نوشته شده توسط : ذهن نو

فرشته نجات کسی نشوید! گاهی اوقات برای چیزهای مختلفی تلاش می‌کنیم که از توان ما خارج است. اما به صورت ناخودآگاه برای رفع مشکل داوطلب می‌شویم. اگر به جای سر و سامان دادن به زندگی خود دائم در حال تلاش برای رفع مشکلات و پیشرفت دیگران باشید؛ توانی برای ادامه زندگی برای شما باقی نخواهد ماند. در واقع در تلاش برای ایثار و حمایت دیگران خواهید بود. عده ای از خانم ها هستند که همیشه و در همه حال فرشته نجات همسر خود بوده اند. 

 

دلیل اینکه می‌گوییم فرشته نجات کسی نشوید، افزایش توقع و انتظار دیگران از ماست و جنبه دیگر این کار از دست دادن فرصت های خودتان است. کسانی که همیشه در حال نجات هستند با این کار احساس مفید بودن می‌کنند. و به مرور زمان برای دریافت این حس خوب تلاش می‌کنند. تا نجات دیگران برای آنها به عادت تبدیل شود. برای اینکه فرشته نجات کسی نشوید باید از روانشناس و مشاورین متخصص در زمینه فردی کمک بگیرید. پس جهت دریافت مشاوره فردی کلیک کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه فرشته نجات کسی نشوید می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع ذهن نو: فرشته نجات کسی نشوید

فرشته نجات کسی نشوید!

 

تا به حال برای شما پیش آمده که در زمینه های مختلف به دیگران کمک کنید؟ چه احساسی به شما دست می‌دهد؟ حس خوب و شادی دریافت می‌کنید؟ چقدر احساس رضایت دارید؟ همه انسان ها زمانی که به دیگران کمک می‌کنند حسی خوبی دریافت می‌کند. اما زمانی که این کمک ها بیش از اندازه باشد و زندگی فرد را تحت الشعاع قرار دهد، از فعالیت های خود عقب می‌ماند. اما به مرور زمان اگر بینش در فرد به وجود بیاید؛ متوجه اتفاقات می‌شود. در واقع فرد تصور می‌کند که تحت سوء استفاده قرار گرفته است. در این مقاله راجع به جوانب مختلف فرشته نجات کسی نشوید توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید. 

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

چرا فرشته نجات کسی می‌شویم؟

دلایل مختلفی وجود دارد که باعث می‌شود افراد فرشته نجات دیگران شوند. در این بخش مقاله به این دلایل اشاره کرده ایم.

???? احساس مفید بودن

???? تجربه حس برتری

????احساس صبوری و مهربان بودن

???? حس ناجی و حمایت

???? احساس مسئولیت 

????حس خوب تشکر از او

برای درک بهتر ریشه های روانی این مساله حتما درباره طرحواره ایثار بخوانید.

علائم نشان دهنده اینکه شما فرشته نجات کسی هستید

بارها گفتیم که فرشته نجات کسی نشوید. اما عده ای از افراد همچنان نمی‌دانند که فرشته نجات دیگران هستند. باید به نشانه ها و علائم رفتاری خود مشاهده کنند. در این بخش مقاله علائم اینکه شما فرشته نجات کسی هستید؛ را اشاره کرده ایم. 

???? به خود می‌گویید که همسرتان به زمان بیشتری احتیاج دارد تا زندگی را سر و سامان دهد. 

???? احساس می‌کنید که هیچ فردی دیگران را بهتر از شما درک نمی‌کند. 

????به خود می‌گویید هرگز کسی به اندازه من دیگران را دوست ندارد. 

???? برای دوستان و اعضای خانواده به دلیل بد رفتاری و شکست بهانه می‌آورید.

???? خود را متقاعد می‌کنید حتی اگر در قبال پشتیبانی عشق دریافت نکنید. 

????احساس می‌کنید توانایی سرزنش دیگران را نکنید. چرا که احساس حقارت و بی ارزشی را تائید کرده و تغییر نمی‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه توقعات بیجا کلیک کنید.  

چطور فرشته نجات کسی نشوید؟

 

برای اینکه فرشته نجات کسی نشوید باید برخی از راهکارها را انجام دهید. در این بخش مقاله روش های مقابله با حمایت های بی دریغ دیگران را توضیح داده ایم.

حتما مقاله پیامدهای زندگی بر اساس حرف مردم را هم بخوانید.

✨ به خودتان فکر کنید

برای اینکه فرشته نجات کسی نشوید، باید به خودتان فکر کنید. اینکه چه برنامه هایی برای ادامه زندگی دارید و چه کارهایی خودتان را خوشحال می‌کند، یادداشت کنید. از اهداف و رویا های خود لیست تهیه کنید. و برای تیک زدن این رویاها تلاش کنید. در واقع خود را مشغول رسیدن به رویاها کنید. 

✨ برنامه ریزی داشته باشید

یکی از کارهایی که باعث می‌شود فرشته نجات کسی نشوید، برنامه ریزی است. هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوید؛ لیست کارهای روزانه خود را یادداشت کنید. با این کار به راحتی می‌توانید از حمایت های بی دریغ غافل شوید. به کارها و برنامه های روزانه خود رسیدگی می‌کنید و از آنها عقب نمی‌مانید.

برای آشنایی با نحوه ایجاد یک زندگی سالم کلیک کنید.

✨ لیست مناسب تهیه کنید

از کارهایی که باعث می‌شود فرشته نجات کسی نشوید، تهیه لیست است. احساسات، عواطف و چالش هایی که این رفتار به شما وارد کرده است را یادداشت کنید. بعد از مطالعه لیست متوجه خواهید شد که در حق خود چه کرده اید. و بیشتر بر زندگی متمرکز خواهید شد.

✨ هدف دیگران را شناسایی کنید

با شناسایی هدف دیگران، فرشته نجات کسی نشوید. در ابتدای هر کاری که قرار است انجام دهید، به این فکر کنید که هدف شخص مقابل شما چیست؟ اینکه آیا سوء استفاده است یا یک کمک ساده. زمانی که متوجه هدف فرد شوید؛ راحت تر این کار را کنار می‌گذارید. 

✨ از روانشناس کمک بگیرید

چنین رفتاری همیشه مانع پیشرفت خود فرد می‌شود. برای اینکه فرشته نجات کسی نشوید بهتر است از روانشناس کمک بگیرید. روانشناس ریشه رفتار شما را شناسایی می‌کند و به نحوه بهتری در رابطه با هدف افراد با شما صحبت می‌کند. و راهکارهای مقابله با رفتار حمایت افراطی را به شما آموزش می‌دهد. 

کلام آخر

دلیل اینکه می‌گوییم فرشته نجات کسی نشوید؛ عقب ماندن های عجیب از زندگی فردی است. کسی که همیشه در حال حمایت های افراطی و کمک به دیگران است، به کل از زندگی خود باز می‌ماند. این نوع ارتباط ربطی به کمک های بی نیازان ندارد. فرد به افرادی کمک می‌کند که خود توانایی انجام امور را دارد. و نیازمند کسی نیست.

به همین دلیل از زندگی خود چیزی متوجه نمی‌شود. برای اینکه از چنین رفتاری رها شوید؛ از روانشناس و مشاورین متخصص در این زمینه کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فرشته نجات کسی نشوید می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

دلیل فرشته نجات بودن چیست؟

حس خوب تشکر، احساس مسئولیت، دریافت حس ناجی، احساس صبوری و مهربان بودن، تجربه حس برتری و احساس مفید بودن از دلایل فرشته نجات بودن است. 

برای اینکه فرشته نجات کسی نشوید چه راهکارهایی وجود دارد؟

کمک از روانشناس، برنامه ریزی، هدف گذاری، تهیه لیست و فکر به خود در این زمینه به شما کمک می‌کند. 

 

منبع ذهن نو: فرشته نجات کسی نشوید



:: برچسب‌ها: ناجی ,
:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 27 بهمن 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

کمپ ترک اعتیاد سمنان به صورت خصوصی و دولتی قابل دسترس می‌باشد. در ادامه این مقاله برای سهولت حال شما آدرس کمپ ترک اعتیاد سمنان و استان سمنان را جمع آوری کرده‌ایم. کمپ های ترک اعتیاد سمنان مراکز نگهداری هستند که افراد تلاش می‌کنند دوره سم زدایی را در آنجا بگذرانند. با این حال بسیاری از این کمپ‌ها غیر قانونی بوده و از روش‌های منسوخ شده‌ای برای ترک دادن بیماران استفاده می‌کنند.

از همین رو باید با ویژگی‌های یک کمپ استاندارد آشنا باشید و اگر یکی از عزیزان‌تان به مشکل اعتیاد دچار شد، برای درمان او به هر مرکزی اعتماد نکنید. در ادامه به توضیحات کامل‌تری در مورد کمپ ترک اعتیاد سمنان پرداخته‌ایم. برای انتخاب بهتر مشاوره ترک اعتیاد دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کمپ ترک اعتیاد سمنان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: کمپ ترک اعتیاد سمنان

 

آدرس کمپ ترک اعتیاد سمنان

در این مقاله به منظور رفاه حال مراجعینی که به دنبال کمپ ترک اعتیاد سمنان می‌گردند، لیستی از این مراکز را گردآوری کرده‌ایم که به شرح زیر می‌باشند.

1- مرکز ترک اعتیاد ذهن نو – 02191002360

2- مرکز ترک اعتیاد آواژه – 02166419012

3- ترک اعتیاد هامون – سمنان بالاتر از پارک سنگی، ساختمان پزشکان قومس- ط ۶

4 – مرکز ترک اعتیاد پارسیان – سمنان_ پارک سنگی_ خیابان بعثت_ ساختمان پزشکان قومس_ طبقه سوم

5- کمپ ترک اعتیاد سمنان حیات – کوی فلسطین، جنب مرکز بهداشتی درمانی فامیلی

6- کلینیک ترک اعتیاد بهار نو – سرخه، میدان بهشتی، خیابان شهریار

7- مرکز ترک اعتیاد قائم – باغ فردوس، جنب مؤسسه مولی الموحدین، بالاتر از مسجد ولیعصر

8- مرکز ترک مبین – سمنان، میدان معلم، ساختمان پزشکان رازی

9- مرکز ترک نشاط – سمنان بلوار ولی عصر، نبش خیابان فجر، درمانگاه شهر آفتاب

برای آشنایی بیشتر با انواع روش های درمانی اعتیاد وارد کانال تلگرامی ذهن نو بشوید.

آدرس کمپ ترک اعتیاد در سمنان | در این مراکز چه کاری انجام می شود؟

کمپ ترک اعتیاد سمنان به مرکزی گفته می‌شود که برای افراد در حال ترک اقامتگاهی فراهم می‌کند. در این اقامتگاه‌ها بیماران دوره سم‌زدایی خود را می‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاک شود. کمپ های ترک اعتیاد استاندارد از نیروهای متخصصی نظیر پزشک، روانشناس، پرستار و مددکار اجتماعی کمک می‌گیرند تا در طول این دوران خدمات مورد نیاز را ارائه دهند.

با این حال در بسیاری از این کمپ ترک اعتیاد سمنان استاندارهای لازم رعایت نمی‌شود و افراد برای ترک مجبور به تحمل فشارهای بسیار زیادی می‌شوند.

همین نقص‌های کمپ ترک اعتیاد سمنان آسیب‌های روانی زیادی را به بیماران وارد می‌کند و در نتیجه بعد از مرخصی و یا حتی در حین درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسیب پذیرتر می‌شوند. بنابراین حتما باید قبل از فرستادن عزیزتان به این مراکز وضعیت آنجا را به درستی بررسی کنید و کمپ های نامطمئن و بی‌کیفیت را برای درمان اعتیاد انتخاب نکنید.

علاوه بر کمپ‌های ترک اعتیاد سمنان امروزه روش‌های سرپایی مختلفی برای ترک اعتیاد سمنان ابداع شده‌اند که ضرورت بستری کردن را از بین برده‌اند. از جمله این روش‌ها می‌توان به ترک اعتیاد با مواد نگهدارنده نظیر متادون تراپی و درمان‌های روان شناختی نظیر درمان شناختی- رفتاری، گروه درمانی و خانواده درمانی اشاره کرد. در جدول زیر می توانید با کلیک بر هر ماده اعتیاد آور با روش‌های درمانی مربوط به آن در کمپ ترک اعتیاد سمنان آشنا شوید. 

ترک اعتیاد به مواد مخدر

ترک مواد مخدر

ترک تریاک

ترک شیره

ترک ترامادول

ترک هروئین

ترک متادون

ترک ب 2

ترک اعتیاد به مواد محرک در کمپ ترک اعتیاد سمنان

ترک مواد محرک

ترک کوکائین

ترک شیشه

ترک کراک

ترک اعتیاد به مواد توهم زا

ترک مواد توهم زا

ترک گل یا ماری جوانا

ترک حشیش

ترک ناس

ترک ال اس دی

آدرس کمپ ترک اعتیاد در سمنان | چه کسانی باید به کمپ مراجعه کنند؟

همان طور که گفته شد امروزه مراجعه به کمپ ترک اعتیاد سمنان ضروری نیست و با استفاده از خدمات مشاوره ترک اعتیاد و مراجعه به مراکز سرپایی می‌توان در مسیر بهبود اعتیاد قدم گذاشت. با این حال در برخی شرایط متخصصین توصیه می‌کنند که بستری شدن نسبت به سایر روش‌ها ارجحیت دارد. از جمله این شرایط می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

– زمانی که فرد در محیط خانه حمایت چندانی ندارد.

– زمانی که خانواده پرتنشی دارد و در مدت سم زدایی باید درگیری‌های خانوادگی را نیز تحمل کند.

– وجود فرد مصرف کننده‌ای دیگر در خانه

– سابقه پرخاشگری در دوره سم زدایی

– احتمال عدم تبعیت از دستورات درمانی در خانه و قطع درمان

– ناتوانی در تحمل علائم ترک ناشی از محرومیت مواد به صورت سرپایی

قبل از مراجعه به کمپ از اعتیاد بیمار اطمینان پیدا کنید

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بیمار معتاد خود محتاطانه رفتار کنید، چرا که اعتیاد تنها بیماری جسم نیست. اطرافیان نقش مهمی در روند اعتیاد بازی می‌کنند. بنابراین با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتیاد بهتر می توانید به عزیزتان و حتی خودتان کمک کنید.

ترک اعتیاد به روش های مختلفی انجام می‌شود که با توجه به ویژگی بیماران روش مناسب انتخاب می‌شود، پس در بردن بیمار به کمپ ترک اعتیاد سمنان عجله نکنید. علائم و رفتار هر بیمار با توجه به ویژگی های شخصیتی و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زیر با کلیک بر هر کدام از مواد می توانید آشنایی بیشتری در ارتباط با اعتیاد مربوطه داشته باشید. برای اطلاع از نشانه های بیمار معتاد کلیک کنید.

انواع  مواد مخدر

فواید تریاک

اعتیاد به شیره

قرص ترامادول

اعتیاد به هروئین

اعتیاد به متادون

ب 2 یا بوپرنورفین

انواع مواد محرک

کوکائین

علائم اعتیاد به شیشه

اعتیاد به کراک

انواع مواد توهم زا

ماده مخدر گل

اعتیاد به حشیش

قرص اکس

ال اس دی

سایر انواع مواد اعتیاد آور

اعتیاد به الکل

مصرف سیگار

ناس

ماده مخدر دستمال

قرص دراگون

 

ویژگی های یک کمپ ترک اعتیاد استاندارد در سمنان

همان طور که گفته شد بسیار مهم است که با ویژگی‌های یک کمپ ترک اعتیاد سمنان استاندارد آشنا باشید و هر مرکزی را برای درمان انتخاب نکنید. چرا که سم زدایی تنها اولین قدم در ترک اعتیاد است، اما برای آن کافی نیست. در واقع آنچه موجب پرهیز پایدار می‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختی است.

با این حال افرادی که در کمپ های اجباری سم زدایی را شروع می‌کنند بالعکس تحت فشارهای روانی بسیاری قرار می‌گیرند که باعث می‌شود در بسیاری از موارد با وجود سپری کردن دوران بسیار سخت پاکسازی بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرایش پیدا کنند. در نتیجه این کمپ‌ها نه تنها به فرد کمک چندانی نمی‌کنند بلکه اوضاع او را پیچیده‌تر می‌سازند. برای انتخاب یک روش ترک اعتیاد استاندارد لازم است که به وجود موارد زیر دقت نمایید.

– برخورداری از مجوز رسمی از سازمان بهزیستی

– عدم استفاده از روش های اجباری نظیر تنبیه بدنی برای ترک

– برخورداری از متخصصین مورد نیاز از جمله پزشک، پرستار، روانشناس و مددکار اجتماعی

– داشتن محیط مناسب شامل امکانات رفاهی کافی

برای بردن به کمپ باید نتیجه تست اعتیاد ارائه داد؟

گاه بیمار با انجام رفتارها و نشانه هایی اطرافیان را به شک و شبهه می اندازد، در این زمان معمولا خانواده ها با تحمیل تست و یا مراجعه به کمپ ترک اعتیاد سمنان تلاش آن هم به صورت اجباری سعی در اثبات اعتیاد فرد دارند. غافل از اینکه این رفتارها بی اعتمادی و جدایی بین بیمار و خانواده را دو چندان می‌کند. توصیه می کنیم حتما برای کسب اطلاعات مقاله اعتیاد چیست را مطالعه کنید. در جدول زیر نیز می توانید با انواع تست اعتیاد آشنا شوید.

تست شیشه

تست هروئین

تست تریاک

تست گل یا ماری جوانا

تست متادون

تست ترامادول

تست حشیش

تست شیره

تست مورفین

تست اعتیاد به ب2

تست اعتیاد به کوکائین

تست اعتیاد به کراک

سخن آخر

خیلی از خانواده‌ها بارها و بارها بیمارشان را به مراکز و کمپ ترک اعتیاد سمنان برده‌اند و نتیجه‌ای نگرفته‌اند. این به این خاطر است که اعتیاد بیماری جسمی و روحی است. در بیشتر این کمپ ها به بعد روحی بیمار توجه نشده و به همین دلیل خیلی اوقات حتی دقیقا پس از خروج از کمپ ترک اعتیاد سمنان شاهد شروع مجدد مصرف بوده‌ایم. از این رو روش های نوینی برای حال این عزیزان به وجود آمده. با در نظر گرفتن ریشه های روانی و شناختی اعتیاد می‎‌توان نتیجه قابل اطمینان گرفت. در این خصوص می‌توانید با متخصصان خبره مجموعه ذهن نو مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کمپ ترک اعتیاد سمنان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سوالات متداول

آیا برای ترک اعتیاد حتما باید به کمپ ترک اعتیاد مراجعه کرد؟

امروزه برای ترک مواد افیونی نظیر تریاک و شیره درمان های سرپایی مختلفی ابداع شده است. برای مثال بسیاری از درمانگران برای کسانی که نمی خواهند مدت طولانی از کار و زندگی دور بمانند ترک اعتیاد به کمک داروهای نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسی را پیشنهاد می دهند. در ابن روش ها بدون اینکه نیاز به بستری و اقامت در یک مرکز داشته باشید می توانید روند درمانی خود را آغاز کنید.

 

منبع: کمپ ترک اعتیاد سمنان



:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 بهمن 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

عروسی بگیریم یا نه؟ سوالی است که بسیاری از زوجین را درگیر کرده. این سوال همیشه جزو اولین چالش های زندگی است و رسیدن به نقطه نظر مشابه و یکسان می‌تواند اولین موضوع برای بروز اختلاف باشد. مراسم عروسی یک نماد برای پیوند و تعهد بین زوجین است. به این معنا که دختر و‌ پسر به یکدیگر رسیده اند و شروع زندگی مشترک را جشن می‌گیرند.

 

اغلب دختر ها دوست دارند که لباس عروس بر تن کنند و به عنوان عروس یک مجلس مورد خطاب قرار بگیرند. اما عده ای مراسم عروسی را پر زرق و برق و با شکوه می‌خواهند. اما به کل موضوع جشن مهم نیست. سوال اصلی این است که جشن عروسی بگیریم یا نه؟ اگر قصد زوجین مراسم با شکوه برای نشان دادن تعهد است، هیچ زرق و برقی نمی‌تواند این موضوع را نشان دهد. اما با کمک روانشناس می‌توانید از شدت تعهد و پایداری زندگی مطلع شوید. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه عروسی بگیرم یا نه می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: عروسی بگیرم یا نه

 

عروسی بگیرم یا نه؟

 

همیشه این سوال برای تازه عروس و داماد ها پیش می‌آید که عروسی بگیرم یا نه؟ خرج عروسی را پس انداز زندگی کنم یا یک شب خوشگذرانی داشته باشم؟ این موضوع در وهله اول بستگی به خود زوجین دارد. آیا علاقه ای به مراسم عروسی دارند یا خیر؟ اگر بخواهیم به صورت منطقی به سوال عروسی بگیرم یا نه جواب دهیم، باید به موضوعات مختلفی نگاه کرد. برای این کار باید منطق خود را در اولویت قرار دهید.

اولویت قرار دادن منطق به این شیوه است که آیا وسع مالی و شرایط اقتصادی به قدری است که عروسی بگیرید اما خانه، ماشین و توانمند در رفع نیازهای زندگی باشید؟ یا اگر عروسی بگیرید تمام نیازهای زندگی مشترک در آینده بی پاسخ خواهد ماند؟ به طور منطقی و در یک جواب: با این ضعیت اقتصادی جامعه، برگزاری مراسم عروسی در شرایطی جایز است که پول مازاد داشته باشید. در این مقاله جوانب مختلف مراسم عروسی را سنجیده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

نتایج بدست آمده راجع به برگزاری مراسم عروسی چیست؟

اگر در پاسخ به سوال عروسی بگیرم یا نه دچار تردید هستید، به نتایج تحقیقات دقت کنید. بر اساس نتایج بدست آمده در آمریکا، زوجینی که مراسم عروسی مفصل و با شکوهی برگزار کرده اند؛ شرایط زندگی و رضایت از زناشویی بالایی را گزارش کرده اند. در واقع میان رضایت از زندگی زناشویی و برگزاری مراسم عروسی رابطه مستقیم وجود دارد. در واقع چون زوجین با برگزاری مراسم عروسی به همه اعلام کرده اند که وفادار و متعهد خواهند بود؛ پس به نسبت، ثبات بیشتری نسبت به زوجینی دارند که مراسم عروسی نگرفته اند.

چرا عروسی بگیرم؟

عروسی بگیرم یا نه؟ بله عروسی بگیرید. این مراسم از آرزو ها و خواسته های هر فردی است که اگر برگزار نشود، حسرت بزرگی را به وجود خواهد آورد. اما این مراسم هرگز نباید با ویژگی کمال گرایی همراه شود. کمال گرایی به شما توان این را نمی‌دهد که شرایط را کنترل کنید. بلکه دائم قصد صرف هزینه های بیشتر و خارج از توان هستید. و هر کاری هم که انجام دهید، به رضایت کامل نخواهید رسید.

دشواری ها و آسیب های مالی به شدت بر زندگی زناشویی اثر گذار است. به عنوان فردی که قصد دارید زندگی مشترک را آغاز کنید، باید از همان ابتدا به دنبال بهینه سازی زندگی باشید. تا از شدت اختلافات و چالش ها کاسته شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مراحل ازدواج در ایران کلیک کنید. 

چه زمانی نباید مراسم عروسی گرفت؟

برخی از شرایط وجود دارد که در پاسخ به سوال عروسی بگیرم یا نه؟ باید گزینه نه را انتخاب کنید. این شرایط در همه موقعیت ها یکسان نیست و به شیوه های متفاوتی بروز می‌کند. در ادامه این شرایط را توضیح داده ایم.

???? به اصرار دیگران مراسم عروسی برگزار نکنید.

???? به دلیل فشار اطرافیان تن به برگزاری مراسم ندهید.

???? برای چشم و هم چشمی چنین مراسمی برگزار نکنید.

???? زمانی که رضایت کافی ندارید.

???? به خواست والدین چنین کاری نکنید.

???? مهمان های مراسم را دوست ندارید.

???? از پس هزینه های مراسم بر نمی‌آیید.

???? در خرج و‌ مخارج زندگی مشترک گیر کرده اید.

???? زمانی که خصلت شدید کمال گرایی دارید.

به جای برگزاری مراسم عروسی چه کارهایی می‌توان انجام داد؟

 

گاهی اوقات در پاسخ به سوال عروسی بگیرم یا نه، باید جواب نه داد. و به جای این مراسم کارهای دیگری انجام داد. در این بخش مقاله راجع به کارهای جایگزین مراسم عروسی اشاره کرده ایم.

???? پس انداز

???? خرید خانه

???? خرید ماشین

???? خرید جهیزیه

???? خرید طلا

???? مسافرت رفتن

???? سرمایه گذاری

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه استرس عروسی کلیک کنید. 

کلام آخر

همیشه زوجین در تکاپوی مراسمات مختلف ازدواج هستند، و موضوع عروسی شرایط‌ را پیچیده تر می‌کند. و این سوال که عروسی بگیریم یا نه افکار عروس و داماد را بهم می‌ریزد. حتی در بسیاری از موارد این موضوع اختلافات زیادی را پدید می‌آورد. اما راهکار برای رفع مشکل چیست؟ کمک از روانشناس. با کمک روانشناس می‌توانید موضوعات مختلف زندگی مشترک را حل کنید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه عروسی بگیرم یا نه می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

در چه مواقعی نباید عروسی گرفت؟

به اصرار دیگران مراسم عروسی برگزار نکنید، زمانی که رضایت کافی ندارید، از پس هزینه های مراسم بر نمی‌آیید و … .

به جای برگزاری مراسم عروسی چه کارهایی می‌توان انجام داد؟

سرمایه گذاری، مسافرت رفتن، خرید طلا، خرید جهیزیه، پس انداز؛ خرید ماشین و … گزینه های مناسبی هستند.

 

منبع: عروسی بگیرم یا نه



:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 بهمن 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

‌خودکشی در نوجوانان به دلایل مختلفی پدید می‌آید. اما به کل آیا از نشانه‌های خودکشی در نوجوانان آگاهی دارید؟ امروزه با پیچیده‌تر شدن جوامع و مسائل مربوط به آن، مشکلات مختلفی مثل اعتیاد، روابط ناسالم و همچنین خطر جدی خودکشی نوجوانان را تهدید می‌کند. براساس آمار، خودکشی دومین عامل مرگ در بین نوجوانان و جوانان شناخته شده است. سن خودکشی به ده سال رسیده و از پونزده تا بیست سالگی خطر اقدام به خودکشی جدی‌تر هم می‌شود.

تهدید به خودکشی در نوجوانان هرگز نباید مسئله ساده‌ای تصور شود. نوجوانی که افکار خودکشی دارد، بعد از مدتی برای خودکشی اقدام خواهد کرد. در این خطر بهترین و امن‌ترین نجات دهندگان، اعضای خانواده فرد هستند که با اقدام به موقع می‌توانند نوجوان خود را از کام مرگ نجات دهند. در این مقاله به بررسی کامل دلایل و نشانه‌های خودکشی ‌در نوجوانان می‌پردازیم.

برای دریافت مشاوره در زمینه خودکشی در نوجوانان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

خودکشی در نوجوانان چیست؟

 

متاسفانه دومین عامل مرگ در بین جمعیت نوجوانان ، خودکشی است. معمولا خانواده های داغ دیده، بارها فرزندشان درباره افکار خودکشی اش صحبت کرده و آن‌ها موضوع را جدی نگرفته اند. حتی برخی از این نوجوانان خودکشی های ناموفقی داشته‌اند، اما با این حال هیچ اقدام درمانی برای جلوگیری از این مساله انجام نشده است. اطرافیان باید بدانند که خودکشی های نوجوانان وقتی خطرناک تر است که برای آن برنامه ریزی دقیق تری کرده باشند و یا مدت ها به آن فکر بکنند. پس برای پیشگیری از خودکشی در نوجوانان حتما باید علائم و علت را شناسایی نمایید.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

تهدید به خودکشی در نوجوانان

نوجوانان بیشتر از باقی گروه‌های سنی قبل از اقدام جدی به خودکشی ، دیگران (به خصوص خانوده و شریک عاطفی‌شان) را در این باره تهدید می‌کنند. اکثر اوقات نیز خبر یا نشانه و محتوایی درباره خودکشی در نوجوانان در صفحات مجازی خود به اشتراک می‌گذارند. این فرایند نوعی کمک خواستن از دیگران است و حتی در نظر شما شاید جلب توجه به حساب بیاید.

به هر صورت بعد از مشاهده تهدید به خودکشی باید سریعا اقدامی صورت گیرد. متاسفانه بسیاری از نوجوانان هر سال در حالی خودکشی می‌کنند که والدینشان اظهار دارند هرگز تهدیدهای آنان را جدی نگرفته بودند یا حتی با گفتن جملاتی مانند “تو هرگز جراتش را نداری” “از سرت می افتد” و “تو زیادی ضعیفی” او را تحریک کرده‌اند.

عمده مسئله نوجوانان دردهایی است که از حل آن‌ها عاجزند و حرف‌هایی که هیچ کس آن‌ها را درک نمی‌کند. پس قدم اول برای کمک به خودکشی در نوجوانان، توجه و جدی گرفتن تصمیمشان درباره خودکشی است. اگر نوجوان تان حرف از خودکشی می‌زند و یا دچار افسردگی شدیدی شده است. باید نسبت به احتمال خودکشی نوجوان خود هشیار باشید و در زمان مناسب اقدامات لازم را به کمک روانشناسان انجام دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تهدید به خودکشی در نوجوانان کلیک کنید.

دلایل و علت خودکشی در نوجوانان

برخی عوامل هستند که خطر اقدام به خودکشی در نوجوانان بالا می‌برند. این دلایل عبارتند از:

???? افسردگی و مشکلات روحی: افسردگی و دیگر مشکلات روحی در بین تمام افرادی که خودکشی می‌کنند وجود دارد و عمومی ترین زمینه خودکشی است. همچنین بحران بلوغ نیز در این دسته از مشکلات روحی نوجوانان قرار می‌گیرد.

???? اقدام ناموفق به خودکشی: اگر فردی قبلا اقدام به خودکشی کرده و زنده مانده باشد، ده برابر دیگر افراد احتمال خودکشی در او بالا می‌رود به خصوص در سال اول پس از خودکشی این خطر بسیار افزایش می‌یابد.

???? مشاهده خودکشی: نوجوانانی که شاهد خودکشی یک نفر از عزیزانشان به خصوص در خانواده بوده‌اند، مستعد خودکشی هستند. به این پدیده واگیر خودکشی یا خودکشی تقلیدی می‌گویند.

???? مشکلات خانوادگی: عدم ارتباط مناسب با والدین، فضای مشاجره‌ای یا سرد در خانواده و… از عوامل بسیار مهم و تاثیر گذار در تصمیم نوجوانان برای خودکشی می‌باشند.

???? مشکلات ارتباطی، انزوا و دوری از اجتماع، اعتماد به نفس پایین

???? حادثه‌ای تلخ مثل مرگ یک نفر، شکست عشقی، شکست تحصیلی، بیماری لاعلاج

???? اعتیاد به مواد مخدر و الکل

???? عضویت در گروه عرفان‌های کاذب

???? تفاوت در گرایش مثل همجنس گرایی یا ترنس

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه علائم افسردگی شدید کلیک کنید.

علائم خودکشی در نوجوانان

معمولا نوجوانان قبل از خودکشی علائمی از خود نشان می‌دهند. در این بخش مقاله راجع به علائم خودکشی در نوجوانان توضیح داده ایم.

✨ علائم کلامی: فرد درباره خودکشی زیاد حرف می‌زند ، دیگران را تهدید به خودکشی خودش می‌کند، مطالب زیادی درباره مرگ می‌گوید یا می‌نویسد، وصیت کرده و با دیگران خداحافظی می‌کند.

✨ آسیب زدن به خود: فرد با اشیای تیز خودش را زخمی کرده یا در مصرف مواد زیاده روی می‌کند. به طور کلی هرکاری که به خودش آسیب برساند را انجام می‌دهد.

✨ تغییرات خلقی : فرد نسبت به گذشته آرام و بخشنده یا به شدت خشمگین و تحریک پذیر است، خواب نامنظمی دارد و اضطراب زیادی را تحمل می‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه علائم خودکشی کلیک کنید.

خودکشی در دختران و پسران

اقدام به خودکشی در نوجوانان دختر بیشتر از پسران است. اما تعداد خودکشی‌های موفق در بین پسران بیشتر است. می‌توان گفت برخی دلایل در خودکشی بین دختران و برخی دلایل خودکشی بین پسرها شایع‌تر هستند. این دلایل عبارتند از:

???? خودکشی در دختران

دلیل خودکشی در نوجوانان دختر اکثرا مربوط به شریک عاطفی یا بی آبرویی می‌شود. ممکن است شریک عاطفی فرد او را طرد کرده باشد، خیانت کرده و یا با او بد رفتاری کند. در این شرایط  که دختر در رابطه عاطفی خود گیر افتاده و آسیب دیده ، خانواده‌اش بهترین پناه او خواهند بود که اگر این طور نباشد به خودکشی فکر می‌کند. تجاوز یا پشیمانی از رفتار جنسی، نداشتن بکارت، بارداری نامشروع و ناخواسته دلیل دیگری برای اقدام به خودکشی در دختران است .

???? خودکشی در پسران

عموما بر اثر مشکلات مالی و اعتیاد به مواد، الکل و قمار پیش می‌آید. پسرها بیشتر از دخترها تحت تاثیر بازی‌ها و عرفان‌هایی که انسان را به کام مرگ می‌کشانند، قرار می‌گیرند. خیانت و یا شکست عاطفی دلیل دیگری برای خودکشی در نوجوانان پسر است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درمان افسردگی شدید کلیک کنید.

با نوجوانی که تصمیم به خودکشی دارد چه کنم؟

خودکشی در نوجوانان معمولا از قبل مشخص می‌شود. در این بخش مقاله راجع به راهکارهایی مهم صحبت کرده ایم.

???? به هیچ وجه بین خودتان و نوجوان فاصله نیندازید تا او به تنهایی با مشکلاتش مبارزه نکند. حس تنهایی و حمایت نشدن از سمت دیگران می‌تواند نوجوان را به تصمیمش برای خودکشی راغب‌تر کند.

???? بدون دعوا و اجبار او را به خودتان نزدیک‌تر کرده و کاری کنید کنار شما احساس امنیت داشته باشد. اینگونه می‌توانید احتمال خودکشی در نوجوانان در کاهش دهید.

???? به حرف‌هایش بدون هیچ نصیجت و سرزنشی گوش دهید. طوری برخورد کنید که انگار درد و احساس او را کاملا درک می‌کنید. حتی اگر واقعا این طور نباشد هم باید سعی خود را بکنید. برای شناخت ویژگی های نوجوان کلیک کنید.

???? به او حق بدهید که کم بیاورد. او را ضعیف خطاب نکنید و تا درمان کامل حتی به شوخی هم از زدن حرف‌های منفی به او اجتناب نمایید.از مشاور یا روانشناس وقت بگیرید و با هم به اتاق درمان بروید . استفاده از مشاوره‌های تلفنی هم راه حل خوبی در این شرایط هستند. برای آگاهی بیشتر مقاله راه های جلوگیری از خودکشی نوجوانان خوانده شود.

روش های درمان خودکشی در نوجوانان

 

برای درمان خودکشی در نوجوانان روش های مختلفی وجود دارد. در این بخش مقاله راجع به روش های درمان خودکشی در نوجوانان توضیح داده ایم.

???? رفتار درمانی شناختی

درمان شناختی رفتاری یکی از روش های درمانی موثر برای خودکشی در نوجوانان است. نوجوانانی که از اختلالات روانی رنج می‌برند؛ برای مقابله با استرس و تجربه های استرس زا از این روش درمانی راهنمایی می‌کنند.

???? رفتار درمانی دیالکتیکی

رفتار درمانی دیالکتیکی به خودکشی در نوجوانان کمک می‌کند که به شناخت احساسات، اعمال ناسالم و مخرب بپردازند. این روش به نوجوانان کمک می‌کند تا با موقعیت های دشوار به راحتی کنار بیایند.

???? دارو درمانی

یکی از روش های درمان خودکشی در نوجوانان، دارو درمانی است. با دارو درمانی به راحتی می‌توانید اختلالات مبتلایی فرد را درمان کنید. البته که این روش تنها باید توسط روانپزشک تجویز شود. از خود درمانی دوری کنید.

کلام آخر

خودکشی در نوجوانان با نشانه هایی از قبل قابل تشخیص است. اما اگر متوجه این نشانه ها نشدید، از روش های پیشگیری از خودکشی در نوجوانان آگاه شوید. برای آگاهی حتما از روانشناس و مشاورین متخصص راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خودکشی در نوجوانان می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط مستقیم با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

آیا خودکشی ارثی یا ژنتیکی است؟

برخی از پژوهش‌ها نشان از ژنتیکی بودن خودکشی در نوجوانان دارند اما چیزی که قطعی و واضح است، تاثیر دانستن خبر خودکشی یکی از اعضای خانواده بر نوجوان می‌باشد.

آیا نوجوان برای جلب توجه دست به خودکشی می زند؟

دلیل خودکشی در نوجوانان، معمولا افسردگی یا یک حادثه عمیق و دردناک در زندگی فرد است. وقتی به تنهایی نتواند از پس حل کردن مشکلش بربیاید ممکن است برای جلب توجه و گرفتن محبت از اطرافیان تهدید به خودکشی کند.

 

منبع: خودکشی در نوجوانان



:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 بهمن 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

قرص ملاتونین چیست و چه تاثیراتی بر درمان اختلالات و مشکلات خواب دارد؟ ملاتونین یک هورمون طبیعی در بدن است که میزان خواب فرد را تنظیم می‌کند. کم و زیاد شدن مقدار ملاتونین در بدن باعث می‌شود که فرد احساس خواب‌آلودگی یا رفع خستگی داشته باشد. با توجه به اهمیت ملاتونین در خواب، دارویی با همین نام برای درمان اختلالات خواب تهیه‌شده است.

این دارو را می‌توانید بدون نسخه پزشک تهیه کنید و با عوارض چندانی نیز همراه نیست. همچنین در درمان مشکلاتی مانند اضطراب جراحی، آفتاب سوختگی و کاهش میزان فشارخون نیز موثر واقع می‌شود. با تمام این تفاسیر بهتر است که این دارو را زیر نظر پزشک مصرف کنید. در صورتی که امکان مراجعه حضوری به پزشک را ندارید می‌توانید از هرجای کشور از خدمات مشاوره تلفنی استفاده کنید.

منبع: قرص ملاتونین اعتیاد آور است

 

برای دریافت مشاوره در زمینه قرص ملاتونین می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

ملاتونین چیست؟

در بدن هر یک از ما ساعت بیولوژیکی وجود دارد که زمان خواب‌وبیداری را به‌صورت خودکار مشخص می‌کند. این ساعت بیولوژیکی به دریافت نور خورشید یا هرگونه نور دیگری حساس است. هنگامی‌که نور خورشید در صبح، ساعت بیولوژیکی بدن را تحریک می‌کند، مغز با ترشح هورمون‌هایی نظیر کورتیزول و انجام فعالیت‌های مانند بالا بردن دمای بدن، باعث می‌شود که فرد احساس کند زمان بیدار شدن فرا رسیده است.

با از بین رفتن نور خورشید و در حدود ساعت ۹ شب، زمانی که تاریکی کاملاً ایجادشده است، مغز شروع به ترشح هورمونی به نام ملاتونین خواهد کرد. هورمون ملاتونین وارد جریان خون شده و میزان آن، به‌صورت تصاعدی افزایش پیدا می‌کند. این افزایش تا جایی ادامه خواهد داشت که فرد کاملاً احساس خواب‌آلودگی داشته باشد. معمولاً این احساس در حدود ساعت ۱۲ شب در فرد ایجاد می‌شود و بالا رفتن میزان ملاتونین در بدن فرد، باعث احساس خستگی و به خواب رفتن می‌شود.

ملاتونین را معمولاً هورمون تاریکی می‌نامند، این به این خاطر است که صرفاً در صورت عدم وجود نور خورشید و تاریکی است که ملاتونین ترشح می‌شود. به همین خاطر وجود  نورهای مصنوعی شدید و یا حتی مصرف قرص ملاتونین بیش از اندازه باعث اختلال در ساعت بیولوژیکی شده و ترشح ملاتونین را به تعویق می‌اندازند. برای آشنایی با سایر انواع قرص خواب کلیک کنید.

قرص ملاتونین

علاوه بر این‌که ملاتونین در بدن و از طریق سیستم مغز ترشح می‌شود، در بسیاری از مواد غذایی نیز ملاتونین وجود دارد. همچنین ملاتونین، به‌صورت قرص‌هایی که حاوی هورمون ملاتونین هستند به‌راحتی در بازار قابل‌دسترس می‌باشند و احتیاجی به نسخه پزشک یا رعایت دستورالعمل‌های خاص ندارد. با توجه به میزان دشواری که فرد در جریان خواب خود دارد نحوه مصرف قرص ملاتونین متفاوت خواهد بود.

مصرف یک دوز معمول از این قرص، حدود یک تا سه میلی‌گرم می‌باشد. این مقدار مصرف، باعث می‌شود تا غلظت ملاتونین در خون شما بین 1 تا 20 برابر افزایش پیدا کند. درنتیجه اگر از ملاتونین در زمان نامناسبی استفاده کنید باعث احساس خواب‌آلودگی در طول روز و ناتوانی در انجام فعالیت‌ها خواهد شد. همچنین می‌تواند چرخه خواب‌وبیداری را بیش‌ازپیش به هم بریزد.

برای آشنایی بیشتر در زمینه مشکلات خواب کلیک کنید.

موارد استفاده از قرص ملاتونین

 

با توجه به تأثیر قرص ملاتونین در خواب فرد، می‌توان از آن در موارد زیر استفاده کرد.

  • احساس بی‌خوابی
  • بیدار شدن‌های مکرر در طول خواب شبانه
  • اختلالات خواب مربوط به سفر
  • مشکلات خواب که به دلیل نوبت‌های کاری شبانه ایجادشده است
  • مشکلات خواب که تحت تأثیر داروهای شیمیایی ایجادشده است

بعضی از داروهای شیمیایی به‌ویژه آن‌هایی که برای پرفشاری خون مانند پروپرانولول تجویز می‌شوند باعث می‌شود که سطح انگیختگی فرد بالا رفته و میزان ملاتونین در بدن کاهش پیدا کند. درنتیجه این افراد معمولاً در به خواب رفتن دچار مشکل می‌شوند. داروی ملاتونین می‌تواند به‌خوبی این شرایط را کنترل کند.

با توجه به اینکه قرص ملاتونین درواقع همان هورمونی را در خون افزایش می‌دهد که به‌طور طبیعی توسط مغز تولید می‌شود، عوارض آن به‌مراتب کمتر از داروهای خواب‌آور شیمیایی است که معمولاً برای درمان بی‌خوابی توصیه می‌شوند. برای آگاهی بیشتر در زمینه علت بی خوابی کلیک کنید.

بهترین زمان برای مصرف قرص ملاتونین

زمان استفاده از قرص ملاتونین بر میزان تاثیرگذاری آن، نقش دارد. در واقع اثرگذاری در زمان های متفاوت، مختلف بوده و افراد باید با توجه به شرایط خود از این دارو استفاده کنند. بهترین زمان هایی که باید از این قرص استفاده نمود؛ شامل قبل از خواب، قبل از سفرهای طولانی و همچنین طبق زمانی که پزشک تعیین کرده است؛ می‌شود.

مدت زمان اثرگذاری قرص ملاتونین

بهتر است در این زمینه با پزشک متخصص خود مشورت نمایید؛ اما به طور کلی ملاتونین را باید تقریبا یک الی دو ساعت قبل از خواب مصرف کرده و همچنین اثرات این دارو تقریبا تا 2 الی 3 ساعت نیز باقی می‌ماند. قرص ملاتونین افراد را به خواب عمیق برده و احتمال بیدار شدن در طول شب بسیار کم است.

قرص ملاتونین 3

قرص ملاتونین 3 یکی از انواع ملاتونین بوده که دوز بالاتری نسبت به انواع دیگر دارد. این دارو برای درمان مشکلات خواب شدید، تنظیم ساعت خواب در سفرهای طولانی، درمان بی خوابی مزمن و… تجویز می‌شود. مصرف این دارو به صورت خودسرانه اصلا توصیه نمی‌شود؛ چرا که می‌تواند منجر به بروز عوارضی گردد.

استفاده از قرص ملاتونین در سایر بیماری‌ها

علاوه بر درمان بی‌خوابی، تحقیقات نشان‌دهنده این است که قرص ملاتونین می‌تواند تأثیرات درمانی دیگری نیز بر برخی از بیماری‌ها داشته باشد.

????کاهش میزان فشارخون

استفاده از دسته‌ای از قرص‌ ملاتونین که آزادسازی آن‌ها در بدن به‌صورت تدریجی می‌باشد می‌تواند تأثیر مطلوبی در کاهش فشارخون بیماران مبتلابه پرفشاری خون داشته باشد؛ اما تحقیقات نشان می‌دهد که دسته‌ای از ملاتونین‌ها که بلافاصله آزادسازی می‌شوند نمی‌توانند چنین تأثیری را ایجاد کند.

????بیماری آندومتریوز

بیماری آندومتریوز شرایطی است که بافت رحم در زنان، در محیط خارج از رحم به‌ویژه لگن رشد می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف قرص ملاتونین توانایی کاهش درد در بیماری آندومتریوز، دوره‌های قاعدگی و برقراری رابطه جنسی را دارد.

????اضطراب جراحی

برخی از افراد پیش از عمل جراحی دچار استرس و اضطراب بسیاری می‌شوند. معمولاً برای این افراد از داروی میدازولام استفاده می‌شود. بااین‌حال تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف قرص ملاتونین به‌صورت زیرزبانی در این افراد، می‌تواند میزان اضطراب ناشی از جراحی را کاملاً به‌اندازه میدازولام کاهش دهد.

????تومورهای بدون مایع (تومورهای جامد)

استفاده از دوزهای بالای قرص ملاتونین همراه با شیمی‌درمانی یا سایر نمایش مربوط به سرطان، می‌تواند اندازه تومور را کاهش داده و تأثیر مطلوبی در بهبودی بیمار داشته باشد.

????آفتاب‌سوختگی

مصرف پماد ملاتونین در افرادی که بدن آن‌ها حساسیت بالایی به نور خورشید دارد می‌تواند باعث جلوگیری از آفتاب‌سوختگی شود؛ اما این تأثیر در افرادی که بدن آن‌ها حساسیت کمتری به نور دارد مشاهده نشده است.

????پایین بودن سطح پلاکت‌های خونی

مصرف قرص ملاتونین می‌تواند پایین بودن سطح پلاکت‌های خونی که در شرایطی نظیر سرطان یا درمان‌های مربوط به سرطان ایجادشده‌اند را بهبود ببخشد.

عوارض جانبی مصرف قرص ملاتونین

با وجود اینکه در اکثر مواقع، عارضه‌ای به دلیل مصرف قرص ملاتونین برای فرد ایجاد نمی‌شود اما در برخی از موارد نیز عوارضی گزارش‌شده است که ازجمله آن‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد.

  • احساس ناراحتی در شکم
  • اضطراب
  • سردرد
  • احساس خواب‌آلودگی در طول روز

عوارض قرص ملاتونین برای کودکان و نوجوانان

در مواردی ملاتونین به صورت قطره برای مصرف کودکان تجویز می‌گردد؛ که بعد از مدتی با بروز عوارضی مانند خواب زیاد و بی حالی همراه است. همچنین خواب کودک سبک شده و احتمالا در طول شب بارها بیدار می‌شود. قرص ملاتونین و یا حتی قطره آن برای نوزادان تجویز نمی‌شود. همچنین در نوجوانان نیز به صورت قرص مصرف می‌شود که برای آنان سرگیجه و گیجی ایجاد می‌کند. در مواردی حتی شاهد بروز واکنش های آلرژیک نیز در مورد مصرف این دارو بوده ایم.

چه افرادی باید از قرص ملاتونین استفاده کنند؟

از آنجایی که با بالارفتن سن، میزان ترشح هورمون ملاتونین در مغز کاهش می‌یابد؛ افراد بالای 55 سال باید از این دارو استفاده کنند. همچنین قرص ملاتونین برای افرادی که همواره در سفر هستند و موقعیت های جغرافیایی آنها عوض می‌شود نیز مناسب است. اما به طور کلی تصمیم گیری این موضوع با پزشک متخصص است.

فواید مصرف قرص ملاتونین

مصرف قرص ملاتونین علاوه بر تاثیر بر مشکلات خواب، در زمینه های دیگری نیز تاثیر دارد. در برخی از موارد از اشکال مختلف این دارو در زمینه های درمان سرطان، آندرومتریوز، آب به آب شدن، فشار خون بالا، اختلالات مفصل گیجگاهی، پلاکت پایین خون و آفتاب سوختگی استفاده می‌شود.

تداخلات دارویی با قرص ملاتونین

مصرف قرص ملاتونین همراه با برخی از داروها می‌تواند باعث بروز مشکلاتی در جذب هر دو یا یکی از این داروها شود. ازجمله این داروها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد

  • داروهای مربوط به بیماری دیابت
  • داروهایی که برای پیشگیری از بارداری استفاده می‌شود.
  • داروهایی که برای سرکوب فعالیت سیستم ایمنی استفاده می‌شود.
  • داروهای رقیق‌کننده خون

با این حال اگر دارویی مصرف می‌کنید و دچار تردید هستید که با داروی ملاتونین تداخل دارد یا نه، می‌توانید از مشاوران ما در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو کمک دریافت کنید.

موارد منع مصرف قرص ملاتونین

 

افرادی که مبتلا به بیماری های خونریزی دهنده، تشنجی، فشارخون بالا، دریافت پیوند و افسردگی هستند؛ نباید از قرص ملاتونین استفاده کرده و یا برای مصرف آن با متخصص خود مشورت کنند. از طرفی مصرف این دارو در دوران بارداری نیز تجویز نمی‌شود.

شرایط نگهداری از قرص ملاتونین

بهتر است قرص ملاتونین را دور از نور خورشید و گرما نگه داشته؛ همچنین در محلی خشک و خنک بگذارید. از طرفی این دارو باید دور از دسترس کودکان و حیوانات قرار گیرد.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک کنید.

سخن پایانی

بسیاری از افراد به دلیل اینکه این دارو عوارض جانبی جدی ندارد؛ به صورت خودسرانه و بی رویه از آن استفاده می‌کنند. اما اینکار اشتباه بوده و افراد را در معرض پیامدهایی قرار می‌دهد. از همین رو بهتر است در این زمینه با متخصص مشورت کرده و از مصرف و یا قطع آن به صورت ناگهانی پرهیز کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه قرص ملاتونین می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

نحوه مصرف داروی ملاتونین به چه صورت است؟

میزان مصرف ملاتونین با توجه به نوع و شدت مشکل فرد متغیر است اما به‌طورمعمول، هر شب، اندکی قبل از خواب یک قرص مصرف می‌شود.

ملاتونین با چه داروهایی نباید استفاده شود؟

معمولاً داروهای مربوط به بیماری دیابت، جلوگیری از بارداری، رقیق‌کننده‌های خون و ضعیف کننده‌های سیستم ایمنی نباید با ملاتونین مصرف شوند. 

 

منبع: قرص ملاتونین اعتیاد آور است



:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 بهمن 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

قنداق کردن نوزاد در واقع پیچیدن بچه در یک پارچه لطیف و نرم است. اما برخی انجام آن را درست نمی‌دانند، چون معتقد هستند به مفاصل ران کودکان آسیب می‌رساند و برخی دیگر نیز بر این باورند که اگر قنداق کردن به درستی انجام شود، ضمن اینکه فضایی مانند رحم مادر را برای نوزاد شبیه سازی می‌کند، به نوزاد کمک می‌کند تا راحت تر بخوابد و خواب عمیقی داشته باشند. به همین دلیل برای بسیاری از مادران سوال است که کودک خود را قنداق کنند یا نه. در ادامه مزایا و نحوه قنداق کردن نوزاد را شرح داده‌ایم. در صورت وجود هر گونه سوال مشاوره کودک دریافت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه قنداق کردن نوزاد می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی خانواده با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

قنداق کردن نوزاد چیست؟

 

قنداق کردن نوزاد یکی از روش های سنتی و قدیمی است. در این روش نوزاد به خوبی آرام می‌گیرد و به خواب می‌رود. برای قنداق کردن نوزاد باید یک پتوی سبک یا پارچه مناسب با الیاف نخ انتخاب کنید. در این حالت سر و گردن نوزاد بیرون می‌ماند و فقط باید دست و پای او را داخل پارچه قرار داد. این روش مزایا و معایبی را با خود به همراه دارد. که در این مقاله به طور کامل در رابطه با آن توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

زمان مناسب قنداق کردن نوزاد

قنداق کردن نوزاد معمولا برای کودکان تازه متولد شده استفاده می‌شود. این روش را از 4تا 6 ماهگی استفاده می‌کنند. اما هرچقدر سن کودک بالاتر برود؛ استفاده از این روش کاربردی ندارد. با افزایش سن نوزاد می‌توانید کیسه خواب را جایگزین قنداق کنید.

فواید و مزایای قنداق کردن نوزاد

شاید تصور مادران بر این باشد که قنداق کردن نوزاد بر اساس سنت‌ها وجود دارد، در حالی که ردپای استفاده از قنداق در تمامی فرهنگ‌ها دیده می‌شود که باعث شده برای روشن سازی مزایای قنداق، مطالعات بیشتری بر روی آن انجام شود. با اینکه بسیاری استفاده از قنداق را مناسب نمی‌دانند، اما نتیجه تحقیقات نشان می‌دهد که قنداق کردن برای کودک مزیت‌هایی را به همراه دارد.

کودکانی که مطابق اصول و شیوه صحیح نگهداری نوزاد، قنداق می‌شوند، نسبت به دیگر نوزادان تازه متولد شده، ساکت‌تر هستند و سریع‌تر به خواب می روند و خواب طولانی‌تری را تجربه می‌کنند. ضمن اینکه این دسته از کودکان دارای ضربان قلب کمتری نیز هستند و به عبارتی در قنداق آرام می‌گیرند. برای آشنایی با سایر روش‌های آرامش دادن به نوزاد کلیک کنید.

???? کاهش رفلکس استارتل یا مورو با قنداق کردن

قنداق کردن نوزاد ضمن اینکه باعث کاهش گریه نوزاد شده و ضربان قلب او را در حالت پایداری نگه می‌دارد، با کاهش رفلکس مورو، کیفیت خواب نوزاد را نیز افزایش می‌دهد.

نوزادانی که تازه متولد می‌شوند دارای رفلکس مورو هستند که معمولا تا سه ماهگی ادامه دارد. وقتی نوزاد در برابر یک استرس ناگهانی قرار می‌گیرد، پاهای خود را باز کرده و بازوهایش را همراه با دستان باز به بالا می‌برد. رفلکس مورو طبیعی است، اما برای برخی از نوزادان که این حالت را در خواب دارند، باعث به هم ریختن خواب‌شان می‌شود و با قنداق کردن نوزاد این رفلکس کاهش می‌یابد.

???? شباهت قنداق با رحم مادر

یکی از فواید قنداق کردن نوزاد، شباهت آن با رحم مادر است. نوزادان هرچه محیط اطرافشان شباهت بیشتری با رحم مادر داشته باشد؛ آرامش بیشتری را کسب می‌کنند. در واقع با این کار لذت می‌برند.

???? کاهش خطرات هنگام خواب

قنداق کردن نوزاد یک فایده بزرگ به نام کاهش خطرات دارد. این روش باعث می‌شود که نوزاد به پشت بخوابد و از خطر سندرم مرگ ناگهانی نوزاد در امان باشد.

???? کمک به آرامش کودک هنگام کولیک

مهم ترین دلیل قنداق کردن نوزاد، کسب آرامش است. زمانی که نوازاد دچار کولیک می‌شود؛ با روش قنداق این درد کاسته می‌شود.

???? محدود کردن دست و پا

با قنداق کردن نوزاد می‌توانید حرکات دست و پای او را محدود کنید. کودک را از دستان برای چنگ انداختن بدن در امان خواهید گذاشت.

مراحل قنداق کردن نوزاد

همانطور که اشاره کردیم، قنداق کردن نوزاد در صورتی که به درستی انجام شود، دارای فواید زیادی است. بنابراین مادرانی که اولین فرزند خود را به دنیا آورده‌اند، بایستی از نحوه صحیح قنداق کردن بچه اطلاع داشته باشند. قنداق کردن کار آسانی است که بایستی در مراحل زیر انجام شود:

???? مرحله اول : ابتدا پتوی قنداق کودک را بر روی یک سطح صاف و مناسب همانند تخت به شکل لوزی پهن کنید. توجه داشته باشید که یکی از گوشه‌های لوزی بالای سر کودک قرار می گیرد که بایستی آن را تا 15 سانتی متر تا بزنید.

???? مرحله دوم : سر کودک خود را بر روی لبه تاخورده پتو قرار دهید، به طوری که بدن او در وسط قنداق به سمت گوشه پایین باشد.

???? مرحله سوم : حال بایستی که دست چپ نوزاد را صاف کرده و سمت چپ پتو را روی آن دست و سینه کودک بکشید و زیر دست سمت راست او قرار دهید. در این مرحله دست چپ کودک زیر پتوی قنداق قرار می‌گیرد.

???? مرحله چهارم : حال بایستی گوشه پتویی که در قسمت پایین قرار دارد را بر روی بدن نوزاد قرار دهید و در زیر چانه او تا بزنید.

???? مرحله پنجم : دست راست نوزاد که آزاد است را صاف کنید و حال قسمت راست پتو را بر روی بدن کودک بکشید و در قسمت چپ قرار دهید.

???? مرحله ششم : در نهایت قنداق را محکم کنید و در آخرین قسمت که پتوی قنداق را قرار داده‌اید، آن را ببیندید.

❌ توجه

باید زمانی که قنداق کردن نوزاد را انجام می‌دهید، به چند نکته توجه داشته باشید.

???? سعی کنید برای کودک خود سه عدد قنداق تهیه کنید و دو عدد از آن‌ها را در منزل استفاده کنید و دیگری را نیز اگر قصد داشتید کودک خود را بیرون از منزل ببرید، استفاده نمایید.

???? پارچه قنداقی که تهیه می‌کنید، بایستی نرم باشد. نرم بودن به معنای شل بودن پارچه نیست.

???? قنداق را بسیار سفت دور نوزاد نپیچید، قنداق باید به گونه‌ای پیچیده شده باشد که امکان عبور دو تا سه انگشت بین سینه کودک و پتو قنداق وجود داشته باشد و در دور باسن او نیز بایستی به گونه‌ای پیچیده شود که نوزاد به راحتی پاهایش را تکان دهد.

???? برخی نوزادان در صورتی که دست‌های‌شان در قنداق باشد، بی قراری می‌کنند. در این حالت می‌توانید دستان نوزاد را از قنداق خارج کنید.

???? در کل اگر کودک شما وقتی قنداق ندارد، آرام‌تر است و بهتر می‌خوابد و وقتی او را قنداق می‌کنید، نا آرام است، پس بهتر است او را در حالت آزاد بگذارید و قنداق نکنید.

قنداق کردن نوزادان نارس

قنداق کردن نوزاد همان اندازه که می‌تواند برای یک نوزاد کامل آرام بخش باشد و خواب او را بهبود ببخشید، برای نوزاد نارس نیز دارای کارایی است. بهتر است در مراحلی که قصد دارید نوزاد خود را که نارس است، قنداق کنید، به جای قرار دادن دست‌ها در کنار پهلوها، دست‌هایش را بر روی سینه‌اش قرار دهید. توصیه می‌شود، برای کسب اطمینان بیشتر پیرامون نحوه قنداق نوزادان نارس، مشاوره برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نوزاد تازه متولد شده کلیک کنید.

معایب قنداق کردن نوزاد

 

همانطور که اشاره کردیم قنداق کردن برای تمامی نوزادان نیز مناسب نیست و ممکن است نوزادی با قرار گرفتن در قنداق به خاطر تحت فشار بودن، گریه بیشتری بکند. در این قسمت از مقاله می‌خواهیم به دلایلی بپردازیم که قنداق کردننوزادان را منع می‌کند.

???? خطر مرگ ناگهانی نوزاد

یکی از دلایل منع قنداق کردن نوزاد، خطر مرگ ناگهانی یا SIDS است. گاها مادران برای قنداق کردن نوزاد از پتوهای سنگین و یا خیلی گرم استفاده می‌کنند که خطرناک است. به طوری کلی پیچیدن نوزاد در پتو‌های سنگین، قرار دادن آن‌ها کنار بخاری و … گرمای بدن‌شان را افزایش داده و خطر مرگ ناگهانی را در پی دارد.

???? در رفتگی تکاملی مفصل ران

اگر قنداق کردن نوزاد به درستی انجام نشود (مثل محکم بستن پاها چرا که موجب تکامل نیافتن مفصل ران شده و عواقب ناخوشایندی را برای کودک به همراه دارد)، موجب در رفتگی تکاملی مفصل ران می‌شود. این موضوع در کودکانی که به طور مادرزادی مبتلا به دررفتگی مادرزادی مفصل هستند، خطر بیشتری دارد. برای جلوگیری از این مشکل به خصوص در نوزادان دختر باید یا کودک خود را قنداق نکنید و یا به گونه‌ای قنداق کنید که او بتواند آزادانه پاهای خود را حرکت دهد.

???? تداخل با تحرک و رشد کودک

اگر به قنداق کردن نوزاد می‌پردازید، بهتر است که پس از یک ماهگی این کار را متوقف نمایید. چراکه پس از یک ماهگی، قنداق کردن می‌تواند با تحرک و رشد کودک تداخل داشته باشد.

???? خفگی با غتلیدن روی شکم

زمانی که فرزند شما توانایی غلتیدن دارد، بهتر است قنداق کردن نوزاد را متوقف نمایید. چراکه ممکن است وقتی قنداق است، با غلت زدن راه تنفسش بسته شود و باعث خفگی کودک شود. پس بهتر است همواره حواستان به نوزاد باشد، چراکه دقیقا مشخص نیست نوزادان در چه سنی شروع به غلت زدن می‌کنند.

خطرات قنداق کردن نوزاد

قنداق کردن نوزاد ممکن است که خطراتی را به همراه داشته باشد. این خطرات به دلیل نحوه بستن قنداق می‌باشد. در این مقاله ریسک بستن این روش را توضیح داده ایم.

???? اگر جنس قنداق نوزاد نامناسب باشد؛ احتمال خطر گرم شدن و خفگی نوزاد وجود دارد.

???? هنگام شیردهی نباید از قنداق استفاده کنید.

???? قنداق باعث قطع صدای نوزاد و تاخیر در پاسخگویی می‌شود.

???? کاهش برانگیختگی از دیگر روش های ریسک پذیر در قنداق کردن است.

چگونه خطر قنداق کردن نوزاد را کم کنیم؟

برای کاهش خطرات قنداق کردن نوزاد توجه به برخی نکات ضروری است. در ادامه به این نکات اشاره کرده ایم.

???? از پارچه های نخی و نازک استفاده کنید.

???? بالای شانه های نوزاد را هرگز نبندید.

???? کودک را محکم اما آرام قنداق کنید.

???? همیشه نوزاد را به پشت بخوابانید.

???? دمای بدن نوزاد را دائم بررسی کنید.

???? هنگامی که نوزاد در حال تحرک است، از قنداق کردن پرهیز کنید.

???? بهترین زمان برای قنداق، خواب شبانه است.

سخن پایانی

در نهایت باید گفت که قنداق کردن علاوه بر مزایایش می‌تواند موجب آسیب به کودک نیز بشود، بنابراین در صورتی که تصمیم به قنداق کردن نوزاد خود را دارید، حتما شیوه صحیح آن را یاد بگیرید و از ایمن بودن کودک‌تان اطمینان حاصل نمایید. بنابراین سعی کنید مطابق شرایط نوزادتان در مورد قنداق کردن یا نکردن او تصمیم بگیرید و حتما از خدمات مشاوره کودک و راهنمایی متخصصان اطفال استفاده نمایید. برای آموزش بچه داری کلیک کنید.

مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه قنداق کردن نوزاد می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: قنداق کردن نوزاد چه معایب و مزایایی دارد



:: بازدید از این مطلب : 101
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 بهمن 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

 نداشتن دوست پسر مسئله‌ای است که ذهن خیلی از دختر خانم‌ها را درگیر خودش می‌کند. شاید شما از آن دسته دخترانی هستید که وارد هیچ رابطه‌ ای نمی‌شوند؛ یا شاید هنوز گزینه مورد نظرتان را پیدا نکرده‌اید. به‌ هرحال و به هر دلیلی که وارد رابطه نشده‌اید احتمالا نداشتن دوست‌ پسر برایتان تبدیل به یک سؤال شده است.

 

خیلی از دختران جوان این سؤال را دارند که بالاخره دوست‌ پسر داشته باشیم یا نه؟ در جواب این سؤال باید بگوییم که نداشتن دوست‌ پسر درست مثل هر مسئله دیگری مزایا و معایب خودش را دارد. برای مثال شما بدون دوست‌ پسر آرامش روانی بیشتری خواهید داشت؛ ولی در عین‌ حال ممکن است احساس تنهایی آزارتان بدهد. پس بهتر است جواب این سؤال را در شخصیت خودتان پیدا کنید. ما نیز در این مطلب کمی بیشتر راجع به این موضوع صحبت خواهیم کرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه نداشتن دوست پسر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

نداشتن دوست پسر

 

این روزها جامعه ما تا حد زیادی حالت سنتی خودش را از دست داده است. بسیاری از دختران و پسران ترجیح می‌دهند که قبل از ازدواج رابطه با جنس مخالف را تجربه کنند. اگر چه رابطه با جنس مخالف موضوعی است که هم برای پسران و هم برای دختران جذاب است. با این‌ حال موضوع برای دختر خانم‌ ها تا حد زیادی متفاوت است. اولا جامعه ما در این مسائل نگاه سخت‌ گیرانه‌ تری راجع به دختران دارد.

ثانیا زنان به نسبت از نظر عاطفی حساس‌ تر هستند و این می‌تواند آسیب‌ هایی را برای آنها به دنبال داشته باشد. به همین خاطر است که ذهن خیلی از دختران درگیر این مسئله می‌شود که نداشتن دوست‌ پسر بیشتر به نفعشان است یا داشتن آن؟ اگر چه جواب خیلی مشخصی برای این سؤال وجود ندارد. با این‌ حال بهتر است که از روانشناس در این زمینه راهنمایی بگیرید تا انتخاب درستی داشته باشید. 

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

مزایای نداشتن دوست پسر

در اولین قدم بهتر است به این فکر کنیم که نداشتن دوست‌ پسر چه فایده‌ ای برایمان دارد؟ در حقیقت می‌خواهیم این را بدانیم که اگر از وارد شدن به این رابطه‌ ها صرف‌ نظر کنیم، چه چیزهایی را به دست خواهیم آورد؟ جواب این سؤال تا حد خیلی زیادی به روحیات خود شما بستگی دارد. شاید یک موضوع از نظر یک نفر مزیت باشد ولی شما آن را ویژگی مثبتی ندانید. با این‌ حال و به طور خلاصه شما با نداشتن دوست‌ پسر این مسائل را به دست خواهید آورد.

???? دوری از قضاوت‌های نادرست

همان‌ طور که گفتیم جامعه ما نگاه سخت‌ گیرانه‌ تری راجع به خانم‌ها دارد. هنوز هم بسیاری از مردم و به‌ خصوص آقایان این تفکر را دارند که وارد رابطه‌ های پیش از ازدواج شدن موضوع جالبی برای یک دختر نیست. به همین خاطر می‌توانیم بگوییم اولین مزیت نداشتن دوست‌ پسر این است که شما درگیر قضاوت‌های اشتباه نمی‌شوید. شاید به این فکر کنید که قضاوت دیگران برایتان اهمیتی ندارد. اما یادتان باشد ما جدای از این جامعه زندگی نمی‌کنیم. و رفتارکردن برخلاف هنجارهای جامعه می‌تواند مشکلات بسیاری را برایمان ایجاد کند.

 ????آرامش روانی بیشتر

ورود به رابطه‌های عاطفی همیشه مقداری از استرس را به دنبال خواهد داشت. شما ممکن است خیلی وقت‌ها از رفتار طرف مقابل ناراحت شوید؛ به‌علاوه احتمالا درگیری‌ها و اختلاف‌ نظرهایی را هم تجربه خواهید کرد. در کنار این مسئله این نکته را هم در نظر بگیرید که هیچ تعهدی در روابط دوستی وجود ندارد؛ و طرف مقابل ممکن است هر زمانی برای پایان رابطه تصمیم بگیرد. به همین خاطر است که می‌گوییم نداشتن دوست‌ پسر به شما کمک می‌کند از این استرس‌ها دور باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دوستی دختر و پسر کلیک کنید. 

???? ازدواج‌ های موفق‌ تر | نداشتن دوست پسر

همان‌ طور که گفتیم جامعه و به‌ خصوص مردان نگاه خوبی به رابطه‌های پیش از ازدواج برای دختران ندارند. اگر چه این موضوع در سال‌های اخیر تغییرات بسیاری داشته اما هنوز هم درصد بالایی از پسرها به فکر ازدواج با دوست‌ دخترشان نیستند. در نتیجه نداشتن دوست‌ پسر کمک می‌کند ازدواج موفق‌ تری داشته باشید.

یک جنبه دیگر این موضوع این است که شما خودتان نگاه بهتری به همسرتان دارید. بسیاری از دخترانی که تجربه رابطه‌های پیش از ازدواج را داشته‌اند نگاه بدبینانه‌ای نسبت به مردان پیدا می‌کنند. و به‌ سختی می‌توانند به یک مرد اعتماد کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دوستی به قصد ازدواج کلیک کنید. 

???? زمان‌های آزاد بیشتر

وقتی شما وارد یک رابطه عاطفی می‌شوید باید برای آن زمان بگذارید. این در حالی است که با نداشتن دوست پسر، زمان بیشتری برای رسیدن به اهداف و برنامه‌های خودتان خواهید داشت. در این حالت شما می‌توانید همه زمانتان را صرف برنامه‌هایی کنید که خودتان دوست دارید. در عین‌ حال به این خاطر که درگیر بسیاری از مشکلات یک رابطه نیستید ذهن آرام‌تری هم دارید که کمک می‌کند با روحیه بهتری به کارهای زندگی‌تان بپردازید.

معایب نداشتن دوست پسر

 

قرار نیست نداشتن دوست‌ پسر فقط برایمان فایده داشته باشد. این مسئله درست مانند هر موضوع دیگری در کنار جنبه‌ های مثبت، ویژگی‌ های منفی هم خواهد داشت. همان‌ طور که راجع به مزایای نداشتن دوست‌ پسر گفتیم، معایب آن هم با توجه به شخصیت هرکدام از ما متفاوت خواهد بود. بعضی از ضررهایی که نداشتن دوست‌ پسر برایتان به وجود می‌آورد را در ادامه باهم بررسی خواهیم کرد.

حتما درباره چطور شوهر پیدا کنیم بخوانید.

✨ شناختی از روحیات طرف مقابل ندارید

وقتی شما رابطه‌های قبل از ازدواج را تجربه می‌کنید شناخت خوبی هم از جنس مخالف به دست می‌آورید. این موضوع می‌تواند به ازدواج شما هم کمک کند. زیرا با روحیات یک مرد و اینکه چطور باید با او رفتار کنید آشنا هستید. در عین‌ حال شما بهتر می‌توانید تشخیص بدهید که یک نفر شخصیت صادق و وفاداری دارد یا خیر. در نتیجه اولین عیب نداشتن دوست‌ پسر این است که شما موقع ازدواج شناخت کافی از جنس مخالف نخواهید داشت.

✨ احساس تنهایی خواهید داشت | نداشتن دوست پسر

احساس تنهایی را می‌توانیم بزرگ‌ترین عیب نداشتن دوست‌ پسر بدانیم. همه ما نیاز به همدم داریم. داشتن رابطه عاطفی، محبت‌ کردن و محبت دیدن یک نیاز فطری است که از ابتدا در درون همه ما وجود دارد. بهترین حالت این است که ما این نیاز را با ازدواج بر طرف کنیم. اما بالا رفتن سن ازدواج این اجازه را به خیلی از ما نخواهد داد. به همین خاطر می‌توانیم احساس تنهایی را یکی از مهم‌ ترین معایب نداشتن دوست‌ پسر بدانیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه عوارض تنهایی کلیک کنید. 

✨ اعتماد به‌ نفس خود را از دست خواهید داد

اگر به دنبال یک رابطه عاطفی هستید و آن را پیدا نمی‌کنید؛ احتمالا اعتماد به نفستان را از دست خواهید داد. همه ما دیده‌ شدن و در مرکز توجه بودن را دوست داریم. اما وقتی شما نتوانید یک رابطه عاطفی سالم را تجربه کنید احتمالا به این فکر می‌افتید که به ‌اندازه کافی خواستنی نیستید. و موضوع نداشتن دوست پسر و تنهایی می‌تواند آسیب‌های بسیاری را برای اعتماد به‌ نفس و سلامت روان ما به همراه داشته باشد.

✨ از بعضی جمع‌ها کنار گذاشته می‌شوید

این روزها گروه‌های دوستی که زوج‌ها تشکیل می‌دهند خیلی رواج پیدا کرده است. بسیاری از دختران و پسرانی که در یک رابطه دوستی هستند با سایر دختران و پسران یک جمع دوستانه تشکیل می‌دهند و بیشتر اوقات فراغتشان را با هم می‌گذرانند. با نداشتن دوست پسر، احتمالا نمی‌توانید وارد این جمع‌ها بشوید. و به همین خاطر ممکن است بعضی از ارتباط‌ هایتان را از دست بدهید.

برای آشنایی با راه های یافتن دوست پسر کلیک کنید.

دوست‌ پسر داشته باشم یا نه؟

سؤال اصلی خیلی از دختر خانم‌ ها این است که بالاخره دوست‌ پسر داشته باشیم یا نه؟ آنها به دنبال یک جواب قطعی هستند که از دهان یک متخصص بشنوند و بر اساس همان هم عمل کنند. اما باید بگوییم هیچ جواب قطعی برای این سؤال وجود ندارد. هیچ‌کس نمی‌تواند به شما بگوید وارد یک رابطه بشوید یا نه! این تصمیمی است که باید خودتان به‌ تنهایی بگیرید. کمی بیشتر راجع به مزیت‌ها و معایب نداشتن دوست پسر فکر کنید. شخصیت و موقعیت زندگی خودتان را هم در نظر بگیرید و سپس با خودتان به یک جواب قطعی برسید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه زندگی مجردی کلیک کنید. 

نداشتن دوست‌ پسر| مشاور چه کاری برای شما انجام خواهد داد؟

اگر وارد رابطه شدن با یک پسر برای شما تبدیل به یک دغدغه شده و نداشتن دوست پسر اذیتتان می‌کند؛ می‌توانید از یک مشاور کمک بخواهید. ما در هر زمینه‌ای سعی می‌کنیم با یک متخصص در همان زمینه صحبت کنیم. پس برای روابط عاطفی‌ تان هم بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید. مشاور متخصص راه‌ های صحیح تصمیم‌ گیری و تفکر منطقی را به شما یاد خواهد داد. در عین‌ حال اگر شما احساس می‌کنید مهارت کافی برای ورود به یک رابطه را ندارید می‌توانید با کمک‌ از یک مشاور این مهارت‌ها را در خودتان ایجاد کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره رابطه دختر و پسر کلیک کنید.

کلام آخر

در جامعه امروزی نداشتن دوست پسر تبدیل به یک معضل شده است. به دلیل اینکه اغلب دختران در جامعه دوست پسر دارند و نداشتن آن به نوعی تمسخر همسالان است. اما به جای اینکه در رابطه با نبود دوست پسر ناراحت باشید؛ فواید و معایب آن را بررسی کنید سپس توانایی های خود را در نظر بگیرید. برای بررسی ویژگی های خود حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نداشتن دوست پسر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

 

چطور می‌توانم احساس تنهایی به خاطر نداشتن دوست‌پسر را برطرف کنم؟

شما می‌توانید جایگزین‌هایی برای این مسئله پیدا کنید. برای مثال دوستان همجنس خودتان را بیشتر کنید. یا وقتتان را به کارهایی مثل ورزش یا فعالیت‌های هنری اختصاص بدهید. هرچقدر شما برنامه‌های بیشتری برای زندگی‌تان داشته باشید به این بعد زندگی توجه کمتری خواهید داشت.

 

 

منبع: نداشتن دوست پسر | 4 مزایای نداشتن دوست پسر



:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

 استعدادیابی کودکان یزد در مراکز و کلینیک های گوناگونی انجام می‌شود که در این مقاله به آنها اشاره کرده ایم. استعدادیابی کودکان یکی از دغدغه‌های مشترک بسیاری از پدر و مادرهاست چرا که هر کودکی با توانمندی‌ های خاص و منحصر به فرد خود متولد شده و اگر از همان اول به درستی این استعداد کشف و هدایت شود؛ احتمال موفقیت او در آینده تا حد زیادی بالا خواهد رفت.

 

با افزایش سطح اطلاعات جامعه از اهمیت استعدادیابی؛ امروزه والدین بیشتر برای این موضوع ارزش قائل هستند و به دنبال متخصصینی می‌گردند تا بتوانند در این زمینه به آن‌ها کمک کنند. اگر شما در یزد زندگی می‌کنید و به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد مراکز استعدادیابی در این شهر هستید؛ تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. جهت دریافت خدمات مشاوره کودک کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه استعدادیابی کودکان یزد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

استعداد چیست؟

استعداد به توانایی‌ های بالقوه انسان گفته می‌شود که در صورت قرار گرفتن در محیط مناسب می‌توانند به صورت بالفعل دربیایند. نکته بسیار مهم اینجاست که هیچ انسانی بدون استعداد زاده نمی‌شود و شکست افراد در زندگی تنها به دلیل نیافتن راه مناسب برای دست یابی به موفقیت‌ها است.

اگر به دقت به زندگی افراد نگاه کنید می‌بینید که حتی انسان‌هایی که بهره هوشی بسیار پایینی دارند و یا از معلولیت رنج می‌برند؛ در صورت قرار گیری در محیط مناسب می‌توانند استعدادهای خود را پیدا کرده و به جایگاهی در زندگی دست یابند که سایر افراد به آن‌ها غبطه بخورند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه استعدادیابی کودکان کلیک کنید.

برای اینکه راحت‌ تر این موضوع را درک کنید می‌توانید به زندگی افرادی که در مسابقات پارا المپیک قهرمان می‌شوند نگاه کنید. آن‌ها در حقیقت با وجود تمام محدودیت‌ ها گوهر وجودی خود را پیدا کرده و مسیر درست برای پرورش آن را یافته‌اند. در نتیجه استعداد امری است که می‌تواند در جلوه‌ های مختلف ظهور کند و بیش از هر چیز نیازمند تلاش برای کشف و هدایت در مسیر درست است. ما در این مقاله راجع به استعدادیابی کودکان یزد صحبت کرده ایم و مراکز استعدادیابی کودکان یزد را برای دسترسی راحت تر شما عزیزان نام برده ایم.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

استعدادیابی کودکان یزد | اهمیت استعدادیابی در کودکان

انسان‌ها در همه سنین قابلیت رشد و پیشرفت دارند و هیچ زمانی متوقف نمی‌شوند. اما برخی برهه‌ های زمانی در زندگی مراحل حساسی هستند که شکل گیری توانمندی‌ ها در آن زمان می‌تواند به بیشترین بازدهی بی‌انجامد. در دوران کودکی ذهن بچه‌ها از انعطاف پذیری بیشتری برخوردار است و آمادگی بیشتری برای یادگیری دارد.

اگر شما موضوع مورد علاقه فرزندتان را پیدا کنید؛ می‌بینید که او چگونه مشتاقانه و کنجکاو برای یادگیری هرچه بیشتر تلاش می‌کند و از پیش رفتن در آن حوزه خاص لذت می‌برد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تربیت جنسی کودکان کلیک کنید.

این در حالی است که همین کودک ممکن است در موقعیت‌های دیگر یادگیری اشتیاق خاصی از خود نشان ندهد و دائما تکالیف را پشت گوش بیاندازد. در نتیجه می‌توان گفت اگر کودک در یک زمینه نظیر درس‌ های مدرسه علاقه چندانی از خود نشان نمی‌دهد به این معنا نیست که او به‌ طور کلی نسبت به یادگیری بی‌علاقه است به این فکر کنید که شاید محیط برای او به‌ درستی فراهم نشده یا شاید به‌طور کل استعداد های او در جایی بیرون از مدرسه قادر به شکوفایی باشند.

اگر شما بتوانید استعداد های فرزندتان را در دوره کودکی شناسایی کنید و او را در مسیر دلخواه خود قرار دهید فرد از همان ابتدا موفقیت‌ های کوچک و بزرگی را تجربه می‌کند که به او برای ادامه راه انگیزه می‌دهند و در دوران نوجوانی و بزرگسالی از سردرگمی او پیشگیری می‌کنند. علاوه بر این‌ ها افرادی که از دوران کودکی در مسیر درست قرار گرفته‌ اند به مراتب از شانس بیشتری برای موفقیت برخوردارند و سطح رضایت عمومی بالاتری از زندگی را گزارش می‌دهند.

برای آشنایی بیشتر با ویژگی کودکان استثنایی کلیک کنید.

استعدادیابی کودکان یزد | وظایف والدین برای استعدادیابی کودکان

همه پدر و مادرها مسلما از پیشرفت فرزند خود لذت می‌برند و از موفق شدن او استقبال می‌کنند. با این حال بسیاری از آن‌ها با روش‌ های درست تربیتی آشنا نیستند و همین امر باعث می‌شود که ناخواسته در بسیاری از اوقات جلوی پرورش استعداد های کودک را گرفته و مانع پیشرفت او شوند.

توجه به نکات زیر به شما کمک می‌کنند تا بتوانید راحت تر توانایی‌ های بالقوه فرزندتان را شناسایی کنید و او را در مسیر مناسب خودش قرار دهید. والدین برای استعدادیابی کودکان یزد باید اقداماتی را انجام دهند که در این بخش مقاله به آنها اشاره کرده ایم.

???? اولین قدم مشاهده درست

اولین وظیفه والدین برای استعدادیابی کودکان یزد، مشاهده درست است. گاهی اوقات والدین آنقدر غرق مشغله‌های خود می‌شوند که در طول روز کم‌تر درگیر دنیای کودک شده و تنها در صورتی که او نیاز خاصی داشته باشد به او توجه می‌کنند. همین امر اساس بسیاری از اشتباهات تربیتی را رقم می‌زند.

بسیار اهمیت دارد که در طول روز به درستی فرزندتان را مورد مشاهده قرار دهید و رفتارهایش را زیر نظر بگیرید. برای مثال ببینید که نسبت به چه موضوعاتی به وجد می‌آید و از کنار چه چیزهایی به سادگی می‌گذرد. هر بچه‌ ای از همان ابتدای کودکی علایق خاصی را پرورش می‌دهد که شناسایی و توجه به آن‌ها می‌تواند در زمینه کشف استعداد های او بسیار کمک کننده باشد. جهت آشنایی با بهترین و جدیدترین روش های تربیت کودک کلیک کنید.

????  استعدادیابی کودکان یزد | کنار گذاشتن پیش‌ فرض‌ ها

بسیاری از والدین کودکان را آینه گذشته خود می‌پندارند. آن‌ها تلاش می‌کنند هر آنچه خود به آن دست نیافتند را برای فرزندشان فراهم کنند و او را در مسیری قرار دهند که خود روزی به دنبال کسب پیشرفت در آن بودند. اما لازم است این موضوع را در نظر بگیرید که فرزندان با تمام شباهت‌هایی که به شما دارند می‌توانند دنیایی کاملا متفاوت داشته باشند.

سعی کنید پیش‌فرض‌های خود را کنار بگذارید و اجازه دهید کودک با دست زدن به کشف در محیط طبیعی خود استعدادهایش را نمایش دهد. ممکن است او اصلا علاقه‌ ای به قرارگیری در مسیر های دلخواه شما نداشته باشد و چه بسا اگر در موقعیت‌ های دیگری قرار بگیرد موفقیت‌ های دو چندانی را از خود نشان دهد. بنابراین برای استعدادیابی کودکان یزد والدین باید پیش فرض ها را کنار بگذارند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه والدین سمی کلیک کنید.

???? خودداری از مقایسه

والدین برای استعدادیابی کودکان یزد، باید از مقایسه خودداری کنند. همان طور که بارها گفته شد هر انسان وجود منحصر به فردی است که استعداد های مخصوص به خود را دارد. اگر فرزندتان همانند همسن و همسالان خود نمی‌تواند در یک حوزه خاص پیشرفت کند هرگز او را سرزنش نکنید و موفقیت‌ های دیگران را به رخش نکشید.

همیشه سعی کنید کودک را متناسب با توانایی‌ ها و مهارت‌ های خاص خودش بسنجید و بر این اساس پیش بروید. توجه داشته باشید که قرار نیست همه انسان‌ها شبیه به هم باشند و مسیرهای یکسانی را طی کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه روانشناسی کودکان کلیک کنید.

???? استعدادیابی کودکان یزد | قرار دادن کودک در یک محیط غنی

اگر قصد استعدادیابی کودکان یزد را دارید، باید آن ها را در یک محیط غنی قرار دهید. بسیار اهمیت دارد که فرزندتان در یک محیط غنی و سرشار از تجربیات گوناگون قرار بگیرد و در این میان بتواند دست به انتخاب درست بزند. اگر فرزندتان در یک فضای یکنواخت بزرگ شود، هرگز استعداد های او قابل رؤیت نمی‌شوند. از همین رو تلاش کنید کودک را در معرض محرک‌ های متنوعی قرار داده و اجازه دهید او آزادانه در بین آن‌ ها اکتشاف کند.

???? اهمیت قائل شدن برای رویاهای کودک

تقریبا همه ما شنیده‌ایم که فردی در دوران کودکی از رویاهای خود بگوید. مثلا برخی بچه‌ها می‌گویند می‌خواهند در آینده نقاش بزرگی شوند یا بسیاری از پسرها در رویاهای خود از خلبان شدن حرف می‌زنند. در اکثر موارد والدین و اطرافیان این رویا ها را نادیده می‌گیرند یا تنها با شوخی و خنده به‌ سادگی از کنار آن‌ها رد می‌شوند.

در حالی که لازم است به درستی به آرزوها و تصورات کودک گوش دهید و توانایی‌های او را برای رفتن در این مسیر بسنجید. گاهی اوقات همین رویاها به بزرگترین حسرت‌های فرد در آینده تبدیل می‌شوند. به همین جهت استعدادیابی کودکان یزد نیاز به توجه به رویاها دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه آموزش به کودکان کلیک کنید.

استعدادیابی کودکان یزد | لزوم کمک گرفتن از یک متخصص

خوشبختانه امروزه ابزار های مختلفی برای کشف استعدادیابی کودکان یزد ابداع شده است که به والدین کمک می‌کنند فرزندان خود را بهتر بشناسند و توانایی‌ های منحصر به فرد او را تشخیص دهند. برای مثال امروزه آزمون‌های هوشی مختلفی وجود دارند که می‌توانند توانایی‌ های بالقوه کودک در زمینه ریاضی، موسیقی، کلامی، فعالیت‌های حرکتی، خلاقیت‌های هنری و … را اندازه گیری نمایند.

استفاده از این آزمون‌ های هوش و استعداد باید در محیط‌های حرفه‌ای و به کمک آزمونگرهای آموزش‌ دیده انجام گیرد چرا که نحوه اجرا شدن تست‌ها و نوع رفتارهایی که کودک در این میان از خود نشان می‌دهد همگی می‌توانند در تفسیر نهایی تاثیر گذار باشند. از همین رو لازم است که به مراکز روانشناسی معتبر مراجعه کرده و از متخصصان روان‌شناس بالینی برای ارزیابی کودک خود کمک بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اختلالات روانی کودکان کلیک کنید.

استعدادیابی کودکان یزد به صورت تلفنی

برخی از والدین به مرکز معتبر دسترسی ندارند و حتی توانایی خروج از منزل ندارند. اما نگران استعدادیابی فرزندان خود هستند. اصلا نگران نباشید؛ به این دلیل که مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو برای استعدادیابی کودکان یزد به صورت تلفنی نیز خدمات در نظر گرفته است.

اگر به دلایل خاصی توانایی حضور در مراکز را ندارید از خدمات تلفنی بهره مند شوید. مرکز مشاوره ذهن نو بدون ذره ای کم کاری، همانند مراجعه حضوری به شما خدمات ارائه می‌دهد و با خیال راحت می‌توانید برای استعدادیابی فرزندان خود برای مشاوره تلفنی اقدام کنید.

اگر وقت کافی ندارید با دریافت مشاوره تلفنی کودک نیز می توانید از خدمات مرکز ذهن نو بهره مند شوید.

ارائه خدمات استعدادیابی کودکان در مرکز مشاوره ذهن نو

مرکز مشاوره ذهن نو با در اختیار داشتن نیروهای متخصص در حوزه کودک و نوجوان می‌تواند به شما کمک کند تا از تست‌ها و ابزار های نوین در جهت استعدادیابی کودکان یزد استفاده کنید. هم‌ چنین در کنار اجرای آزمون‌ ها، مشاوران و روانشناسان این مرکز می‌توانند تفسیر تست و راهنمایی‌ های لازم برای پرورش مناسب استعدادهای کودک را در اختیارتان قرار دهند.

آدرس سایر مراکز استعدادیابی کودکان در یزد

مرکز مشاوره و استعدادیابی ذهن نو 02191002360
استعدادیابی آواژه 02166419012
مرکز مشاوره و خدمات روان شناختی امام حسین (ع) یزد، بلوار شهید بهشتی، کوچه شهید زمانی
خانه خلاقیت کودک ماه نو یزد، صفاییه، خیابان شهید آوینی
مرکز مشاوره آرامش گستر یزد، کاشانی، کوچه جنب مجتمع شهاب، رو به روی دبیرستان زینبیه

کلام آخر

در این مقاله راجع به استعدادیابی کودکان یزد صحبت کرده ایم و وظایف والدین در این زمینه نیز ذکر کردیم. به عنوان پدر و مادر اگر توان مراجعه حضوری ندارید حتما برای استعدادیابی از روانشناس به شیوه تلفنی کمک بگیرید. استعدادیابی آینده شغلی و تحصیلی فرزندان شما را رقم می‌زند. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه استعدادیابی کودکان یزد می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز تخصصی مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سوالات متداول

استعداد ذاتی است یا اکتسابی؟

توانایی‌های ما ترکیبی از نیروهای وراثتی و محیطی هستند. استعدادهای ما امری هستند که به طور ذاتی می‌توانند در ما وجود داشته باشند اما تا زمانی که از طریق محیط به درستی پرورش نیابند نمی‌توانند شکوفا شوند. در نتیجه ترکیبی از نیروهای ذاتی و اکتسابی استعدادهای ما را شکل می‌دهند. والدین می توانند با دریافت آموزه های لازم به بهترین نحو بر روی استعدادهای ذاتی تاثیر بگذارند.

 

منبع: استعدادیابی کودکان یزد



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

 کمپ ترک اعتياد بجنورد به صورت خصوصي و دولتي قابل دسترس مي‌باشد. در ادامه اين مقاله براي سهولت حال شما آدرس کمپ ترک اعتياد بجنورد و استان خراسان شمالي را جمع آوري کرده‌ايم. کمپ هاي ترک اعتياد بجنورد مراکز نگهداري هستند که افراد تلاش مي‌کنند دوره سم زدايي را در آنجا بگذرانند. با اين حال بسياري از اين کمپ‌ها غير قانوني بوده و از روش‌هاي منسوخ شده‌اي براي ترک دادن بيماران استفاده مي‌کنند.

 

از همين رو بايد با ويژگي‌هاي يک کمپ استاندارد آشنا باشيد و اگر يکي از عزيزان‌تان به مشکل اعتياد دچار شد، براي درمان او به هر مرکزي اعتماد نکنيد. در ادامه به توضيحات کامل‌تري در مورد کمپ ترک اعتياد بجنورد پرداخته‌ايم. براي انتخاب بهتر مشاوره ترک اعتياد دريافت کنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه کمپ ترک اعتياد بجنورد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترک اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 آدرس کمپ ترک اعتياد بجنورد
 

در اين مقاله به منظور رفاه حال مراجعيني که به دنبال کمپ ترک اعتياد بجنورد مي‌گردند، ليستي از اين مراکز را گردآوري کرده‌ايم که به شرح زير مي‌باشند.

1- مرکز ترک اعتياد ذهن نو – 02191002360

2- مرکز ترک اعتياد آواژه – 02166419012

براي آشنايي بيشتر با انواع روش هاي درماني اعتياد وارد کانال تلگرامي ذهن نو بشويد.

 آدرس کمپ ترک اعتياد در بجنورد | در اين مراکز چه کاري انجام مي شود؟ 

کمپ ترک اعتياد بجنورد به مرکزي گفته مي‌شود که براي افراد در حال ترک اقامتگاهي فراهم مي‌کند. در اين اقامتگاه‌ها بيماران دوره سم‌زدايي خود را مي‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاک شود. کمپ هاي ترک اعتياد استاندارد از نيروهاي متخصصي نظير پزشک، روانشناس، پرستار و مددکار اجتماعي کمک مي‌گيرند تا در طول اين دوران خدمات مورد نياز را ارائه دهند.

با اين حال در بسياري از اين کمپ ترک اعتياد بجنورد استاندارهاي لازم رعايت نمي‌شود و افراد براي ترک مجبور به تحمل فشارهاي بسيار زيادي مي‌شوند.

همين نقص‌هاي کمپ ترک اعتياد بجنورد آسيب‌هاي رواني زيادي را به بيماران وارد مي‌کند و در نتيجه بعد از مرخصي و يا حتي در حين درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسيب پذيرتر مي‌شوند. بنابراين حتما بايد قبل از فرستادن عزيزتان به اين مراکز وضعيت آنجا را به درستي بررسي کنيد و کمپ هاي نامطمئن و بي‌کيفيت را براي درمان اعتياد انتخاب نکنيد.

علاوه بر کمپ‌هاي ترک اعتياد بجنورد امروزه روش‌هاي سرپايي مختلفي براي ترک اعتياد بجنورد ابداع شده‌اند که ضرورت بستري کردن را از بين برده‌اند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به ترک اعتياد با مواد نگهدارنده نظير متادون تراپي و درمان‌هاي روان شناختي نظير درمان شناختي- رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره کرد. در جدول زير مي توانيد با کليک بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن در کمپ ترک اعتياد بجنورد آشنا شويد. 

ترک اعتياد به مواد مخدر

ترک مواد مخدر

ترک ترياک

ترک شيره

ترک ترامادول

ترک هروئين

ترک متادون

ترک ب 2

ترک اعتياد به مواد محرک در کمپ ترک اعتياد بجنورد

ترک مواد محرک

ترک کوکائين

ترک شيشه

ترک کراک

ترک اعتياد به مواد توهم زا

ترک مواد توهم زا

ترک گل يا ماري جوانا

ترک حشيش

ترک ناس

ترک ال اس دي

آدرس کمپ ترک اعتياد در بجنورد | چه کساني بايد به کمپ مراجعه کنند؟

همان طور که گفته شد امروزه مراجعه به کمپ ترک اعتياد بجنورد ضروري نيست و با استفاده از خدمات مشاوره ترک اعتياد و مراجعه به مراکز سرپايي مي‌توان در مسير بهبود اعتياد قدم گذاشت. با اين حال در برخي شرايط متخصصين توصيه مي‌کنند که بستري شدن نسبت به ساير روش‌ها ارجحيت دارد. از جمله اين شرايط مي‌توان به موارد زير اشاره کرد.

– زماني که فرد در محيط خانه حمايت چنداني ندارد.

– زماني که خانواده پرتنشي دارد و در مدت سم زدايي بايد درگيري‌هاي خانوادگي را نيز تحمل کند.

– وجود فرد مصرف کننده‌اي ديگر در خانه

– سابقه پرخاشگري در دوره سم زدايي

– احتمال عدم تبعيت از دستورات درماني در خانه و قطع درمان

– ناتواني در تحمل علائم ترک ناشي از محروميت مواد به صورت سرپايي

قبل از مراجعه به کمپ از اعتياد بيمار اطمينان پيدا کنيد

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بيمار معتاد خود محتاطانه رفتار کنيد، چرا که اعتياد تنها بيماري جسم نيست. اطرافيان نقش مهمي در روند اعتياد بازي مي‌کنند. بنابراين با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتياد بهتر مي توانيد به عزيزتان و حتي خودتان کمک کنيد.

ترک اعتياد به روش هاي مختلفي انجام مي‌شود که با توجه به ويژگي بيماران روش مناسب انتخاب مي‌شود، پس در بردن بيمار به کمپ ترک اعتياد بجنورد عجله نکنيد. علائم و رفتار هر بيمار با توجه به ويژگي هاي شخصيتي و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زير با کليک بر هر کدام از مواد مي توانيد آشنايي بيشتري در ارتباط با اعتياد مربوطه داشته باشيد. براي اطلاع از نشانه هاي بيمار معتاد کليک کنيد.

انواع  مواد مخدر

فوايد ترياک

اعتياد به شيره

قرص ترامادول

اعتياد به هروئين

اعتياد به متادون

ب 2 يا بوپرنورفين

انواع مواد محرک

کوکائين

علائم اعتياد به شيشه

اعتياد به کراک

انواع مواد توهم زا

ماده مخدر گل

اعتياد به حشيش

قرص اکس

ال اس دي

ساير انواع مواد اعتياد آور

اعتياد به الکل

مصرف سيگار

ناس

ماده مخدر دستمال

قرص دراگون

 

ويژگي هاي يک کمپ ترک اعتياد استاندارد در بجنورد

همان طور که گفته شد بسيار مهم است که با ويژگي‌هاي يک کمپ ترک اعتياد بجنورد استاندارد آشنا باشيد و هر مرکزي را براي درمان انتخاب نکنيد. چرا که سم زدايي تنها اولين قدم در ترک اعتياد است، اما براي آن کافي نيست. در واقع آنچه موجب پرهيز پايدار مي‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختي است.

با اين حال افرادي که در کمپ هاي اجباري سم زدايي را شروع مي‌کنند بالعکس تحت فشارهاي رواني بسياري قرار مي‌گيرند که باعث مي‌شود در بسياري از موارد با وجود سپري کردن دوران بسيار سخت پاکسازي بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرايش پيدا کنند. در نتيجه اين کمپ‌ها نه تنها به فرد کمک چنداني نمي‌کنند بلکه اوضاع او را پيچيده‌تر مي‌سازند. براي انتخاب يک روش ترک اعتياد استاندارد لازم است که به وجود موارد زير دقت نماييد.

– برخورداري از مجوز رسمي از سازمان بهزيستي

– عدم استفاده از روش هاي اجباري نظير تنبيه بدني براي ترک

– برخورداري از متخصصين مورد نياز از جمله پزشک، پرستار، روانشناس و مددکار اجتماعي

– داشتن محيط مناسب شامل امکانات رفاهي کافي

براي بردن به کمپ بايد نتيجه تست اعتياد ارائه داد؟

گاه بيمار با انجام رفتارها و نشانه هايي اطرافيان را به شک و شبهه مي اندازد، در اين زمان معمولا خانواده ها با تحميل تست و يا مراجعه به کمپ ترک اعتياد بجنورد تلاش آن هم به صورت اجباري سعي در اثبات اعتياد فرد دارند. غافل از اينکه اين رفتارها بي اعتمادي و جدايي بين بيمار و خانواده را دو چندان مي‌کند. توصيه مي کنيم حتما براي کسب اطلاعات مقاله اعتياد چيست را مطالعه کنيد. در جدول زير نيز مي توانيد با انواع تست اعتياد آشنا شويد.

تست شيشه

تست هروئين

تست ترياک

تست گل يا ماري جوانا

تست متادون

تست ترامادول

تست حشيش

تست شيره

تست مورفين

تست اعتياد به ب2

تست اعتياد به کوکائين

تست اعتياد به کراک

سخن آخر

خيلي از خانواده‌ها بارها و بارها بيمارشان را به مراکز و کمپ ترک اعتياد بجنورد برده‌اند و نتيجه‌اي نگرفته‌اند. اين به اين خاطر است که اعتياد بيماري جسمي و روحي است. در بيشتر اين کمپ ها به بعد روحي بيمار توجه نشده و به همين دليل خيلي اوقات حتي دقيقا پس از خروج از کمپ ترک اعتياد بجنورد شاهد شروع مجدد مصرف بوده‌ايم. از اين رو روش هاي نويني براي حال اين عزيزان به وجود آمده. با در نظر گرفتن ريشه هاي رواني و شناختي اعتياد مي‎‌توان نتيجه قابل اطمينان گرفت. در اين خصوص مي‌توانيد با متخصصان خبره مجموعه ذهن نو مشورت نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه کمپ ترک اعتياد بجنورد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترک اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا براي ترک اعتياد حتما بايد به کمپ ترک اعتياد مراجعه کرد؟

امروزه براي ترک مواد افيوني نظير ترياک و شيره درمان هاي سرپايي مختلفي ابداع شده است. براي مثال بسياري از درمانگران براي کساني که نمي خواهند مدت طولاني از کار و زندگي دور بمانند ترک اعتياد به کمک داروهاي نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسي را پيشنهاد مي دهند. در ابن روش ها بدون اينکه نياز به بستري و اقامت در يک مرکز داشته باشيد مي توانيد روند درماني خود را آغاز کنيد.

 

منبع: کمپ ترک اعتياد بجنورد



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

 ریتالین برای کنکور به عنوان روشی برای دوپینگ در کنکور شناخته می‌شود. بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان در شب های امتحان و کنکور برای بالا بردن تمرکز و بهبود کیفیت مطالعه به مصرف ریتالین روی می‌آورند. شاید ریتالین به افزایش ترشح دوپامین در مغز کمک کند که در نتیجه قدرت تمرکز فرد بالا رفته و می‌تواند با دقت و سرعت بیشتری مطالب را مطالعه کند.

همچنین نیاز به خواب و احساس خستگی نیز کاهش پیدا می‌کند. اما نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که این دارو عوارض مخربی دارد و می‌تواند به اعتیاد فرد منجر گردد. با این حال با توجه به فواید و مضراتی که مصرف ریتالین دارد همواره این سوال مطرح است که داروی ریتالین را مصرف کنیم یا خیر؟ در ادامه به طور کامل و با بررسی همه جانبه پاسخ این سوال را داده‌ایم.

برای دریافت مشاوره در زمینه مصرف ریتالین برای کنکور و پیامدهای ریتالین برای کنکور و دانش آموزان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

ریتالین چیست؟

ریتالین یا متیل فنیدیت یک داروی محرک است که برای کاهش اثرات اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) و بهبود وضعیت تمرکز در افراد توصیه می‌شود. در صورت تجویز تحت نظارت پزشک معمولا مصرف ریتالین بی خطر تلقی می‌شود.

با توجه به اینکه ریتالین می‌تواند مانند کوکایین یا سایر مواد شیمیایی محرک، احساس سرخوشی در فرد ایجاد نماید، بعضی از افراد از آن به عنوان یک ماده مخدر استفاده و به ریتالین اعتیاد پیدا می‌کنند. همچنین به دلیل محرک بودن این دارو برخی از دانش آموزان یا دانشجویان، برای افزایش عملکرد ذهنی خود در شب‌های قبل از امتحان، این دارو را مصرف می‌نمایند. برای شناخت بیشتر قرص ریتالین کلیک کنید.

ریتالین برای کنکور

در سال‌های اخیر مصرف ریتالین برای کنکور و امتحان به عنوان افزایش دهنده بهره وری مطالعه در بین دانش آموزان و دانشجویان افزایش یافته است. براساس پژوهش‌ها و مطالعات، تقریبا یک چهارم از دانشجویان دانشگاهی از داروهای محرک استفاده می‌کنند. به دلیل مصرف زیاد این دارو توسط دانش آموزان و دانشجویان، برخی از دانشگاه‌ها و مدارس پیشنهاد می‌کنند که قبل از امتحانات دانش آموزان باید آزمایش‌های دارویی را انجام دهند تا مطمئن شوند که دانشجویی از ریتالین یا سایر محرک‌ها استفاده نکرده است.

ریتالین در اصل به افزایش ترشح دوپامین در مغز کمک می‌کند. در کنار بالا بردن میزان دوپامین در مغز، این دارو تا حدودی میزان نوراپی نفرین موجود در مغز را نیز افزایش می‌دهد. با بالا رفتن میزان دوپامین و نوراپی نفرین در مغز، قدرت تمرکز فرد بالا رفته و می‌تواند با دقت و سرعت بیشتری مطالب را مطالعه کند. همچنین نیاز به خواب و احساس خستگی نیز کاهش پیدا می‌کند. به همین خاطر دانشجویان یا دانش آموزان می‌توانند به راحتی شب‌های امتحان را تا صبح بیدار مانده و به مطالعه مشغول باشند.

اثرات کوتاه مدت ریتالین برای کنکور

 

متاسفانه ریتالین اغلب در مدارس و دانشگاه‌ها به عنوان یک داروی هوشمند شناخته می‌شود که قادر است عملکرد فرد را پس از مصرف افزایش دهد. مصرف ریتالین حداقل در ابتدا مانند سایر محرک­‌ها، می‌تواند اثرات خوشایندی ایجاد کند، همین اثرات موجب تحریک به مصرف ریتالین برای کنکور می‌شود. این اثرات شامل موارد زیر هستند.

  • افزایش هوشیاری و بهبود فعالیت و عملکرد
  • احساس سرخوشی
  • کم کردن اشتها
  • پرحرفی
  • احساس سرحالی و بی نیازی به خواب

اما نکته‌ای که وجود دارد و باید به آن توجه کرد، میزان وابستگی به داروی ریتالین برای کنکور است. میزان مصرف مناسب دارو معمولا منجر به ایجاد وابستگی به ریتالین نمی‌شود اما اغلب دانشجویان و دانش آموزان به دلیل مصرف نادرست داروی ریتالین دچار وابستگی و اعتیاد به ریتالین می‌شوند و این مسئله به این معناست که با گذشت زمان دانشجویان باید میزان بیشتری از این ماده را مصرف کنند تا به حالت خوشایند قبلی دست پیدا کنند. این مسئله باعث می‌شود مصرف ریتالین اثر محرک بودن و تقویت کننده بودن خود را از دست بدهد و منجر به شکل گیری مشکلات جدیدی برای فرد شود.

اعتیاد آور بودن ریتالین برای کنکورو شب امتحان

یکی از اصلی‌ترین سوالات دانش آموزان و دانشجویانی که می‌خواهند به سمت مصرف ریتالین بروند، این است که آیا ریتالین برای کنکور هم اعتیادآور است؟ آیا می‌توانم بعد از ایام امتحانات به راحتی آن را کنار بگذارم؟ در پاسخ به این سوالات باید گفت که خیر! متاسفانه ریتالین اعتیادآور است. اگرچه اعتیاد به ریتالین به صورت وابستگی جسمانی نبوده و فرد در صورت عدم مصرف، علائم جسمانی قابل توجهی، نظیر آنچه در تریاک یا سایر مواد افیونی دیده می‌شود را نشان نمی‌دهد اما ریتالین وابستگی روانی بالایی ایجاد می‌کند.

احساس سرخوشی و سرزندگی که درصورت مصرف ریتالین برای فرد ایجاد می‌شود او را به سمت مصرف مجدد این دارو می‌کشاند. با این حال به مرور زمان، مغز فرد نسبت به این سطح از دارو مقاوم شده و برای دست یابی به حالت سرخوشی یا حتی ایجاد تمرکز احتیاج به مصرف بیشتر ریتالین می‌باشد. افزایش دوز مصرفی، اولین و مهمترین علامت وابستگی به ریتالین برای کنکور است.

برای اطلاع بیشتر در زمینه انواع داروهای اعتیادآور کلیک کنید.

رهایی از ریتالین برای کنکور و امتحان

ترک و کنار گذاشتن مصرف ریتالین برای کنکور و بعد از آن بسیار دشوار است. به طوری که اغلب دانش آموزان و دانشجویانی که برای افزایش کیفیت مطالعه و افزایش عملکرد خود در امتحانات از این دارو استفاده کردند به مرور زمان وابستگی شدیدی به آن پیدا کرده‌اند. این عامل منجر به سخت شدن ترک در دانش آموزان یا دانشجویان می‌شود. علائم ترک ریتالین شامل موارد زیر است.

  • خستگی
  • کابوس دیدن
  • حملات متناوب بی خوابی با دوره‌های طولانی از خواب سنگین
  • افزایش وزن و افزایش اشتها
  • منقبض شدن عضلات
  • میل شدید به مصرف

اگر به هر دلیلی مصرف ریتالین را شروع کرده‌اید و نمی‌توانید آن را ترک کنید، به شما توصیه می‌شود که حتما از یک متخصص در زمینه اعتیاد مشاوره بگیرید. برای شروع ترک ریتالین کلیک کنید.

پیامدهای ناگوار ریتالین برای کنکور و شب امتحان

شدت اثرات ریتالین برای کنکور به نحوه مصرف دارو (شکل قرص یا درون وریدی) و میزان مصرف آن بستگی دارد. همچنین مانند هر داروی دیگر اگر به شکل درست مصرف نشود عوارض جانبی بیشتری به وجود می‌آورد. بهتر است پیش از مصرف این دارو با عوارض جانبی آن آشنایی داشته باشید. عوارض جانبی مصرف ریتالین شامل موارد زیر است.

  • خشکی دهان
  • گیجی
  • خستگی
  • افزایش ضربان قلب
  • سردرد
  • درد قفسه سینه و تنگی نفس
  • افزایش یا کاهش فشار خون
  • اضطراب و عصبی بودن
  • حالت تهوع
  • بی خوابی
  • کاهش اشتها که همگی از عوارض مصرف ریتالین برای کنکور و شب امتحان است.

توصیه می‌شود در صورت بروز عوارض ذکر شده حتما از خدمات مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

نشانه های مصرف بیش از حد ریتالین برای کنکور

مصرف بیش از حد داروی محرکی مانند ریتالین، می‌تواند کشنده باشد. اگر هرکدام از علائم و نشانه‌های زیر را در دانش آموز یا دانشجویی تشخیص داده‌اید که می‌دانید مشکل اعتیاد یا سوء مصرف دارد، سریعاً برای کمک به اورژانس پزشکی تماس بگیرید.

  • استفراغ کنترل نشده
  • توهم شدید
  • عدم واکنش به نور
  • پوست بسیار شفاف و افزایش دمای بدن
  • خشکی دهان یا بینی
  • ضربان قلب سریع
  • افزایش درد قفسه سینه و تنگی نفس
  • حملات صرعی و تشنج
  • از دست دادن هوشیاری

آیا استفاده از ریتالین برای کنکور دانش آموزان و دانشجویان فایده ای دارد؟

شاید مهم‌ترین مسئله ای که ذهن خواننده این مقاله را به خود درگیر کند این است که در مجموع آیا ریتالین برای کنکور و افزایش عملکرد در شب امتحان می‌تواند موثر واقع شود یا نه؟ اولین مسئله این است که مصرف داروهای محرک از جمله ریتالین منجر به ایجاد اضطراب می‌شود، پس اگر اضطراب امتحان دارید و همزمان ریتالین مصرف کنید، چیزی به جز اضطراب بیشتر نصیبتان نمی‌شود و این مسئله می‌تواند منجر به کاهش عملکردتان در امتحان شود.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک کنید.

آسیب های جبران ناپذیر ریتالین برای دانش آموزان چیست؟

 

 

شاید مصرف کوتاه مدت ریتالین برای کنکور یا ساعات مطالعه طولانی بتواند میزان توجه و تمرکز را افزایش دهد و ساعت‌های بیشتری را به درس خواندن اختصاص دهید اما مصرف ریتالین به دلیل وابستگی زیاد این دارو و دوز نامناسب بدون نسخه پزشک خطر ساز است و در درازمدت می‌تواند مشکلات جدی را برای فرد به وجود آورد که ضربه سنگینی به عملکرد تحصیلی دانش آموز یا دانشجو وارد خواهد کرد.

از این رو نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهند که مصرف ریتالین در مجموع برای افزایش بهره وری و افزایش عملکرد تحصیلی مناسب نیست و بر خلاف باور عمومی که در رابطه با مصرف ریتالین وجود دارد، در درازمدت منجر به آسیب‌های بیشتری می‌شود.

علاوه براین، اعتیاد به مصرف ریتالین که اغلب در دانش آموزان و دانشجویان به منظور افزایش بهره وری کیفیت مطالعه و امتحان دادن به وجود می‌آید، با تغییرات اجتماعی و شخصیتی نیز همراه است که بر کیفیت زندگی فرد مصرف کننده و خانواده و دوستانش تاثیرگذار است. برخی از این مشکلات به شرح زیر است.

  • تغییرات خلقی عمیق
  • مشکلات مالی ناشی از خرید داروی ریتالین
  • اجبار به مصرف بیش از حد
  • فاصله گیری از خانواده و دوستان
  • کاهش عملکرد در محل کار یا مدرسه یا دانشگاه
  • مختل شدن قضاوت و تغییر در اولویت‌ها

مصرف ریتالین برای چه افرادی است؟

به طور کلی ریتالین برای افرادی تجویز می‌شود که مبتلا به اختلال کمبود توجه بیش فعالی هستند. که 8 درصد از کودکان و 5 درصد از کودکان را در بر می‌گیرد. با اینکه این دارو محرک بوده اما تمرکز این افراد را به شدت افزایش و علائم این اختلال را کم می‌کند.

مصرف ریتالین برای کنکور در اضطراب نیز تاثیر دارد؟

برخی تصور می‌کند مصرف ریتالین برای کنکور استرس و اضطراب را نیز کاهش می‌شود. اما اینطور نیست. در واقع به دلیل اینکه افراد با مصرف این قرص احساس آرامش و اعتماد به نفس دارند؛ تصور می‌کنند که اضطراب آنان نیز کاهش می‌یابد. اما این دارو ضداضطراب محسوب نمی‌شود.

روش های جایگزین ریتالین برای کنکور

دانش آموزان بهتر است به جای مصرف ریتالین برای کنکور از روش های دیگری برای بالابردن تمرکز خود استفاده کنند. این روش ها باید هم عوامل محیطی را در بر گرفته و هم بر خود فرد موثر باشند. همکاری خانواده ها در این زمینه بسیار موثر بوده و به دانش آموز کمک می‌کند. ورزش، بالابردن کیفیت خواب، تغذیه مناسب، کمک گرفتن از مشاور تحصیلی و… همگی جایگزین های خوبی هستند که علاوه بر افزایش تمکز و حافظه، احتمال موفقیت را بیشتر نیز می‌کنند.

سخن پایانی

مصرف ریتالین برای کنکور یکی از راه های موقتی برای دانش آموزان است که تا حد زیادی تاثیر روانی دارد. امروزه بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان از این قرص استفاده کرده که در دراز مدت دچار مشکلات زیادی می‌شوند. از همین رو بهتر است این افراد از روش های مطمئن تری استفاده کرده و در این مورد از مشاور کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه نحوه مصرف ریتالین برای کنکور و پیامدهای ریتالین برای کنکور و دانش آموزان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

آیا ریتالین به بهبود تمرکز مفید است؟

بله. ریتالین به طور کلی دارویی برای بهبود توجه و تمرکز برای افراد دچار ADHD است اما مصرف آن بدون نظر پزشک متخصص، مشکلات بسیاری را به همراه خواهد داشت. درصورت استفاده بیش از حد از ریتالین خطر مرگ برای فرد وجود دارد. همچنین مصرف این دارو برای طولانی مدت باعث وابستگی می‌شود.

آیا مصرف ریتالین برای کنکور و شب امتحان به بهبود تمرکز کمک خواهد کرد؟

درصورتی که میزان مصرفی شما بیش از حد نباشد و یا تداخلات داروی پیش نیایند، ممکن است در کوتاه مدت مصرف ریتالین بتواند تمرکز شما را افزایش دهد. با این حال نتایج دراز مدت مصرف ریتالین عواقب ناخوشایندی نظیر اعتیاد را به دنبال خواهد داشت. همچنین این دارو می‌تواند باعث ایجاد اضطراب شده و عملکرد فرد را کاهش دهد. با این حال در این زمینه می‌توانید از راهنمایی‌های متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی کانون مشاوران استفاده کنید.

 

منبع: ریتالین برای کنکور



:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1402 | نظرات ()