌ها نه تنها به فرد کمک چندانی نمی‌کنند بلکه اوضاع او را پیچیده‌تر می‌سازند. برای انتخاب یک روش ترک اعتیاد استاندارد لازم است که به وجود موارد زیر دقت نمایید.

– برخورداری از مجوز رسمی از سازمان بهزیستی

– عدم استفاده از روش های اجباری نظیر تنبیه بدنی برای ترک

– برخورداری از متخصصین مورد نیاز از جمله پزشک، پرستار، روانشناس و مددکار اجتماعی

– داشتن محیط مناسب شامل امکانات رفاهی کافی

برای بردن به کمپ باید نتیجه تست اعتیاد ارائه داد؟

گاه بیمار با انجام رفتارها و نشانه هایی اطرافیان را به شک و شبهه می اندازد، در این زمان معمولا خانواده ها با تحمیل تست و یا مراجعه به کمپ ترک اعتیاد اراک تلاش آن هم به صورت اجباری سعی در اثبات اعتیاد فرد دارند. غافل از اینکه این رفتارها بی اعتمادی و جدایی بین بیمار و خانواده را دو چندان می‌کند. توصیه می کنیم حتما برای کسب اطلاعات مقاله اعتیاد چیست را مطالعه کنید. در جدول زیر نیز می توانید با انواع تست اعتیاد آشنا شوید.

تست شیشه

تست هروئین

تست تریاک

تست گل یا ماری جوانا

تست متادون

تست ترامادول

تست حشیش

تست شیره

تست مورفین

تست اعتیاد به ب2

تست اعتیاد به کوکائین

تست اعتیاد به کراک

سخن آخر

خیلی از خانواده‌ها بارها و بارها بیمارشان را به مراکز و کمپ ترک اعتیاد اراک برده‌اند و نتیجه‌ای نگرفته‌اند. این به این خاطر است که اعتیاد بیماری جسمی و روحی است. در بیشتر این کمپ ها به بعد روحی بیمار توجه نشده و به همین دلیل خیلی اوقات حتی دقیقا پس از خروج از کمپ ترک اعتیاد اراک شاهد شروع مجدد مصرف بوده‌ایم. از این رو روش های نوینی برای حال این عزیزان به وجود آمده. با در نظر گرفتن ریشه های روانی و شناختی اعتیاد می‎‌توان نتیجه قابل اطمینان گرفت. در این خصوص می‌توانید با متخصصان خبره مجموعه ذهن نو مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کمپ ترک اعتیاد اراک می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سوالات متداول

آیا برای ترک اعتیاد حتما باید به کمپ ترک اعتیاد مراجعه کرد؟

امروزه برای ترک مواد افیونی نظیر تریاک و شیره درمان های سرپایی مختلفی ابداع شده است. برای مثال بسیاری از درمانگران برای کسانی که نمی خواهند مدت طولانی از کار و زندگی دور بمانند ترک اعتیاد به کمک داروهای نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسی را پیشنهاد می دهند. در ابن روش ها بدون اینکه نیاز به بستری و اقامت در یک مرکز داشته باشید می توانید روند درمانی خود را آغاز کنید.

 

منبع: کمپ ترک اعتیاد اراک



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

فن سیکلیدین یا گرد فرشته یکی از انواع مواد توهم زا محسوب می‌شود. مواد توهم زای مختلفی در دنیا وجود دارند که متأسفانه توسط برخی از افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند. فن سیکلیدین یکی از این مواد توهم زا به حساب می‌آید. در ابتدا پزشکان از این دارو برای بیهوشی استفاده می‌کردند ولی بعد از مدتی متوجه شدند که این ماده باعث عوارض خطرناکی در افراد می‌شود و مصرف آن را ممنوع کردند. با این که عوارض خطرناک این دارو برای همه مشخص است، اما افرادی آن را مورد استفاده قرار می‌دهند. فن سیکلیدین علاوه بر اینکه باعث اعتیاد شدید در افراد می‌شود، با خاصیت توهم‌زایی‌ که دارد زمینه آسیب رساندن فرد به دیگران را نیز فراهم می‌کند.

منبع: فن سیکلیدین یا قرص pc

برای دریافت مشاوره در زمینه فن سیکلیدین می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

فن سیکلیدین

فن سیکلیدین از جمله مواد توهم زای غیر طبیعی است که نام‌های مختلفی دارد. مهم‌ترین و معروف‌ترین اسامی آن شامل گرد فرشته، قرص صلح، اوزون، کریستال، اسب آرام و سوخت راکت است. در گذشته پزشکان از فن سیکلیدین به عنوان یک داروی بیهوشی استفاده می‌کردند. بعد از مدتی متوجه شدند که این دارو باعث توهم و آشفتگی روانی و ذهنی در افراد می‌شود. مصرف آن به عنوان داروی بیهوشی ممنوع شد اما به مرور زمان متأسفانه سوء مصرف آن توسط مردم آغاز گردید.

اعتیاد روانی فن سیکلیدین باعث شده تا افراد نتوانند آن را به راحتی کنار بگذارند و وقتی خودشان شروع به ترک فن سیکلیدین می‌کنند به دلیل فشار زیادی که به آن‌ها وارد می‌شود ممکن است به سراغ مصرف داروهای مشابه آن بروند. برای آشنایی بیشتر با انواع مواد توهم زا کلیک کنید.

روش مصرف فن سیکلیدین

این دارو از طریق تزریق، استنشاق و یا بلعیده شدن مصرف می‌شود. پودر آن به نعناع، جعفری، پونه کوهی یا ماری جوانا اضافه می‌شود و فرد آن را مورد استفاده قرار می‌دهد. رنگ فن سیکلیدین به صورت یک پودر سفید رنگ است که در آب حل می‌شود.

البته افراد ممکن است آن را با سایر داروهای توهم زای دیگر مخلوط کرده و مورد استفاده قرار دهند. وقتی که این ماده را با رنگ‌های دیگر ترکیب می‌کنند رنگ آن آجری و قهوه‌ای می‌شود. فن سیکلیدین را به شکل قرص، پودر، مایع و کریستال در بازار به فروش می‌رسد.

برای آشنایی با انواع داروهای اعتیاد آور کلیک کنید.

شکل ظاهری فن سیکلیدین

 

فن سیکلیدین همچنین به شکل های مختلفی نیز در بازار در عرضه می‌شود. این ماده به شکل پودر متبلور، خمیر، مایع یا کاغذ آغشته به مواد وجود دارد. همچنین به شکل های مختلفی نیز مصرف می‌شود. فن سیکلیدین در بیشتر موارد به شکل سیگاری همزمان با کانابیس ها مصرف می‌شود. اثرات ناشی از مصرف این ماده به صورت تدخینی، تقریبا بعد از 5 دقیقه ظاهر شده و تقریبا تا نیم ساعت ماندگاری دارند. همچنین مصرف این ماده به صورت تزریقی نیز اثرات بیشتر و شدیدتری برای افراد ایجاد می‌کند.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک کنید.

اثرات مخرب فن سیکلیدین

توهم زایی فن سیکلیدین باعث شده که این دارو مستقیماً بر روی مغز فرد تأثیر بگذارد و کارکردهای ادراکی فرد را دچار اختلال می‌کند. متأسفانه همه مواد توهم زا اثرات مخربی را روی سیستم مغزی و جسمی فرد می‌گذارد که در ادامه به مهم‌ترین و خطرناک‌ترین عوارض آن اشاره می‌کنیم.

_ اعمال خشونت آمیز و احساس بی قراری شدید

_ توهمات مختلف و هذیان گفتن

_ بروز رفتارهای نامتعارف از اثرات فن سیکلیدین

_ کاهش و یا افزایش ضربان قلب و فشار خون

_ برهم خوردن تعادل فرد

_ احساس قدرتمند بودن

_ بی حسی و بی خیالی

_ تته پته کردن و بریده حرف زدن

_ تغییرات ذهنی و ایجاد اضطراب

_ خیره شدن بدون هدف، تند تند نگاه کردن، توهم در شنوایی، اختلال در رفتار و فراموشی

اعتیاد به فن سیکلیدین

تقریبا می‌توان گفت که بدترین عوارض مصرف ماده فن سیکلیدین، اعتیاد به آن است. این ماده خاصیت اعتیادآوری و وابستگی زیادی داشته و بعد از چندبار مصرف به صورت تفننی، افراد به آن اعتیاد پیدا می‌کنند.

عوارض مصرف فن سیکلیدین در شرایط مختلف

از طرفی تاثیر مصرف فن سیکلیدین با توجه به شرایطی که فرد در آن قرار دارد؛ متفاوت است. برخی از این حالات، شامل موارد زیر می‌شوند.

????مصرف در دوزهای پایین و بالا

دوزهای مصرفی پایین یک احساس آرامش کاذب و موقتی را در فرد ایجاد کرده و بعد از مدتی باعث می‌شود که مصرف کننده نسبت به محیط و انسان‌های اطرافش احساس بیگانگی می‌کند. اگر فردی دوزهای زیادی را مورد استفاده قرار دهد علائم افسردگی‌اش تا 24 ساعت به طول خواهد کشید.

اگر فردی بیش از حد فن سیکلیدین را مصرف کند دچار مسمومیت شده و اندازه مردمک چشمش تغییر می‌کند. البته تأثیرات اولیه این ماده توهم زا فقط در نهایت تا 24 ساعت به طول می‌انجامد اما وقتی فرد بخواهد آن را ترک کند، مدت زمان زیادی طول خواهد کشید.

????مصرف در دوران افسردگی

اگر فردی در دوران افسردگی فن سیکلیدین را مصرف کند احتمال اینکه افکار خطرناکی چون افسردگی در سرش شکل بگیرد زیاد است. اگر هم افراد این ماده خطرناک را با الکل و یا سایر مواد و داروهای مشابه مورد استفاده قرار دهند، باعث تشدید اثرات آن در بدن می‌شوند که عوارض ذهنی و جسمی آن را دو چندان می‌کند.

حتما درباره انواع مواد اعتیاد آور بخوانید.

عوارض جانبی فن سیکلیدین

متأسفانه بدترین عوارض جانبی این ماده در بدن افراد، مربوط به عملکردهای مغزی و کلیوی است. البته این عوارض بسته به مقدار مصرف از فردی به فرد دیگر فرق می‌کند. ممکن است این عوارض از تشنج آغاز شود و در حالت خطرناکش فرد را در اغما فرو ببرد. این ماده روی فشار خود افراد تأثیر می‌‎گذارد و آنقدر آن را بالا می‌برد که باعث خونریزی‌های مغزی در افراد می‎شود. همچنین این دارو در بدن رها می‌شود و به کلیه‌ها فشار زیادی را وارد می‌سازد که این مهم باعث نارسایی‌های شدید کلیوی‌ می‎شود.

خطر وابستگی شدید فن سیکلیدین

این ماده مخدر با سایر داروها و یا مواد اعتیاد آور متفاوت است. شاید بیشتر مخدرها چه طبیعی و چه غیر طبیعی باعث وابستگی شدید جسمی در فرد شوند، اما این دارو وابستگی شدید روانی را ایجاد می‌کند. فرد به شدت به این ماده مخدر وابسته می‌شود و در صورتی که به آن احتیاج پیدا کند و در دسترسش نباشد به شدت عصبانی و پرخاشگر شده و حتی می‌تواند به دیگران آسیب بزند. همین مهم ترک این ماده را برای فرد سخت می‌کند.

تشخیص اعتیاد فرد به فن سیکلیدین

حتماً برای شما هم جای سؤال است که چگونه می‌توان فهمید که فردی به این ماده اعتیاد دارد. در ایران شرایط و امکانات تشخیص اعتیاد فرد به این ماده مخدر وجود ندارد از این رو تنها راه آن تشخیص از روی ظاهر و رفتارهای فرد است.

تداخل دارویی فن سیکلیدین

تداخل دارویی گسترده‌ای شامل این ماده نمی‌شود. اما اگر فردی از داروهایی مانند آنتی کولینرژیک (مثل داروهای پارکینسون)، داروهای مسدود کننده بتا (مثل داروهای قلبی) و داروهای ضد فشار خون استفاده کند مانع از اثر بخشی داروهای یاد شده خواهد شد و تأثیر آن را به شدت کاهش می‌دهد.

برخورد با مصرف کننده فن سیکلیدین

 

بی قراری و پرخاشگری بخش مهمی از رفتارهای فرد مصرف کننده را تشکیل می‌دهد، از این رو بهتر است در برخورد با این افراد آرامش خود را حفظ کرده تا بتوانید او را نیز آرام کنید. به دلیل دریافت نکردن فن سیکلیدین فرد از خودش خشونت نشان می‌دهد و می‌تواند به دیگران نیز آسیب وارد کند، از این رو نباید او را محدود کنید چون وضعیتش را بدتر خواهید کرد و ممکن است حالت تدافعی از خودش نشان دهد. برای دریافت وقت مشاوره ترک اعتیاد  برای خود یا عزیزانتان کلیک کنید.

ترک فن سیکلیدین

همانطور که گفتیم عوارض روانی و ذهنی این ماده زیاد است و اگر فردی می‌خواهد آن را ترک کند باید حتماً زیر نظر پزشک متخصص و بهره‌گیری از مشاوران ترک اعتیاد این کار را انجام دهد. از این رو اگر قرار است به فردی در خانواده خود که این ماده را مصرف می‌کنید کمک کنید، هرگز او را تحت فشار شدید قرار ندهید چون ممکن است به خودش و دیگران آسیب بزند. برای اطلاع از راه های ترک مواد توهم زا کلیک کنید.

این افراد بیشتر از همه به درمان‌های حمایتی نیاز دارند یعنی باید کسی پشتیبان آن‌ها باشد و به آن‌ها بگوید که با قطع مصرف مواد علائم آن از بین خواهد رفت. قطعاً افراد به تنهایی نمی‌توانند این کار را انجام دهند و با مراجعه به مراکز سلامت روان و با گرفتن خدمات روانکاوی و درمان خدمات شناختی رفتاری می‌توانند از وابستگی ذهنی و جسمی به مواد توهم زا رهایی یابند. برای شروع ترک اعتیاد کلیک کنید.

سخن پایانی

از آنجایی که فن سیکلیدین عوارض جانبی زیادی برای افراد ایجاد می‌کند و همچنین جزو مواد توهم زای قوی محسوب می‌شود؛ به همین علت ترک آن در خانه بسیار دشوار و یا حتی غیر ممکن است. از همین رو بهتر است در این زمینه حتما از یک متخصص و روانشناس کمک گرفته و فرایند ترک را آغاز نمایید. برای ترک مواد توهم زا روش های مختلفی وجود دارد که باید با توجه به شرایط خود از آنها استفاده کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فن سیکلیدین می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: فن سیکلیدین یا قرص pc



:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

مصرف همزمان تریاک و کلونازپام چه عوارضی دارد؟ کلونازپام یکی از انواع داروهای آرام بخش- خواب آور است که در درمان مشکلات مختلف نظیر بی خوابی، اضطراب زیاد و افسردگی دو قطبی به کار گرفته می‌شود. این دارو با برخی داروها و مواد مخدر تداخل داشته و می‌تواند منجر به بروز عوارض جدی شود. اگر دچار اعتیاد به تریاک هستید باید قبل از مصرف هرگونه دارو از جمله کلونازپام، این موضوع را با متخصص در میان بگذارید. در ادامه به توضیحات بیشتری در این باره پرداخته‌ایم پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

منبع: تریاک و کلونازپام

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد علائم اعتیاد به تریاک کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه تریاک و کلونازپام می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مصرف همزمان تریاک و کلونازپام | کلونازپام چیست؟

قرص کلونازپام یکی از داروهای آرام بخش- خواب آور است که در طبقه بندی داروها در دسته بنزودیازپین‌ها قرار می‌گیرد. این دارو توسط روان پزشکان در شرایط مختلفی تجویز می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به اختلالات اضطرابی، مشکلات خواب، صرع و افسردگی دو قطبی اشاره کرد. این دارو با طیف وسیعی از داروها از جمله داروهای ضد افسردگی سه حلقه‌ای، آنتی سایکوتیک‌ها، هیستامین‌ها، نوشیدنی‌های الکلی و داروهای مسکن تداخل دارد.

با توجه به تداخل تریاک و کلونازپام با مسکن‌ها که از مشتقات مورفین محسوب می‌شوند، می‌توان گفت این دارو با مواد مخدر افیونی نظیر تریاک نیز تداخل دارد و مصرف همزمان این دارو با آن می‌تواند به بروز عوارض جدی نظیر کاهش هشیاری، مرگ و اغما بیانجامد. برای کسب اطلاعات در زمینه ترک اعتیاد کلیک کنید.

تریاک چیست؟

تریاک یکی از مواد مخدر صنعتی بوده که از گیاه خشخاش تولید می‌شود. امروزه بسیاری از افراد به این ماده اعتیاد داشته و عوارض ناشی از آن رنج می‌برند. رنگ آن قهوه ای تیره بوده و به روش های مختلفی نیز مصرف می‌شود. معمولا در هنگام ترک این ماده روش های مختلفی پیشنهاد می‌شود؛ اما بهتر است در این زمینه حتما از یک متخصص کمک بگیرید. در برخی از موارد افراد در حین ترک دست به روش های خودسرانه ای مانند مصرف برخی از دارو ها می‌زنند که کلونازپام نیز یکی از آنهاست. اما مصرف ترک و کلونازپام بسیار خطرناک بوده و برای افراد عوارض شدیدی ایجاد می‌کند.

عوارض مصرف همزمان تریاک و کلونازپام

 

مصرف هم زمان تریاک و کلونازپام می‌تواند خطرناک باشد و منجر به عوارض برگشت ناپذیری شود. از جمله مشکلاتی که در پی تداخل کلونازپام و تریاک ایجاد می‌شود می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

◀مصرف تریاک و کلونازپام | تشدید عوارض جانبی کلونازپام

تریاک و کلونازپام هردو می‌توانند عوارض جانبی مشابهی را ایجاد کنند. در صورت مصرف این مواد در کنار هم این عوارض دو چندان خواهند شد. از جمله رایج‌ترین علائمی که در این شرایط تجربه می‌شوند باید به حالت تهوع، استفراغ، سرگیجه، یبوست و خشکی دهان اشاره کرد.

حتما درباره پیامدهای اعتیاد به چند ماده بخوانید.

◀تضعیف مضاعف دستگاه عصبی مرکزی

تریاک و کلونازپام هر دو عملکرد سیستم عصبی مرکزی انسان را کند می‌کنند. در نتیجه مصرف همزمان آن‌ها می‌توان به تضعیف مضاعف سیستم عصبی مرکزی بیانجامد. در این وضعیت کند شدن ریتم تنفس، کاهش ضربان قلب، کاهش سطح هوشیاری، اغما و مرگ ممکن است اتفاق بیافتد. در صورتی که تریاک وکلونازپام را با هم مصرف کرده‌اید و هرگونه علامتی از کاهش هوشیاری را مشاهده می‌کنید سریعا به اورژانس مراجعه نمایید. (برای آشنایی با فواید تریاک کلیک کنید).

◀دپرسیون تنفسی | تریاک کلونازپام

مصرف همزمان تریاک و کلونازپام می‌تواند با ایجاد تضعیف مضاعف سیستم عصبی مرکزی به دپرسیون تنفسی بیانجامد. در این شرایط اکسیژن کافی در اختیار اندام‌های بدن قرار نمی‌گیرد و به همین خاطر کاهش هشیاری، اغما و مرگ در پی آن روی خواهد داد.

برای آشنایی با بهترین روش های ترک تریاک کلیک کنید.

هشدارهایی در مورد مصرف تریاک و کلونازپام

 

بعد از مصرف تریاک و کلونازپام به طور همزمان، افراد باید  سریعا به متخصص مراجعه کنند. همچنین بعد از انجام اینکار از انجام کارهایی که به دقت نیاز دارند نیز بپرهیزند. این ترکیب فعالیت های شناختی را مختل کرده و بعد از مدت کوتاهی فرد را به طور کامل دچار مسمومیت می‌کنند. به طور کلی چه برای ترک تریاک و چه در مورد مصرف کلونازپام به تنهایی بهتر است در ابتدا با متخصص مشورت کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک کنید.

سخن آخر

با توجه به عوارض گفته شده در مورد مصرف همزمان تریاک وکلونازپام بسیار اهمیت دارد که در صورت سوء مصرف آن‌ها هرچه زودتر فرایند ترک را آغاز نمایید. البته در این مسیر لازم است حتما با یک مشاور ترک اعتیاد در ارتباط باشید. چراکه کنار گذاشتن ناگهانی دارو یا قطع ناگهانی مصرف تریاک می‌تواند به علائم محرومیت شدیدی بیانجامد.

از جمله این علائم باید به دردهای عضلانی، آبریزش بینی، حالت تهوع، اسهال و استفراغ اشاره کرد. متخصص با در نظر گرفتن شرایط روانی و جسمانی شما تلاش می‌کند تا برنامه مناسبی جهت ترک اعتیاد در اختیارتان قرار دهد. خوشبختانه امروزه روش‌های نوینی برای ترک اعتیاد ابداع شده است. از جمله این روش‌ها می‌توان به درمان‌های دارویی، روان درمانی، گروه درمانی و خانواده درمانی اشاره کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره ترک اعتیاد با شماره های درج شده تماس بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تریاک و کلونازپام می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سوالات متداول

آیا کلونازپام داروی اعتیاد آوری است؟

کلونازپام یکی از داروهای ضد اضطرابی بنزودیازپینی است که قابلیت اعتیاد آوری دارد. در نتیجه هرگز به طور خودسرانه و بدون تجویز پزشک آن را مصرف نکنید.

آیا کلونازپام با نوشیدن الکل هم تداخل دارد؟

بله، الکل نیز از جمله موادی است که با کلونازپام تداخل دارد و به تضعیف مضاعف سیستم عصبی مرکزی می‌انجامد و خطر مرگ را در پی دارد.

آیا مصرف همزمان کلونازپام و تریاک می‌تواند خطر مرگ را به همراه داشته باشد؟

بله این دو مواد با سرکوب دستگاه عصبی می‌توانند باعث کاهش هشیاری شده و خطر اغما و مرگ را به همراه داشته باشند.

 

منبع: تریاک و کلونازپام



:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

فرق بین روانپزشک و روانشناس برای بسیاری از مراجعین مشخص نبوده و آن‌ها را دچار سردرگمی می‌کند. از همین رو احتمالا در ابتدا به سراغ فرد اشتباهی رفته و یا به طور کلی فرایندی دیگر را برای درمان طی می‌کنند. طبیعی است که شغل روانشناس و روانپزشک با یکدیگر اشتباه گرفته شود. چرا که این دو تشابهات زیادی با یکدیگر دارند. اما تفاوت های آنان نیز اساسی است. ازطرفی عموم مردم چون درمان را تنها منوط به مصرف دارو می‌دانند؛ پس کار روانپزشک را بیشتر از روانشناس قبول دارند. در ادامه بیشتر در مورد تفاوت های این دو صحبت خواهیم کرد.

منبع: فرق بین روانپزشک و روانشناس

برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه فرق بین روانپزشک و روانشناس می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

فرق بین روانپزشک و روانشناس

در یک تیم سلامت روان نقش های مختلفی وجود دارد که بهتر است افراد در این مورد اطلاعاتی داشته و همچنین از فرق بین روانپزشک و روانشناس آگاه باشند. این تیم متشکل از روانشناس، روانپزشک، درمانگر، مددکار، روانکاو و… حتی در برخی موارد در این تیم یک متخصص اعصاب و روان نیز حضور دارد. هریک از این افراد وظایف متفاوت و مشخصی داشته که برای کمک گرفتن از آنها و یا حتی حضور در این تیم، در ابتدا باید با این موارد آشنا شد. معمولا افراد این تفاوت را تنها در تجویز دارو می‌دانند. اما تفاوت های بیشتری میان افراد این تیم وجود دارد. برای آشنایی بیشتر با رشته روانشناس بالینی کلیک کنید.

وظایف روانپزشک

 

همانطور که گفته شد؛ یکی از اصلی ترین وظایف روانپزشک، تجویز دارو برای بیماران است. البته فرق بین روانپزشک و روانشناس تنها به این محدود نمی‌شود. تحصیلات این دو فرد با یکدیگر متفاوت بوده و حتی مدت زمانی که روانپزشک بیمارانش را ویزیت می‌کند نیز بسیار کوتاه است.

در واقع روانپزشک وظیفه ندارد تا به بیمار خود مشاوره دهد و یا او را راهنمایی کند. تنها باید علائم بیماری را تشخیص داده و دارو تجویز کند. البته برخی از روانپزشکان مدتی را برای اینکار اختصاص می‌دهند. به طور کلی برای درمان برخی از بیماری های روان، حتما باید دارو مصرف شود. که در این صورت متخصصین دیگر حتما بیمار را به روانپزشک ارجاع خواهند داد. برخی از این بیماری ها، شامل موارد زیر می‌شود.

درمان افسردگی

درمان اختلال دوقطبی

اختلالات اضطرابی

شخصیت مرزی

اختلالات خوردن

اختلالات طیف وسواسی جبری

نشانه های توهم و هذیان

استرس پس از سانحه

مشکلات خواب

داشتن افکار خودکشی

مازوخیسم

کمبود توجه بیش فعالی

اختلال در تمرکز

اوتیسم

وظایف روانشناس | فرق بین روانپزشک و روانشناس

روانشناس برای اینکه به مرحله درمان برسد؛ تقریبا حداقل باید 6 سال درس خوانده و بعد از آن قادر به داشتن مطب و کلینیک هستند. اما هیچ یک از گرایش های روانشناس حتی بعد از گرفتن دکتری نمی‌توانند برای بیمار خود دارویی تجویز کنند. آنها باید بتوانند تمام اختلالات روان را بسته به تخصص شان درمان کنند. دربرخی موارد تنها یک حوزه را انتخاب کرده و در همان فعالیت می‌کنند.

همچنین لازم به ذکر است که روانشناسان می‌توانند در بیمارستان های سلامت روان نیز کار کنند. مدت زمان استاندارد جلسات مشاوره با روانشناس تقریبا 45 دقیقه است. همچنین بیمار باید به صورت متوسط هفته ای یکبار به روانشناس مراجعه کند. که معمولا این مدت زمان برای روانپزشکان طولانی تر است. برای آشنایی بیشتر با علم روانشناسی کلیک کنید.

مقایسه متخصص اعصاب و روان و روانپزشک

علاوه بر اطلاع از فرق بین روانپزشک و روانشناس باید با وظایف متخصص اعصاب و روان نیز آشنا بود. در برخی موارد نه روانشناس و نه روانپزشک نمی‌توانند مشکل فرد را برطرف کنند که در این صورت حتما باید به متخصص اعصاب و روان مراجعه کند. در چنین حالتی مشکل بیمار ناشی از سلامت جسمانی به خصوص در ناحیه مغز و اعصاب اوست.

متخصص اعصاب و روان نیز مانند روانپزشک مدرک طبابت دارد و تخصص خود را در حوزه پزشکی گرفته است. اما می‌توان گفت دانش آکادمیک متخصصین اعصاب و روان از روانپزشک بیشتر است. این بدان معنا نیست که در ابتدای هر بیماری تنها به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید. بلکه در ابتدا باید منشا بیماری خود را بشناسید. (هر کدام از این متخصصان در حوزه کاری خود متناسب با وضعیت بیمار می توانند بهترین خدمات را ارائه دهند).

چه فرقی بین بیماران روانپزشک و روانشناس است؟

به طور کلی برای درمان همه بیماری های روان باید از روانشناس کمک گرفت. حتی اگر فرایند دارودرمانی را نیز پیش گرفته اید نیز بازهم باید در کنار آن جلسات مشاوره خود را ادامه دهید. چرا که در غیر این صورت اثرات دارو ها کوتاه تر شده و تنها تا زمانی که داروها را مصرف کنید؛ احساس بهتری دارید.

در صورت قطع آن‌ها دوباره علائم بیماری برمی‌گردد. پس در ابتدای تجربه هر گونه نشانه ای در مورد سلامت روان، به روانشناس مراجعه کرده؛ او در صورت لزوم شما را به متخصصین دیگر ارجاع خواهد داد. ابزار مورد استفاده روانشناس برای درمان بیمارانش، رویکردهای درمانی مختلف و همچنین تمرینات خانگی است که به مراجع می‌دهد.

چه موقع باید به روانپزشک مراجعه کرد؟

زمانی که علائم به قدری حاد است که حتی نشانه های جسمانی نیز بروز می‌کند؛ باید از روانپزشک کمک گرفت. او نیز در مواردی شما را به روانشناس ارجاع می‌دهد؛ پس از این بابت جای نگرانی نیست. همچنین باید برای تغییر دوز و یا حتی قطع مصرف داروهای خود حتما از روانپزشک کمک بگیرید. چرا که اقدامات خودسرانه در زمینه در داروهای روان می‌تواند عوارض بسیار بدی برای شما ایجاد کند. عمده ترین فرق بین روانپزشک و روانشناس در همین موضوع است.

روش های درمانی روانپزشک

روانپزشک از داروها برای درمان مشکلات روان استفاده می‌کند. گرچه در مواردی آنها را تشویق به انجام برخی از تمرینات و کارها می‌کند. اما به طور کلی وظیفه او پیگیری این موارد نیست. اما او در هر مرحله پیشرفت شما را پیگیری کرده و حتی از آزمایشات  تست های مختلف نیز استفاده می‌کند. داروهایی که روانپزشک از آنها استفاده می‌کند شاما داروهای ضد افسردگی، ضد روان پریشی، تثبیت کننده های خلق و خو، محرک ها و آرام بخش ها می‌شود.

ویژگی های یک درمانگر خوب

در ابتدا باید بدانید که به طور کلی درمانگر به فردی اطلاق می‌شود که فارق از تخصصش از روش های درمانی برای برای کمک به بیماران استفاده می‌کند. پس هم روانشناس و هم روانپزشک، هر دو می‌توانند درمانگر باشند. اما این افراد به دلیل اینکه احتمالا با خصوصی ترین جنبه های افراد و درونی ترین لایه های شخصیتی آنها سروکار دارند باید موارد اخلاقی را بیش از دیگران رعایت کنند.

رعایت فاصله حرفه ای یکی از مهم ترین این موارد است. در اینجا فرق بین رواپزشک و روانشناس در این است که مدت زمانی که روانپزشک با بیمارانش می‌گذارند، کوتاه تر است به همین دلیل کمتر احتمال دارد که مشکلاتی در این زمینه بروز کند.

اول به روانپزشک مراجعه کنیم یا روانشناس؟

 

به طور کلی نمی‌توان به این سوال جواب قطعی داد. اما بهتر است با توجه به شرایط جسمانی و فیزیکی خود در این مورد تصمیم بگیرید. همچنین بهترین حالت این است که به طور همزمان هم دارو مصرف کرده و هم به روانشناس مراجعه کنید. این موضوع ربطی به وخاومت اختلال ندارد؛ تنها اثرگذاری روش های درمانی را طولانی تر کرده  همچنین روند درمان را سریعتر می‌کند.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک کنید.

سخن پایانی

بسیاری از افراد در تشخیص فرق بین روانپزشک و روانشناس دچار اشتباه می‌شوند. اما باید حتما در این مورد تحقیق کرده و اطلاعاتی کسب نمایند. همچنین در زمینه انتخاب درمانگر مناسب برای خود نیز حساسیت به خرج دهند. چرا که این موضوع به طور مستقیم با سلامت روان در رابطه بوده و نباید آن را دست کم گرفت. در این مورد می‌توانید با کارشناسان ذهن نو نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فرق بین روانپزشک و روانشناس می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

منبع: فرق بین روانپزشک و روانشناس



:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

زندگی بدون بچه و فرزند از آن دسته موضوعاتی است که حتی تصور آن برای بسیاری از ما غیرممکن است. روانشناسان معتقدند همه ما از جایی به بعد در زندگی‌مان نیاز داریم فرزندانی داشته باشیم که با تربیت آن‌ها احساس مفید بودن بکنیم. به عبارتی شاید بتوان گفت داشتن فرزند یک نیاز غریزی و ذاتی در همه ماست. اما زوج‌های زیادی هم هستند که به هر دلیلی ممکن است زندگی بدون بچه را تجربه کنند. اگر هر دو نفر باهم به این توافق رسیده باشند که تمایلی به داشتن فرزند ندارند این شرایط تا حدودی قابل‌تحمل خواهد بود. اما اگر پای دلایلی مثل مخالفت یکی از زوجین یا ناباروری در میان باشد احتمالاً شرایط سختی را تجربه خواهید کرد. در ادامه به ابعاد مختلف زندگی بدون فرزند پرداخته‌ایم. در صورت شک در مورد این موضوع مشاوره خانواده دریافت نمایید.

منبع: زندگی بدون بچه یا با بچه

برای دریافت مشاوره در زمینه زندگی بدون بچه می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

زندگی بدون بچه و فرزند و یا پایبندی به نیاز غریزی؟

اریک اریکسون، روانشناس آمریکایی معتقد است انسان‌ها در هر مرحله از زندگی با یک نیاز روبه‌رو می‌شوند. پس از مرحله جوانی و نیاز به پیدا کردن همسر، هرکدام از ما وارد مرحله زایندگی و تولید می‌شویم. در این مرحله شما نیاز دارید احساس کنید در حال رشد دادن و مراقبت از یک‌چیز باارزش هستید که در آینده از شما به یادگار باقی می‌ماند.

شاید تحقق نیافتن این پدیده باارزش یعنی داشتن فرزند و و تربیت آن؛ برای بسیاری از خانواده‌ها سبب بروز احساس ناامیدی و رکود شود. این شرایط می‌تواند بیماری‌های روحی بسیاری را به دنبال داشته باشد. به همین خاطر است که روانشناسان معتقدند داشتن فرزند یکی از نیازهای ذاتی و غریزی هرکدام از ما است که دیر یا زود جای خالی آن را در زندگی را احساس می‌کنیم. برای آشنایی با پارامترهای زندگی مشترک موفق کلیک کنید.

دلایل انتخاب زندگی بدون بچه

 

زوجین به دلایل مختلفی زندگی بدون بچه را انتخاب می‌کنند. البته گاهی این انتخاب آنها نیست به دلایل ناباروری مجبور به پذیرش این شرایط هستند. اما به طور کلی عواملی که آنها را از داشتن بچه منصرف می‌کند؛ شامل موارد زیر می‌شود. برای اطلاع از نشانه های خانواده سالم کلیک کنید.

????زیر بار مسئولیت نرفتن

زوجین از قبول مسئولیت ترسیده و زندگی بدون بچه را ترجیح می‌دهند. در واقع بزرگ کردن از فرزند و نگهداری از او مسئولیت زیادی را برای کودک دارد. از همین رو والدین باید در این مورد نیز خود را آماده کنند.

????نگرانی در مورد آینده

همچنین گاهی این مسائل اجتماعی و اقتصادی است که آنها نگران می‌کند. زندگی بدون بچه برای آنان راحت تر از فکر کردن و همچنین فراهم کردن امکاناتی برای اوست. به دلیل مشکلاتی که در جامعه وجود دارد؛ افراد به طور کلی از این موضوع منصرف می‌شوند.

????تغییر نقش های در خانواده | زندگی بدون بچه

امروزه به دلیل تغییر نقش ها در خانواده کارکردن بیشتر زنان بیرون از خانه، خانواده ها نیز زندگی بدون بچه را انتخاب می‌کنند. چرا که آنان فرصت کافی برای نگهداری از فرزند خود نداشته و همچنین انرژی کافی نیز برای آن ندارند.

????تعارضات با فرزندان

برخی از زوجین به دلیل اینکه شاهد مشکلات دیگر فرزندان با خانواده هایشان هستند؛ از فرزند داشتن منصرف می‌شوند. فراموش نکنید که حتی در بهترین حالت نیز، فرزندان با خانواده های خود، اختلاف نظر دارند؛ پس این دلیل خوبی برای زندگی بدون بچه نیست.

????وقت گذرانی بیشتر با همسر

یکی دیگر از دلایل داشتن زندگی بدون بچه، تمایل به وقت گذرانی بیشتر با همسر است. برخی از افراد تمایل دارند تا تمام وقت و علاقه همسرشان برای خودشان باشد و این را با فرد دیگری تقسیم نکنند. اما با حضور فرزند نیز می‌توان این تعادل را برقرار کرد.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک کنید.

پیامدهای زندگی بدون بچه و فرزند

فراموش نکنید که زندگی بدون بچه ؛ مشکلاتی نیز دارد. به همین دلیل باید قبل از هر تصمیمی در این مورد، به خوبی فکر کرده و این موضوعات را در نظر داشته باشید. برخی از این موضوعات، شامل موارد زیر می‌شوند.

1️⃣بیماری‌های روحی

همان‌طور که گفتیم داشتن فرزند یک نیاز ذاتی برای همه ما انسان‌ها است و بی‌توجهی به آن می‌تواند مشکلات روحی بسیاری را به دنبال داشته باشد. تحقیقات بسیاری نشان می‌دهند زوج‌هایی که صاحب بچه شده‌اند کیفیت زندگی بالاتری دارند و بیماری‌هایی مثل افسردگی بیشتر در خانواده‌هایی اتفاق می‌افتد که به هر دلیلی به‌خصوص ناباروری نمی‌توانند فرزندی داشته باشند.

احساس ناقص بودن، ناتوانی و ناامیدی یا حتی تصور منفی راجع به بدن از دیگر مشکلات و افکار منفی هستند که زوجین نابارور با آن درگیر می‌شوند و طور کلی ناشی از زندگی بدون بچه است.

2️⃣ترس از جدایی و تنهایی | زندگی بدون بچه

یکی از اصلی‌ترین ترس‌های زنان و مردانی که درگیر ناباروری و زندگی بدون بچه هستند تنهایی است. آن‌ها احساس می‌کنند در آینده و در زمان سالمندی هیچ‌کس نیست که بتوانند روی کمک‌هایش حساب کنند. به‌علاوه ترس از طرد شدن از جانب همسر یکی دیگر از ترس‌های این افراد است.

آن‌ها از یک‌سو احساس می‌کنند همسرشان حق دارد که برای خودش زندگی بهتری داشته باشد و صاحب فرزند شود؛ اما از سوی دیگر احساس می‌کنند اینکه همسرشان آن‌ها را تنها بگذارد عادلانه نیست؛ یا به خاطر علاقه‌ای که به او دارند نمی‌خواهند از همسرشان جدا شوند. این تعارض خود می‌تواند مشکلات بسیاری را برای آن‌ها ایجاد کند. برای تصمیم گیری بهتر است حتما مقاله بایدها ونبایدهای لازم برای توافق برای بچه دار نشدن را بخوانید.

3️⃣اختلافات زناشویی

اگر تصمیمِ نداشتن فرزند خواسته هردوی شما نیست یا اگر به دلیل ناباروری یکی از شما از داشتن فرزند محروم شده‌اید، احتمالاً اختلاف در زندگی زناشویی یکی از مشکلاتی است که تجربه خواهید کرد. با توجه به اینکه این اختلافات در مورد زندگی بدون بچه می‌تواند مشکلات بسیاری را در زندگی شما ایجاد کند حتما از یک مشاور کمک بگیرید.

برای آشنایی بیشتر با روش های از بین بردن اختلاف بر سر بچه دار شدن کلیک کنید.

چطور زندگی خوبی بدون بچه داشته باشیم؟

 

با اینکه زندگی بدون بچه دشوار است؛ اما به هر حال باید با آن کنار آمد. برای اینکار می‌توانید از این روش ها استفاده کنید.

✅واقعیت را بپذیرید

پذیرش، اولین قدم برای برطرف کردن هر مشکلی استاز جمله زندگی بدون بچه است. تا زمانی که با واقعیت روبه‌رو نشوید طبیعتاً نمی‌توانید هیچ کاری برای آن انجام دهید. درنتیجه اولین قدم این است که واقعیت زندگی خود را باور کنید. برای این کار دست از چانه‌زنی برای تغییر شرایط بردارید. سعی کنید کنترل ذهنتان را در دست بگیرید و از غرق شدن در خیال اینکه صاحب فرزند شده‌اید خودداری کنید. برای مثال اگر وسایل مربوط به کودک در خانه دارید آن‌ها را کنار بگذارید. این وسایل و افکار نه‌تنها کمکی به شما نمی‌کنند بلکه باعث می‌شوند از واقعیت دور شوید.

✅برای واقعیت برنامه‌ریزی کنید | زندگی بدون بچه

پس‌ازآنکه واقعیت را پذیرفتید باید به این سؤال پاسخ دهید که چه برنامه‌ای برای آن دارید؟ سعی کنید به ابعاد دیگر زندگی خود توجه کنید و برای آن‌ها برنامه‌ریزی داشته باشید. هرچقدر بیشتر بتوانید برای زندگی خود برنامه داشته باشید درگیری ذهنی شما راجع به نداشتن فرزند کمتر خواهد شد.

✅سرپرستی یک کودک

یکی از راهکارها برای کنار آمدن با زندگی بدون بچه این است که کودکی را به سرپرستی قبول کنید. به این موضوع فکر کنید که همان‌قدر که شما در مورد داشتن فرزند احساس نیاز می‌کنید کودکانی هم هستند که نیازمند سرپرستی هستند. می‌توانید با سرپرستی کردن یکی از آن‌ها علاوه بر نیاز خود نیاز یک نفر دیگر را هم برطرف کنید.

✅پیدا کردن زوجین مشابه

یکی از بهترین راهکارها برای اینکه از مشکلات روحی ناشی از زندگی بدون بچه  دوری کنید این است که با افرادی مشابه خودتان رفت‌وآمد داشته باشید یا عضو گروه‌های این‌چنینی شوید. این افراد علاوه بر اینکه به‌خوبی نیازهای شما را درک می‌کنند و می‌توانید در کنارشان احساس آرامش کنید تجربیاتشان را هم در اختیار شما می‌گذارند و می‌توانید با استفاده از این تجربه‌ها بسیاری از مشکلات زندگی خود را برطرف کنید.

زندگی بدون بچه و فرزند و اهمیت مشاوره

زندگی مشترک بدون بچه موضوعی نیست که به‌سادگی بتوانید از آن بگذرید. احساس ناراحتی و پوچی ازیک‌طرف و مشکلاتی که با همسرتان پیدا خواهید کرد از طرف دیگر زندگی شما را تحت تأثیر خود قرار می‌دهند. این شرایط می‌تواند فشار روانی بسیاری را برای شما به همراه داشته باشد. اگر آن را به‌درستی مدیریت نکنید ممکن است سلامت روان و همین‌طور زندگی مشترک خود را از دست بدهید.

به همین خاطر اگر در این شرایط قرار گرفته‌اید بهتر است از یک مشاور خانواده در این زمینه کمک بگیرید. مشاوران با توجه به تخصصی که دارند می‌توانند به‌خوبی به شما کمک کنند تا این مشکلات را در زندگی مدیریت کنید و اجازه ندهید سلامت روان یا زندگی مشترک شما تحت تأثیر این شرایط قرار بگیرد.

اگر درگیر مشکلاتی مثل ناباروری نیستید و می‌خواهید در مورد داشتن فرزند یا نداشتن آن تصمیم بگیرید مشاورین به شما کمک می‌کنند بهترین زمان برای این موضوع را در نظر بگیرید و همین‌طور پیامدهای تصمیم خود را به‌دقت بررسی کنید تا در آینده دچار پشیمانی نشوید. به همین خاطر معمولاً توصیه می‌شود در چنین شرایطی با یک مشاور خانواده نیز صحبت کنید. برای آشنایی با راه های راضی کردن همسر برای بچه دار شدن کلیک کنید.

سخن پایانی

صرف نظر از مسائل ناباروری، در نهایت این زوجین هستند که باید در مورد زندگی بدون بچه و یا بچه دار شدن تصمیم گیری نمایند. آنها باید در این مورد با دیگران مشورت کرده و حتی از یک روانشناس نیز کمک بگیرند. همچنین این یک تصمیم قطعی و مطلق نیست و زوجین هر زمان که بخواهند می‌توانند در این مورد تجدید نظر کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه زندگی بدون بچه می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

نداشتن فرزند چه مشکلاتی را در زندگی من ایجاد خواهد کرد؟

بیماری‌های روحی، کاهش کیفیت زندگی با همسر و همین‌طور ترس از تنهایی و بی‌پناهی در سالمندی ازجمله مشکلاتی هستند که نداشتن فرزند می‌تواند برای شما ایجاد کند.

همسرم با داشتن فرزند مخالف است. چطور می‌توانم او را به این موضوع راضی کنم؟

بهتر است با همسرتان راجع به احساسات خود صحبت کنید، دلایل او را بشنوید و سعی کنید راهکار منطقی برای دلایل وی پیدا کنید. کمک گرفتن از مشاور خانواده نیز می‌تواند بسیار مفید باشد.

 

 

منبع: زندگی بدون بچه یا با بچه



:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

بیش فعالی جنسی چه تعریفی دارد؟ چه زمانی پرداختن به رابطه غیر نرمال و بیش از حد تلقی می شود؟ داشتن رابطه زناشویی بخشی از یک زندگی سالم است با این حال اگر کسی مشغولیت ذهنی مفرطی با سکس داشته باشد، به طوری که عملکرد او را در زندگی تحت تاثیر قرار گرفته و افت پیدا کند، تشخیص بیش فعالی جنسی مطرح می‌شود. بیش فعالی‌جنسی می‌تواند تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار داشته باشد. برای مثال دچار بودن به یک اختلال روانشناختی نظیر افسردگی دوقطبی یا مصرف مواد مخدر از جمله علل بروز این مشکل هستند. در ادامه درباره علائم، علل و روش‌های درمان بیش فعالی جنسی صحبت کرده‌ایم. برای دریافت مشاوره جنسی تلفنی کلیک کنید.

منبع: بیش فعالی جنسی چه نشانه هایی دارد

برای دریافت مشاوره در زمینه بیش فعالی جنسی می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره جنسی تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

بیش فعالی جنسی چیست؟

 

متخصصان تعاریف و توضیحات مختلفی برای بیش‌ فعالی‌ جنسی مطرح می‌کنند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اصطلاح بیش فعال جنسی برای توصیف کسانی که رفتارهای جنسی “بیش از حد” یا “خارج از کنترل” دارند و در نتیجه احساس پریشانی می‌کنند، استفاده می شود. این اصطلاح رفتارهای خاصی نظیر ناتوانی در کنترل فانتزی‌های جنسی و احساس اجبار برای برقراری رابطه جنسی را شامل می‌شود.
  • از اصطلاح بیش‌فعالی‌جنسی برای توصیف کسانی که خود را مکررا در روابط جنسی متعدد و با شریک‌های جنسی گوناگون درگیر می‌کنند نیز استفاده می‌شود. افراد مبتلا به بیش‌فعالی جنسی از اینکه دائما با اشخاص مختلف رابطه جنسی برقرار می‌کنند احساس پریشانی کرده و با این حال نمی‌توانند رفتار خود را کنترل کنند.
  • اصطلاح بیش‌فعالی‌جنسی برای کسانی که با وجود پیامدهای منفی مختلف بازهم به دنبال برقراری روابط جنسی پرخطر می‌روند و نمی‌توانند امیال خود را کنترل کنند نیز به کار می‌رود. برای اطلاع از  تعداد دفعات نزدیکی به طور طبیعی کلیک نمایید.

تاثیر بیش فعالی جنسی بر رابطه جنسی

 

در بیشتر موارد بیش فعالی جنسی باعث از بین رفتن میل جنسی به طور کلی در حین رابطه جنسی می‌گردد. یعنی با اینکه افراد تمایل به برقراری رابطه جنسی دارند؛ اما در حین آن به طور کلی دلزده می‌شوند. حتی اگر بتوانند این شرایط را ادامه دهند؛ در به ارگاسم رسیدن احتمالا مشکلاتی را تجربه خواهند کرد.

علائم ابتلا به بیش فعالی جنسی

افراد مبتلا به بیش‌فعالی‌جنسی دست کم به مدت 6 ماه علائم زیر را از خود بروز می دهند:

  • داشتن تخیلات جنسی شدید و مکرر یا احساس اجبار برای برقراری رابطه جنسی
  • زمانی را که فرد صرف تخیلات و فعالیت‌های جنسی می‌کند به فعالیت‌های دیگر او در زندگی صدمه می‌زند و یا با آن‌ها تداخل ایجاد می‌کند.
  • فرد تلاش‌های مکرر اما ناموفقی برای کنترل یا کاهش تخیلات و فعالیت‌های جنسی از خود نشان می‌دهد.
  • مبتلایان به بیش فعالی جنسی بدون درنظر گرفتن خطرات بالقوه جسمانی و هیجانی که روابط جنسی پرخطر می‌توانند برای آن‌ها به همراه داشته باشند، خود را درگیر این فعالیت‌ها می‌کند.
  • تعداد دفعات یا شدت تجربه تخیلات جنسی یا احساس اجبار برای پرداختن به سکس آنقدر زیاد است که باعث احساس پریشانی در بیمار می‌شود و عملکرد او را در زندگی کاهش می‌دهد.

اختلال بیش فعالی جنسی در مردان

بروز بیش فعالی جنسی در هر دو جنس وجود دارد. اما با نشانه ها و شرایط متفاوتی همراه است. برای مثال در مورد مردان کنترل این اختلال بسیار دشوار است. آنان به رفتارهای پرخطری روی آورده و تمایل دارند تا به سرعت نیاز جنسی خود را برطرف نمایند. چنین افرادی احتمالا به خودارضایی اعتیاد پیدا کرده، هرزه گویی می‌کنند و حتی رفتارهای نامناسبی نیز با دیگران دارند.

اختلال بیش فعالی جنسی در زنان

بیش فعالی جنسی در زنان بیشتر قابل کنترل است. به طور کلی تعداد دفعات مورد نیاز برای برقراری رابطه جنسی در زنان، به عوامل مختلفی بستگی دارد. اما این گونه افراد برای برطرف کردن نیاز خود احتمالا طرف مقابل خود را مجبور به انجام چنین کاری می‌کنند. همچنین نشانه های این اختلال در زنان شامل بی قید و بندی در رابطه جنسی، بروز رفتارهای هنجار شکنانه و احساس نیاز اجباری و وسواس گونه به رابطه جنسی می‌شود.

علت دچار شدن به بیش فعالی جنسی

پژوهشگران تاکنون نتوانسته‌اند یک علت واحد و دقیق برای اعتیادبه‌سکس معرفی کنند. با این حال آن‌ها بر این باورند که این مشکل از علل و عوامل گوناگونی نشات می‌گیرد که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به داشتن تجربیات آسیب زا در زندگی (نظیر تجربه سوء استفاده جنسی در کودکی)، استرس، دچار بودن به یک اختلال روانی مثل افسردگی دوقطبی، عدم تعادل مواد شیمیایی و هورمون ها در مغز، تغییر مسیر های مغزی و مصرف مواد اشاره کرد. برای اشنایی با نشانه های سلامت جنسی کلیک کنید.

چه افرادی بیشتر در معرض بیش فعالی جنسی قرار دارند؟

احتمال ابتلا به بیش فعالی جنسی در همه افراد وجود دارد. اما در بیشتر موارد این موضوع در افرادی که اعتیاد به تماشای پورن دارند و یا مبتلا به اختلالات روانی مانند افسردگی هستند؛ بروز می‌کند. از طرفی مصرف مواد مخدر و الکل و سابقه سواستفاده جنسی نیز در این مورد موثر است.

درمان بیش فعالی جنسی چگونه است؟

برای درمان بیش‌فعالی جنسی ترکیبی از اقدامات خودیاری، روان درمانی و بعضا دارودرمانی توصیه می‌شود. هدف همه این درمان‌ها این است که بیمار بتواند امیال خود را تحت کنترل در بیاورد و در عین حال که فعالیت‌های جنسی سالم را حفظ می‌کند از درگیری در فعالیت‌های جنسی مفرط و پرخطر نیز در امان بماند. در بسیاری از موارد مبتلایان به بیش فعالی جنسی علاوه بر این مشکل به یک اختلال روانشناختی دیگر نظیر افسردگی دوقطبی نیز مبتلا هستند که نیازمند دریافت درمان‌های جداگانه است.

اقدامات خودیاری در درمان بیش فعالی جنسی

برای بهبود بیش‌فعالی جنسی رعایت توصیه‌های خودیاری زیر می‌تواند تا حد زیادی کمک کننده باشد:

  • از تکنیک‌های خودآرام سازی نظیر ریلکسیشن کمک بگیرید و مهارت مدیریت استرس را در خود بالا ببرید.
  • تلاش کنید موقعیت‌ها و شرایطی که منجر به احساس اجبار برای برقراری رابطه جنسی می‌شوند را شناسایی کنید.
  • به وضعیت سلامت روان خود اهمیت دهید. از همین رو در صورتی که دچار مشکلاتی نظیر افسردگی، اضطراب و اعتیاد هستید هرچه زودتر برای درمان به یک متخصص مراجعه نمایید.
  • اگر از رابطه جنسی به عنوان راهی برای مقابله با احساسات منفی استفاده می‌کنید، می‌توانید جایگزین‌های سالم‌تری نظیر ورزش یا فعالیت های را امتحان نمایید.

روان درمانی برای بهبود بیش فعالی جنسی

برای درمان بیش‌فعالی جنسی رویکردهای روانشناختی مختلفی وجود دارد. این رویکردها می‌توانند در قالب جلسات فردی یا گروهی ارائه شوند. در ادامه به چند مورد از موثرترین آن‌ها اشاره کرده‌ایم.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک نمایید.

????درمان شناختی رفتاری

در درمان شناختی رفتاری اساس کار بر این پایه قرار دارد که افکار ناکارآمد و تحریف شده منجر به احساسات و رفتارهای ناسالم می‌شوند. از همین رو درمانگر تلاش می‌کند تا افکار و عقاید زیر بنایی مرتبط با بیش فعالی جنسی را ارزیابی کرده و به کمک مراجع آن‌ها را با افکار سالم‌تری جایگزین کند. هم چنین برخی تکنیک‌های رفتاری نظیر فنون خودآرام سازی برای مدیریت صحیح استرس‌های محیطی به درمانجو آموزش داده می‌شوند.

????درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT)

این درمان که شکل جدیدی از رویکرد شناختی رفتاری محسوب می‌شود، بیش از هرچیز بر پذیرش افکار، احساسات و تمایلات در مورد بیش فعالی جنسی تاکید می‌کند. در این رویکرد مراجعین یاد می‌گیرند نسبت به انتخاب‌هایی که در زندگی دارند و مسیرهایی که طی می‌کنند تعهد داشته باشند. چرا که انتخاب‌های‌مان نشان دهنده ارزش‌هایی است که در زندگی داریم. درمانگر در این رویکرد به بیمار کمک می‌کند با شناخت ارزش‌های اصلی خود در زندگی مسیری را انتخاب نماید که آرامش روانی بالاتری را برای او به همراه می آورد.

????روان درمانی روان پویشی

در روان درمانی روانپویشی درمانگر بیش از هرچیز تلاش می‌کند تا شما را از انگیزه‌های ناخودآگاهی که در ذهن خود در مورد بیش فعالی جنسی دارید؛ هشیار کند. در حقیقت افزایش بینش نسبت به رفتارهای ناسالم و تعارض‌های ذهنی از جمله اهداف اصلی است که در این رویکرد دنبال می‌شود. برای آشنایی با سایر روش ها و داروی کاهش میل جنسی کلیک کنید.

استفاده از داروها برای درمان بیش فعالی جنسی

در برخی شرایط نظیر زمانی که فرد وسواس شدیدی با افکار جنسی دارد یا با یک اختلال روانشناختی دیگر هم دست و پنجه نرم می‌کند نیاز به دریافت داروهای روانپزشکی ضرورت می‌یابد. از جمله این داروها می‌توان به داروهای دسته ضدافسردگی و نالترکسون اشاره کرد که در کنترل افکار وسواسی موثر هستند. همچنین در مواردی که بیماران در طی اختلال افسردگی دوقطبی دچار بیش فعالی جنسی شده‌اند استفاده از داروهای تثبیت کننده خلقی نیز می‌توانند در کنترل اوضاع تا حد زیادی موثر باشند.

پیامدهای بیش فعالی جنسی

 

بیش فعالی جنسی منجر به بروز عوارضی نیز در افراد می‌گردد. در واقع اگر افراد نتوانند این موضوع را کنترل و یا درمان کنند؛ دچار مشکلات زیادی می‌شوند. برخی از آنها شامل موارد زیر است.

داشتن احساس گناه و شرم

افزایش احتمال ابتلا به بیماری های روانی دیگر

آسیب به روابط خانوادگی و همسر

اختلال در زندگی شخصی و حرفه ای

ابتلا به بیماری های مقاربتی و یا حتی بارداری ناخواسته

سخن پایانی

فراموش نکنید که درمان بیش فعالی جنسی به معنی سرکوب میل جنسی به طور کلی نیست. تنها باید این موضوع را کنترل کرد تا آسیب جدی به خود فرد و اطرافیان او وارد نکند. افراد بهتر است در این زمینه حتما از یک متخصص کمک گرفته و از طرفی از روش های دارودرمانی و روانشناختی به طور همزمان استفاده کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه بیش فعالی جنسی می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره جنسی تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

برای درمان بیش فعالی جنسی باید به چه متخصصی مراجعه کرد؟

بیش فعالی جنسی یکی از مشکلات روان شناختی است که برای درمان آن در ابتدا باید به یک روانشناس بالینی مراجعه نمایید. اگر در فرایند درمان نیاز به دریافت دارو نیز وجود داشته باشد روانشناس شما را به یک روان پزشک ارجاع خواهد داد.

 

منبع: بیش فعالی جنسی چه نشانه هایی دارد



:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

تعبیر خواب ازدواج زمانی معنا دارد که رویا را در نزدیکی سحر ببینید و موضوع خواب برگرفته از حوادث روز نباشد. از نظر روانشناسان رویا شاهراهی به ضمیر ناخودآگاه محسوب می‌شود و در نزدیکای سحر که خواب عمیق شده، گویا دریچه‌های ورود به ناخودآگاه هم باز می‌شوند و شاید همان بخشی از ذهن باشد که معبران باستانی آن را دروازه‌ای به سوی عالم غیب می‌دانند. بنابراین هر رویا را از دو جنبه می‌توان تعبیر کرد؛ بعد روانشناسی و بعد عرفانی. تعبیر خواب هر آنچه که باشد حال و برداشت شما از آن خواب هم تاثیر بسیاری بر معنای آن دارد. گاه خوابی معنای بدی دارد، اما شما هم در خواب و هم در بیداری احساس خوبی از دیدن آن خواب دارید، بنابراین علی رغم توضیحات زیر می‌توان گفت برداشت‌تان بسیار اهمیت دارد. برای دریافت تعبیر خواب تان می‌توانید مشاوره تلفنی دریافت کنید.

منبع: تعبیر خواب ازدواج

برای دریافت مشاوره در زمینه تعبیر خواب ازدواج می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

تعبیر خواب ازدواج از نظر معبران باستانی

 

دیدن حالت‌های مختلف از ازدواج از نظر معبران باستانی معانی و تعابیری متعددی دارد. در ادامه تعبیر خواب ازدواج را از منظر معبران باستانی و اسلامی مرور کرده‌ایم. برای دیدن تعبیر خواب عروسی کلیک کنید.

✨تعبیر خواب ازدواج از نظر محمد ابن سیرین

محمد ابن سیرین از معبران باستانی اینگونه دیدن ازدواج را در خواب تعبیر کرده است که اگر مردی در خواب ببیند که زنی را می‌خواهد، بدین معناست که شرف و بزرگی خود را از دست خواهد داد.

اگر مردی در خواب ببیند با زنی که مرده‌ ازدواج کرده و با او رابطه جنسی برقرار کرده است، یعنی از مال و ثروت آن زن چیز زیادی به این مرد خواهد رسید.

اگر زنی در خواب ببیند که مردی که مرده است ازدواج کرده و با او رابطه داشته یعنی در حال زن تغییری ایجاد خواهد شد و یا ثروتش کم خواهد شد.
اگر مردی در خواب ببیند که زنی را می‌خواهد که او را تاکنون ندیده است و حتی نامش را هم نمی‌داند، بدین معناست که مرگ وی فرارسیده است.

✨تعبیر خواب ازدواج از نظر امام صادق (ع)

امام صادق (ع) تعبیر کلی از دیدن ازدواج در خواب ارائه کرده است. او می‌فرماید اگر کسی در خواب ببیند که زن گرفته است، خواب او را از چهار وجه می‌توان تعبیر کرد. در وجه  اول به معنای بزرگی و مقام، در وجه دوم به معنای زیادتی مال، در وجه سوم به معنای سرحالی و آسایش و در وجه چهارم نیز به معنای خرمی و شادی است.

✨تعبیر خواب ازدواج از نظر ابراهیم کرمانی

ابراهیم کرمانی می‌گوید اگر زن شوهر داری در خواب ببیند که با مرد دیگری ازدواج کرده است، بدین معناست که شرف و عزت و ثروت او زیاد خواهد شد.

اگر کسی در خواب ببینید که در عروسی است و در این عروسی رقص و آواز فراوان است، تعبیر خواب ازدواج برای او بدین معنی است که بلا و گرفتاری به او خواهد رسید.

اگر کسی در خواب ببیند که ازدواج کرده است، اما همسر خود را نمی‎‌شناسد و او را ندیده است، یعنی از دنیا خواهد رفت و دلیل آن نیز ترس از مرگ می‌باشد.

اگر مردی در خواب ببیند که همسرش ازدواج کرده و پس از ازدواج آن مرد را به خانه‌اش آورده است، بدین معنی می‌باشد که به مال و ثروت او دست درازی خواهد شد.
ابراهیم کرمانی در مورد ازدواج مردی با زن بدکردار در خواب نیز این گونه گفته است که مردی که این خواب را دیده است، از سختی و گرفتاری که در آن دچار است، رها خواهد شد.

✨تعبیر خواب ازدواج از نظر جابر مغربی

جابر مغربی از معبران باستانی نیز پیرامون حالت‌های تعبیر خواب ازدواج ، تفاسیر مختلفی داشته است.

اگر زنی در خواب ببیند که عروس شده است و به خانه همسرش می‌رود، بدین معناست که در روزهای پایانی زندگی‌اش قرار دارد و او خواهد مرد.

اگر مردی در خواب ببیند که با یک دختر باکره ازدواج کرده است و در خواب نیز با او رابطه جنسی برقرار کرده است، بدین معنا است که به زودی با دختر کم سن و سالی ازدواج خواهد کرد و یا از سوی یک فرد صاحب مقام، منفعتی دریافت می‌کند.

اگر فردی در خواب ببیند که بین دو نفر حکم عقد می‌خواند، یعنی فرد دارای اعمال درستی است و در جهت خوبی به دیگران گام برمی‌دارد.

اگر کسی در خواب ببیند که به دختری تجاوز کرده است و یا بدون ازدواج با دختری با او رابطه جنسی داشته است، یعنی صاحب مال حرامی خواهد شد.

اگر کسی در خواب ببیند که مراسم عروسی‌اش بهم خورده، نشان دهنده این است که او در زندگی خیانت خواهد دید. چنانچه فرد متاهلی این خواب را ببیند بدین معناست که با همسرش اختلاف پیدا خواهد کرد.

✨تعبیر خواب ازدواج در نظر منوچهر مطیعی تهرانی

منوچهر مطیعی تهرانی در مورد تعبیر خواب ازدواج معتقد است که عروسی و عروس شدن به طور کلی دارای معنی خوبی نیست. البته اگر عروس را به طور کامل بشناسید؛ معنی آن چندان بد نیست. اما به طور کلی تعبیر خوبی ندارد.

✨تعبیر خواب ازدواج از نظر حضرت یوسف

اما حضرت یوسف از تعبیر خواب ازدواج، تفسیر کاملا متفاوتی از دیگر مفسران دارد. او معتقد است که تعبیر خواب ازدواج بسیار خوب بوده و یه معنی وقوع تغییرات مثبت در زندگی است. این موضوع هم در مورد خود و هم در مورد دیگری صادق است.

✨تعبیر خواب ازدواج در کتاب سرزمین رویاها

کتاب سرزمین رویاها نیز نظر مثبتی در مورد تعبیر خواب ازدواج دارد. این موضوع هم در مورد ازدواج کردن و حتی شرکت در مراسم عروسی نیز صادق است. هر دوی آنها به معنی پایان روزهای سخت و رسیدن به سود و منفعت است.

✨لیلا برایت و تعبیر خواب ازدواج

لیلا برایت نیز تعبیر خواب ازدواج را به دو شکل بیان می‌کند. او معتقد است که اگر فردی در خواب از شما درخواست ازدواج کند؛ به این معنی است که برقراری رابطه با چنین فردی موفقیت آمیز است. همچنین اگر در خواب در حال ازدواج کردن با فرد دیگری هستید نیز به زودی در زندگی شما رفاه و آسایش ظاهر می‌شود.

تعبیر خواب از نظر روانشناسان

روانشناسان با مطالعاتی که بر خواب و رویا داشته‌اند، متوجه فعالیت‌های روانی ناخودآگاه در هنگام خواب شده‌اند. ناخودآگاه همان بخشی است که در عالم بیداری سکوت کرده، ولی تاثیر زیادی بر باورها، شناخت و حتی رفتار ما دارد. وقتی که به خواب می‌روید، ناخودآگاه کنترل را به دست گرفته و هر آنطور که می‌خواهد رفتار می‌کند. ناخودآگاه مانند راهرویی که پر از در هست در خود ساکنانی دارد که از کودکی تا به امروز این راهرو بلندتر و پرجمعیت‌تر گشته است. در عالم خواب گویی این ساکنان بیرون آمده و گاه خاطرات و گاه ترس‌ها و گاهی هم آرزوها را مرور می‌کنند. برای آشنایی بیشتر با علل خواب دیدن کلیک کنید.

اما گاهی هم رویاهایی می‌بینیم که هرگز اتفاق نیافتاده و یا به آن فکر نشده. برای مثال ممکن است زمانی خواب نوزاد ببینید که در طول روز اصلا به آن فکر نکردید یا هیچ گونه مشغله ذهنی در مورد آن نداشتید.

روانشناسان به خصوص آن‌هایی که با رویکردهای روانکاوی کار می‌کنند بر این باورند که اشیاء مختلف در خواب می‌توانند نماد و بازتاب یک موضوع خاص باشند. آن‌ها از طریق کاوش در مورد نوع هیجانی که در خواب وجود داشته و کمک گرفتن از تکنیک‌هایی نظیر تداعی آزاد در مورد رویا تلاش می‌کنند به معنای نهفته در خواب پی ببرند. تعبیر خواب ازدواج نیز از این قاعده مستثنی نیست. برای آشنایی بیشتر با روش های مربوط به روانکاوی کلیک کنید.

تعبیر خواب ازدواج در روانشناسی | نگاهی به تعبیر رویا به روش یونگ

یونگ یکی از بزرگ‌ترین نظریه پردازان علم روانشناسی است که مطالعات زیادی در زمینه رویا و تعبیر آن انجام داد، اینگونه دیدن ازدواج را در خواب تعبیر می‌کند که ازدواج در خواب به معنای تعهد، هماهنگی و یا تحول می‌باشد.

او می‌گوید اگر کسی در عالم خواب با شخصی ازدواج کند، ویژگی‌های فردی که با او ازدواج می‌کند، همان ویژگی‌هایی است که باید در خودش ایجاد کند.

????عروسی | تعبیر خواب ازدواج

به طور کلی تعبیر خواب ازدواج نشان دهنده اتحاد دو بخش متفاوت از وجود شما خواهد بود، مانند اتحاد عقل و احساس. چنانچه فرزندی هم از این ازدواج به دنیا بیاید، نشان دهنده شکوفا شدن توانایی‌ها و ویژگی‌های خوب و مثبت می‌باشد.

دیدن خواب ازدواج گاهی نشان دهنده اتحاد انرژی و غرایز شما نیز می‌تواند باشد، یعنی شما در تجارتی مشغول خواهید شد و فرزند حاصل از این ازدواج نیز در این حالت به نتیجه این کار اشاره می‌کند.

????لباس عروس

یکی دیگر از انواع تعبیر خواب ازدواج مربوط به لباس عروسی است. لباس عروس در خواب نشان دهنده احساسات و امید فرد برای ازدواج است. اگر در خواب لباس عروس را با انرژی منفی ببینید، به معنای این است که فرد برای زندگی آینده خود دچار اضطراب است.

اگر فرد در خواب ببیند که لباس عروسش را از مادرش می‌گیرد، بدین معناست که فرد در زندگی خود ویژگی‌ها و قدرت مادرش را خواهد گرفت.

????ازدواج با عشق سابق

اگر کسی در خواب با دوست، نامزد و یا عشق سابق خود ازدواج کند، یعنی از زندگی گذشته خود درس گرفته است.

یا تعبیر خواب ازدواج را می‌توان اینگونه نیز تفسیر کرد که رابطه فعلی شخص با رابطه قبلیش مشابه است، اما او برای حفظ رابطه جدید نباید اشتباهات گذشته را انجام دهد.

تعبیر خواب ازدواج در روانشناسی | تعبیر خواب ازدواج از دیدگاه آنلی بیتون

 

آنلی بیتون می‌گوید اگر دختری در خواب با یک پیرمرد ازدواج کند، نشان دهنده این است که دختر با مشکلات بسیاری مواجه خواهد شد.

اگر دختری در خواب ببیند که در جشن عروسیش، مردی که لباس سیاه به تن دارد، از مقابل او می‌گذرد، یعنی یکی از دوستانش در مواقع سختی به او بی تفاوتی خواهد کرد.

اگر کسی در خواب ببیند که در یک مراسم عروسی مجلل است که مهمانان این عروسی همگی لباس‌های زیبا بر تن دارند، نشان دهنده این است که فرد در زندگی لذت‌های عالی را تجربه خواهد کرد. اما چنانچه در این مراسم مهمانان لباس‌های سیاه پوشیده باشند، بدین معناست که در آینده او غمگین خواهد شد.

اگر فردی در خواب ببیند که در حال ازدواج می‌باشد، بدین معنی است که او خبرهای بدی خواهد شنید. اگر شخص در خواب ببیند که در جشن ازدواج اتفاق ناگواری افتاده است، نشان دهنده این است که یا او بیمار خواهد شد و یا اعضای خانواده خود را از دست خواهد داد.

اگر دختری در عالم خواب عروس شود اما از این بابت ناراحت باشد، نشان دهنده این است که در زندگی واقعی شکست عاطفی می‌خورد و یا ناامید می‌شود. برای دریافت تعبیر خواب خود کلیک کنید.

تعبیر خواب ازدواج در شرایط مختلف

از آنجایی که ازدواج مراحل مختلفی دارد و شرایط آن برای هر فردی متفاوت است. به همین دلیل نمی‌توان تعبیر خواب کلی از ازدواج ارائه داد. هر کدام از این احتمالات معنای متفاوتی داشته که مفسران نیز آنها را به شکل های مختلفی معنی می‌کنند. برای مثال تعبیر خواب ازدواج با دختر باکره به معنی بالارفتن عزت و احترام در میان مردم است. همچنین شرکت کردن در مراسم ازدواج یک زن بیوه به معنی به دست آوردن یک ثروت زیاد است. این موضوع برای مسائل دیگری مانند ازدواج در مسجد، ازدواج بدون مهمان، مانع شدن از عروسی، ازدواج فرزند و… نیز صادق است.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک کنید.

سخن پایانی

به طور کلی در مورد تعبیر خواب باید مسائل مختلفی را در نظر داشت. تعبیر خواب ازدواج نیز، از دیدگاه افراد مختلف، معانی متفاوتی دارد. افراد می‌توانند در این مورد با یک متخصص مشورت کرده و در مورد خواب های خود مشاوره بگیرند. از طرفی به طور کامل نمی‌توان به تعبیر شدن یا نشدن خواب ها استناد کرد. بلکه باید عوامل دیگر را نیز در نظر گرفت. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تعبیر خواب ازدواج می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: تعبیر خواب ازدواج



:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

کمپ ترک اعتیاد خرم آباد به صورت خصوصی و دولتی قابل دسترس می‌باشد. در ادامه این مقاله برای سهولت حال شما آدرس کمپ ترک اعتیاد خرم آباد و استان لرستان را جمع آوری کرده‌ایم. کمپ های ترک اعتیاد خرم آباد مراکز نگهداری هستند که افراد تلاش می‌کنند دوره سم زدایی را در آنجا بگذرانند. با این حال بسیاری از این کمپ‌ها غیر قانونی بوده و از روش‌های منسوخ شده‌ای برای ترک دادن بیماران استفاده می‌کنند.

منبع: کمپ ترک اعتیاد خرم آباد

از همین رو باید با ویژگی‌های یک کمپ استاندارد آشنا باشید و اگر یکی از عزیزان‌تان به مشکل اعتیاد دچار شد، برای درمان او به هر مرکزی اعتماد نکنید. در ادامه به توضیحات کامل‌تری در مورد کمپ ترک اعتیاد خرم آباد پرداخته‌ایم. برای انتخاب بهتر مشاوره ترک اعتیاد دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کمپ ترک اعتیاد خرم آباد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

آدرس کمپ ترک اعتیاد خرم آباد

در این مقاله به منظور رفاه حال مراجعینی که به دنبال کمپ ترک اعتیاد خرم آباد می‌گردند، لیستی از این مراکز را گردآوری کرده‌ایم که به شرح زیر می‌باشند.

1- مرکز ترک اعتیاد ذهن نو – 02191002360

2- مرکز ترک اعتیاد آواژه – 02166419012

3- مرکز ترک اعتیاد رها _ خرم آباد، خيابان امام بين ميدان شهدا و چهار راه بانک روبه روی فاطيما

4- مرکز ترک اعتیاد زندان مرکزی _ خرم آباد، ميدان آزادی، زندان مركزی

5- مرکز ترک اعتیاد آریا _ سرابدوره، مركز ترک اعتياد آريا دكتر شاهمرادی

6- مرکز ترک اعتیاد بهزیستی _ خرم آباد، خيابان مطهری، ساختمان پزشكان حاج صديق

7- کمپ ترک اعتیاد پویش خرم آباد |  دورود _ خرم اباد، دورود ميدان استانداری، نرسيده به صندوق انصار

برای آشنایی بیشتر با انواع روش های درمانی اعتیاد وارد کانال تلگرامی ذهن نو بشوید.

آدرس کمپ ترک اعتیاد در خرم آباد | در این مراکز چه کاری انجام می شود؟

کمپ ترک اعتیاد خرم آباد به مرکزی گفته می‌شود که برای افراد در حال ترک اقامتگاهی فراهم می‌کند. در این اقامتگاه‌ها بیماران دوره سم‌زدایی خود را می‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاک شود. کمپ های ترک اعتیاد استاندارد از نیروهای متخصصی نظیر پزشک، روانشناس، پرستار و مددکار اجتماعی کمک می‌گیرند تا در طول این دوران خدمات مورد نیاز را ارائه دهند.

با این حال در بسیاری از این کمپ ترک اعتیاد خرم آباد استاندارهای لازم رعایت نمی‌شود و افراد برای ترک مجبور به تحمل فشارهای بسیار زیادی می‌شوند.

همین نقص‌های کمپ ترک اعتیاد خرم آباد آسیب‌های روانی زیادی را به بیماران وارد می‌کند و در نتیجه بعد از مرخصی و یا حتی در حین درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسیب پذیرتر می‌شوند. بنابراین حتما باید قبل از فرستادن عزیزتان به این مراکز وضعیت آنجا را به درستی بررسی کنید و کمپ های نامطمئن و بی‌کیفیت را برای درمان اعتیاد انتخاب نکنید.

علاوه بر کمپ‌های ترک اعتیاد خرم آباد امروزه روش‌های سرپایی مختلفی برای ترک اعتیاد خرم آباد ابداع شده‌اند که ضرورت بستری کردن را از بین برده‌اند. از جمله این روش‌ها می‌توان به ترک اعتیاد با مواد نگهدارنده نظیر متادون تراپی و درمان‌های روان شناختی نظیر درمان شناختی- رفتاری، گروه درمانی و خانواده درمانی اشاره کرد. در جدول زیر می توانید با کلیک بر هر ماده اعتیاد آور با روش‌های درمانی مربوط به آن در کمپ ترک اعتیاد خرم آباد آشنا شوید. 

ترک اعتیاد به مواد مخدر

ترک مواد مخدر

ترک تریاک

ترک شیره

ترک ترامادول

ترک هروئین

ترک متادون

ترک ب 2

ترک اعتیاد به مواد محرک در کمپ ترک اعتیاد خرم آباد

ترک مواد محرک

ترک کوکائین

ترک شیشه

ترک کراک

ترک اعتیاد به مواد توهم زا

ترک مواد توهم زا

ترک گل یا ماری جوانا

ترک حشیش

ترک ناس

ترک ال اس دی

آدرس کمپ ترک اعتیاد در خرم آباد | چه کسانی باید به کمپ مراجعه کنند؟

همان طور که گفته شد امروزه مراجعه به کمپ ترک اعتیاد خرم آباد ضروری نیست و با استفاده از خدمات مشاوره ترک اعتیاد و مراجعه به مراکز سرپایی می‌توان در مسیر بهبود اعتیاد قدم گذاشت. با این حال در برخی شرایط متخصصین توصیه می‌کنند که بستری شدن نسبت به سایر روش‌ها ارجحیت دارد. از جمله این شرایط می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

– زمانی که فرد در محیط خانه حمایت چندانی ندارد.

– زمانی که خانواده پرتنشی دارد و در مدت سم زدایی باید درگیری‌های خانوادگی را نیز تحمل کند.

– وجود فرد مصرف کننده‌ای دیگر در خانه

– سابقه پرخاشگری در دوره سم زدایی

– احتمال عدم تبعیت از دستورات درمانی در خانه و قطع درمان

– ناتوانی در تحمل علائم ترک ناشی از محرومیت مواد به صورت سرپایی

قبل از مراجعه به کمپ از اعتیاد بیمار اطمینان پیدا کنید

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بیمار معتاد خود محتاطانه رفتار کنید، چرا که اعتیاد تنها بیماری جسم نیست. اطرافیان نقش مهمی در روند اعتیاد بازی می‌کنند. بنابراین با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتیاد بهتر می توانید به عزیزتان و حتی خودتان کمک کنید.

ترک اعتیاد به روش های مختلفی انجام می‌شود که با توجه به ویژگی بیماران روش مناسب انتخاب می‌شود، پس در بردن بیمار به کمپ ترک اعتیاد خرم آباد عجله نکنید. علائم و رفتار هر بیمار با توجه به ویژگی های شخصیتی و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زیر با کلیک بر هر کدام از مواد می توانید آشنایی بیشتری در ارتباط با اعتیاد مربوطه داشته باشید. برای اطلاع از نشانه های بیمار معتاد کلیک کنید.

انواع  مواد مخدر

فواید تریاک

اعتیاد به شیره

قرص ترامادول

اعتیاد به هروئین

اعتیاد به متادون

ب 2 یا بوپرنورفین

انواع مواد محرک

کوکائین

علائم اعتیاد به شیشه

اعتیاد به کراک

انواع مواد توهم زا

ماده مخدر گل

اعتیاد به حشیش

قرص اکس

ال اس دی

سایر انواع مواد اعتیاد آور

اعتیاد به الکل

مصرف سیگار

ناس

ماده مخدر دستمال

قرص دراگون

 

ویژگی های یک کمپ ترک اعتیاد استاندارد در خرم آباد

همان طور که گفته شد بسیار مهم است که با ویژگی‌های یک کمپ ترک اعتیاد خرم آباد استاندارد آشنا باشید و هر مرکزی را برای درمان انتخاب نکنید. چرا که سم زدایی تنها اولین قدم در ترک اعتیاد است، اما برای آن کافی نیست. در واقع آنچه موجب پرهیز پایدار می‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختی است.

با این حال افرادی که در کمپ های اجباری سم زدایی را شروع می‌کنند بالعکس تحت فشارهای روانی بسیاری قرار می‌گیرند که باعث می‌شود در بسیاری از موارد با وجود سپری کردن دوران بسیار سخت پاکسازی بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرایش پیدا کنند. در نتیجه این کمپ‌ها نه تنها به فرد کمک چندانی نمی‌کنند بلکه اوضاع او را پیچیده‌تر می‌سازند. برای انتخاب یک روش ترک اعتیاد استاندارد لازم است که به وجود موارد زیر دقت نمایید.

– برخورداری از مجوز رسمی از سازمان بهزیستی

– عدم استفاده از روش های اجباری نظیر تنبیه بدنی برای ترک

– برخورداری از متخصصین مورد نیاز از جمله پزشک، پرستار، روانشناس و مددکار اجتماعی

– داشتن محیط مناسب شامل امکانات رفاهی کافی

برای بردن به کمپ باید نتیجه تست اعتیاد ارائه داد؟

گاه بیمار با انجام رفتارها و نشانه هایی اطرافیان را به شک و شبهه می اندازد، در این زمان معمولا خانواده ها با تحمیل تست و یا مراجعه به کمپ ترک اعتیاد خرم آباد تلاش آن هم به صورت اجباری سعی در اثبات اعتیاد فرد دارند. غافل از اینکه این رفتارها بی اعتمادی و جدایی بین بیمار و خانواده را دو چندان می‌کند. توصیه می کنیم حتما برای کسب اطلاعات مقاله اعتیاد چیست را مطالعه کنید. در جدول زیر نیز می توانید با انواع تست اعتیاد آشنا شوید.

تست شیشه

تست هروئین

تست تریاک

تست گل یا ماری جوانا

تست متادون

تست ترامادول

تست حشیش

تست شیره

تست مورفین

تست اعتیاد به ب2

تست اعتیاد به کوکائین

تست اعتیاد به کراک

سخن آخر

خیلی از خانواده‌ها بارها و بارها بیمارشان را به مراکز و کمپ ترک اعتیاد خرم آباد برده‌اند و نتیجه‌ای نگرفته‌اند. این به این خاطر است که اعتیاد بیماری جسمی و روحی است. در بیشتر این کمپ ها به بعد روحی بیمار توجه نشده و به همین دلیل خیلی اوقات حتی دقیقا پس از خروج از کمپ ترک اعتیاد خرم آباد شاهد شروع مجدد مصرف بوده‌ایم. از این رو روش های نوینی برای حال این عزیزان به وجود آمده. با در نظر گرفتن ریشه های روانی و شناختی اعتیاد می‎‌توان نتیجه قابل اطمینان گرفت. در این خصوص می‌توانید با متخصصان خبره مجموعه ذهن نو مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کمپ ترک اعتیاد خرم آباد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سوالات متداول

آیا برای ترک اعتیاد حتما باید به کمپ ترک اعتیاد مراجعه کرد؟

امروزه برای ترک مواد افیونی نظیر تریاک و شیره درمان های سرپایی مختلفی ابداع شده است. برای مثال بسیاری از درمانگران برای کسانی که نمی خواهند مدت طولانی از کار و زندگی دور بمانند ترک اعتیاد به کمک داروهای نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسی را پیشنهاد می دهند. در ابن روش ها بدون اینکه نیاز به بستری و اقامت در یک مرکز داشته باشید می توانید روند درمانی خود را آغاز کنید.

 

 

منبع: کمپ ترک اعتیاد خرم آباد



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال با توجه به اعتقادات و باورهای این شخصیت‌ها، شاید جالب به نظر آید. و یا قبل از ازدواج متوجه جدی بودن باورهای‌شان نشوید و آن‌ها را نوعی سرگرمی بدانید. اما با ورود به زندگی مشترک می‌فهمید که این عجیب بودن بخشی از شخصیت اوست و نه تنها بر تصمیم گیری‌ها بلکه بر رابطه زناشویی‌تان حاکم است. خرافات، بدبینی، کمرنگ بودن ارتباط عاطفی و… امکان موفقیت این ازدواج را پایین می‌آورد. اگر همسر یا نامزد شما دچار شخصیت اسکیزوتایپال هست، حتما درباره آینده ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال تامل کرده و مشاوره ازدواج دریافت کنید.

منبع: ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال و زندگی مشترک با شخصیت اسکیزوتایپال می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

داستان ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال (سامانتا و رایان)

پرده اول ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال: شب جشن هالووین سامانتا بیش از هر کس دیگری هنرمندانه خود را آراسته بود. لباسی سراسر مشکی که با گیپور دانته ای مشکی رنگ در قسمت های مختلف دامن و سر شانه پارگی داشت حس خاص هالووین را به خوبی انتقال میداد. آرایش صورتش به قدری ماهرانه به شکل عجوزه ای ترسناک و در عین حال دلربا در آمده بود که قلب هر مردی را به درد می آورد. آن شب رایان بیش از هر کسی محو هنر و زیبایی سامانتا شده بود.

پرده دوم ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال: سامانتا شب ها قبل خواب در کنار تخت دعا می خواند و شمع روشن می کند. او معتقد است اگر این کار را نکند شیاطین هنگام خواب در جسم او رسوخ کرده و اداره آن را به دست می گیرند. رایان هم در کنار او دعا میخواند. سامانتا در بالای تخت مجسمه ای از عیسی مسیح آویزان کرده و بر روی تنها دراور اتاق خوابشان بیش از 15 مجسمه مریم مقدس و عیسی مسیح را در اندازه های مختلف گنجانده است. در گوشه گوشه خانه سمبل هایی برای دور کردن شیاطین آویزان شده و سامانتا از هر اقدامی برای دوری از آن ها کوتاهی نمی کند.

پرده سوم ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال: سامانتا معتقد است که همسرِ دوست رایان به او نگاه های خوبی ندارد. چرا که احتمالا از طرف اهریمن ها احاطه شده. پس ترجیح میدهد به جای صرف شام با آن ها در رستوران تنها در خانه بماند. رایان که این صحبت ها را فقط بهانه ای برای نیامدنش می داند و از رفتارهای او خسته شده به تنهایی به ملاقات دوستانش می رود.

پرده چهارم ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال: رایان متوجه می شود که تمام پول هایی که برای پس انداز نزد سامانتا گذاشته بود برای کمک به پسر بچه ای که هر روز به درب خانه شان می آمده از دست رفته است. سامانتا بیان می کند که “آمدن این پسر به درب خانه ما نشانه ای است و اگر به او کمک نمی کردم فرشتگان از ما رو بر میگرداندند”. او هیچ دلیلی دیگری برای این تصمیم ندارد و از این کار به هیچ عنوان پشیمان نیست. او رایان را به بی عقلی و ناتوانی در درک این مسائل متهم می کند.

پرده پنجم ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال: رایان دیگر از دست رفتارهای عجیب سامانتا به ستوه آمده و نمی داند که چطور او را متقاعد کند که تمام این مسائل فقط در ذهن اوست. رایان بیش از هر زمانی احساس خستگی می کند. تنهایی در کنار همسری که قادر به درک او نیست بیش از هر چیزی برایش رنج آور است. آیا راهی برای خارج شدن وجود دارد؟

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک کنید.

ازدواج بر اساس شناخت ویژگی های شخصیتی اسکیزوتاپیال

  • همسرتان (که دچار شخصیت اسکیزوتایپال است) هر اتفاقی را به خود انتساب می‌دهد و تصور می‌کند این اتفاق تنها برای او رخ داده، برای مثال او باور دارد چون فرد خاصی است برایش از مغازه تا دم خانه سفارشش را می‌آورند.
  • تفکرات و رفتارهای عجیب و غریب و به دور از عقل (اعتقاد به تله پاتی، خرافی بودن، اعتقاد به حس ششم)
  • تجربه‌های احساسی و ادراکی نامعقول (احساس پرواز در آسمان و دریافت پیغام از فرشتگان)
  • حرف زدن به شیوه بسیار عجیب و غریب به صورت حاشیه پردازی، استعاره ای، بسیار مفصل و پیچیده
  • بدبینی با زمینه تفکرات پارانوئید (در صورتی که با تفکرات او مخالفت کنید به حس بدگمانی او نسبت به خود دامن می‌زنید)
  • عواطف و احساسات محدود و نامتناسب
  • داشتن رفتارهای بسیار عجیب و نامطلوب
  • این گونه از افراد همانند سایر شخصیت‌های دسته الف، دوستان مورد اعتماد و نزدیکی ندارند.
  • احساس اضطراب با حضور در گروه‌های اجتماعی ناآشنا (این اضطراب، ارتباط مستقیمی با ترس پارانوئیدی و بدگمانی دارد)

برای آشنایی بیشتر با شخصیت اسکیزوتایپال مقاله اختلالات شخصیت کلاستر a را بخوانید.

ازدواج با شخصیت اسکیزوتاپیال 

شخصیت اسکیزوتایپال شباهت زیادی با بیماری اسکیزوفرنی دارند. پس در زندگی مشترک‌تان تعجب نکنید که او از بودن در جمع ناراحت شود. بدبینی و شکاکی او نسبت به اطرافیان به قدری است که برقراری ارتباط را حتی با آشنایان و فامیل خودش هم دشوار می‌کند. 

شما نمی‌توانید رفتار واقعی و غیر واقعی او را تشخیص دهید. اگر بدشانسی بیارید و بر سر موضوعی او به شما شک کند، احتمالا دیگر باید برگرداندن شرایط قبل را فراموش کنید. چرا که شخصیت اسکیزوتایپال براساس قدرت‌های ماورایی ویا باورهای غیر حقیقی که در ذهن‌اش دارد، نتیجه گیری می‌کند و شما با هیچ دلیل و منطقی نمی‌توانید نظر او را تغییر دهید.

برای آشنایی بیشتر با نشانه های اختلال شخصیت اسکیزوتایپال کلیک کنید.

چطور ازدواج و زندگی مشترک با شخصیت اسکیزوتایپال را نگه داریم؟

شاید آن زمان که باید، متوجه اشتباه بودن این ازدواج نشده باشید و حال انتخاب‌تان ادامه زندگی با شخصیت اسکیزوتایپال باشد. پس بهتر است با رعایت برخی مسائل این زندگی را برای خود و سایر اعضای خانواده ساده‌تر کنید.

پس اگر می خواهید در زندگی مشترک با شخصیت اسکیزوتایپال از شرایط مناسبی برخوردار باشید، به طور حتم باید تمام اعتقادات و باورهای او را پذیرفته و در بسیاری از موارد به آن‌ها جامه عمل بپوشانید. همانطور که اشاره شد این گونه افراد تمایلی به برقراری ارتباط با دیگران و به خصوص خانواده همسر ندارند و همواره گوشه گیری را ترجیح می‌دهند. بنابراین زندگی با چنین فردی زیر یک سقف، شما را از اطرافیان و اعضای خانواده‌تان دور می‌کند.

در حقیقت شخصیت اسکیزوتایپال در صورت قرار گرفتن در جمع‌های شلوغ و همچنین هنگام برقراری ارتباط با دیگران، دچار اضطراب شدید شده و کنترل خود را از دست می‌دهند. به همین دلیل شخصیت اسکیزوتایپال تمایلی به حضور در گروه‌ها و مهمانی‌های مختلف ندارند. پس بهتر است به او نشان دهید که حضورش برای شما اهمیت دارد، اما به انتخاب او برای نیامدن احترام می‌گذارید.

برای انجام تست شخصیت شناسی کلیک کنید.

عواقب ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال

برقراری رابطه عاطفی با افراد دارای اختلال شخصیت اسکیزوتایپال بسیار سخت و در مواردی غیرممکن است. به عبارتی می‌توان گفت که با شخصیت اسکیزوتایپال، هیچ نوع رابطه عاطفی نمی‌توان برقرار نمود. چرا که او در مقابل رفتارها و عواطف شما هیچ واکنشی نشان نمی‌دهد و همواره کرخت و یکنواخت است. شخصیت اسکیزوتایپال در هیچ شرایطی تمایل به نوازش یا بغل کردن ندارند. افراد دچار شخصیت اسکیزوتاپیال، به هیچ طریقی از شما حمایت نمی‌کنند و در بروز عواطف و احساسات خود همواره اجتناب می‌کنند.

در صورت ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال باید قید خانواده، دوستان و آشنایان را بزنید. چرا که با وجود چنین فردی، اطرافیان به تدریج از شما فاصله می‌گیرند. باید آمادگی لازم را داشته باشید که بارها از دست او عصبانی شده و به مرز جنون برسید. در حقیقت ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال شاید در ابتدا جذاب و ایده آل به نظر آید، اما در واقع همه چیز، زمانی نمایان می‌شود که این فرد اقدام به رونمایی از شخصیت واقعی خود می‌کند.

مشکلات زندگی و ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال

 

ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال اگر بدون آگاهی و کنترل باشد، مشکلات شدیدی برای تان ایجاد خواهد کرد. با اگاهی از آن‌ها شاید بتوانید از بروز برخی از آن ها جلوگیری کنید.

  • محدودیت ارتباط با دیگران
  • از بین رفتن عشق و علاقه با همسر
  • نگرانی از بروز مشکلات قانونی (شخصیت اسکیزوتایپال گاه درگیری زیادی با کارهای رمالی و فالگیری پیدا میکند)
  • مشکلات مالی
  • وقت نگذاشتن برای بچه ها و خانه و زندگی
  • نبود نظم و برنامه در خانه
  • شک و بی اعتمادی به همسر و سایر اعضای خانواده

چرا افراد جذب شخصیت اسکیزوتاپیال می‌شوند؟

بسیاری از جنبه‌های شخصیتی ما به گونه‌ای هستند که به راحتی و با یک برخورد نمی‌توان به آن‌ها پی برد. شخصیت اسکیزوتایپال در ابتدای آشنایی معمولاً از خود چهره و رفتاری بسیار خوب و ایده آل ارائه می‌دهد، با این نوع رفتار می‌تواند نظر دیگران را به سوی خود جلب کرده و وارد ازدواج شود. شخصیت اسکیزوتایپال در نگاه اول ممکن است فردی باهوش، زیبا و موفق به نظر بیایند. به همین دلیل به راحتی می‌توانند به هدف خود برسند.

آیا امیدی به بهبود شخصیت اسکیزوتایپال هست؟

از آنجایی که اختلال شخصیت اسکیزوتایپال ریشه روانی دارد برای درمان آن مراجعه به روانکاو و مشاوره‌های روانشناسی و کمک از متخصصین این حوزه ضروری است. بی توجهی به درمان، شدت بیماری شخصیت اسکیزوتایپال را بیشتر کرده و او و اطرافیان بیشتر مجبور به تحمل عوارض این بیماری می‌شوند. برای آشنایی با روش های درمان شخصیت اسکیزوتایپال کلیک کنید.

سخن آخر

ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال شاید در ابتدا هیجان انگیز و رویایی به نظر برسد. اما با شروع زندگی مشترک خواهید فهمید که همسر دچار شخصیت اسکیزوتایپال شما قادر به تصمیم گیری و رفتار مناسب در موقعیت های مختلف نیست. او خواه ناخواه ذهن شما و فرزندانتان را هم تحت تاثیر قرار خواهد داد. او به هر نشانه ای برای اثبات باورهای خرافی است اتکا می کند و هیچ کدام از دلایل منطقی شما را برای رد آن ها را نمی‌پذیرد. ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال در جامعه امروزی که نیاز به همراهی زن و مرد در کنار یکدیگر دارد بسیار دشوار خواهد بود.

ظاهر و رفتارهای شخصیت اسکیزوتایپال به قدری متمایز از سایر افراد جامعه است که احتمال تشخیص آن پیش از ازدواج بسیار بالاست. بنابراین شما با حضور در جلسات مشاوره پیش از ازدواج، شانس زیادی در شناخت شخصیت اسکیزوتایپال دارید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال و زندگی مشترک با شخصیت اسکیزوتایپال می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سوالات متداول

آیا با ازدواج و تزریق عشق به شخصیت اسکیزوتایپال می‌توان او را درمان نمود؟

متاسفانه این تصور توهمی بیش نیست و در واقع ازدواج هیچ بیماری را درمان نمی‌کند. راه بهبود اختلال شخصیت اسکیزوتایپال فقط مشاوره و استفاده از راهکارهای روان درمانی است.

آیا با مشاوره قبل از ازدواج می‌توان شخصیت اسکیزوتایپال را شناسایی نمود؟

بله. در واقع با شرکت در جلسات مشاوره های قبل از ازدواج به راحتی می‌توان افراد دچار شخصیت اسکیزوتایپال را شناسایی نمود تا در صورت عدم تمایل به درمان از وقوع ازدواج جلوگیری کرد.

 

 

منبع: ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال



:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

اهمیت دادن به دیگران تا حدی کار پسندیده و اخلاقی است. اما گاهی برخی از افراد در این مورد دچار افراط شده هم برای خود و هم برای دیگران مشکلاتی ایجاد می‌کنند. فراموش نکنید که انسان موجودی اجتماعی بوده و نیاز به برقراری ارتباط با دیگران دارد. همچنین در این رابطه باید به اشکال مختلف به دیگری اهمیت داده و مواردی را رعایت کنند. اما برخی مواقع فرد به قدری این موضوع را برای خود بزرگ و مهم کرده که تصور می‌کند بدون دیگران هیچ هویت مستقلی ندارد. به همین دلیل به نظرات و تفکرات آنها بیش از حد اهمیت داده و یا خود را وقف آنها می‌کند. پس رعایت حد تعادل و رفتاری هوشمندانه بسیار مهم است. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

منبع : اهمیت دادن به دیگران

برای دریافت مشاوره در زمینه اهمیت دادن به دیگران می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

اهمیت دادن به دیگران

به طور کلی می‌توان گفت که نیاز ذاتی ما به حفظ ارتباط با دیگران است. اما نباید اجازه دهیم اهمیت دادن به دیگران، منجر به بروز آسیب برای خودمان و دیگری شود. وقتی بیش از اندازه به دیگران اهمیت می‌دهیم و توجه می‌کنیم؛ افراد دچار سوتفاهم شده و واکنش‌های نامناسبی از خود بروز می‌دهند.

حتی اگر این رفتار را نداشته باشند هم بعد از مدتی، احتمالا خودمان حس خوبی نخواهیم گرفت. باید قبل از دیگران برای خود ارزش قائل باشیم و به خودمان اهمیت دهیم. این موضوع به معنی خودشیفتگی نیست. بلکه افراد با دوست داشتن خود می‌توانند دیگران را هم دوست داشته باشند. برای آشنایی بیشتر با اصول کمک کردن به دیگران کلیک کنید.

علت اهمیت دادن به دیگران

 

نیاز به اهمیت دادن به دیگران و برقراری ارتباط با آنها، دلایل مختلفی دارد. همانطور که گفته شد بخشی از آن فطری است و در همه افراد وجود دارد. اما عوامل شخصی نیز در آن موثر هستند. برای مثال زندگی در زندگی امروزی و روابط گسترده با دیگران نیز، این نیاز را در ما به وجود می‌آورد. از طرفی کمبود اعتماد به نفس نیز ما را در معرض وابستگی به دیگران قرار می‌دهند. به طور کلی پیدا کردن علت این موضوع بسیار اهمیت داشته و افراد می‌توانند با کمک متخصص به آن پی ببرند.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک کنید.

مزایا و معایب اهمیت دادن به دیگران

از طرفی نمی‌توان گفت که اهمیت دادن به دیگران همواره باعث بروز مشکلاتی می‌شود. گاهی انرژی و وقتی که برای دیگری می‌گذاریم در زندگی خودمان هم موثر بوده و سبب پیشرفتمان می‌شود. با وجود اطرافیان خود، یک گروه حمایتی داریم که در هنگام خوشی و ناراحتی ها در کنار ما هستند.

همچنین گاهی این موضوع باعث می‌شود که کار خیر انجام داده و به دیگران کمک کنیم. اما از طرفی زیاده روی در این مورد ما را آسیب پذیر کرده و همچنین در معرض قضاوت های مختلفی قرار می‌دهد. گاهی حتی یک فشار مضاعف به زندگی ما وارد می‌کند؛ به همین دلیل باید در این مورد میانه رو باشیم و تعادل را رعایت کنیم.

نشانه های اهمیت دادن بیش از حد به دیگران

کسانی که در اهمیت دادن به دیگران زیاده روی می‌کنند نیز نشانه هایی را از خود بروز می‌دهند. با توجه به این نشانه ها می‌توانیم آن ها را راهنمایی کرده و یا اگر خودمان در این موقعیت قرار داریم؛ راهی برای خروج پیدا کنیم. برخی از این نشانه های شامل موارد زیر می‌شوند که شباهت زیادی با نشانه های اختلال شخصیت وابسته دارند.

_ اختیار دادن به دیگران برای تصمیم گیری

_ کمالگرایی

_ سکوت کردن در مقابل خواست دیگران و یا مخالفت

_ اهمیت دادن بیش از اندازه به حرف ها و نظرات دیگران

_ عذرخواهی کردن به صورت مکرر و بدون دلیل

_ ناتوانی در نه گفتن

راه های کاهش اهمیت دادن به دیگران

 

اما به طور کلی راه هایی برای خروج از این موضوع نیز وجود دارد. افرادی که دچار زیاده روی در اهمیت دادن به دیگران هستند؛ خود متوجه این موضوع نیستند و به همین دلیل در این مورد نیز کاری انجام نمی‌دهند. اما باید در این مورد آنها را آگاه کرده و همچنین از راهکار های زیر استفاده کرد. برای جلوگیری از سواستفاده از محبت دیگران کلیک کنید.

????دانستن ارزش خود و پذیرش

فراموش نکنید که برای اجتناب از اهمیت دادن به دیگران به صورت افراطی، در ابتدا باید ارزش خود را دانسته و بدانید که برای دوست داشته شدن نیازی به ثابت کردن چیزی ندارید. این موضوع باعث می‌شود کمتر در این مورد پیشرفته و روابط سالم تری با دیگران داشته باشید.

????به جای اهمیت دادن به دیگران دنبال اهداف تان باشید

افراد هدفمند کمتر از دیگران به نظرات و حرف های دیگران توجه می‌کنند. به همین دلیل برای دوری از اهمیت دادن به دیگران باید اهدافی را برای خود انتخاب کرده و برای آنها تلاش کنید.

????انتخاب افراد مهم و اولویت بندی

همچنین استفاده از این راهکارها بدان معنا نیست که به طور کلی نباید به هیچکس اهمیت دهید. تنها باید افراد مهم زندگی خود را شناسایی کرده و برای اهمیت دادن به دیگران اولویت بندی داشته باشید. در واقع زندگی بدون دیگران امکانپذیر نیست. اما نباید آنها و نیازها و خواسته هایشان را مقدم بر خودتان بدانید.

????فاصله گرفتن از افراد قضاوتگر و این رفتار

همانطور که گفته شد؛ اهمیت دادن به دیگران احتمالا شما را در معرض قضاوت های زیادی قرار می‌دهد. از همین رو باید از چنین افرادی فاصله گرفته و همچنین خودتان نیز دیگران را مورد قضاوت قرار ندهید. رابطه با چنین افرادی تنها انرژی زیادی از شما گرفته و همچنین منجر بروز رفتارهای سمی در شما نیز می‌شوند.

????کمک گرفتن از روانشناس برای جلوگیری از اهمیت دادن به دیگران

اگر خودتان قادر به کنترل میزان اهمیت دادن به دیگران نیستید؛ حتما در این زمینه از یک روانشناس کمک بگیرید. چرا که احتمالا این موضوع برای شما مشکلات بیشتری ایجاد می‌کند. به همین دلیل بهتر است کمک تخصصی دریافت کنید.

????نیازی به راضی کردن همه نیست

اهمیت دادن به دیگران به معنی راضی کردن همه نیست. هر کاری انجام دهید بازهم برای عده ای خوشایند نیست. به همین دلیل هیچگاه نمی‌توان همه را راضی نگه داشت. بهتر است روی این موضوع تمرکز نکرده و انرژی خود را صرف آن نکنید. برای اطلاع از راه های درک احساس دیگران کلیک کنید.

????توجه به انتقادات سازنده

یکی دیگر از راه های رهایی از اهمیت دادن به دیگران به صورت شدید و آسیب زننده، توجه به انتقادات سازنده است. در چنین شرایطی افراد تصور می‌کنند در حال انجام کار درست بوده و به همین دلیل به حرف های دیگران که آنها را منع می‌کنند؛ اهمیتی نمی‌دهند. از همین رو بهتر است گاهی انتقادات اطرافیان را جدی بگیرید.

????دوری از شبکه های اجتماعی محدود کردن معاشرین

گاهی این روابط زیاد از و بیش از اندازه با دیگران است که ما را در معرض چنین چیزی قرار می‌دهد. در چنین شرایطی برای کم کردن اهمیت دادن به دیگران بهتر است استفاده از شبکه های اجتماعی را محدود کرده و همچنین با افراد کمتری معاشرت کنید.

????عدم مقایسه کردن خود با دیگران

عدم مقایسه کردن خود با اطرافیان نیز می‌تواند مشکلات اهمیت دادن به دیگران را تا حد زیادی کاهش دهد. همه افراد شرایط مختلفی داشته و نمی‌توان ظاهر زندگی دیگران با باطن زندگی خود مقایسه کرد. اینکار تنها منجر به سرخوردگی می‌گردد.

سخن پایانی

به طور کلی اهمیت دادن به دیگران کار بدی نیست. در واقع باید به دیگران نشان دهیم که برای ما با ارزش و مهم هستند. اما نباید در این کار افراط کنیم. بهتر است در کنار این موضوع به خودمان نیز توجه کرده و نیازهای خود را نیز برطرف کنیم. همچنین در این مورد با یک مشاور نیز صحبت کرده و این رفتار را در خود کنترل نماییم.

برای دریافت مشاوره در زمینه اهمیت دادن به دیگران می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع : اهمیت دادن به دیگران



:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 اسفند 1402 | نظرات ()