نوشته شده توسط : ذهن نو

قرص خودکشی می تواند هر دارویی در دوز بالا باشد. اما در برخی موارد دوز بالای داروها مرگ دردناکی را رقم خواهد می‌زند. اما چون در بیشتر مواقع فرد پشیمان شده و از مرگ نجات پیدا می‌کند، تا مدت‌ها با عوارض ناشی از قرص خودکشی باید دست و پنجه نرم کند. اگر به دنبال یک قرص بی درد برای خودکشی هستید، حتما در حال تجربه رنج زیادی می‌باشید، خودکشی یکی از راه‌هایی که است که شما برای خلاصی از این درد خبر دارید، متخصصان می‌توانند به شما کمک‌ کنند تا سایر راه‌های حل مساله و کم کردن دردهایتان را بیابید.

برای دریافت مشاوره در زمینه قرص خودکشی می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: قرص خودکشی خریدم چیکار کنم

مصرف قرص خودکشی به دلیل عدم رضایت از زندگی

اغلب کسانی که دارای افکار خودکشی هستند، از وضعیت، شرایط و زندگی که دارند رضایت کافی ندارند و با سوالات مختلفی در ذهن خود درگیرند. مثلا چرا از زندگی لذت نمی‌برند و چرا نمی‌توانند آنطور که انتظار دارند در زندگی موفق شوند.

در واقع این دسته از افکار در ذهن فرد آنقدر زیاد می‌شود که طاقت و تحمل او را از بین می‌برد و افکار خودکشی ایجاد می‌شود. افکار خودکشی نوعی از اختلالات و فشارهای روانی است که بایستی جدی گرفته شود و مشکل هم دقیقا اینجاست که افراد به بیماری‌های روانی همانند بیماری های جسمی اهمیت نمی‌دهند.

در واقع اگر افسردگی را مشابه بیماری سرماخوردگی برای جسم در نظر بگیریم، در صورتی که به آن رسیدگی نشود، تبدیل به بیماری‌های بدتری خواهد شد. سلامت روان در صورتی که جدی گرفته نشود، می‌تواند باعث بروز افسردگی و زمینه‌ساز ایجاد افکار خودکشی در فرد شود.

ایجاد یک فرصت دوباره برای زندگی

در واقع کسانی که به مرحله تصمیم بر خودکشی می‌رسند و به دنبال قرص خودکشی هستند، هیچ روزنه امیدی برای برگشتن به زندگی نمی‌بینند و به آخرین قدم، که اتمام زندگی است رسیده‌اند.

اگر شما هم در مرحله‌ای هستید که تصمیم گرفته‌اید با خودکشی به زندگی خود پایان دهید، به این فکر کنید که آیا قبل از خودکشی هیچ کاری در زندگی نیست که بخواهید انجام بدهید؟ آیا واقعا شرایط زندگی همانطور که فکر می‌کنید، طاقت فرسا است؟ هیچ راهی وجود ندارد که مشکلات خود را حل کنید و یک فرصت دوباره برای زندگی کردن به خود بدهید؟

فقط یکبار به این موضوع فکر کنید که افکار خود کشی در نتیجه فشار روانی که تحمل کرده‌اید، برایتان ایجاد شده است و حتی اگر هیچ کس درکی از مشکلات شما نداشته باشد، این خودتان هستید که شرایط سخت خود را درک می‌کنید و باید با خودتان مهربان باشید.

همواره به یاد داشته باشید که این خودتان هستید که باید پیش از هر کس دیگری به خود عشق بدهید و خودتان را دوست داشته باشد. شما همیشه برای خودکشی وقت دارید، اما بهتر است قبل از هر اقدامی به خودتان یک فرصت تازه برای زندگی کردن بدهید.

از بین بردن افکار خودکشی با درمان

همانطور که قبلا هم گفتیم این تنها شما نیستید که با شرایط بد زندگی مواجه شده‌اید، بسیاری از افراد نیز شرایط مشابه شما را داشته‌اند و حتی فکر خودکشی نیز به سراغ آن‌ها آمده است، اما توانسته‌اند با خودشان مهربان باشند و به خودشان یک فرصت مجدد برای زندگی کردن بدهند.

از دست دادن عزیزی در زندگی، افسردگی شدید، اعتیاد به مواد مخدر و … عواملی است که می‌تواند فرد را در شرایط سخت روحی و روانی قرار دهد و آن را وادار به مصرف قرص خودکشی کند، چراکه در زمان تصمیم بر این اقدام، هیچ امیدی به زندگی نداشته‌اند.

باید بدانید کسانی که افکار خودکشی دارند، به دلیل کاهش شدید سطوح انتقال دهنده‌های عصبی نظیر سروتونین در شرایط دشوار روانی قرار می‌گیرند که با دریافت قرص و داروهای افسردگی بهبود می‌یابند.

بهتر است قبل از خودکشی و پاک کردن صورت مسئله، سعی کنید این افکار را از ذهن خود بیرون کنید. بنابراین به کمک روانشناس و یا روانپزشک از دست این افکار مزاحم خلاص شوید.

شما هستید تا زندگی کنید و نباید خود را از این فرصت محروم کنید. با بهره‌گیری از درمان به خودتان کمک کنید تا بتوانید سلامت روان خود را به دست آورید.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

قرص خودکشی روشی آسان برای مرگ

بهتر است قبل از هر گونه اقدامی برای خودکشی، ابتدا نگاهی به آمار داشته باشید. بسیاری از کسانی که اقدام به خودکشی می‌کنند، با مشکلات جسمی ناشی از قرص خودکشی زنده می‌مانند.

اغلب افراد گمان می‌کنند که خودکشی با قرص بسیار آسان و سریع است، در حالی که بدترین نوع خودکشی با قرص است.

خوردن قرص خودکشی که افراد آن‌ها را برای اتمام زندگی خود مصرف می‌کنند، باعث می‌شود درد بسیاری را تحمل کنند و بقیه عمر خود را با زجر بگذرانند.

البته خودکشی با برخی از قرص‌ها منجر به مرگی دردناک می‌شود. در هر صورت چنانچه به فکر خودکشی با قرص هستید، باید بدانید که هنوز چیزهای زیادی تو دنیا هست که شما نمی‌دانید و ممکنه دید شما را به زندگی به طور کامل تغییر دهند.

خودکشی با قرص برنج

قرص برنج در واقع با هدف پیشگیری از آفت زدن برنج تولید و به فروش می‌رسد. با اینکه فروش این سم غیرقانونی است، اما به راحتی در عطاری‎هایی که نسبت به جان دیگران بی تفاوت هستند، یافت می‌شود.

بسیاری از آدم‌ها با افکار خود آسیب زننده و خودکشی، تصمیم بر خوردن قرص برنج می‌گیرند که از خطرناک‌ترین و مرگ‌آورترین قرص‌ها و سم‌ها است. به دلیل تهیه این سم به عنوان قرص خودکشی ، محدودیت های زیادی در فروش آن است.

مرگ با قرص برنج بر خلاف تصور همه، اصلا سریع و بدون درد نیست و فرد پس از مصرف آن درد بسیاری را تا مرگ باید تحمل کند. مرگ تدریجی و کند بر اثر مصرف قرص برنج به این دلیل است که تاثیری بر روی سیستم عصبی مرکزی نمی‌گذارد و فرد بیهوش نمی‌شود.

قرص برنج از طریق سیستم گوارش جذب می‌شود و موجب تولید گاز فسین می‌گردد، سپس به سیستم تنفسی و سایر اندام های حیاتی آسیب شدیدی وارد می‌کند. بنابراین فرد پس از مصرف قرص برنج هوشیار است. اما به دلیل عملکرد منفی این قرص بر سیستم تنفسی، او آرام آرام احساس خفگی می‌کند. ممکن است این فرآیند حتی تا چهار ساعت نیز طول بکشد. 

پشیمانی پس از مصرف قرص خودکشی

مطابق آمار تقریبا می‌توان با قطعیت گفت که تمامی افرادی که اقدام به مصرف قرص خودکشی می‌کنند، بلافاصله پس از اینکار پشیمان می‌شوند. در برخی موارد فردی که پس از مصرف قرص خودکشی پشیمان می‌شود، می‌تواند با اورژانش تماس بگیرد و قبل از اینکه دارو وارد خون او شود، بتواند خود را نجات دهد.

اما کسانی که برای خودکشی قرص برنج را انتخاب می‌کنند، پشیمانی برایشان فایده‌ای نخواهد داشت. مسمومیت با قرص برنج حتما به مرگ ختم می‌شود. بنابراین قبل از خودکشی به عواقب آن فکر کنید و بدانید که زندگی و وجود شما با ارزش است و نباید مرگ سخت و زجر آوری را برای خود انتخاب کنید، چراکه شما لایق زجر کشیدن نیستید.

سخن آخر

اگر به دلیل قرار گرفتن در شرایط سخت و دشوار زندگی تصمیم به خرید قرص خودکشی گرفته‌اید، بهتر است بدانید شما همیشه برای خودکشی وقت دارید و بهتر است قبل از هر اقدامی ابتدا یک فرصت به خودتان بدهید.

ضرری ندارد به یک متخصص مراجعه کنید و راجب شرایط‌تان و درمان آن با او صحبت کنید. چراکه ممکن است آنقدر هم که شما فکر می‌کنید شرایط بد نباشد و حتی کوچک‌ترین امید شما را به زندگی برگرداند. 

اگر می‌خواهید در لحظه احساسات خود را با یک روانشناس در میان بگذارید، می‌توانید از مشاوره تلفنی ذهن نو استفاده کنید و با مجرب‌ترین روانشناسان احساسات خود را در میان بگذارید.

برای دریافت مشاوره افسردگی در زمینه قرص خودکشی می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: قرص خودکشی خریدم چیکار کنم



:: برچسب‌ها: قرص خودکشی خریدم چیکار کنم ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

قصد خودشکی دارم ! این جمله ای است که اگر شنیدید نباید بی تفاوت از کنار آن رد بشوید. نحوه برخورد با کسی که قصد خودکشی دارد ، حقیقتا بر روی تصمیم او تاثیر می‌گذارد. در این شرایط ممکن است دستپاچه شوید و واکنش‌های هیجانی نامناسبی را از خود بروز دهید. سرزنش کردن یا بحث و جدل بر سر این موضوع که باید به زندگی ادامه داد، نمونه هایی از برخوردهای غلط هستند. همچنین برخی آدم‌ها هم هستند که موضوع خودکشی را چندان جدی نمی‌گیرند که این مسئله نیز شانس نجات دادن بیمار در معرض خطر را کاهش می‌دهد. در ادامه به راهکارهایی برای مداخله در بحران خودکشی اشاره کرده ایم. 

برای دریافت مشاوره در زمینه برخورد با کسی که قصد خودکشی دارد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره افسردگی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: قصد خودکشی دارم ! 

نحوه تشخیص قصد خودکشی در دیگران

متخصصان بر این باورند که خودکشی پدیده‌ای قابل پیشگیری است، زیرا اکثر آن‌هایی که درگیر افکار مرتبط با مرگ هستند از مدت‌ها قبل به این موضوع فکر کرده و به نوعی برای خودکشی برنامه ریزی می‌کنند. این افراد که اکثرا مبتلا به اختلالات روانشناختی نظیر افسردگی اساسی هستند، هنگام فکر کردن جدی به مرگ علائم رفتاری خاصی را از خود نشان می‌دهند که به کمک آن‌ها می‌توان به قصد خودکشی شان پی برد. از جمله این علائم باید به موارد زیر اشاره کرد.

 

1- حرف زدن در مورد مرگ

بسیاری از کسانی که قصد خودکشی دارند از مدت‌ها قبل در حرف‌های خود به طور مستقیم یا ضمنی به این موضوع اشاره می‌کنند. برای مثال ممکن است بگویند “در این شرایط آرزوی مرگ می‌کنم” یا ” اگر اوضاع بدتر شود خودم را می‌کشم” یا “ای کاش هرگز به دنیا نمی‌آمدم”.

2- قصد خودکشی و بروز رفتارهای خود آسیب رسان

کسانی که قصد خودکشی دارند کمتر مراقب خود هستند. از همین رو بیش از دیگران خود را درگیر رفتارهایی می‌کنند که به طور بالقوه تهدیدهای جانی دارند. از جمله این رفتارها می‌توان رانندگی پرخطر، افزایش مصرف مواد مخدر و نوشیدن افراطی الکل را مثال زد. در واقع افراد از طریق این رفتارها به طور غیرمستقیم به اطرافیانشان می‌گویند که برای جان خود ارزش چندانی قائل نیستند.

3- بروز تغییراتی در ظاهر یا شخصیت فرد

کسی که تصمیم دارد به زندگی خود پایان دهد، اغلب به گونه‌ای رفتار می‌کند که دیگران حس می‌کنند او تغییر کرده و دیگر همانند گذشته نیست. برای مثال کسی که تا دیروز برای تیپ و ظاهر خود اهمیت زیادی قائل می‌شده ممکن است دیگر اهمیت چندانی به نوع پوشش و آراستگی خود ندهد. این بی تفاوتی می‌تواند زنگ خطری برای اطرافیان باشد.

4- قصد خودکشی و مقدمه چینی برای مرگ!

آن‌هایی که قصد خودکشی دارند معمولا از قبل مقدمات این موضوع را فراهم می‌کنند. برای مثال اغلب تلاش‌هایی برای سر و سامان دادن به زندگی خود انجام می دهند. در همین راستا ممکن است تلاش کنند بدهی‌هایشان را تسویه نمایند، به نوعی با دیگران خداحافظی می‌کنند، وصیت نامه تنظیم نمایند و وسایلی نظیر تفنگ یا قرص‌های اضافی برای خودکشی تهیه کنند.

5- آرامش ناگهانی در اوج افسردگی!

یکی از علائم بسیار هشداردهنده در مورد خودکشی آرامش ناگهانی در بیماران مبتلا به افسردگی شدید است. این آرامش ممکن است از جانب اطرافیان یا حتی متخصصین به عنوان نشانه‌ای از بهبودی تلقی شود. این در حالی است که بیمار به خودکشی به عنوان راه حلی برای اتمام رنج‌های خود نگاه می‌کند و همین مسئله باعث می‌شود که کمی آرام بگیرد. از همین رو در این شرایط باید نسبت به تغییرات ناگهانی خلق هوشیار باشید. 

نحوه برخورد با  کسی که قصد خودکشی دارد

اکثر آدم‌ها از اینکه بفهمند یکی از عزیزانشان به خودکشی فکر می‌کند، بسیار برآشفته می‌شوند و واکنش‌های غیرمنطقی یا هیجانی از خود نشان می‌دهند. روانشناسان برای مداخله صحیح در بحران خودکشی یکسری آموزش‌ها را به خانواده ها ارائه می‌دهند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها باید به موارد زیر اشاره کرد.

1- اجازه دهید آزادانه افکار و احساساتش را با شما در میان بگذارد

اگر کسی در مورد تمایل به مرگ و خودکشی با شما صحبت کرد، سریعا واکنش منفی نشان ندهید و او را سرزنش نکنید. ابتدایی‌ترین اقدام در برخورد با کسی که قصد خودکشی دارد این است که بدون قضاوتگری اجازه دهید آزادانه افکار و احساساتش را با شما در میان بگذارد. در بسیاری از مواقع حرف زدن در مورد احساسات منفی تا حد زیادی از شدت آن‌ها کم می‌کند.

2- برای احساسات کسی که قصد خودکشی دارد، ارزش قائل شوید

هنگامی که یکی از عزیزان‌تان در مورد تمایل به خودکشی با شما صحبت می‌کند با ساده انگاری به احساسات و دلایل او نگاه نکنید. در عوض سعی کنید موضعی بی طرف داشته باشید و به او نشان دهید برای حرف‌هایش ارزش قائل هستید. در نظر داشته باشید که همدلی با بیمار منجر به تقویت افکار خودکشی نمی‌شود، در نتیجه بدون تایید این کار می‌توانید با او همدلی نموده و اجازه دهید ارتباط عمیق‌تری با شما برقرار کند.

3- او را تشویق کنید تا از حمایت اطرافیان استفاده کند

ممکن است کسی که قصد خودکشی دارد، رابطه نزدیکی با شما نداشته باشد و نتواند به راحتی افکار و احساساتش را با شما در میان بگذارد در این شرایط او را تشویق کنید تا با یکی از اعضای خانواده یا هرکسی که با او احساس صمیمیت می‌کند صحبت نماید.

4- کسی که قصد خودکشی دارد را تشویق کنید تا به متخصص مراجعه نماید

کسانی که قصد خودکشی دارند، در اکثر موارد از یک مشکل روانشناختی رنج می‌برند. افسردگی، درگیری با سوءمصرف مواد، اختلالات اضطرابی، افسردگی دو قطبی و اختلالات شخصیتی نظیر شخصیت مرزی از جمله این مشکلات هستند. از همین رو بسیار اهمیت دارد که درمان‌های لازم برای بهبود علائم این اختلالات در اختیار بیمار قرار بگیرند.

در نتیجه اگر می‌بینید شخصی به خودکشی فکر می‌کند به جای اینکه تلاش نمایید، به تنهایی او را نجات دهید تشویقش کنید تا از یک متخصص نظیر روانشناس یا روانپزشک در این زمینه کمک بگیرد.

5- مستقیما با اورژانس اجتماعی یا متخصصین سلامت روان تماس بگیرید

اگر در یک وضعیت اورژانسی هستید و کسی که قصد خودکشی دارد، در حال تهدید به خودکشی یا اقداماتی در این زمینه است، پیش از هرچیز خونسردی خود را حفظ کرده و با اورژانس اجتماعی یا یک متخصص در حوزه سلامت روان تماس بگیرید.

باورهای غلط درباره قصد خودکشی

خیلی از اطرافیان نسبت به تهدیدها و نشانه ها بی تفاوت هستند. چرا که ان ها در مورد خودکشی فرضیه های اشتباهی دارند. در ادامه به برخی از آن ها اشاره کرده ایم.

⭕ اگر کسی قصد خودکشی داشته باشد هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند نظرش را عوض کند

حقیقت: افکار و قصد خودکشی ثابت نیستند و در طول زمان و شرایط احساسی مختلف تغییر می کنند. با حمایت و پشتیبانی می تواند نظر این افراد را تغییر داد.

⭕ کسی که درباره خودکشی حرف می زند این کار را عملی نمی کند

حقیقت: بیشتر کسانی که اقدام به خودکشی می کنند، قبل از این کار حداقل به یک نفر در این باره گفته اند.

⭕ آدمی که قصد خودکشی دارد ضعیف هست

حقیقت: در بیشتر موارد این اقدام به دلیل عدم تشخیص یک اختلال روانی است.

⭕ کسی که می گوید قصد خودکشی دارد و این کار را انجام می دهد دنبال جلب توجه است

حقیقت: خودکشی پاسخی به رنج ها و دردهای عمیقی است که فرد تجربه می کند.

سخن آخر

کسی که قصد خودکشی دارد به راحتی این تصمیم را نگرفته و به راحتی آن را اجرا نمی‌کند. این یک رفتار پیچیده است که به عوامل متعددی بستگی دارد. پس باید نسبت به عوامل خطری که قصد خودکشی را تشدید می‌کند آگاه باشید. پس با توجه به مطالبی که در بالا ذکر شد، در صورت بروز هر نوع نشانه شرط احتیاط را رعایت کرده و از خدمات مشاوره برای جلوگیری از یک فقدان کمک بگیرید. متخصصان مجموعه ذهن نو این خدمات را به صورت تلفنی، حضوری و آنلاین به شما ارائه می‌دهند.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه وقتی میگویید قصد خودکشی دارم می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره افسردگی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

چرا کسانی که شیشه مصرف می کنند قصد خودکشی بالاتری دارند؟

شیشه نوعی ماده محرک توهم زا است. کسانی که تحت تاثیر این ماده هستند ارتباطشان با دنیای واقعی قطع می‌شود. از همین رو ممکن است چیزهایی ببینند یا بشنوند و تحت تاثیر همان‌ها عمل کنند. برای مثال برخی از مصرف کننده‌های شیشه دچار توهم‌های شنیداری می‌شوند که به آن‌ها دستور می‌دهند خود را بکشند. در نتیجه ممکن است فرد واقعا دست به این کار بزند. همچنین کنار گذاشتن شیشه با ایجاد افسردگی شدید می‌تواند در ایجاد افکار مرتبط با مرگ و خودکشی در ارتباط باشد.

منبع: قصد خودکشی دارم !



:: برچسب‌ها: قصد خودکشی دارم ! ,
:: بازدید از این مطلب : 155
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

نگرانی از تکرار خیانت و ترس از ضربه عاطفی مجدد به طور طبیعی برای هر مرد یا زنی که مورد بی‌وفایی قرار گرفته، پیش می‌آید. خیانت زن یا مرد باعث از بین رفتن اعتماد و اطمینان در زندگی مشترک می‌شود. بدست آوردن اعتماد از دست رفته بعد از خیانت، کار سختی است و نیازمند زمان و اثبات طرف مقابل می‌باشد. یکی از مواردی که باعث می‌شود اعتماد از دست رفته ترمیم نشود، افکار تکرار خیانت است.

فکر کردن به تکرار خیانت زن و یا مرد از سوی کسی که در حقش خیانت شده، در واقع مانعی برای بخشش واقعی طرف مقابل و همینطور شروع یک زندگی جدید، با اعتماد تازه می‌باشد. تکرار خیانت پس از خیانت اول به دلایل مختلفی صورت می‌گیرد که در ادامه به آن‌ها اشاره کرده‌ایم.

برای دریافت مشاوره در زمینه تکرار خیانت می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: تکرار خیانت زن یا مرد

ترس از تکرار خیانت

درد و رنج کسی که خیانت دیده به حدی است که هر اقدامی برای جلوگیری از تکرار خیانت می‌کند. به مرور زمان این ترس ممکن است تبدیل به یک وسواس شود. فرد دائم در این باره فکر می‌کند. به دنبال نشانه ها می‌گردد. بی قرار و آشفته می‌شود. تمامی این واکنش‌ها ریشه در ترس او از تکرار خیانت دارد. زوج هایی که بعد از این مساله از مشاوره و خدمات درمانی استفاده کرده‌اند، توانسته اند اعتماد ها را بازسازی کنند. این دست زوج‌ها نسبت به راهکارهای جلوگیری از تکرار خیانت آگاهانه عمل می‌کنند.

دلایل تکرار خیانت زن یا شوهر

یکی از ترس‌هایی که در زندگی مشترکی که در آن خیانت رخ داده، ترس از تکرار خیانت می‌باشد. البته براساس آمار نیز احتمال خیانت در رابطه‌هایی که یکبار خیانت در آن‌ها اتفاق افتاده، سه برابر بیشتر از رابطه‌هایی است که در آن‌ها هرگز خیانت رخ نداده است.

بنابراین در روابطی که یکی از طرفین خیانت کرده، فردی که در حق او خیانت شده درصورتی که به ادامه زندگی با همسر خیانتکار خود راضی باشد، ممکن است مدام با افکار عذاب دهنده‌ای از تکرار خیانت همسر زندگی کند، در واقع اعتماد از بین رفته است. 

به طور کلی تمامی افراد پس از خیانت اول، مجدد این کار را انجام نمی‌دهند، اما طبق آمار تجربه خیانت عامل موثری برای تکرار آن است.

خیانت اول ممکن است با دلایل مختلی و به عنوان یک اشتباه توجیه شود، اما دارای تاثیراتی بر روحیه فرد است که باعث ایجاد هیجان یا اشتیاق او برای تکرار خیانت می‌شود.

شور و اشتیاق برای خیانت، ممکن است این عمل را به یک رفتار تکراری برای فرد تبدیل کند. اشتیاق به خیانت و تکرار آن دارای دلایل مختلفی است که در ادامه به آن‌ها اشاره کرده‌ایم. 

⭕ هوسبازی

وقتی پای رابطه جنسی وسط باشد، بسیاری از افراد به دلیل هوسبازی به خیانت فکر می‌کنند. افراد سالم و هوسباز و یا افرادی که الکل، مواد روانگردان و … استفاده می‌کنند، معمولا در هر فرصتی که پیش می‌آید بدون اینکه به عاقبت کار فکر کنند؛ به همسرشان خیانت جنسی می‌کنند.

لازم است اشاره کنیم که هوسبازی به تنهایی حتی می‌تواند نشانه و علائم یک بیماری روانی نیز باشد. 

⭕ بهانه‌ای جهت پایان دادن به رابطه

بسیاری از افراد از زندگی زناشویی خود راضی نیستند و از طرفی نمی‌توانند به راحتی با همسر خود صحبت کنند و رابطه خود را خاتمه دهند. این دسته از افراد معمولا برای پیدا کردن یک بهانه برای اتمام رابطه با همسرشان، اقدام به خیانت می‌کنند.

در واقع فردی که به این دلیل خیانت می‌کند، تمایل دارد همسرش با اطلاع از این موضوع او را رها و ترک کند. البته این دسته از افراد با خیانت کردن نیز شجاعت ترک یک رابطه را بدست می‌آورند.

⭕ انتقام خیانت همسر

دسته‌ای از افراد نیز از خیانت کردن برای انتقام گرفتن از همسر خیانت کار خود استفاده می‌کنند. 

⭕ عدم اعتقاد به تک همسری

در میان انسان‌ها از تمامی فرهنگ‌ها، هستند کسانی که به تک همسری اعتقادی ندارند. این دسته از افراد تمایل به برقراری رابطه عاطفی با چندین نفر دارند و در صورتی که فقط یک همسر داشته باشند، دچار اختلال فومو می‌شوند. این اختلال به معنای این است که فرد ترس از دست دادن تنها همسر خود را دارد.

کسانی که عقیده‌ای به تک همسری ندارند، بیشتر از دیگر افراد خیانت می‌کنند.

⭕ حل نشدن مشکلات زوجین

خیلی اوقات مرد یا زن نمی‌تواند مشکلات خود را با همسرش در میان بگذارد. از این رو خیانت شکل می‌گیرد. مادامی که این مشکلات بین زن و مرد وجود داشته باشد و راهی برای بازگو کردن و حل آن‌ها نباشد، تکرار خیانت محتمل است. فرد به جای استفاده از یک راهکار موثر، به سراغ اعتیاد، قمار و یا خیانت می‌رود. چنین فردی مهارت کافی برای حل مسائل را نیاموخته. در نتیجه چه در این ازدواج و چه در ارتباط با کسان دیگر دائم با مشکلاتی مشابه مواجه خواهد شد. پس با مراجعه به مراکز روانشناسی می‌توانید علت این مساله را برای خود روشن کرده و در جهت رفع آن اقدامات کارآمد بکنید.

عوامل تقویت کننده احتمال تکرار خیانت

بعد از اولین خیانت همسر، تصمیم‌گیری برای شخصی که مورد خیانت واقع شده است، بسیار سخت می‌باشد. برخی پس از اولین خیانت تصمیم به جدایی و طلاق می‌گیرند، اما برخی تصمیم می‌گیرند با همسرشان بمانند.

تصمیم بر ماندن با همسر خیانتکار می‌تواند بسیار سخت باشد، چراکه اعتمادی که میان زوجین بوده از دست رفته است و از طرفی افکار تکرار خیانت نیز به این بی‌اعتمادی اضافه شده‌اند.

زن یا مرد خیانتکار معمولا سعی می‌کند از همسرش دلجویی کند و اعتماد از بین رفته را بازسازی نماید. معمولا در چنین شرایطی زوجین از دلایل خیانت غافل می‌شوند. لازم است اشاره کنیم که اگر دلایل خیانت مشخص نشود و برطرف نگردد، احتمال تکرار خیانت قطعا بیشتر است.

بنابراین توصیه روانشناسان این است که اگر حتی پس از خیانت اول همسر خود را بخشیدید، سعی کنید علت خیانت همسرتان را بدانید و رابطه زناشویی خود را کنترل شده‌تر پیش ببرید. ریشه یابی دلایل خیانت سخت است که می‌توانید از مشاوره افراد متخصص کمک بگیرید.

تکرار خیانت به دلیل عدم حل مشکلات روابط زناشویی

مشکلات در زندگی مشترک و رابطه زناشویی اصلی‌ترین دلیل خیانت به همسر شناخته شده است. در صورتی که بعد از اولین خیانت نیز مشکلات زناشویی میان زوجین برطرف نشود، احتمال تکرار خیانت وجود دارد.

بهتر است زوجینی که در زندگی خود دچار مشکلات زناشویی هستند، از مشاوره زناشویی افراد متخصص کمک بگیرند، تا ضمن بهبود روابط خود از تکرار خیانت نیز جلوگیری نمایند.

پنهان کردن دلایل خیانت

بسیاری از افراد بعد از خیانت دلیل اینکار را از همسر خود پنهان می‌کنند. ممکن است طرف مقابل با وجود نداستن دلایل خیانت، تصمیم بگیرد با همسرش بماند؛ اما تا دلایل واقعی آشکار و حل نشود، همچنان احتمال تکرار خیانت وجود دارد.

تکرار خیانت به دلیل انکار شخصیت واقعی توسط خود یا همسر

از دیگر دلایل تکرار خیانت، می‌توان به انکار شخصیت واقعی همسر اشاره کرد. وقتی فردی دست به اولین خیانت بر علیه همسرش می‌زند، طبیعی است که احساس گناه و پشیمانی داشته باشد. در چنین مواقعی اگر همسر فرد خیانتکار و یا اطرافیانش سعی کنند او را توجیه کنند، فرد از شخصیت واقعی خودش دور می‌شود و در واقع احتمال تکرار خیانت نیز وجود دارد.

انکار واقعیت و توجیه خیانت فقط ظاهر مسائل را حل می‌کند، در حالی که ذات فرد همان است و احتمال دارد مجدد به همسرش خیانت کند.

نبود علاقه بین زوجین

در بسیاری از موارد نیز دلیل خیانت به همسر، نبود علاقه میان زوجین است. عده‌ای بر این تصور هستند که به عنوان یک همسر وظایف خود را به درستی انجام می‌دهند، در حالی که انجام وظایف صرفا به معنی عشق و عاطفه نیست.

کسانی که از سوی همسر خود عشق و علاقه کافی دریافت نمی‌کنند، برای جبران خلاهای عاطفی خود، دست به خیانت می‌زنند و اگر این شرایط پابرجا باشد، احتمال تکرار خیانت نیز وجود دارد.

برای جلوگیری از تکرار خیانت همسر چه باید کرد؟

طبق توضیحاتی که ارائه کردیم، تا زمانی که زوجین دلایل اصلی خیانت اول را به درستی بررسی نکنند، احتمال تکرار خیانت وجود خواهد داشت.

توصیه‌ای که به زوج‌ها می‌شود، این است پس از خیانت اول شتابزده عمل نکنند. بهتر است برای ریشه‌یابی دلیل انجام خیانت به مشاور مراجعه کنند و به کمک افراد متخصص سعی کنند ضمن شناسایی دلایل خیانت، نسبت به برطرف کردن آن ها نیز اقدام کنند.

لازم است اشاره کنیم که اصلاح زندگی زناشویی پس از خیانت اول، حتی پس از مراجعه به روانشناس نیز کاری سخت خواهد بود و بهتر است برای طی آن عشق و حوصله به خرج دهید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تکرار خیانت می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: تکرار خیانت زن یا مرد



:: برچسب‌ها: تکرار خیانت زن یا مرد ,
:: بازدید از این مطلب : 205
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح یا خستگی بعد خواب تجربه آزاردهنده‌ای است که می‌تواند کل روز ما را خراب کند. گاهی اوقات این خستگی حتی با وجود خواب‌کافی هم برطرف نمی‌شود. درواقع بهتر است بگوییم خستگی اول صبح نشان می‌دهد که شما برخلاف تصورتان خواب کافی و مناسبی نداشته‌اید. مشکلات جسمی و روحی بسیاری می‌تواند این شرایط را ایجاد کند. اگر احساس می‌کنید این مشکل برای مدتی در شما باقی مانده بهتر است برای برطرف کردن آن از یک متخصص کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح مربوط به آن می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

منبع: خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح 

خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح

خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح به دلایل مختلفی بستگی دارد. که شرایط زندگی از مهم ترین دلایل است. زمانی که هنگام صبح باز هم احساس خواب آلودگی دارید؛ باید سبک زندگی خود را تغییر دهید. یا اینکه چکاب جسمانی بروید تا از مشکلات درونی و بیماری های خود مطلع باشید. خواب استراحتی است که بدن افراد را بازسازی می‌کند. به همین دلیل از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا انسان با خوابیدن به آرامش می‌رسد و تنش ها را از خود دور می‌کند. نشانه های این مشکل گوناگون است که در این مقاله اشاره کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

علائم نشانه های خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح

خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح همراه با نشانه هایی بروز می‌کند. این نشانه ها حاکی از آن است که شما اول صبح با خستگی بیدار می‌شوید. در این بخش مقاله راجع به علائم خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح صحبت کرده ایم.

???? سرگیجه

???? درد گره های لنفاوی

???? درد عضلات

???? عدم توانایی در تمرکز

???? خستگی همیشگی

???? بی تفاوتی و نداشتن انگیزه

???? عدم هماهنگی میان حرکات چشم و دست

???? عدم توانایی در تصمیم گیری

???? سر درد

???? زود رنجی و دمدمی مزاجی

???? بی اشتهایی

???? عدم توانایی در تصمیم گیری

???? ضعف در سیستم ایمنی بدن

???? اختلال در حافظه کوتاه مدت

???? خواب آلودگی

???? واکنش های آرام

???? مشکل در بینایی مانند تاری دید

دلایل خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح | 10 علت خستگی بعد از خواب

خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح به دلایل مختلفی بستگی دارد. در این بخش مقاله راجع به دلایل این رفتار توضیح داده ایم.

???? نداشتن خواب منظم

از دلایل خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح، نبود خواب منظم است. یکی از مهم‌ترین راهکارها برای حفظ سلامتی داشتن برنامه خواب منظم است. حتی اگر در طول هفته تنها یک شب دیرتر بخوابید بدن شما تا چندین روز درگیر جبران این شرایط خواهد بود. به همین خاطر متخصصان همیشه توصیه می‌کنند اولین قدم برای اینکه صبح خود را بانشاط شروع کنید این است که برنامه خواب منظمی داشته باشید. سعی کنید یک ساعت مشخص را برای خواب شبانه تعیین کنید و هر شب در این ساعت برای خوابیدن آماده شوید. برای آشنایی با علت بی خوابی کلیک کنید.

???? خستگی اول صبح | محیط خواب نامناسب

محیط خواب نامناسب از دیگر دلایل خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح است. گاهی اوقات تصور می‌کنیم تمام شب را خوابیده‌ایم اما بازهم صبح احساس خستگی می‌کنیم. یکی از دلایل این شرایط می‌تواند محیط خواب نامناسب باشد. گرما یا سرمای بیش‌ازحد، وجود نور و صدا در فضای اتاق‌خواب باعث می‌شود که خواب‌تان کیفیت مطلوبی نداشته باشد. این شرایط گاهی باعث می‌شود در طول شب بدون اینکه خودتان بفهمید چندین بار از خواب بیدار شوید. بیدار شدن‌های هر چند کوتاه در طول شب احساس خستگی اول صبح را به همراه خواهد داشت.

???? تغذیه نامناسب

یکی از دلایل خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح، تغذیه نامناسب است. حتی زمان‌هایی که خواب هستید، بدن‌تان در حال فعالیت است؛ طبیعتاً این فعالیت نیاز به مواد غذایی برای سوخت‌وساز دارد. به همین خاطر بسیاری از آن‌هایی که درگیر رژیم‌های لاغری هستند و برای مدت طولانی گرسنه می‌مانند در طول شب خواب مناسبی نخواهند داشت. استفاده از نوشیدنی‌هایی مثل چای یا قهوه و همین‌طور مصرف غذاهای پرچرب یا پر از قند نیز باعث می‌شود دستگاه گوارش‌تان در طول شب درگیر هضم این غذاها باشد و به همین خاطر خواب مطلوبی نخواهید داشت.

???? خستگی اول صبح | مشکلات تنفسی

بسیاری از مشکلات تنفسی و به‌خصوص آپنه یا وقفه‌های تنفسی باعث احساس خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح می‌شوند. در این شرایط بدن شما در طول شب دچار مشکل اکسیژن‌رسانی می‌شود؛ مغز برای رفع خطر شما را برای مدت کوتاهی بیدار خواهد کرد؛ این حالت ممکن است در طول شب چندین بار اتفاق بیافتد و همین موضوع باعث می‌شود تا در طول روز احساس خستگی کنید.

???? خروپف کردن

با خروپف خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح دشوار می‌شود. خروپف کردن یکی از مشکلات شایع در هنگام خواب است. این شرایط باعث می‌شود که اکسیژن کافی به مغز شما نرسد و به همین خاطر شب‌ها چندین بار از خواب بیدار می‌شوید. اگر دچار خروپف هستید بهتر است برای درمان آن تلاش کنید. برای این کار باید تمرین کنید که از راه بینی تنفس کنید. اگر این کار برایتان سخت است تا وقتی آن را به‌خوبی یاد بگیرید از نوارهای تنفس بینی استفاده کنید. این نوارها در تمامی داروخانه‌ها موجود است. خروپف بیش از هر چیز با اضافه‌وزن ارتباط دارد. به همین خاطر اگر در خواب خروپف دارید، حتما برای کاهش وزن خود اقدام کنید.

???? خستگی اول صبح | رفلاکس معده

خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح می‌تواند به رفلاکس معده نیز مرتبط باشد. به‌ طور کلی رفلاکس یعنی بخشی از اسید معده به درون مری برمی‌گردد. با توجه به اینکه شب‌ها ترشح اسید معده بیشتر می‌شود این حالت ممکن است در طول شب بیشتر برای شما اتفاق بیافتد. تحقیقات نشان می‌دهد بسیاری از کسانی که صبح‌ها احساس خستگی می‌کنند و دلیل آن را پیدا نمی‌کنند دچار رفلاکس معده هستند. یکی از نشانه‌های رفلاکس این است که صبح‌ها احساس می‌کنید دهانتان تلخ است. اگر فکر می‌کنید دچار این مشکل هستید هر چه زودتر برای درمان آن اقدام کنید.

???? بیماری‌ های جسمانی

بسیاری از بیماری‌های جسمانی هم می‌توانند باعث خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح باشند. برای مثال کبد چرب، کم‌خونی و فقر آهن و یا کم‌کاری تیروئید ازجمله شرایطی هستند که می‌تواند خواب شب شما را تحت تأثیر خود قرار دهد. اگر سابقه ابتلا به این بیماری‌ها را دارید یا نشانه‌های آن را در خود احساس می‌کنید بهتر است راجع به این موضوع با یک متخصص مشورت نمایید.

???? افسردگی

خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح می‌تواند ریشه در مشکلات روحی داشته باشد. در بین بیماری‌های روحی افسردگی بیشترین ارتباط را با این شرایط دارد. تا جایی که متخصصان دشواری در خواب را یکی از نشانه‌های اصلی بیماری افسردگی می‌داند. بیماران افسرده معمولاً در طول شب خواب خوبی ندارند، آن‌ها یا دیر به خواب می‌روند و یا خیلی زود از خواب بیدار می‌شوند؛ گاهی اوقات هم ممکن است در طول شب چندین بار از خواب بیدار شوند. این شرایط باعث می‌شود آن‌ها روزشان را با خستگی شروع کنند.

یکی دیگر از نشانه‌های افسردگی احساس خستگی و بی انرژی بودن است که با خوابیدن نیز درست نمی‌شود (این نشانه ها در افسردگی مالیخولیا بیشتر است). این بیماران هرچقدر بیشتر بخوابند بازهم در طول روز احساس خستگی و بی انرژی بودن می‌کنند. به همین خاطر یکی از نشانه‌های افسردگی این است که حتی اگر در طول شب خواب خوبی داشته‌اید بازهم صبح‌ها خسته و بی انرژی خواهید بود.

???? اضطراب

از دیگر دلایل خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح، اضطراب است. اضطراب یکی دیگر از اختلالات روانی است که می‌تواند مشکلاتی را برای خواب شما ایجاد نماید. بیماری‌های اضطرابی باعث می‌شود فعالیت بخشی از مغز که مسئولیت ایجاد آرامش را بر عهده دارد کاهش پیدا کند؛ به‌جای آن شما همواره در حالت آماده‌باش برای وضعیت‌های نابسامان قرار دارید و این می‌تواند خواب شما را تحت تأثیر قرار دهد. به‌علاوه اضطراب باعث می‌شود ذهن شما آن‌قدر درگیر افکار منفی باشد که احساس کنید امکان خوابیدن برای شما وجود ندارد.

???? اختلالات خواب

اختلالات خواب یکی از دلایل خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح می‌باشد. انواع اختلالات خواب هم می‌توانند مشکلاتی را برای کیفیت خواب شما ایجاد کنند و باعث شوند که فردا صبح با خستگی از خواب بیدار شوید. بعضی از این مشکلات در زمان خواب و بعضی از آن‌ها در کیفیت خواب اثر می‌گذارند. برای مثال کابوس‌ها یا راه رفتن در خواب باعث می‌شوند خواب با آرامشی نداشته باشید و این می‌تواند شرایط شما را تحت تأثیر قرار دهد.

???? گرسنگی شبانه

خواب با شکم خالی همراه با خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح است. احساس ضعف و گرسنگی افراد را آشفته می‌کند و خواب را بر هم می‌زند. بنابراین با شکم خوابی نخوابید. اما اگر رفلاکس معده دارید؛ مصرف غذا را به عصر منتقل کنید تا دردی تحمل نکنید.

???? مصرف الکل

یکی از دلایل خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح، مصرف الکل است. این ماده آرام بخش به قدری عضلات بدن فرد را شل می‌کند که با خواب طولانی باز هم نشانه هایی از خود بر جا می‌گذارد. برای خواب راحت، از مصرف الکل پرهیز کنید.

درمان خستگی صبحگاهی و بعد از خواب

خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح درمان دارد. و خستگی صبحگاهی هر دلیلی که داشته باشد؛ نشان‌دهنده این است که در جسم یا شرایط روحی خود دچار مشکل هستید. پس بهتر است این شرایط را جدی بگیرید. در بسیاری از مواقع خستگی صبحگاهی به دلیل مشکلات روحی یا عادت‌های خوابیدن غلط اتفاق می‌افتد. به همین خاطر بهتر است در اولین قدم برای درمان این شرایط با یک مشاور صحبت کنید. 

مشاورین به شما کمک می‌کنند راهکارها و الگوهای مناسبی را برای بهبود شرایط خوابتان پیدا کنید؛ و از خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح در امان بمانید. اما اگر این راهکارها نتوانستند مشکل شما را حل کنند بهتر است به وجود مشکلات جسمانی شک کنید و برای درمان آن‌ها از یک متخصص کمک بگیرید. کلام آخر

خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح دلایل مختلفی دارد و افرادی که به این رفتار مبتلا هستند از خود نشان هایی را بروز می‌دهند. برای جلوگیری از این موضوع حتما باید با روانشناس مشورت کنید. روانشناس با بررسی علل خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح روش های درمانی مناسبی را به شما آموزش می‌دهد. مرکز ذهن نو شرایطی را فراهم کرده است که بدون مراجعه حضوری و در کم‌ترین زمان، می‌توانید از خدمات روانشناسی کودک مرکز مشاوره ذهن نو بهره ببرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح مربوط به آن می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

چه دلایلی برای خستگی صبحگاهی وجود دارد؟

مشکلات روحی مثل افسردگی، بیماری‌های جسمانی، مشکلات تنفسی و همین‌طور عادت‌های نامناسب خواب و تغذیه می‌توانند از دلایل خستگی صبحگاهی باشند.

چطور می‌توانم خستگی صبحگاهی را کمتر کنم؟

سعی کنید برنامه منظمی برای خواب یا خوراکتان داشته باشید؛ از یک مشاور کمک بگیرید و اگر این روش‌ها به شما کمک نکرد برای بررسی مشکلات جسمانی با یک متخصص مشورت نمایید.

منبع: خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح



:: برچسب‌ها: خستگی و سخت بیدار شدن اول صبح ,
:: بازدید از این مطلب : 208
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

مقابله به مثل کردن در رابطه به معنای رفتار همسان با طرف مقابل است. این رفتار هم می‌تواند شامل موارد مثبت و هم موارد منفی در زندگی باشد. مقابله به مثل کردن در موارد مثبت مثل عشق ورزیدن، جواب خوبی را با خوبی دادن و … معنا می‌شود و می‌تواند کیفیت روابط زوجین را بالا ببرد. اما در این مقاله قصد داریم به مقابله به مثل کردن در رابطه در موارد منفی بپردازیم. اینکه تا چه حد می‌تواند اثرات منفی بر روی رابطه زوجین داشته باشد. البته راهکارهای موثرتری را به جای مقابله به مثل کردن نیز ارائه کرده‌ایم.

برای دریافت مشاوره در زمینه مقابله مثل کردن در رابطه می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: مقابله به مثل کردن در رابطه چه تبعاتی دارد؟

مقابله به مثل کردن در رابطه

مقابله به مثل در معنای لغوی به معنای تلافی کردن، بازخورد یکسان به طرف مقابل و … است. در واقع اگر فردی پاسخ طرف مقابل خود را مشابه خودش بدهد، با او مقابله به مثل کرده است.

در رابطه هر دختر و پسری و یا زندگی زناشویی هر زوجی، ممکن است برخی اختلافات وجود داشته باشد. در واقع در زمان‌های مختلف ممکن است زوجین به دلایلی از یکدیگر ناراحت شوند و میان آن‌ها آشفتگی به وجود آید. در این حالت ممکن است یکی از آن‌ها رفتاری متضاد و یا غیراخلاقی انجام دهد. مثلا اقدام به داد و فریاد کند و یا لجبازی نماید.

برخی از زوجین در چنین شرایطی بودن در یک رابطه عاطفی با طرف مقابل را فراموش می‌کنند. به همین دلیل تمام سعی خود را دارند که با مقابله به مثل کردن، همسرشان را شکست دهند.

این اقدام در رابطه و در چنین مواقعی آتش اختلافات را شعله ورتر می‌کند، در نهایت باعث آسیب به رابطه احساسی طرفین شود. گاهی مقابله به مثل کردن با دست گذاشتن بر روی نقاط ضعف، تحقیر طرف مقابل و … همراه می‌شود که اثرات بدتری در پی دارد.

مقابله به مثل کردن در رابطه با همسر عصبانی

بسیاری از افراد حتی در رابطه‌های خصوصی و زندگی زناشویی خود نیز انسان‌های پرخاشگر و عصبانی هستند. عصبانیت می‌تواند ناشی از نوسانات هورمونی، افسردگی، آسیب‌های دوران کودکی، مشکلات موجود در زندگی، فشار کاری، استرس و اضطراب، عزت نفس پایین، مشکل در رابطه عاطفی و … باشد.

همسر عصبانی گاه شرایط را برای طرف مقابل به نحوی فراهم می‌کند که حتی اگر او مقصر هم نباشد، دچار برخی عواطف همچون غم، ترس، خشم و عصبانیت می‌شود.

رفتار همسان با همسر عصبانی مشکلات را بیشتر می‌کند، به همین دلیل طرف مقابل در نهایت مجبور به تحمل، عقب نشینی و … خواهد بود. به جای مقابله به مثل کردن در رابطه با کسی که بر سر موضوعات مختلف عصبانی می‌شود، بهتر است آرامش خود را حفظ کنید و سعی کنید با ملایمت با او صحبت کنید.

کسی که عصبانی است، همانند یک شعله آتش است که اگر در برخورد با او مقابله به مثل کنید؛ این آتش شعله ورتر خواهد شد اما اگر با آرامش و ملایمت سعی کنید او را آرام کنید، می‌توانید آتش وجود او را خاموش کنید. 

راهکار جایگزین مقابله مثل کردن با همسر عصبانی

برای اینکه در زمانی که همسرتان عصبانی است، بتوانید خشم خود را کنترل کنید؛ به این فکر کنید که او همواره شما را دوست داشته و برای رفاه شما کار کرده است و اگر حالا به دلیل وجود برخی مشکلات عصبی است، این شما هستید که باید او را آرام کنید

منظور از آرام کردن همسر این است که ابتدا به او فرصت دهید تا کمی خشم‌اش فروکش کند و سپس با او همدلی داشته باشید. سعی کنید توانایی درک حس طرف مقابل خود را به دست آورید.

مهم‌ترین موضوعی که در برخورد با همسر خشمگین مطرح است، این است که شما از مهارت‌های کافی شامل مهارت‌های مدیریت خشم، اضطراب و هر هیجان دیگری برخوردار باشید.

به جای مقابله به مثل با بهره‌گیری از مهارت گوش دادن فعال، سعی کنید به همسرتان اجازه دهید با شما صحبت کند. این کار به او کمک می‌کند تا بتواند دلیل خشم خود را به شما بگوید. بدون این که توجیه و یا قضاوتی کنید به احساسات او گوش دهید.

مقابله مثل کردن با همسر لجباز

یکی دیگر از رفتارهایی که میان برخی از زوجین دیده می‌شود، لجبازی است. بسیاری از زوجین با دیدن لجبازی طرف مقابل سعی دارند آن‌ها هم مقابله به مثل کردن را در پیش بگیرد. در واقع با این کار قصد دارند به رفتار ناپسند همسرشان پاسخ دهند.

اما مقابله مثل کردن با همسر لجباز هیچگاه حلال مشکلات نبوده و نیست. این کار فقط باعث می‌شود به مرور احساس خوب میان شما از بین برود. از طرفی دیگر لجبازی کردن به عادت و جزئی از اخلاق تبدیل خواهد شد.

از دیگر پیامدهای منفی مقابله به مثل کردن با همسر لجباز، این است که فرزندان نیز از پدر و مادر خود الگوبرداری می‌کنند.

راهکار جایگزین مقابله مثل کردن با همسر لجباز

اگر همسرتان با فعالیت شما در یک زمینه مخالفت می‌کند و احساس شما این است که این مخالفت او ناشی از لجبازی است؛ بهتر است نظر او را در این مورد تغییر دهید.

برخی از افراد با مشاهده لجبازی همسرشان، سعی می‌کنند آن‌ها نیز با علاقه مندی‌های طرف مقابل مخالفت کرده و لجبازی خود را نشان دهند. این عمل در نهایت باعث دوری آن‌ها از یکدیگر می‌شود.

اگر همسرتان با شما در مورد یک موضوع خاص لجبازی دارد، در عین داشتن آرامش با او صحبت کنید و او را در مورد انجام و یا عدم انجام کار مورد نظر متقاعد کنید.

مقابله مثل کردن با همسر بد دهن

مشکل بسیاری از افراد این است که با شروع یک درگیری حتی ساده شروع به بددهنی می‌کنند و باعث بزرگ‌تر شدن مشکلات می‌شوند. مقابله به مثل کردن با همسر بددهن، ضمن اینکه باعث از بین رفتن حرمت‌ها می‌شود؛ حرف زدن همراه با بددهنی و ناسزاگویی را نیز به یک موضوع عادی میان طرفین تبدیل می‌کند. از طرفی دیگر ناسزاگویی مقدمه‌ای برای شروع درگیری‌های بزرگ‌تر می‌باشد.

راهکار جایگزین مقابله به مثل با همسر بددهن

اگر در شرایطی قرار گرفتید که همسرتان اقدام به ناسزاگویی کرد، شما سعی کنید سکوت کنید تا خشم او فروکش کند و به اشتباه خودش پی ببرد.

در واقع رفتار طرف مقابل در ادامه دادن به ناسزاگویی همسر نقش بسیاری دارد. سعی کنید اگر او صحبت‌های خود را به شیوه‌ای مثبت مطرح کرد، شما بازخورد خوبی داشته باشید و در مقابل صحبت‌های منفی او را بی جواب بگذارید. با این کار به مرور او این عادت ناپسند را کنار می‌گذارد.

سعی کنید همواره به عنوان یک همسر از الفاظ زیبا استفاده کنید. این امر را برای همسر و فرزندان خود به یک عادت پسندیده تبدیل کنید.

 

راهکارهایی برای دوری از مقابله مثل کردن در رابطه

اگر برای‌تان این سوال مطرح است که “چه کاری به جای مقابله بمثل کردن می‌شود انجام داد؟”، پس بهتر است روی مهارت‌های ارتباطی خود و همسرتان کار کنید. عدم توجه به این موضوع در آینده نه چندان دور ازدواج‌تان را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

✅گاهی باید سکوت کنید

همواره و در هر لحظه‌ای سعی کنید که عشق میان خود و همسرتان را در نظر داشته باشید. کسی که مقابل شماست دشمن قسم خورده‌تان نیست، بنابراین نیازی نیست با مقابله به مثل کردن او را شکست دهید. او همسر و عشق زندگی شما است و گاهی باید از اشتباهات او بگذرید.

بنابراین بهتر است در لحظه‌های مختلف زندگی گاهی سکوت کنید و اجازه دهید همسرتان در حالت عادی قرار گیرد و بعد با آرامش با یکدیگر صحبت کنید.

✅ به جای مقابله به مثل کردن معذرت خواهی کنید

ممکن است در برخی موارد علت رفتارهای همسرتان، بازخوردی به رفتارهای شما باشد؛ بنابراین بهتر است به جای مقابله مثل کردن، از او معذرت خواهی کنید و یا به او حق بدهید.

✅ به جای مقابله به مثل کردن، خوب گوش بدهید

سعی نکنید در شرایط مختلف بدون شنیدن حرف‌های طرف مقابل سریع تصمیم‌گیری کنید و مقابله به مثل را در پیش بگیرید. لازم است در وجود خود مهارت گوش دادن را تقویت کنید. گوش دادن فعال باعث می‌شود حرف‌های همسرتان را بشنوید و او را درک کنید و پس از اتمام حرف‌هایش، شما نظرات خود را بگویید.

سخن آخر

مقابله به مثل کردن یکی از واکنش های ناپخته ایست که می‌تواند روابط فرد را با مشکلات و مسائل زیادی روبرو بکند. ما در مواجهه با دیگران طبیعتا تمام نظرات و رفتارهای هم را نمی‌پسندیم. شاید همین تفاوت هاست که ما را به هم نزدیک می‌کند. اما گاه این تفاوت ها تبدیل به اختلاف شده و یکی از طرفین را آزار می‌دهد. کسانی که راهکار مناسبی برای متوجه ساختن رفتارهای آزاردهنده طرف مقابل ندارند، از مقابله به مثل کردن برای نشان دادن میزان آزاردهندگی او استفاده می‌کنند.

همانطور که در این مقاله خواندید این روش نه تنها موثر نیست بلکه موجب انفصال نیز می‌شود. پس شما با مطالعه و کسب اطلاعات بیشتر و تقویت مهارت‌های ارتباطی خود می‌توانید رفتارهای مناسب‌تری در چنین شرایطی در پیش بگیرید.

اگر دائم در روابط‌تان دچار مشکل و اختلاف می‌شوید، حتما از خدمات مشاوره روانشناسی ذهن نو بهره ببرید. این مجموعه به صورت تلفنی، حضوری و آنلاین به شما خدمات درمانی را با جدیدترین متدهای درمانی ارائه می‌دهد.

برای دریافت مشاوره در زمینه مقابله مثل کردن در رابطه می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: مقابله به مثل کردن در رابطه چه تبعاتی دارد؟



:: برچسب‌ها: مقابله به مثل کردن در رابطه چه تبعاتی دارد؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 230
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

درک فرزندان نوجوان برای برخی از خانواده ها تبدیل به یک بحران می‌شود. نوجوانی، دوران بسیار حساسی است که در آن هم خانواده ها و هم خود فرزندان مشکلات زیادی را تجربه می‌کنند. اما فراموش نکنید که این دوران موقت بوده و بعد از مدتی همه چیز به حالت پایدار در می‌آید. اما در این دوران با کمی همکاری و همدلی بیشتر خانواده ها با یکدیگر، اوضاع آسان‌تر می‌شود. مسائل زیادی در این مورد موثر هستند. به همین دلیل احتمالا کوچک ترین محرکی تبدیل به مشکلی بزرگ می‌شود. افراد باید به عواقب رفتارهای خود بیشتر فکر کرده برای بهبود شرایط تلاش کنند. تغییرات شناختی و حتی جسمانی این دوران بسیار زیاد بوده به همین دلیل نباید به نوجوان فشار زیادی وارد کرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه درک فرزندان نوجوان می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

منبع: درک فرزندان نوجوان | راه های درک بهتر نوجوانان

درک فرزندان نوجوان

شیوه های تربیتی که خانواده ها برای فرزند خود استفاده کرده اند؛ در دوران نوجوانی فرزندشان، شاهد نتیجه آن خواهند بود. به همین دلیل در این مورد باید با دقت بیشتری اقدام کنند. از طرفی شرایطی که نوجوان در این دوران داردغ تنها به خانواده او محدود نمی‌شود. بلکه از جنبه های دیگر نیز باید درک فرزندان نوجوان را مورد بررسی قرار داد.

بروز برخی از رفتارها طبیعی بوده و نمی‌توان به نوجوان در این مورد خرده گرفت. اما بهتر است والدین نیز حد و حدود مشخصی تعیین کرده و قوانین ثابتی برای همه افراد داشته باشند. از طرفی نباید در این مورد افراط کرده و سخت گیری کنند.

پیامدهای عدم درک فرزندان نوجوان

اگر والدین، در درک فرزندان نوجوان خود دچار کوتاهی و سهل انگاری شوند؛ قطعا مشکلات زیادی در انتظار آنها خواهد بود. برخی از موضوعاتی که نوجوانان در این دوران تجربه می‌کنند؛ جبران ناپذیر است و تاثیرات آنها تا پایان عمو از بین نمی‌رود. به همین دلیل والدین باید در این مورد بسیار دقت کنند.

⭕اعتیاد

یکی از مشکلات شایع میان نوجوانان، اعتیاد به انواع مختلف مواد مخدر یا حتی اعتیاد های رفتاری است. برای مثال برخی از آنها به سیگار اعتیاد داشته و برخی دیگر به بازی های کامپیوتری. در هر دو صورت آنها دچار وابستگی روانی و جسمانی هستند که تاثیرشان بر مغز یکسان است. این موضوع تا حد زیادی از عدم درک فرزندان نوجوان نشات می‌گیرد.

⭕بروز مشکلات رفتاری

برخی از نوجوانان در این دوران به دلیل رفتارهای نامناسب والدین خود به بروز رفتارهای نامناسب می‌پردازند. در واقع بزهکاری در این سنین، نتیجه عدم درک فرزندان نوجوان است. حتی برخی از سرپیچی هایی نوجوانان در برابر خانواده در این زمان دارند نیز ناشی از همین موضوع است. در واقع آنان با رفتارهای اشتباهی مخالفت خود را نشان می‌دهند. فاصله میان اعضای خانواده از اینجا شروع شده و به مرور بیشتر هم می‌شود. 

⭕دوری اعضای خانواده

بعد از گذشت مدتی وقتی نوجوانان از خانواده خود احساس امنیت و آرامش را دریافت نمی‌کنند و یا خانواده نیز در نوجوان نظم و پایبندی به اصول  را مشاهده نمی‌کند؛ اعضای خانواده نسبت به یکدیگر بی اعتماد شده و از یکدیگر فاصله می‌گیرند. این شرایط گاهی در خانواده پایدار شده و تا همیشه ادامه می‌یابد. به همین دلیل برای حفظ حریم خانواده باید درک فرزندان نوجوان توسط خانواده، صورت گیرد.

علل درک نشدن نوجوانان توسط خانواده

اما معمولا خانواده ها یا به طور کلی اطرافیان دلایل مختلفی برای درک نکردن فرزندان نوجوان دارند. اما نباید فراموش کنید که درک فرزند نوجوان از اهمیت زیادی برخوردار بوده و باید در این زمینه تلاش کرد. چرا که نوجوان هنوز درک زیادی در دنیای بزرگسالی نداشته و هنوز بسیاری از رفتارهای تحت تاثیر هیجانات و الگوبرداری از دیگران است. معمولا خانواده ها به دلیل مشکلاتی که دارند برای اینکار زمان کافی صرف نکرده و حتی به ان اهمیت نیز نمی‌دهند.

از طرفی در برخی از خانواده ها والدین نقش خود را به عنوان والد از دست داده و نمی‌توانند نظرات خود را اعمال کنند. خانواده ها باید این عوامل را شناسایی کرده و برای یکدیگر وقت بیشتری اختصاص دهند. چرا که اگر آنها نتوانند در این زمینه اقدامی بکنند؛ نباید از فرزندان خود نیز انتظاری داشته باشند.

راهکارهایی برای درک فرزندان نوجوان

اما برای درک فرزندان نوجوان و همراهی با آنها در زمینه های مختلف، راهکارهای زیادی وجود دارد. خانواده ها باید در این زمینه اطلاعات و آگاهی کسب کرده و زمان کافی را به ان اختصاص دهند. نوجوانی پر از رفتارهای غیرقابل پیش بینی است. اما اگر والدین از مهارت های کافی برخوردار باشند؛ می‌توانند در این زمینه به خوبی عمل کنند.

????آموزش مهارت های ارتباطی

در قدم اول بهتر است هم خانواده ها و هم والدین در این زمینه مهارت های لازم را کسب کنند. برای داشتن ارتباطی بهتر با یکدیگر و همچنین حفظ آن، باید مهارت های مختلفی را آموخت. توانایی کنترل خشم، حل مساله، نه گفتن و… همگی از روش هایی هستند که می‌توان از آنها در این دوران استفاده کرد. همچنین خانواده ها خود باید الگوی خوبی در این زمینه باشند؛ تا نوجوانان نیز از این روش ها استفاده کرده و بتوانند ارتباط بهتری با یکدیگر داشته باشند.

درک توان ذهنی فرزندان نوجوان در طریقه و حجم آموزش ها نیز تاثیر دارد. 

????پرهیز از کنترل گری

برای درک فرزندان نوجوان، لازم است خانواده ها کنترلگری و اعمال قدرت را کنار گذاشته و انعطاف پذیری بیشتری داشته باشند. معمولا والدین تصور می‌کنند که با سخت گیری در این دوران، نوجوانان، شخصیت مستقل تری پیدا می‌کنند. اما اینگونه نیست. آنها تنها به دنبال راهی برای رهایی از این شرایط هستند و به مخالفت با شما می‌پردازند. استفاده ار این روش در این دوران نه تنها به معنی درک فرزندان نوجوان نیست؛ بلکه اوضاع را برای آنها سخت تر می‌کند.

????کمک گرفتن از مشاور

والدین می‌توانند در این دوران برای درک فرزندان نوجوان خود از یک مشاور کمک بگیرند. گاهی صحبت کردن با یک روانشناس برای نوجوان، ساده تر از حرف زدن با خانواده است. همچنین والدین نیز باید در این زمینه همکاری کرده و آنها نیز تغییراتی در رفتارهای خود اعمال کنند. روانشناس می‌تواند اوضاع را از دور بررسی کرده و بدون قضاوت، به اعضای خانواده کمک کند که ارتباط بهتری با یکدیگر داشته باشند.

????وقت گذرانی بیشتر

خانواده ها در دوران نوجوانی فرزندشان، باید بیشتر از هر زمان دیگری با یکدیگر وقت بگذرانند. با اینکار آنها می‌توانند شناخت بیشتری نسبت به رفتارها و روحیات یکدیگر پیدا کرده و حتی فرصت حرف زدن داشته باشند. از طرفی صمیمیت ایجاد شده باعث درک فرندان نوجوان شده و نتایج خوبی در پی دارد. خانواده ها می‌توانند سراغ تفریحات ساده ای رفته که برای فرزندان، آموزنده هم باشد.

سخن پایانی

فراموش نکنید که درک فرزندان نوجوان نیاز به وقت و انرژی کافی دارد؛ به همین دلیل بهتر است در این مورد صبور باشید. از طرفی روش های مختلفی را امتحان کرده و به راحتی تسلیم نشوید. اندکی سازش و مدارا از خود نشان داده و حتی از انتقادات نوجوان در مورد خودتان استقبال کنید. این دوران به زودی به پایان می‌رسد؛ به همین دلیل بهتر است به جای مقاومت کمی تعامل کرده و حتی از یک متخصص کمک بگیرید. روانشناس می‌تواند تاثیر زیادی بر خانواده ها در این زمینه داشته باشد.

برای دریافت مشاوره در زمینه درک فرزندان نوجوان می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

منبع: درک فرزندان نوجوان | راه های درک بهتر نوجوانان



:: برچسب‌ها: درک فرزندان نوجوان | راه های درک بهتر نوجوانان ,
:: بازدید از این مطلب : 183
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

درمان اختلالات جنسی معمولا به خاطر شرم در بیان آن‌ به تعویق می‌افتد. تا حدی که شاید هرگز مرد یا زن برای درمان مشکل جنسی خود به درمانگر مراجعه نکند. شاید در ازدواج‌تان به نسبت زمان زیادی صرف رابطه جنسی نشود، اما کیفیت رابطه زناشویی به طور مستقیم بر دیگر بخش‌های ارتباطی شما تاثیر می‌گذارد.

خیلی اوقات خانم/آقا با مراجعه به سکس تراپیست به راحتی می‌تواند مساله را حل کرده و از رابطه جنسی‌اش لذت ببرد. اما به دلیل محدودیت‌هایی که فرد برای خودش و حتی برای همسرش تعریف می‌کند، درمان اختلال جنسی را پشت گوش می‌اندازد. در ادامه رایج‌ترین اختلالاتی که نیاز به درمان دارند را معرفی کرده‌ایم، اگر مشکل شما دراین طبقات قرار نداشت اما بر روی رابطه‌تان تاثیر منفی گذاشته بهتر است برای ارزیابی و مشاوره حتما اقدام نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان اختلالات جنسی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360  و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

منبع: درمان اختلالات جنسی

انواع اختلالات جنسی

از آنجایی که درمان اختلالات جنسی با توجه نوع آنها آغاز می‌شود. به همین دلیل بهتر است در ابتدا با انواع آنها اشنا شده و  سپس برای برطرف کردن مشکل به متخصص مراجعه کرد. به طور کلی انواع اختلالات جنسی به چهار دسته تقسیم می‌شوند. اختلالات میل، برانگیختگی، ارگاسم و همچنین اختلالات درد، پایه مشکلات جنسی هستند که هر کدام انواع مختلفی دارند. این اختلالات علل مختلفی داشته و نشانه های جسمانی و روانی دارند.

افرادی که در معرض اختلالات جنسی هستند

به طور کلی همه افرادی که فعالیت جنسی خود را آغاز کرده اند؛ در معرض ابتلا به اختلالات جنسی قرار دارند. اما عوامل مختلفی افراد را مستعد این مشکلات می‌کند. معمولا افرادی که سن آنها بیشتر از 40 سال است و یا دچار بیماری های زمینه ای مختلفی هستند؛ بیشتر احتمال دارد که به این مشکلات دچار شوند. مصرف داروهای مختلف در هر سنی احتمالا عوارض جنسی نیز برای افراد داشته باشد.

تشخیص و درمان اختلالات جنسی

تشخیص و درمان اختلالات جنسی، در مواردی بسیار مشکل است. چرا که افراد به ندرت در این مورد با دیگران صحبت کرده و یا به متخصص مراجعه می‌کنند. همچنین برخی افراد به دلیل اینکه اطلاعات کامل و درستی در این زمینه ندارند؛ اصلا برای درمان اقدام نمی‌کنند و یا نمی‌دانند از کدام متخصص باید کمک بگیرند! در این زمینه روانشناس جنسی، روانپزشک، اورولوژیست برای مردان و همچنین پزشک متخصص زنان، می‌تواند به افراد در این زمینه ها کمک کنند.

معمولا این متخصصین در ابتدا از سلامت جسمانی افراد اطمینان حاصل کرده و در قدم بعدی مسائل روانی را بررسی می‌کنند. همکاری این افراد با یکدیگر و همچنین زوجین می‌تواند فرایند درمان را تا حد زیادی تسریع کند. در حین تشخیص در مورد گذشته فرد و همچنین رابطه او با شریک جنسی در موارد دیگر نیز پرسیده می‌شود.

درمان برای کدام اختلالات جنسی ضروری است؟

اختلالات عملکرد جنسی یا به عبارتی کژکاری جنسی، مجموعه‌ای از اختلالات ناشی از ناتوانی جنسی یا اختلال در عملکرد سالم اندام جنسی است. بروز مشکل در هر مرحله‌ای از رابطه جنسی، علاوه بر تحت تاثیر قرار دادن ارتباط زناشویی، باعث کم شدن اعتماد به نفس، افسردگی و رفتارهای خطرناک (مثل اعتیاد) خواهد شد.

بنابراین درمان اختلالات جنسی از اقدامات اساسی است که هر چه زودتر باید پیگیر آن شوید. در ادامه چند مورد از اختلالات جنسی رایج که اغلب به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند را آورده‌ایم.

⬅️ انزال دیررس

انزال دیررس یکی از اختلالات معمولا نادر جنسی است، اما نشانه اصلی آن تاخیر چشمگیر در انزال (بالای 30دقیقه) یا عدم تجربه انزال در 75تا100 درصد مواقعی است که رابطه جنسی برقرار می‌کنید. برخلاف باور عموم، انزال دیررس یک حسن نیست، بلکه ممکن است باعث خستگی و ناراحتی فرد و شریک جنسی و به مرور بی میلی جنسی بشود. در این شرایط افراد باید مشکل خود و علت ان را به درستی شناسایی کرده و درمان اختلالات جنسی را آغاز کنند.

⬅️ انزال زودرس

انزال زودرس یا زود انزالی یکی از اختلالات شایع مردان است که منجر به بروز مشکلات زیادی می‌شود. انزال زودرس به معنای انزال زودتر از تمایل فرد و بسیار کمتر از میزان معمول انزال است. تشخیص این اختلال صرفا با بررسی الگوی آن قابل انجام است و باید در تقریبا تمام دفعات رابطه جنسی اتفاق بیفتد. زودانزالی یکی از مشکلات شایع در میان افراد است که درمان از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری می‌کند. به طور کلی درمان اختلالات جنسی برای پیشگیری نیز حائز اهمیت است.

⬅️ اختلال نعوظ

اختلال نعوظ به معنای بروز مشکل در رسیدن به نعوظ در صورت وجود تحریک کامل یا ناتوانی در حفظ نعوظ و سفتی آلت تناسلی است. همچنین به کاهش میزان سفتی آلت نیز اختلال نعوظ گفته می‌شود. این موارد باید تقریبا در تمام تجربه‌های رابطه جنسی وجود داشته باشد. درمان اختلال نعوظ یکی از انواع درمان اختلالات جنسی است که با روش های مختلفی انجام می‌شود.

 

⬅️ اختلال ارگاسم در زنان

اختلال ارگاسمی زنان، به وجود تاخیر یا کمبود چشمگیر یا نرسیدن به ارگاسم است. زمانی که با وجود تحریک مناسب و تجربه انواع مختلف تحریک، تقریبا در تمام موارد رابطه، این مشکل وجود داشته باشد. حتی اگر در صورت بروز ارگاسم، شدت لذت و احساسات ارگاسمی کاهش چشمگیر داشته باشد، می توان تشخیص این اختلال را داد. درمان اختلال ارگاسم نیز هم در مردان و هم در زنان ضرورت داشته و جزو درمان اختلالا جنسی محسوب می‌شود.

⬅️ کمبود میل جنسی در مردان و زنان

کمبود میل جنسی در زنان و مردان کاملا متفاوت است و در هر کدام علائم و نشانه‌های مشخصی دارد. برخی از نشانه‌های اختلال کمبود میل جنسی، فقدان یا کمبود تمایل به نزدیکی، فقدان یا کمبود افکار و خیال پردازی های جنسی و عدم تمایل به آغازگر بودن یک رابطه است. در واقع در ابتدای تشخصی و بررسی مشکل باید این مورد بررسی شود و بعد به سراغ مراحل دیگر رفت. به طور کلی درمان اختلالات جنسی مرتبط با میل جنسی باید در اولویت قرار گیرند.

برخی دیگر از اختلالات جنسی که با عنوان اختلالات پارافیلیک شناخته می‌شود شامل: اختلال تماشاگری جنسی، اختلال نمایشگری آلت تناسلی، اختلال مالش دوستی، اختلال سادیم (آزارگری) و مازوخیسم (آزاردوستی) جنسی، اختلال بچه بازی و .. است که با اختلالات عملکرد جنسی متفاوت است.

⬅️ واژینیسموس

یکی دیگر از اختلالات جنسی شایعی که میان زنان وجود دارد؛ واژینیسموس است. در این اختلال فرد درد زیادی را در هنگام دخول تجربه کرده و  یا حتی نمی‌تواند چنین رابطه ای داشته باشد. حتی فکر کردن به رابطه جنسی نیز برای او ناراحت کننده است. به همین دلیل آنها را با مشکلات زیادی در زندگی روبرو می‌کند.

در این زمینه باورهای غلط زیادی وجود دارد اما ابتلا به این بیماری به معنی بسته بودن کانال واژن نیست. در مواردی فرد هیچگونه مشکل جسمانی در ناحیه تناسلی ندارد. با پیشرفت روش های درمان اختلالات جنسی، برای این مشکل نیز راه های درمانی زیادی وجود دارد که می‌توان از آنها استفاده کرد.

روش های درمان اختلالات جنسی

اختلالات جنسی شامل دو دسته اختلالات پارافیلیک و اختلال عملکرد جنسی می‌باشد. اختلالات پارافیلیک بر اساس تمایلات نابهنجار و غیرعادی جنسی است و کژکاری‌های جنسی بر پایه مشکل در تحریک و ارضا. برای درمان اختلالات جنسی در ابتدا باید نوع مشکل به طور دقیق کشف و بررسی شده و سپس علت بروز این مشکل شناسایی شود. علل بروز اختلالات جنسی شامل موارد زیر است که در هر اختلالی متفاوت می‌باشد:

  • اختلالات خلقی مانند افسردگی
  • اختلالات اضطرابی
  • مشکلات جسمانی و فیزیولوژی
  • مشکلات عاطفی و هیجانی
  • مشکلات اقتصادی، شغلی و اجتماعی
  • آسیب‌های دوران کودکی

بنابراین برای اینکه بتوانید اختلالات جنسی خود را درمان کنید، ابتدا به این فکر کنید که مشکل اصلی شما چیست و چرا این اتفاق برای شما افتاده است. زمانی که ذهن‌تان به صورت سالم درگیر مسئله شود، در روند درمان کمک کننده است. زمانی که درباره مشکل خود آگاهی پیدا کردید، آن وقت زمان آن است که به متخصص برای تکمیل تشخیص اختلال و درمان آن مراجعه کنید.

درمان دارویی اختلالات جنسی

درمان اختلالات جنسی به صورت دارویی، مخصوصا در مواردی که مشکلات جنسی ناشی از مشکلات هورمونی، شیمیایی و فیزیولوژیکی باشد، اصلی‌ترین راه درمان است. همچنین زمانی که مشکلات روحی و روانی در وضعیت حادی باشد و روی سلامت جنسی تاثیر بگذارد، درمان دارویی توصیه می‌شود که جز با تشخیص متخصص امکان پذیر نمی‌باشد.

درمان دارویی شامل طب سنتی (که شامل گیاهان دارویی و بهبود تغذیه است)، درمان های شیمیایی (که شامل داروهای شیمیایی، پمادهای موضعی و تزریق هورمون است) و عمل جراحی. به دلیل خطرات مصرف خودسرانه داروها، در این مطلب از اعلام نام آن‌ها خودداری می‌کنیم. همچنین هورمون درمانی نیز روش دیگری برای درمان اختلالات جنسی مختلف است که جزو دارو درمانی محسوب شده و باید زیر نظر متخصص انجام شود.

درمان روانشناختی اختلالات جنسی

درمان‌های روانشناختی، در هر صورت همیشه لازم و ضروری است. چه درمان اختلالات دارویی به صورت دارویی داشته باشید چه نداشته باشید، وجود روانشناس متخصص در کنار شما، نه تنها روی مشکل اصلی شما تاثیر مثبت دارد، بلکه دیگر مسائل حاشیه‌ای که ممکن است روی عملکرد جنسی و زناشویی شما اثرگذار باشد را کنترل و راه برطرف کردن آن‌ها را به شما آموزش دهد. درمان‌های روانشناختی، به خصوص برای اختلالات پارافیلیک، رکن اصلی درمان است.

درمان‌های شناختی – رفتاری جهت اصلاح افکار و عادت جنسی، درمان‌های رفتاری جهت اصلاح رفتارجنسی، گروه درمانی جهت آشنایی با کسانی که مشکل مشابه دارند و باعث کاهش نگرانی می‌شود)، درمان روانکاوی جهت بررسی ریشه‌های ناخودآگاه و اثرات منفی دوران کودکی، برخی از درمان‌های شایع برای اختلالات جنسی می‌باشند.

سخن پایانی

به طور کلی درمان اختلالات جنسی مختلف، در بیشتر موارد امکانپذیر است. به دلیل وجود این روش ها، امروزه زوج های زیادی می‌توانند به زندگی زناشویی خود ادامه داده و حتی از آن لذت ببرند. به دلیل اینکه مشکلات جنسی، جنبه های مختلفی از زندگی را تحت تاثیر قرار می‌دهند؛ بهتر است افراد در این زمینه از یک متخصص کمک گرفته و این موضوع را حل کنند. روش های نامناسب زیادی به جای درمان های اصولی پیشنهاد می‌شوند که با استفاده از آنها، تنها شرایط افراد پیچیده تر می‌شود.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان اختلالات جنسی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360  و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

منبع: درمان اختلالات جنسی



:: برچسب‌ها: درمان اختلالات جنسی ,
:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

بخشش خیانت به عوامل زیادی بستگی دارد. ازدواج به معنای ایجاد یک پیمان بین زن و شوهر و تعهد آن‌ها به یکدیگر است که با مدیریت صحیح می‌تواند نقش مهمی در ایجاد صمیمیت و محبت بین زوجین داشته باشد اما خیانت یک عامل بسیار مهم و تجربه‌ای تلخ و سخت است که منجر به از بین رفتن اعتماد متقابل بین زوجین خواهد شد

در شرایطی که یکی از زوجین متوجه خیانت از جانب طرف مقابل می‌شود برای او این سوال پیش خواهد آمد که آیا بخشش خیانت طرف مقابل درست است؟ اگر به این سوال پاسخ مثبت بدهید باید به دنبال راهکار‌هایی برای بخشش خیانت همسرتان باشید. با این حال به این نکته توجه داشته باشید که بخشیدن خیانت همسر موضوع بسیار چالش برانگیزی در زندگی شما خواهد بود که بهتر است در طی این فرایند از یک مشاور کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره در زمینه بخشش خیانت می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 منبع: بخشش خیانت

آیا بخشش پس از خیانت صحیح است؟

باید بدانید که بخشش خیانت سخت است ولی غیر ممکن نیست. با این حال گذشت کردن و بخشیدن کسی که خیانت کرده و بازسازی اعتماد و ترمیم یک رابطه متلاشی شده کار بسیار سختی می‌باشد. در این مواقع بهترین کسی که می‌تواند به زوجین کمک کند یک مشاور با تجربه است.

کسانی که خیانت می‌بینند بعد از مدتی به این فکر می‌کنند که باید ببخشند یا بروند؟ بار دیگر باید اعتماد کنند و زندگی‌شان را حفظ کنند یا لازم است او را ترک کنند؟ یک مشاور خانواده با‌تجربه با این وضعیت‌ها آشنا بوده و با راهنمایی‌ها و توصیه‌های حرفه‌ای می‌تواند به شما کمک کند تا بهترین تصمیم را در این مورد بگیرید.

نجات دادن زندگی پس از خیانت به تلاش و همدلی زوجین نیاز دارد و اینکه زن و شوهر هر دو مصمم به حفظ زندگی‌شان هستند یا نه؟  برای ترمیم رابطه و جلب اعتماد به یکدیگر، زوجین باید دلایل اصلی خیانت را مشخص کرده و برای رفع آن‌ها اقدام کنند. بخشیدن یک امر حکیمانه است اما در مورد بخشش خیانت چندان هم حکیمانه نیست؛ زیرا نمی‌توانید آن را به راحتی فراموش کنید.

به هر حال انتخاب با خود شماست، اینکه بخواهید دوباره به همسرتان اعتماد کنید و دوستش داشته باشید کاملا به نظر و شرایط خودتان بستگی دارد. اما فراموش نکنید تحت هیچ شرایطی هیجانی عمل نکنید و تصمیم آنی نگیرید و حتما تحت نظارت یک زوج درمانگر و روانشناس تصمیم بگیرید.

موانع و مزایای موثر در بخشیدن خیانت

برای بخشیدن خیانت شما باید در نظر بگیرید که این کار نه برای شما آسان است و نه برای همسر خیانت دیده تان. در واقع شما برای آن که طلب بخشش کنید باید در مورد علت رفتارتان بیشتر بیاندیشید و در این باره با متخصصین مشورت نمایید. سپس به موانع  بخشش خیانت که در ادامه گفته ایم توجه نمایید.

⭕از بین رفتن اعتماد

اعتماد متقابل عامل مهمی است که می‌تواند سبب تقویت روابط عاطفی گردد . به عبارتی می‌توان گفت که اعتماد متقابل ستون زندگی مشترک است و هر رابطه انسانی برای تداوم و پایداری به اعتماد متقابل احتیاج دارد و بدون وجود این اعتماد هیچ همدلی بین شما و همسرتان به وجود نخواهد آمد. پس برای داشتن روابط عاطفی سالم و متعادل به اعتماد یکدیگر نیاز دارید.

نخستین مشکلی که خیانت با خود به همراه خواهد داشت این است که شما احساس می‌کنید از اعتمادتان سواستفاده شده و احتمالا توانایی اینکه مجددا به شریک عاطفیتان اعتماد کنید را از دست خواهید داد. سلب اعتماد یکی از جدی‌ترین موانع در بخشش خیانت است که باید برای درمان آن چاره‌ای پیدا کنید.

کمک گرفتن از روانشناسان خانواده به شما کمک می‌کند تا بتوانید اعتماد از دست رفته خود را مجددا بازسازی کنید و معمولا توصیه می‌شود بدون اقدام برای بهبود وضعیت اعتماد متقابل، مجددا زندگی مشترک خود را شروع نکنید زیرا این موضوع باعث بروز مشکلات جدی در آینده زندگی مشترک شما خواهد شد.

⭕بخشش خیانت | نقض حقوق طرف مقابل

در زندگی زناشویی شما و همسرتان هردو باید حقوق انسانی همدیگر را رعایت کنید و توجه داشته باشید از لحظه‌ای که پیوند زناشویی بین شما بسته می‌شود دوره تازه‌ای از زندگیتان آغاز می‌گردد که صرفا با همدلی و همکاری هر دوی شما ادامه پیدا کند. برای ایجاد روابط عاطفی مستحکم با همسرتان، باید خواسته‌های فردی خود را به خواسته‌های مشترک تبدیل کنید.

خیانت به این معناست که شریک عاطفی شما حقوق و منافع شخصی را به خواسته‌های مشترک ترجیح داده و این موضوع می‌تواند مانعی برای بخشش خیانت وی باشد. این مسئله معمولا باعث می‌شود شما از اینکه در زمان‌هایی از زندگی خواسته‌های خود را کنار گذاشته‌اید پشیمان شوید و به همین خاطر بخشش خیانت طرف مقابل با مشکل مواجه می‌شود.

همچنین در بسیاری از مواردی که زندگی مشترک پس از خیانت ادامه می‌یابد، فرد احساس می‌کند برای تلافی اتفاق افتاده، باید پس از این صرفا به خواسته‌های فردی توجه داشته باشد.

⭕نقش روابط جنسی در خیانت

کیفیت ارتباط جنسی در زندگی مشترک‌، باورهای تعیین کننده‌ای را برای کل دوران زندگیتان به وجود می‌آورد. به این صورت که اگر زندگی زناشویی و روابط جنسی خود را خوب شروع کنید، برای شما و همسرتان تصور مطلوب بودن زندگی مشترک ایجاد می‌شود و اگر زندگی زناشوییتان آغاز مناسبی نداشته باشد، می‌تواند باعث به وجود آمدن احساسات ناخوشایند در شما و همسرتان گردد.

یکی از موضوعاتی که می‌تواند ارتباط جنسی و یا در یک نگاه کلی‌تر زندگی مشترک شما را تحت تاثیر قرار دهد این است که متوجه شوید همسرتان با فردی به غیر از شما ارتباط داشته است. این موضوع یکی از جدی‌ترین موانع در بخشش خیانت است تا جایی که عده‌ای خیانت را مترادف با برقراری رابطه جنسی با دیگری می‌دانند.

⭕وقوع مجدد

یکی دیگر از معایب بخشش خیانت، احتمال بروز مجدد آن است. بهتر است قبل از چشم پوشی از این موضوع، این احتمال را نیز در نظر بگیرید. فردی که یکبار خیانت کرده است احتمالا می‌تواند بازهم اینکار را انجام دهد. به همین دلیل تا به طور کامل از پشیمانی فرد و تلاش او اطمینان حاصل نکرده اید؛ بهتر است به بازگشت به او فکر نکنید.

برای آشنایی با تعریف انواع خیانت کلیک کنید.
 

⭕مزایا بخشش خیانت

از طرفی با بخشش خیانت، احساسات منفی تان کاهش یافته و حس بهتری خواهید داشت. خیانت احساسات مختلفی را در افراد برمی‌انگیزد. احساساتی مانند عصبانیت، کینه توزی، حسادت، حقارت و… که همگی تاثیرات مخرب زیادی بر سلامت افراد دارد. اما با بخشش، شما یک حرکت رو به جلو در رابطه انجام داده و گذشته را رها می‌کنید. از طرفی می‌توانید علت بروز خیانت را با آرامش بیشتری پیدا کرده و از بروز مجدد آن جلوگیری کنید.

چگونگی تصمیم گیری در مورد بخشش خیانت

همانطور که گفته شد بخشیدن و فراموش کردن خیانت شریک عاطفی یکی از سخت‌ترین چالش‌هایی است که اماکن دارد با آن رو به رو شوید. با این‌حال اگر تصمیم گرفته‌اید که طرف مقابل‌تان را ببخشید و زندگی خود را ادامه دهید، بهتر است به نکات زیر توجه داشته باشید:

✅احساسی تصمیم نگیرید

در درجه اول سعی کنید تصمیم‌گیری را به زمانی موکول کنید که احساسات شما تا حدی فروکش کرده و توانایی اتخاذ یک تصمیم منطقی را به دست آورده‌اید. سعی کنید در تصمیم خود تا جای ممکن ابعاد مختلف را درنظر بگیرید. به این موضوع توجه داشته باشید که تصمیم شما برای ادامه زندگی یا جدایی زندگی، افراد دیگری به غیر از خودتان را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. پس بهتر است به تمامی این افراد و پیامدهای بخشش خیانت به خوبی بیاندیشید.

✅بخشش خیانت | او را در تصمیم‌گیری سهیم کنید

یکی از نکاتی که در تصمیم‌گیری باید به آن توجه داشته باشید احساسات و برنامه‌های طرف مقابل است. آیا او از کاری که کرده پشیمان است و یا صراحتا اعلام می‌کند که نمی‌خواهد با شما زندگی کند؟ همسر شما چه برنامه و تصمیمی برای تغییر شرایط گرفته است؟ توجه به این مسائل در تصمیم‌گیری بهتر به شما کمک خواهد کرد.

برای جلوگیری از ایجاد روابط فرازناشویی کلیک کنید.

✅دلایل بروز خیانت را شناسایی کنید

اگر می‌خواهید از بروز مجدد خیانت در زندگیتان جلوگیری کنید بهتر است دلایل بروز خیانت را شناسایی کرده و برای از بین بردن آن‌ها چاره‌ای بیاندیشید. یکی از نکاتی که در بخشش خیانت همسر به شما کمک می‌کند این است که سهم خود را نیز در این موضوع مشخص کنید و اشتباهات خود را بپذیرید.

✅از یک مشاور کمک بگیرید

بخشیدن خیانت طرف مقابل موضوع ساده‌ای نیست. در بسیاری از مواقع زوجین بدون دریافت کمک‌های حرفه‌ای و مشاوره، زندگی خود را مجددا شروع می‌کنند ولی متاسفانه پس از گذشت مدت زمان اندکی با مشکلات بیشتری مواجه می‌شوند. برای مثال ممکن است شما برخلاف تصور اولیه‌تان نتوانید این موضوع را فراموش کنید و یا دائما نگران تکرار آن باشید. این مسائل فضای خانه شما را متشنج کرده و مشکلات بسیاری را به همراه خواهد داشت.

به همین خاطر اگر تصمیم گرفته‌اید که خیانت طرف مقابل‌تان را ببخشید، بهتر است از یک مشاور خانواده کمک بگیرید. یکی از متداول‌ترین درمان‌هایی که برای بخشش خیانت مورد استفاده قرار می‌گیرد درمانی با نام (بخشش درمانی) است. این درمان به شما کمک خواهد کرد تا به جای سرکوب کردن واقعیت با آن کنار بیایید و خود را برای ادامه زندگی آماده کنید. 

تاثیر محبت در بخشش خیانت

خیانت یکی از تلخ‌ترین اتفاقاتی هست که ممکن است برای هر زوجی پیش بیاید. همانطور که در این مقاله گفته شد بازسازی اعتماد و ترمیم رابطه متلاشی شده بسیار سخت اما امکان پذیر است. تصمیم به اینکه آیا همسرتان به شما  فرصت دوباره برای شروع رابطه می‌دهد یا نه یک مسئله بسیار مهم می‌باشد. فراموش نکنید انسان‌ها تشنه محبت هستند و از ابراز محبت به یکدیگر لذت می‌برند.

هرگز قدرت محبت را دست کم نگیرید و از هر فرصتی برای ابراز آن استفاده کنید. سخاوتمندانه محبت بورزید که این بهترین راه برای ورود مجدد به قلب همسرتان است. در محبت کردن پیش قدم شوید زیرا باعث افزایش اعتماد همسرتان به شما می‌شود. البته محبت شما باید خالصانه باشد و قبل از طلب بخشش خیانت ضروری است که از کار خود ابراز پشیمانی کرده و با تمام وجود به دنبال بازگشت به همسرتان باشید.

بعد از بخشش خیانت

بسیاری از افراد همواره نگران زندگی بعد از خیانت با همسر خود هستند. البته نگرانی آنها به جا بوده و باید در این مورد به خوبی فکر کنند. بخشش خیانت، مشکلات زوجین را حل نمی‌کند؛ تنها فرصتی دوباره در اختیار آنان قرار می‌دهد. به همین دلیل بعد از این دوره افراد باید تلاش بیشتری در رابطه خود داشته باشند.

همچنین بیشتر دقت کرده و سنجیده تر رفتار کنند. بخشیدن چنین کاری آسان نیست؛ اما باید بدانید که این شروع ماجراست و باید انرژی بیشتری در رابطه بگذارید.

سخن پایانی

فراموش نکنید که بخشش خیانت، تصمیم نهایی خود افراد است و هیچکس نمی‌تواند به جای فرد تصمیم گیری کند. خیانت به دلایل مختلفی رخ می‌دهد و هیچگونه توجیحی ندارد. اما بعد از این اتفاق، شرایط رابطه متفاوت شده و افراد باید مسائل مختلفی را در نظر بگیرند. خود را مقصر ندانید و به طرف مقابل نیز فشار وارد نکنید. در این مورد بهتر است از یک روانشناس کمک گرفته تا بتوانید تصمیم بهتری بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بخشش خیانت می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

برای اینکه همسرم خیانت مرا ببخشید چه کاری باید انجام دهم؟

در مرحله اول باید پشیمانی خود را به طور واضح به همسرتان نشان دهید و سپس با کمک یک روانشناس در جهت اثبات خود و ترمیم رابطه‌تان گام بردارید.

منبع: بخشش خیانت



:: برچسب‌ها: بخشش خیانت ,
:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

نشانه های طلاق در زنان در طی یک زمان طولانی ایجاد می‌شود. پس اگر آقایان به این نشانه‌ها توجه بیشتری بکنند، می‌توانند قبل از آن که دیر شود، مانع از خراب شدن زندگی مشترک‌شان شوند. از آن جا که مردان به طور ذاتی جزئی نگر نیستند، خیلی دیر متوجه وجود مشکلاتی در رابطه زناشویی‌شان شده و حتی گاه اصلا جدی بودن مسائل را درک نمی‌کنند.

در اکثر موارد نشانه های زنی که طلاق می خواهد به یکباره به وجود نیامده و خیلی وقت‌ها می‌توانید با کمی ریزبینی مانع از بزرگ شدن ماجرا بشوید. شاید فکر کنید که در زندگی همه چیز را برای همسرتان فراهم کرده‌اید و دیگر نیازی نیست کاری بکنید، اما اگر با وجود تمام زحماتی که کشیده‌اید در شرف جدایی باشید چه؟

برای دریافت مشاوره در زمینه نشانه های طلاق در زنان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره طلاق با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 منبع: نشانه های طلاق در زنان

نشانه های طلاق در زنان | نشانه های زنی که طلاق می‌خواهد

بی‌میل شدن به زندگی مشترک و تمایل به جدایی از قبل نشانه‌هایی در رفتار همسر شما باقی می‌گذارد. در این قسمت مهم‌ترین این نشانه‌ها را با یکدیگر بررسی می‌کنیم. اما این نشانه‌ها همیشه هم به دلیل بر خواست طلاق نیست؛ هر کسی گاهی اوقات از چیزی خسته یا دلخور می‌تواند باشد و با چنین احساساتی ممکن است رفتارهای خیلی هم منطقی نداشته باشد. اما اگر این نشانه‌ها برای مدت طولانی در همسرتان ادامه دارد بهتر است با یک مشاور خانواده راجع به این شرایط صحبت کنید. 

✅ احساس نمی‌کنید شما را دوست دارد

همیشه یک نشانه مهم در رابطه‌های آسیب‌دیده وجود دارد؛ آن‌هم این است که احساس می‌کنید طرف مقابل به‌اندازه گذشته شما را دوست ندارد. رابطه عاطفی شما سرد شده؛ همسرتان دیگر مثل قبل به شما و خواسته‌هایتان توجه نشان نمی‌دهد؛ بسیاری از مواقع از شما ایراد می‌گیرد یا احساس می‌کنید به شما بی‌تفاوت شده است. این شرایط می‌تواند به هر دلیلی اتفاق بیافتد. شاید همسرتان از موضوعی ناراحت است. از بین رفتن علاقه پررنگ ترین نشانه های طلاق در زنان است.

بهتر است اول با او راجع به احساس خود و دلیل رفتارهایش صحبت کنید. اگر این گفت‌وگو چیزی را در رابطه شما تغییر نمی‌دهد باید به دنبال راهکار جدی‌تری برای تغییر شرایط باشید. برای مثال می‌توانید از یک مشاور خانواده در این مسیر کمک بگیرید.

✅ نشانه های طلاق در زنان | ارتباط جنسی‌تان سرد شده است

رابطه جنسی به‌خصوص در زنان به شرایط عاطفی آن‌ها بستگی دارد. اگر همسر شما اخیراً تمایلی به برقراری رابطه جنسی با شما ندارد یا احساس می‌کنید از برقراری رابطه به‌اندازه گذشته لذت نمی‌برد، به این موضوع به‌عنوان یک هشدار نگاه کنید. این مسئله در ساده‌ترین حالت از وجود یک مشکل در زندگی شما خبر می‌دهد؛ اگر به این مشکل بی‌توجه باشید می‌تواند تبدیل به یک آسیب بزرگ بشود. قطع رابطه جنسی و بی توجهی به نیازهای جنسی همسر از نشانه های طلاق در زنان محسوب می‌شود.

✅ علاقه‌ای به حل مشکلات ندارد

تا زمانی که یک رابطه عاطفی برای ما اهمیت داشته باشد سعی می‌کنیم اختلافات را حل کنیم. بودن در کنار او آن‌قدر برای ما ارزشمند هست که سعی می‌کنیم مشکلات رابطه را برطرف کنیم. حتی همیشه به دنبال راهی هستیم که شرایط را بهتر از قبل کنیم. اما گاهی اوقات ممکن است احساس کنید همسرتان تمایلی به حل شدن مشکلات ندارد.

آن‌ها از صحبت کردن راجع به مشکلات خودداری می‌کنند؛ برای مدت طولانی با شما قهر می‌کنند و دل‌تنگ نمی‌شوند؛ تمایلی برای حضور در مراکز مشاوره ندارند و یا حتی همیشه معتقدند این شما هستید که باید شبیه آن‌ها بشوید. این رفتارها به معنای آن است که رابطه برای همسر شما ارزشی ندارد و درنتیجه تمام شدن آن و جدایی نیز او را ناراحت نخواهد کرد.

✅ نشانه های طلاق در زنان | ترجیح می‌دهد تنها باشد

یکی از نشانه‌های رابطه سالم این است که زوجین به بودن در کنار هم علاقه دارند. اما اگر همسرتان از بودن در کنار شما خسته می‌شود و ترجیح می‌دهد تنها باشد؛ در طول روز برنامه‌های تک‌نفره بیشتری دارد و زمان کمتری را با شما می‌گذراند یا وقتی از آینده صحبت می‌کند جایی در برنامه‌های او ندارید بهتر است به این موضوع دقت بیشتری داشته باشید.

✅ صحبت کردن از طلاق

یکی از نشانه های طلاق در زنان و زنی که طلاق می خواهد این است که آن‌ها درباره طلاق صحبت می‌کنند. اگر هر بار با یکدیگر اختلاف پیدا می‌کنید همسرتان تقاضای طلاق می‌کند و یا هنگامی‌که شما از این موضوع صحبت می‌کنید مخالفتی نشان نمی‌دهد، به معنای آن است که او احساس می‌کند این رابطه به پایان خود رسیده است.

نشانه‌های زنی که طلاق می‌خواهد و اهمیت مشاوره خانواده

باور کردن اینکه همسرتان به طلاق فکر می‌کند به‌خصوص برای آقایان بسیار سخت خواهد بود. گاهی اوقات حتی شاید غرور مانع این شود که راجع به این موضوع با کسی صحبت کنید. با همه این‌ها اگر زندگی مشترک و همسرتان برای شما ارزشمند است باید برای برطرف کردن مشکلات تلاش کنید. پس با خواندن نشانه های طلاق در زنان به دنبال راهکاری باشید.

کمک گرفتن از یک مشاور خانواده باتجربه می‌تواند در جهت رفع نشانه های طلاق در زنان بسیار کمک‌کننده باشد. اولاً مشاورین آشنایی با شما ندارند و می‌توانید به‌راحتی و بدون ترس از قضاوت شدن مشکلاتتان را با آن‌ها در میان بگذارید. به‌علاوه آن‌ها به دلیل تجربه و تخصص کافی که درزمینهٔ مشکلات زوجین دارند به‌خوبی می‌توانند به شما برای حل مشکلات کمک کنند. حتی اگر مشکلات به حدی باشد که شما نتوانید جلوی آن را بگیرید صحبت کردن با مشاورین به شما کمک می‌کند تا بهتر با این شرایط کنار بیایید.

سخن آخر

همانطور که گفتیم نشانه های طلاق در زنان به مرور زمان رشد می‌کند. شما به عنوان همسر باید نسبت به حفظ زندگی مشترک تان هشیار باشید و این نشانه ها را جدی بگیرید. اجازه ندهید این مشکلات ریشه دوانده و سخت شود. هر چه زودتر برای رفع مسائل خود اقدام کنید راحت تر و با هزینه کمتر آن ها را رفع خواهید کرد. وقتی زنی طلاق می‌خواهد کافی است به حرف ها و نیازهای عاطفی او توجه کنید و در مورد مشکلات با یکدیگر مشورت نمایید. اگر رابطه شما به مرزی رسیده که هیچ راه ارتباطی وجود ندارد، دریافت کمک های متخصصان خانواده ضروری است.

برای دریافت مشاوره در زمینه نشانه های طلاق در زنان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره طلاق با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سؤالات متداول

آیا سرد شدن رابطه همیشه از نشانه های طلاق در زنان است؟

خیر؛ برای همه ما پیش می‌آید که گاهی اوقات از چیزی ناراحت باشیم یا حوصله اطرافیان را نداشته باشیم، اما اگر این وضعیت برای مدت طولانی بین شما و همسرتان باقی‌مانده بهتر است توجه بیشتری به این موضوع نشان دهید.

چطور با درخواست زنم برای طلاق مبارزه کنم؟

بهتر است در اولین قدم با او صحبت کنید و دلایلش را بشنوید. سعی کنید با کمک یکدیگر راهی برای برطرف کردن مشکلات پیدا کنید. اگر این راهکار موفق نبود از یک مشاور خانواده کمک بگیرید.

منبع: نشانه های طلاق در زنان



:: برچسب‌ها: نشانه های طلاق در زنان ,
:: بازدید از این مطلب : 247
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

سکوت در جمع خانواده همسر در بعضی شرایط لازم است. در برخی از خانواده ها دخالت های زیادی رخ می‌دهد و خانواده شوهر با صحبت های متفاوت عروس را تحت فشار می‌گذارند. تنش های خانواده همسر، رفتارهای مادر شوهر، دخالت های اشتباه و کنایه های متفاوت باعث می‌شود که سکوت در جمع خانواده همسر راهکار مناسبی به نظر آید. گاهی سکوت راه حلی برای نجات از تنش ها و مشکلات است. اما اگر توانایی سکوت در برابر ظلم ها و مشکلات خانواده همسر را ندارید؛ بهتر است که از یک روانشناس خانواده برای کسب آرامش خود کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سکوت در جمع خانواده همسر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: سکوت در جمع خانواده همسر | 7 موقیت لازم به سکوت

سکوت در جمع خانواده همسر

بسیاری از عروس خانم ها از سکوت در جمع خانواده همسر هراس دارند. اینکه خانواده آنها شاید محبت خود را دریغ کنند و با او به شیوه صمیمی رفتار نکنند. به همین دلیل ترجیح می‌دهند که همیشه فعال باشند و با خانواده همسر صحبت کنند. اما به جای پر حرفی و حتی سکوت بهتر است که برای خود و خانواده همسر قوانین شرح کنید. برنامه ریزی داشته باشید و برای رضایت زناشویی به دنبال راهکار مناسب باشید.

گاهی لازم است که حتما در برخی از موارد سکوت در جمع خانواده همسر را رعایت کنید. برخی از مواقع مانند حرف های تند، دعوای خانوادگی، تنش ها  و دخالت های متفاوت باید سکوت را رعایت کنید. در این مقاله مکان های مهم برای سکوت در جمع‌خانواده همسر را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

چه جاهایی باید سکوت در جمع خانواده همسر داشته باشیم؟

سکوت در جمع خانواده همسر در برخی از موارد ضروری است. عروس و دامادهایی که تازه وارد یک خانواده شده اند، باید برخی از موقعیت ها را در نظر داشته باشند تا سکوت کامل را رعایت کنند. در این بخش مقاله راجع به مکان هایی که باید سکوت در جمع‌خانواده همسر وجود داشته باشد؛ صحبت کرده ایم.

???? دعوای خانوادگی بین آنها

یکی از موقعیت هایی که سکوت در جمع خانواده همسر ضروری است؛ دعوای خانوادگی آنها است. شما به عنوان عروس یا داماد هرگز نباید در دعوای بین آنها دخالت داشته باشید. بهتر است که خودتان را کنار بکشید، با خانواده همسر محترمانه صحبت کنید و هیچ نظری در دعوای خانوادگی آنها نداشته باشید.

???? تقسیم اموال بین فرزندان | سکوت در جمع خانواده همسر

یکی از مواردی که سکوت در جمع خانواده همسر باید حتما باشد، تقسیم اموال است. بسیاری از عروس ها و داماد ها هستند که در تقسیم اموال همسر با خواهر و برادر های خود، دائم در حال دخالت و نظر دادن هستند. اما توصیه می‌کنیم که حتما در تقسیم اموال سکوت را رعایت کنید و دخالتی در این زمینه نداشته باشید.

???? تنش های زیاد

زمانی که خانواده همسر با تنش روبرو می‌شود، باید سکوت را رعایت کنید. گاهی صحبت های فراوان شما هیچ مزیتی نخواهد داشت و تنها تنش های آنها را بیشتر می‌کند. به همین دلیل در موقعیت های تنش زا، سکوت در جمع خانواده همسر را رعایت کنید و اجازه دهید که حتما خودشان مشکلاتشان را حل کنند. و تا زمانی که مستقیم از شما درخواست کمک نکرده اند، دخالت نکنید.

???? مشکل با فرزندی که همسر شما است | سکوت در جمع خانواده همسر

مشکل همسر با خانواده خود از دیگر مواردی است که شما باید سکوت در جمع خانواده همسر را رعایت کنید. گاهی شوهر یا زن شما با خانواده خود سر قضایای مختلف به مشکل بر می‌خورد. بهتر است که در این موقعیت اصلا خود را دخالت ندهید و تنها به آرامش همسر خود کمک کنید. احترام خانواده همسر را نگه دارید و ارتباط با آنها را به دلیل دعوا با یکدیگر قطع نکنید. زیرا به زودی زود همسر شما با خانواده خود آشتی خواهد کرد و این شما هستید که بد عالم خواهید شد.

???? در نظر گرفتن مصلحت خانواده

زمانی که خانواده همسر در حال تصمیم گیری راجع به شرایط مختلف هستند؛ دخالت نکنید. در موقعیتی مانند مصلحت خانواد، سکوت در جمع خانواده همسر باید رعایت شود. حتما به خاطر داشته باشید که شما عروس یا داماد آنها هستید و دخالت در تصمیم گیری های آنها جایز نیست. 

???? در موارد بحران خانواده | سکوت در جمع خانواده همسر

یکی از موقعیت هایی که سکوت در جمع خانواده همسر ضروری است، موارد بحران است. گاه مشکل و مساله ای برای خانواده همسر پیش می‌آید که با بحران روبرو می‌شوند. در این شرایط اگر خانواده همسر از شما درخواست کمک کرد و اعلام نیاز به کمک کرد؛ وارد حل بحران شوید. در غیر این صورت هرگز دخالت نکنید.

???? در صورتی که خانواده همسر حق داشته باشند

گاهی خانواده همسر با شما مخالفت هایی دارد که با تفکر زیاد از نظر شما منطقی است. بهتر است که در این شرایط حتما سکوت در جمع خانواده همسر را رعایت کنید. برخی از مواقع نیز شرایطی پیش می‌آید که شما را قانع می‌کنند که فلان رفتار اشتباهی از شما سر زده است. در این شرایط نیز خانواده همسر حق دارند و شما باید رعایت کنید که سکوت بهترین راه برای اعلام رضایت است. 

کلام آخر

همانطور که در این مقاله راجع به سکوت در جمع خانواده همسر صحبت کرده ایم. سکوت در تمامی مراحل زندگی در برخی از موقعیت ها ضروری است. بهتر است که حتما موقعیت های مختلف را بررسی کنید و سپس شروع به صحبت یا سکوت کنید. در مساله ای مانند رفتار با خانواده همسر نیز توصیه می‌شود که از روانشناس و مشاورین متخصص در این زمینه راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سکوت در جمع خانواده همسر می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: سکوت در جمع خانواده همسر | 7 موقیت لازم به سکوت



:: برچسب‌ها: سکوت در جمع خانواده همسر | 7 موقیت لازم به سکوت ,
:: بازدید از این مطلب : 208
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 آبان 1402 | نظرات ()